Home
 

KONFERENCIA PÁNA v Taliansku, 10. apríla 2017, BOŽÍ NAJMOCNEJŠÍ PROROK DR. OWUOR

Konferencia PÁNA v Tarante v Taliansku,

prvý deň doobedu, 10. apríl 2017

Približne pred týdňom ku mne PÁN hovoril a dal mi vedieť, že ma posiela ku vám. Chcem začať tým, že poďakujem vedúcim v Cirkvi, chcem začať poďakovaním vedeniu tohto mesta Taranto, že pripravili spolu túto Konferenciu. Oceňujem si úsilie, ktoré ste na to vynaložili. A tiež chcem poďakovať vedeniu Cirkvi za zhromaždenie starších Pastorov. Zhromaždili ste ich tu, aby mohli počuť, čo BOH hovorí teraz a o ohromnej návšteve PÁNA, ktorá sa teraz deje v Cirkvi. 

Keď pôjdete do knihy Proroka Amosa, hovorí v 

AMOS 9:11-12 Toho dňa postavím stán Dávidov, padlý, a ohradím ich trhliny, postavím jeho zboreniny a vybudujem ho jako za dní drievneho veku, 12aby dedične vládli ostatkom Edoma a všetkými národami, nad ktorými bolo vzývané moje meno, hovorí Hospodin, ktorý to učiní.

Teraz ma počúvaje, on hovorí o obnove Izraela, pretože ON nám dal sľub Abrahámov, že vstúpime teraz do spoločenstva Izraela. Vidíte Európsku Úniu. Ja hovorím o zasľúbení, ktoré ON dal Abrahámovi. A potom zobral cirkev z pohanov a naštiepil. Teraz nás uviedol do spoločenstva s Izraelom, platí pre Cirkev a povedal: ” v ten deň, ja prídem naspäť.” 

Príde a postaví Dávidov stán. Pozrite sa na toto teraz. V ten deň, v ten deň,.. to znamená, že BOH oddelil, vyčlenil, odseparoval čas, oddelil ustanovený čas. ON oddelil a ON povedal, že keď príde plnosť času, keď príde plnosť času pre tento ustanovený čas, ON príde naspäť a ON obnoví Dávidov padlý stán. 

My vieme, že my sme stán ( chrám ) Ducha Svätého. A napriek tomu teraz, keď sa pozriete na stan Ducha Svätého teraz v Taliansku, nájdete ženy obliekajúce sa do priliehajúceho oblečenia, ktoré ukazuje anatómiu tela, v sexuálnych nemorálnostiach, v homosexualite. ON videl krátke oblečenia,  falošných apoštolov, falošných apoštolov ON videl. ON videl falošných prorokov. ON povedal:” Ja som vyčlenil stranou ustanovený čas, určité obdobie a keď tento ustanovený čas príde, ON hovorí:” obnovím všetky veci.”

EEEI! ON hovorí, že znovu obnoví padlý stán. To znamená, že dôjde k pádu, odpadnutiu. To je dôvod, prečo ON povedal:” Môj príchod nie je náhoda.” ON už oddelil tento čas pre pokánie. A ON povedal: “kde obnoviť?”

Počúvajte ma milovaní ľudia národa Talianska. Taliansko je známe po celom svete, dokonca aj teraz v stavbe ( THEMOSUL DAM ) v Iráne, iba taliansky inžinieri sú schopní vytvoriť a obnoviť priehradu v Iraku. Sledujem všetko veľmi opatrne. Taliansky inžinieri stavajú cesty v Afrike, sú najlepší v cestnom staviteľstve. 

Teraz, počúvajte ma, keď budovy, povedzme cesty, mosty sú rozbité a zavoláte talianskych inžinierov a povedali by ste im, že chcete, aby ich vytvorili znovu, čo bude talianský inžinier od vás požadovať? Čo bude prvá otázka, ktorú od vás budú žiadať?

Prvá otázka bude táto… príde a pozrie sa na budovy, na mosty, aké sú poškodené nedbalosťou, opustením, zneužívaním, aké sú zničené. Prvá otázka talianského inžiniera, bude sa vás pýtať, aby ste mu ukázali pôvodný plán tejto stavby, mostu,..  pošle vás – prosím, možete mi doniesť pôvodné nákresy tejto budovy,..? Originálny dizajn tejto budovy, potom ho budú vedieť obnoviť späť na pôvodné miesto. Rozumiete? Potrebujete vedieť originálny, pôvodný stav.

Takže keď ON hovorí, že “v ten deň, v tom ustanovenom čase,” prídem a obnovím padlé srdcia v Cirkvi,  ON hovorí: ” JA prídem a dám späť do pôvodného stavu, do pôvodného stvorenia. Dám to späť do rajskej záhrady. Dám to naspäť do knihy Genesis 1:26-27

26A Boh riekol: Učiňme človeka na svoj obraz a podľa svojej podoby, a nech vládnu nad morskými rybami a nad nebeským vtáctvom a nad hovädami a nad celou zemou a nad každým plazom, ktorý sa plazí na zemi. 27A Boh stvoril človeka na svoj obraz, na obraz Boží ho stvoril, mužské a ženské pohlavie ich stvoril.

