Home
 

HISTORICKÝ ZNAK A ZáZRAK, PÁN UZDRAVIL HORKÝ TOXICKÚ VODU NA ZDRAVÚ A SLADKÚ, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR,

PÁN UZDRAVIL HORKÚ A TOXICKÚ VODU NA SLADKÚ!

Po stretnutí vďakyvzdania 17. decembra 2016, Pastorka z Mombasy prišla k PROROKOVI PÁNA DR. OWUOROVI so žiadosťou o modlitbu.
Pastor Lydia z Nyali v Mombase požiadala Muža Božieho, aby sa modlil za vodu v jej studni, ktorá bola veľmi slaná a nedala sa piť. MUŽ BOŽÍ prehlásil, že ” je to v poriadku ” a požiadal ju, aby mu poslala vodu vo flaši.
A PÁN si použil JEHO MOCNÉHO PROROKA, aby použil silu v Jeho rukách a dotkol sa kameňa, ktorý vypúšťal do vody chemikálie a zmenil od základu tento kameň na Zemi. Keď sa Pastor Lydia vrátila domov, vo viere zobrala vzorku vody na analýzu do laboratória Intertek, ktoré pôsobí celosvetovo na
otestovanie a keď výsledky konečne prišli, v piatok, 10. januára 2017, to bolo šokujúce a ohromujúce. Špecialisti prehlásili, že voda je perfektná a normálna a bezpečná pre spotrebu. K nahliadnutiu tam je doklad o chemickom rozbore…
A toho dňa PÁN opakoval ohromujúcu udalosť z Biblie, z Exodus 15:22-25 a 2 Kráľov.2:19-22, čím zjavuje JEHO MOCNÉHO PROROKA POSLEDNÝCH ČASOV PRE NÁRODY.

PRIPRAVTE CESTU
MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Off 

27.1.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top