Home
 

VEĽKOLEPÁ NÁVŠTEVA SLÁVY BOŽEJ PRICHÁDZA K JEHO SLUŽOBNÍKOVI NA KONFERENCIU, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 5. Máj 2017

PROROCTVO PÁNA, odvysielané v rádiu www.jesusislordradio.info

PROROK HOSPODINA, DR. D. OWUOR, dňa 5. Mája 2017:

PÁN hovoril so mnou túto noc. Túto minulú noc PÁN JEHOVAH, ON hovoril so mnou, hovoril so mnou o stretnutí, na ktorom budem. Pôjdem na stretnutie a vidím, ako Služobník PÁNA je na stretnutí a kráča dopredu, potom Sláva PÁNA – ako On kráča – Sláva PÁNA prichádza z Jeho nôh a trochu prechádza dopredu, zodvihne sa, časť sa zodvihne a žiari vpredu. 

Ja som videl to stretnutie. Videl som to túto noc, PÁN ma už zobral na to stretnutie. Na tom stretnutí som kráčal dopredu, odovzdával som správu od PÁNA a potom Sláva PÁNA prichádzala od mojich nôh a prechádzala dopredu. Časť prechádzala dopredu, dvíhala sa, takto sa časť dvíhala a pokryla celú prednú stranu. Ako som išiel dopredu, Sláva sa pretiahla dopredu, Hospodinova Sláva, BOHA OTCA.

Žijeme vo veľmi dôležitom čase navštívenia PÁNA. Toto sú dni jeho Služobníka. Toto sú dni, v ktorých cirkev pripravuje príchod Hospodinov. Tí, ktorí majú uši, nech sa pripravujú na príchod JEŽIŠA, MESIÁŠA. Posolstvo o príchode PÁNA bolo vyhlasované veľmi, veľmi jasne.Teraz ktokoľvek, kto sa stále drží zla, ktoré je naozaj na nich, pretože každý má schopnosť porozumenia, môže sa teraz vyhýbať zlu a činiť pokánie.

Pripravte sa v svätosti na príchod MESIÁŠA. 

Ja som na konferencii a ako som kráčal, Sláva PÁNA prechádzala predo mnou a dvíhala sa takto,.. takmer meter a pol predo mnou, dvíhala sa, prechádzala – rozpŕchla sa, – veľmi, veľmi ohromujúca návšteva.  

Ohromujúci znak a zázrak tejto hodiny,

Shalom. 

 

 

 

Off 

5.5.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top