Home
 

PROROCTVO O VEĽKEJ NUKLEÁRNEJ VOJNE, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, proroctvo zo dňa 8. februára 2017

PÁN so mnou hovoril, PÁN so mnou hovoril včera v noci. Sedel som na stoličke, čítal som Bibliu a ako som sedel na stoličke a čítal Bibliu, PÁN ma odobral v spánku a hovoril mi, čo sa chystá, čo postihne Zem, čo sa stane na Zemi. 

Teraz, ja vidím vojenské lietadlá, dômyselne prepracované úderné lietadlá, ako F35, vidím ich s bombami, dokonca aj prednú časť, ja tam veľa bômb, ktoré sú pod lietadlami. PÁN učinil, že tieto lietadlá lietali mierne nado mnou týmto smerom. To sú veľmi, veľmi dômyselne prepracované lietadlá F 35. 

Vidím strašnú vojnu, ktorá prichádza. Videl som to, že Iránska Nukleárna vojna, ktorá bola prorokovaná v roku 2005, sa chystá uskutočniť. Znova, od 27. septembra 2005, odvtedy, keď PÁN ku mne hovoril, bol som vtedy v Tanzánii, hovoril o tejto strašnej vojne, nukleárnej vojne, ktorá sa stane, Iránska nukleárna vojna. Budú to 2 raketové strely, ktoré zasiahnú nukleárnu základňu, ktorá leží na úpätí hory v púšti. Nukleárne centrum v Irane. 

Teraz znova, minulú noc, keď som sedel na stoličke a čítal som Bibliu, potom v tom čase ma PÁN odobral preč a ON mi ukázal tieto úderné lietadlá – F35, sú najlepšie, … keď leteli nadomnou mohol som vidieť popod lietadlá, ktoré boli naložené s bombami. Takže Zem teraz sedí na pokraji strašnej vojny. Ja tu oznamujem, že som videl strašnú vojnu prichádzať na Zem, bude to ťažká, závažná vojna, ktorá vyrieši tento jadrový spor, nukleárnu krízu, ktorá sa tiahla veľa rokov.

Pamätáte sa, že v tom sne dňa 27. septembra 2005, raketové strely, myslím vystrelené z lietadiel, ktoré nesú bomby, ktorými je  zasiahnutá nukleárna základňa v Iráne a oheň, ktorý exploduje po zásahu, bude zasahovať na východ tak ďaleko, ako len môže ísť, bude zasahovať na západ tak ďaleko, ako len môže dôjsť a do neba, veľmi vysoko do neba. Veľmi vysoko na oblohe. Vidím malé, malé plamene a potom obrovský, obrovský oheň, aký Zem ešte nezažila. 

Takže sedíme na pokraji obrovského, ohromného konfliktu. Včera mi PÁN ukázal, že USA a Izrael má tieto typy lieatadiel a lietali nado mnou a smerovali tým smerom. Takže to bude vážna situácia, prichádzajúca na Zem. Zem sedí na pokraji obrovského zrútenia sa, strašnej, ohromnej vojny. A pamätajte, v tejto vojne, Izrael musí stále vyhrať. 

Takže znova, videl som zásahové lietadlá ako odštartovali s bombami, tým smerom. Sedíme na obrovskom rozhraní a naznačuje tu veľmi dôležitý bod a to Slávny príchod MESIÁŠA. My sme si všetci vedomí, že nikto nevie deň ani hodinu a vždy som sa veľmi zdráhal lokalizovať túto vojnu v prorockom časovom pásme PÁNA. Pretože keby som povedal, že táto vojna sa uskutoční a potom MESIÁŠ príde, potom v podstate by celý Svet čakal na túto vojnu, kedy sa to stane. Radšej by som povedal, že táto vojna sa uskutoční skôr, že príchod MESIÁŠA príde pred touto vojnou. Aby ľudia boli akokoľvek pripravení, nezáleží na tom, kedy bude táto vojna. Namiesto čakania na túto vojnu, pretože nikto nevie deň, ani hodinu, kedy MESIÁŠ príde.

