Home
 

PROROCTVO O SÚŽENÍ PRICHÁDZAJÚCEHO VEĽKÉHO OHŇA, NAJMOCNEJŠÍ PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 6. SEPTEMBER 2017

PROROCTVO O PRICHÁDZAJÚCOM SÚŽENÍ PRICHÁDZAJÚCEHO VEĽKÉHO OHŇA,
NAJMOCNEJŠÍ BOŽÍ PROROK DR. OWUOR
Odvysielané naživo v rádiu, dňa: 6. Septembra 2017   1743691_580582558697084_1552932791_n

PÁN JEHOVAH hovoril so mnou tohto dňa.

Ja viem, že PÁN hovorí teraz so mnou na veľmi kritickej hranici, vo veľmi kritickom čase v histórii a v živote Cirkvi, v tomto čase je kompletne jasné všetkým ľuďom, všetkým ľuďom celoglobálne, teraz som si celkom vedomý, že táto cesta, na ktorej sme teraz – Zem a Cirkev, my sme takto nikdy predtým neboli,…  Zem nikdy nebola takto ďaleko, ako je teraz, toto sú dni, v ktorých PÁN napĺňa slová v Písme, PÁN ustanovuje JEHO hlas na Zemi, v týchto dňoch PÁN ustanovuje JEHO hlas na Zemi.

ON ustanovuje správu tejto hodiny, ustanovuje inštrukcie JEHO ľuďom, JEHO milovaným ľuďom. Minulú noc PÁN ku mne hovoril o dvoch veľkých udalostiach. Vidím, že oceán stále aktívne a verne poslúcha slová PÁNA a bude to čas súženia, aký sme nevideli predtým.

Vidím ohromný oheň, ktorý prichádza a neviem, čo to zapríčinilo, možno je to Irma, ktorá príde, zasiahne a zapričiní oheň.

V inom rozhovore mi PÁN ukázal udalosť, je tam oheň, oheň, aký sme nevideli, veľký oheň. Oheň sa chystá vzplanúť, táto udalosť sa stane. Neviem, či to bude spôsobené inou situáciou. Pamätám sa, keď mi PÁN ukázal Izrael ako zaútočil, videl som nezvyčajný oheň, oheň , ktorý siaha tak ďaleko k východu, tak ďaleko ako len môže ísť na západ, takmer dosahuje Nebo. Tento oheň má malý plameň vo vnútri, to bude nukleárny výbuch. Vyzerá to, ako Izrael ide zasiahnúť, aby zničil jadrové zariadenie.

Ale ja vidím iný oheň, toto je malý oheň, nie je taký veľký, ako iný oheň, neviem, čo to zapríčiňuje, je možné, že je to Irma, ktorá prichádza a spôsobí požiar. A potom hlas povedal, že sme nikdy nevideli takýto typ ohňa. Vidím nejaké dámy, neviem, či podávajú správy o ohni, … sú to bieli ľudia a podávajú o tom správy.

Takže PÁN hovorí,. Že to bude čas súženia. Toto je zaujímavý čas, súženie v tomto čase, počas tohto času súženia tí z vás, ktorí ste znovuzrodení, tí z vás, ktorí budete načúvať PÁNOVI, budete smerovať správaním ku Kráľovstvu Boha, pretože rozumiete, že čas je na konci.

Keď sa pozeráte na agóniu a bolesť, ktorá je teraz v Houstone v Texase, a dokonca Irma prichádza, takže môžete to odôvodniť, je tu veľká nádej pre tých, ktorý uchopia správu v búrke, správu o pokání a príprave cesty na Slávny príchod Mesiáša.

Takže PÁN ide konať tieto veci v tejto hodine, aby pokračoval potvrdzovať tejto generácii, že čas je na konci a MESIÁŠ prichádza. Nech všetci pripravíte cestu pre Slávny príchod MESIÁŠA: Pamätajte, dokonca ako Biblia hovorí, že keď ON mešká, mešká preto, aby veľa ľudí mohli činiť pokánie. Mešká preto, aby veľa mohli vstúpiť do večného Kráľovstva Boha Jehovah. Ja vidím, že PÁN prichádza, vidím príchod MESIÁŠA a veľa, veľa vecí sa zmení, keď príde, to bude nezvratná zmena, to bude nenávratný moment, takže toto je skutočne oznámenie a toto predstavuje moment, kedy každá duša nech sa pripraví a učiní tak večný zisk pre večné Kráľovstvo Mesiáša, Kráľovstvo JEHO BOHA A MÔJHO OTCA, KRˇAĽOVSTVO toho, ktorý ma poslal, Kráľovstvo BOHA Jehovah, HOSPODINA YAHWEH.

Shalom, shalom, toda raba, Lahem,

PRIPRAVTE CESTU
MESIÁŠ PRICHÁDZA

Off 

6.9.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top