Tu je pôvodný plán. Originálny dizajn BOŽÍ, keď Adam a Eva ešte napadli do hriechu a chodili s Bohom a nebola tam smrť, nebola tam neposlušnosť. Nebola tam bezbožnosť, nebol tam hriech. Adam chodil s Bohom denne vo večernom chládku dňa a ON hovorí, že toto je mocný originálny dizajn, tam nieje hriech, tam nieje neposlušnosť, tam je len spravodlivosť, svätosť, správne postavenie s Bohom, na začiatku. To je tam, kde nieje hriech. ON hovorí, že to je pôvodné miesto. A ON dokázal, že má pravdu v Genesis 5:2424A Enoch chodil s Bohom, a nebolo ho, lebo ho vzal Boh. … vidíte, že Enoch kráčal s BOHOM a nezomrel.

Takže PÁN ma požiadal, aby som vám povedal: ” Cirkev KRISTOVA v Taliansku, práve teraz sa národy navracajú k svätosti Božej. Národy sa navracajú k spravodlivosti Božej. Európa, Európa, národy sa práve teraz navracajú k JEŽIŠOVI. EURÓPA. Ako je to s Európou? Kedy sa Európa navráti? Keď čítate Izaiáša 1:3 Vôl zná svojho hospodára a osol jasle svojho pána; Izrael nezná, môj ľud nesrozumieva.

ON hovorí, že dokonca kravy, hovädzí dobytok pozná svojho majiteľa a svoj dom. Vie, kde je jeho domov a jeho majiteľ. Krava pozná, že keď žerie trávu a príde čas, keď sa zotmie a je tma, potom vie, že je stratená a povie si: ” teraz musím ísť a nájsť svojho majstra, majiteľa”. EEj, pozrite sa na to, ON hovorí, že dokonca aj osol, somár, oslík,… vedia, kde je krmivo, kde je majster, majiteľov dom, kde budem mať dobré jedlo, kde budem jesť. Kde dostanem úkryt pred zimou. Kde dostanem podporu a dobrú starostlivosť. A kvôli tomu somár cíti zmysel pre povinnosť navrátiť sa do domu svojho majstra, majiteľa. 

Čím to je, že Európa teraz nevie, kde sa má navrátiť? Čím to je, že Európa nepozná svojho majiteľa? SVOJHO  STVORITEĽA? Aaah, keď sa navrátime do Domu svoju Otca, ON sa bude o nás starať. ON nás bude ochraňovať. Európa, všetok hovädzí dobytok, všetky vaše kravy nemajú GPS, ale oni vedia, ako sa majú navrátiť domov! EEh! Eh! Ale v Európe teraz, vy máte GPS, máte facebook, máte google, máte whatsapp, ale vy neviete, ako sa navrátiť naspäť domov. 

Poďme sa navrátiť naspäť k Otcovi. Dokonca aj somári, oslíkovia, keď ich dobre kŕmite, oni cítia povinnosť sa k vám navrátiť. Krava nemá DUCHA SVÄTÉHO, ale Cirkev má DUCHA SVÄTÉHO. Cirkev poďme sa vyzvedať, ako sa navrátiť domov. Krava vie bez Ducha Svätého, ako sa má navrátiť. My máme Ducha Svätého. My skutočne potrebujeme ísť naspäť domov. Hallelujah! 

Každý sa postavte na svoje nohy. Poďme sa vrátiť. To je dôvod, prečo som prišiel. Ja som prišiel volať Cirkev v Európe, volať Cirkev v Taliansku, volať cirkev v Tarante naspäť k Majiteľovi. Navrátiť sa k OTCOVI. Navrátiť sa k PÁNOVI. Keď sa navrátime, ON sa bude o nás starať veľmi dobre. ON nás bude ochraňovať. On nás vylieči. ON nás obnoví. ON nás oslobodí. Poďme sa navrátiť domov. Prišla hodina, aby sme si uvedomili, že sme stratení. V Kráľovstve BOŽOM nebude hriech, žiaden hriech. Hriešný život, ktorý žijeme dnes je veľmi smrteľný, veľmi nebezpečný. 

Milovaní ľudia, v Slávnom Kráľovstve, do ktorého som videl ako vstupuje Cirkev, tam nebudú moderní kresťania, NIE. Ale tam budú Svätí kresťania. Spravodliví kresťania. Kajúce sa srdcia. Viem, že žijete v tejto milovanej krajine, máte super sily tohto Sveta, máte nukleárnu energiu. V Afrike niekedy elektrina sa vypne. Niekedy stratíme elektrinu keď sa káže. Ale tu máte neobmedzenú. 

V Afrike niekedy keď dostanete rakovinu, musíte ísť do Indie, ak máte peniaze, aby vám lekári pomohli. Ale v tejto krajine vy máte tých najlepších lekárov, špecialistov. V Afrike vzhľadom na túto situáciu sa naučili byť závislí na BOHU JEHOVAH. Oni sa naučili byť závislí na JEŽIŠOVI. Oni sa naučili počúvať. Keď počujú: “činte pokánie a navráťte sa ku mne”, oni rýchlo činia pokánie a navracajú sa k NEMU kvôli prospechu, kvôli dobrodeniu PÁNOVMU. 

Ale dnes, ja vás žiadam, ľudia Talianska, poďme sa zamerať na večný osoh,dobrodenie PÁNA. Tí z vás, ktorí chcete prijať PÁNA a činiť pokánie zodvihnite svoje ruky. 

 

 

Off 

14.4.2017 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top