Takže dokonca aj teraz, ja robím rovnaké prehlásenie PÁNA, nemôžem umiestniť túto vojnu pred národami Zeme. Pretože ja im nemôžem povedať” pozrite, táto vojna sa stane, keď MESIÁŠ príde”, nie. 

Nech každý, každý jeden bude pripravený na Slávny príchod MESIÁŠA, bez ohľadu na to, kedy bude táto vojna. Bez ohľadu na to, kedy dôjde k tejto vojne. Prečo to hovorím? V poslednom rozhovore, PÁN mi výsadne umožnil vidieť, keď ma zobral a ukázal mi bránu do Neba, bránu do Neba zo vzdialenosti 20 – 30 metrov a videl som Slávnu Cirkev KRISTOVU,  vytrhnutú krásnu Svätú Cirkev, dospelú Nevestu, perfektnú Nevestu, Cirkev, ktorá sa pripravuje v spravodlivosti.

Ja som ich videl vstúpiť. Približne pred 2 – 3 týždňami. Toto je čerstvé od PÁNA. Približne pred 3, alebo 2 týždňami. Skutočne veľmi horúce. Čerstvé od BOŽIEHO TRÓNU. Keď ma zobral a postavil ma vo vzdialenosti 20 – 30 metrov od brány, videl som ich vstupovať a objavili sa slávne schody, jeden, druhý,..  ktoré stúpali do vnútornej Slávy Neba. A potom dvere boli zatvorené.  Oblak prišiel a pokryl vstup do vnútra. 

Dokonca aj keď som hovoril o tejto vojne, hlavná črta je, Zem by mala vedieť, že sedíme na pokraji ohromného navštívenia, príchodu MESIÁŠA. PÁN ma zobral ku dverám. Stojím pri dverách. Ja oznamujem príchod MESIÁŠA teraz od dverí, odo dverí do Neba. To je miesto, kde teraz stojím, 

Ja tiež vidím vojenské lietadlá, ako štartujú. Tam bude úder. Vojenské lietadlá zasiahnú, F35, ktoré môžu ísť a vykonávať serióznu prácu. Ja som videl tieto veci. A ja vám to oznamujem, aby keď počujete tieto veci, aby ste si pripravili vaše srdcia pre Slávny príchod Mesiáša. Aký krásny čas v ktorom žijeme, počuť oznam o príchode MESIÁŠA, zasahujúci vaše uši, ako stále chodíte po tejto Zemi, na pôde tejto Zeme. Žijete a ste schopní počuť a nadobudnúť z toho zisk a pripraviť sa v spravodlivosti a v absolútnej svätosti a videli večnosť. Aby ste vstúpili do Neba do večnsoti. 

To je prekrásny deň, toto je úžasný čas príchodu MESIÁŚA. Toto je ohromná správa, ktorá zasahuje štyri uhly Zeme v tejto hodine. V tejto hodine je prekrásne byť znovuzrodený, byť kresťanom. Žiť ako kresťan, pretože my žijeme v hodine Cirkvi. V hodine Cirkvi, Videli sme ohromné divy, ohromné znaky, Keňa sedela na pokraji ohromných vecí, proroctiev o katastrofách, povodniach, suchách, a vidíme PÁNOVE oslobodzujúce ruky, ako ich PÁN oslobodzuje, priniesol dážď, aby ľudia mali zeleninu a atď,.. pod autoritou Biblie. Keď vidíte katastrofy na iných miestach, keď nepadal dážď, potom rozumiete, že to takto bolo myslené, to je skutočne zlé. Ale PÁNove ruky záchrany, .. dokonca aj dnes som tu hovoril, tu bol v jednej oblasti historický dážď. 

