Home
 

PROROCTVO O PRICHÁDZAJÚCOM HLADOMORE do KENE, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 16. január 2017

Ja vidím hladomor, vidím veľa ľudí kráčať, kráčajú v zástupe, s malými nádobami a tak ďalej, .. Takže tu prichádza hladomor, znova, dovoľte mi povedať toto: ja vidím ľudí chodiť v tomto národe vo veľkom zástupe, vyzerá to byť suchá oblasť v tejto krajine, je to veľký hlad, tento hladomor môže byť veľmi veľký, žiada sa priniesť pokánie pred PÁNA. To znamená, že tento národ potrebuje modlitby, ja sa potrebujem modliť za tento národ, potrebujem sa modliť za túto krajinu, aby mohlo pršať a aby nebol hladomor. Ale ja vidím veľa hladomoru a vidím, že tieto veci sa udejú. A keď čítate Bibliu, Biblia hovorí veľmi jasne, že Vám dám hlad, zoberiem od vás chlieb, urobím vaše zuby biele ( biele zuby znamená hlad, biele a dlhé ) a ani tak ste sa nenavrátili ku Mne.

( Amos 4:6  A preto som i ja vám dal čistotu zubov vo všetkých vašich mestách a nedostatok chleba na všetkých vašich miestach, avšak nenavrátili ste sa ku mne, hovorí Hospodin. )

Takže PÁN žiada tento národ, aby sa navrátili k NEMU v pokání a Svätosti, potom budete schopní zmierniť a dať do poriadku prichádzajúci hladomor. Znova, PÁN mi ukázal ľudí kráčajúcich v suchej oblasti v dlhých zástupov, s – Ja vidím veľkú panvicu na omáčku alebo niečo,,, alebo tanier, … PÁN mi to ukázal. ON hovorí, že tu prichádza hladomor, PÁN hovorí, že ON vám dá hlad. Ja vás vyhladujem. .. ( ako je napísané… ) Ja urobím vaše zuby biele a dlhé a ani tak ste sa neobrátili ku mne.   

PÁN žiada pokánie za túto krajinu Keňu. Musí sa konať celonárodné pokánie, kde všetci vedúci a všetci ľudia sa zhromaždia ako jeden človek a pôjdu pred PÁNA. 

Tento národ, ktorý bol tak milovaný PÁNOM, videl láskavosť,. dobrotu PÁNA. Potrebuje sa naučiť, ako ísť naspäť k k rovankému BOHU, ktorý liečil ich chromých, slepých, hluchých, paralytikov, poranenia chrbtíc, HIV/AIDS, a všetko ostatné…Potrebujú ísť naspäť k tomuto BOHU. Aby tento BOH  teraz pokryl ich nahotu hladu. 

Vidím hlad, ktorý prichádza do tohto národa, Ja počujem hlad, ale vidím ľudí kráčať v dlhom zástupe s tanierom a panvicou v ruke. Takže PÁN žiada túto krajinu aby činili pokánie, navrátili sa k Svätosti a pripravili cestu pre príchod Mesiáša. Táto krajina nemôže ignorovať PÁNA!

Iba PÁN prinesie dážď. Dážď nepríde z bezpečnostnej rady Spojených národov. Dážď nepríde zo svetovej banky. Nepríde z IMF. Nepríde odkiaľkolvek. Nepríde od vládnej politiky. Dážď prichádza od PÁNA! 

Nech tí, ktorí majú uši sa pripravia pre pokánie. Ja viem, že veľký Zbor Pokánia a Svätosti, ktorý má tu vyše 20 miliónov členov už začalo národné pokánie v nedeľu, včera. A toto pokánie bude pokračovať ďalej a ďalej až pokiaľ PÁN nepríde dole znova, aby miloval túto krajinu a zastavil tento hladomor.

 

 

 

Off 

16.1.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top