Home
 

TMAVÝ DEŇ PRICHÁDZA DO KENE POČAS HLAVNÝCH VOLIEB, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 3. MÁJ 2017

PÁN JEHOVAH hovoril so mnou a v tom rozhovore mi hovoril o dni, ktorý prichádza do tohto národa, hlavné voľby, ktoré prichádzajú do tejto krajiny, a v tom čase, kedy sa budú konať hlavné voľby v Keni, tmavý deň príde do krajiny. Tmavý moment, bude veľa smútku, napätia, veľmi, veľmi tmavý moment, prichádza tmavý deň popri voľbách, ale národ tým prejde. Ja vidím, ako národ tým prejde. 

Znova, ja vidím, ako prichádzajú voľby a bude veľká temnota, PÁN mi ukázal veľmi tmavý deň, kedy bude veľa napätia, veľa strachu po krajine, ja už som žil tento deň, PÁN mi dovolil už prežiť ten deň, takže bude veľa napätia, veľa strachu, ľudia budú prestrašení a potom zrazu náhle národ tým prejde, prejdú na druhú stranu. 

Toto je veľmi dôležitá správa pre túto krajinu. My potrebujeme národný deň pokánia, my potrebujeme národný deň modlitieb a pokánia, pretože PÁN prisľúbil previesť túto krajinu cez voľby, ale potrebujeme sa modliť. Muž BOŽÍ potrebuje zorganizovať veľký deň, národný deň modlitieb a pokánia tejto krajiny, ako v roku 2013, čo zachránilo túto krajinu, pretože PÁN už ukázal a zasľúbil, že zachráni túto krajinu a prevedie je skrze ten deň, tmavý deň v Keni a život ľudí bude pokračovať ako zvyčajne. 

Takže toto PÁN hovoril dnes, ON hovorí, že sú potrebné modlitby pre tento národ, kvôli prichádzajúcim voľbám, aby všetko prešlo, aby BOH JEHOVAH zachránil a previedol krajinu na druhú stranu hlavných volieb. Bude potrebná mobilizácia pre národný deň pokánia, aby Keňa išla pred BOHA a zmierila sa a slúžila PÁNOVI, pretože keď PÁN nedozerá na národ, potom všetci strážcovia čakajú márne. 

Keňa má Stvoriteľa, JEHO meno je JEHOVAH, ktorý ma poslal, a ON zasľúbil, že prevedie krajinu. Takže toto je dobrá správa pre túto krajinu, a ON žiada, aby Cirkvi činili pokánie, aby sa Cirkvi odvrátili od nemorálností, od evanjelia prosperity a peňazí, od klamstiev, falošných prorokov, evanjelia, ktoré toleruje hriech, kresťanstvo, ktoré je ľahostajné, vidíte spôsob, ako žijú v Keni, okrem tých v tomto Zbore, ( Zbor Pokánia a Svätosti – Ministry of Repentance and Holiness, pozn. ), takže PÁN,  Stvoriteľ Kene žiada, aby HO Keňa rozpoznala, ocenila. 

ON pozerá na Keňu, ON je ten, ktorý dozerá na všetkých JEHO ľudí, ON je ten, ktorý sa stará o Keňu, ochraňuje Keňu, Ja som videl, že ON prisľúbil, ON mi dovoli prežiť čas skrze voľby, žil som dopredu v čase, ale v tomto prežití a prejdení na druhú stranu, PÁN zasľúbil, že ON ochráni túto krajinu a pomôže prejsť cez volebné obdobie. Akékoľvek napätie bude, ON bude verný tejto krajine. 

Takže si myslím, že toto by malo pritiahnúť ľudí Kene bližšie k JEŽIŠOVI, k žiadnemu inému bohu, iba k PÁNOVI JEŽIŠOVI, nášmu SPASITEĽOVI, aby mohol oslobodiť túto krajinu, aby prešiel s JEHO zasľúbením. 

MESIÁŠ PRICHÁDZA

milovaní ľudia, nech máme upreté oči na príchod MESIÁŠA, všetky veci na Zemi prichádzajú a idú, ale KRÁĽOVSTVO BOŽIE bude trvať naveky. 

A tí, ktorí využívajú čas pre toto SLÁVNE KRÁĽOVSTVO, sú najviac požehnaní ľudia na tvári zeme. Poďme sa navrátiť k Svätosti, nulovú toleranciu k hriechu, nech udržiavame nariadenie, aby sme milovali jeden druhého, dokonca ako som ja miloval vás, ako OTEC miluje vás a poslal ma, to je to, čo PÁN hovorí. 

Nech ľudia Kene vedia, že PÁN prisľúbil previesť ich cez voľby, dobrá nádej, dobrá správa pre túto krajinu, správa, ktorá by mala priviesť celú Keňu k PÁNOVI v tomto čase, v tomto bode celá Keňa by to mala použiť, aby sa priblížila bližšie k JEŽIŠOVI, bližšie a bližšie k PÁNOVI. Pretože ON je náš VYKUPITEĽ. 

Nech vás PÁN žehná, nech PÁN žehná tento národ, 

MESIÁŠ PRICHÁDZA 

Shalom


 

 

 

 

Off 

4.5.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top