Prekrásny čas teraz žiť a byť kresťanom. Aké mocné. Ja som znovuzrodený kresťan a zámerne a úmyselne, účelovo a odhodlane kráčam v svätosti, pretože chcem vidieť večnosť s BOHOM. Večnosť v Nebi. A Biblia hovorí, že ON poslal JEHO služobníka k tým, pre ktorých bola hostina pripravená. OTEC pripravil Svadobnú hostinu pre JEHO SYNA. A požiadal svojho sluhu aby išiel k tým, ktorí boli pozvaní, pre ktorých bola Svadobná hostina pripravená. Moje voly a kŕmny dobytok je pobitý, ale tí, pre ktorých správa bola donesená, oni boli podvedení klamom tohto sveta. A zmeškali to. Neboli hodní – ( Anglická verzia Biblie – nezaslúžili si ).  Ale pre vás, ktorí teraz počúvate a trpezlivo sa pripravujete si hovoríte, že toho dňa chcete vidieť Nebo a Svadobná hostina, časť Cirkvi, Slávna časť Cirkvi, to je dedičstvo pre Cirkvi, budete sa radovať pri tomto stole na hostine pri večeri. Toto je časť dedičstva Cirkvi. Večnosť je veno pre Cirkev. Slávne veno, podiel pre Cirkvi. Radosť je podiel pre Cirkev, perfektné uctievanie v pohode, v blahobyte a budú sedieť s Abrahámom, Izákom a Jakobom, Bohom Abraháma a Izraela. 

Môžete urobiť dnes rozhodnutie, pretože PÁN pokračuje ohlasovať príchod MESIÁŠA znova a znova a znova. Ak je nejaká správa, s ktorou ma PÁN poslal, je – ČIŇTE POKÁNIE, ČINTE POKÁNIE – ODVRÁŤTE SA OD HRIECHOV! ČIŇTE POKÁNIE A NAVRÁŤTE SA KU SPRAVODLIVOSTI! Držte Svätosť vo vašom srdci. 

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Každý sen, každá vízia, každý hlas – zakaždým, keď hovorí ku mne, hovorí o príchode MESIÁŠA. Jedného dňa slová môjho jazyka budú naplnené na tejto Zemi a v Nebi. Toho dňa ja budem tancovať pred PÁNOM a poviem :” ja som vám hovoril”. Ooh ja sa modlím a prajem si, aby ste neboli medzi tými, ktorí ma budú počuť hovoriť:” ja som vám hovoril”, ale že budete zobratí hore.  

Videl som, že oznámenie je za dverami. Stojím 20 – 30 metrov pred vstupom do Neba a ohromná Sláva PÁNA bola tam a vstúpila Slávna Cirkev.

Oznam o Slávnom príchode MESIÁŠA sa teraz deje pri dverách do Neba. Je čas skoncovať s vecami na tejto Zemi, aby sme sa pripravovali každú hodinu, aby sme udržiavali srdce pokánia. Pre tých z vás, ktorí ste z rozvinutých krajín, buďte si istí, že tento rozvoj vás nebude blokovať od večnosti. 

Ženy sledujte vaše obliekanie, muži sledujte vaše obliekanie, sledujte váš život, aký je váš životný štýl? Čomu sa venujete, ste Svätí, spravodliví?  Duch PÁNA očisťuje vás? alebo ste stále súčasť obrovského odpadnutia v Cirkvi? 

Toto je hodina prieskumu. Toto je krásna hodina, pretože radšej sa pripravte teraz, než aby ste boli šokovaní toho dňa, kedy by ON povedal:” pravdu vám hovorím, ja vás nepoznám”. Tí, ktorí máte uši sa pripravte na príchod PÁNA, Môj KRÁĽ, Môj PÁN prichádza, prichádza zobrať úžasnú Svätú Cirkev. Slávnu Cirkev. Krásnu Cirkev, ktorá MU bola verná, uchovávajú vieru v Ježiša KRISTA, kráčajú vo viere, nezáleží na tom, v akých súženiach prechádzajú na tejto Zemi, ale boli verní spravodlivosti, svätosti, žili separovaný život.

nech vás PÁN žehná,

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

SHALOM

Off 

8.2.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top