Home
 

PROROCTVO – OHROMNÝ OBLAK BOŽÍ S VLNOU OHŇA, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, 19. január 2017

PÁN JEHOVAH, PÁN JEHOVAH – naša spravodlivosť, spravodlivý OTEC v nebi, Svätý OTEC JEHOVAH ELOLAM, ELOHIM, ON hovoril dnes so mnou a v tomto veľmi, veľmi ohromnom rozhovore dnes, On hovoril ku mne dnes, JEHOVAH EL GIBBOR, MOCNÝ BOH a v tomto rozhovore som videl ohromný Oblak PÁNA ako prišiel z Neba s ohňom.

Znova, dnes som videl ohromný Oblak PÁNA príchádzať dole z Neba s ohňom. S najväčším výbuchom ohňa, aký som doteraz nikdy nevidel. 

JEHOVAH náš vylepšovateľ, PÁN, ktorý nás posväcuje, ON prišiel dole vo veľkom oblaku a s ohňom, vo sne. A potom OTEC hovoril hlasom ku mne, prehovoril hlasom, keď mrak zostúpil- ako toto –  a potom oheň narastal z neho plápolajúci, ako z pece, akoby z lievika pece – a potom hlas OTCA povedal:” KRÁĽ TRÓNU”.

 Zaiste dnes KRÁĽ hovoril, toto sú tie dni v ktorých žijeme, toto sú ohromné dni JEHO návštevy, istotne MESIÁŠ prichádza, nech ľudia činia pokánie a odvrátia sa od hriešnosti. Pretože náš BOH je pohlcujúci oheň, ako vidíte v Biblii. ON nás miluje dostatočne, že dostávame tieto správy o pokání a navrátenie sa k NEMU v spravodlivosti a v absolútnej Svätosti. Aby ľudia mohli vidieť Slávne Kráľovstvo Božie. JEHOVAH ktorý nás posväcuje, hovoril tohto dňa. A budú vedieť, že ústa PÁNA hovorili, toto sú dni v ktorých žijeme, dni, v ktorých posväcuje Cirkvi, očisťuje Cirkvi, pohlcujúci oheň je JEHO iné meno. Nech PÁN žehná všetkých tých, ktorí majú uši počuť a načúvať JEHO slová.

Shalom

PRIPRAVTE CESTU

MESIÁŠ PRICHÁDZA 

Off 

19.1.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top