Home
 

ŠPECIÁLNY OZNAM: PÁN KONEČNE ZJAVUJE JEHO SLUŽOBNÍKOVI PROROKOVI SLÁVNE VYTRHNUTIE CIRKVI, detailnejšie vysvetlenie ku Proroctvu z tohto istého dňa, 15.1.2017, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR

Dnes je veľmi špeciálny deň, dnes je veľmi, veľmi špeciálny deň, dnes 15.1.2017 je veľmi konkrétny špeciálny deň, pretože dnes PÁN JEHOVAH, ON ma pritiahol bližšie ku vstupu do neba, bráne neba a ON mi ukázal ako drahocenné ovečky KRISTA, drahocenná Cirkev, milovaná Svätá Cirkev Krista, Nevesta Kristova konečne vstúpi do Kráľovstva BOHA. A čo je konkrétne špeciálne na tomto dni je to, že ON ma pritiahol bližšie, veľmi blízko, je tam toľko veľa detailov, ktoré som nepovedal ráno, ON ma pritiahol veľmi blízko ku vstupu do neba. Najprv zo všetkého mi ukázal, ako Cirkev opúšťa Zem. PÁN ma zodvihol hore a pritiahol ma ku vstupu do neba, bol som veľmi blízko, možno 20 – 30 metrov ďaleko. A v tejto ohromnej návšteve, ktorá zmení, kompletne zmení rozhovor o kresťanstve v Cirkvi, rozhovor o zmene kresťanskej viery sa v podstate zmení dnes významne. Keď som bol približne 20 – 30 metrov ďaleko od vstupu do neba, ON mi ukázal ako požehnané sväté ovečky KRISTA sú zobraté hore, opustili Zem, obe skupiny, – tí, ktorí zomreli v Ježišovi Kristovi a tí, ktorí sú živí znovuzrodení a ako veľkolepo opustili zem a ako Sláva PÁNA ich priťahovala a oni všetci išli rovnakým smerom. Z toho miesta kde som bol, to vyzeralo, akoby išli mierne doľava, potom sa otočili a vstúpili smerom doprava. Takže dnes ma PÁN pritiahol veľmi blízko ku dverám do neba, otvoril dvere a bolo úžasné vidieť tento celý obraz. To bola veľmi šokujúca návšteva a veľmi šokujúci obraz na pohľad, dokonca pozerať na to, vidieť to, ako konečne vstúpi, ako konečne ovzdušie pre udalosť na ktorú Cirkvi čakali veľa veľa veľa rokov, na ktorú boli zameraní, 1 000 rokov,… viac ako 2 000 rokov, skrze celé generácie, ľudia sa pokúšajú pripraviť, neustále rozhovory v Cirkvách o večnosti. Ľudia tejto Zeme, Cirkvi, veriaci, kresťania, dokonca aj malé deti môžu pochopiť o čom je to celé. Vstup do neba boli neustále rozhovory v Cirkvách, v štyroch vetrov Zeme, v štyroch vetrov Neba. 

Ale dnes je veľmi, veľmi špeciálny deň,  15. januára 2017, nedeľa, východného Afrického času na tejto druhej strane a to je milovaný deň, poklad, pretože ON ma dnes zobral 20 – 30 metrov od vstupu do neba, ku dverám do neba a ja som videl dvere do neba otvorené a videl som požehnané ovečky KRISTA, požehnanú Cirkev KRISTOVU, svätých Kristových vstupovať do neba. A najzauj´mavejšie zo všetkého bolo, ako boli oblečení. Pretože všetci zo vzdialenosti, .. v podstate začal mi ukazovať niekoho, kto vstúpil predomnou a potom ma zobral doľava aby som sa pozrel na toho, kto opúšťal Zem a potom vstúpil. 

V tomto milovanom varovaní a ozname, ktorý teraz PÁN završuje na zemi, v tomto požehnanom rozhovore PÁNA, ja vidím ich oblečenie, oni sú rovnako oblečení, rovnako, rovnako, rovnako, presne rovnako. Oni sú oblečení v jemnom rúchu, žiarivom a čistom, skutočne bielom, žiarivom a čistom. Rúcho je pokryté slávou PÁNA, vidím, že sláva Pána ich pohlcuje, ako oni vchádzajú dovnútra, vidím ich individuálne, môžem vidieť ich tváre, veľmi blízko, 20-30 metrov, skutočne môžem vidieť tváre ľudí, ktorí vstupujú. 

A keď som sa pozrel na ich rúcho, ich odev nebolo tesné oblečenie ako vaše, boli voľné. Vyzerá to, akoby mali vnútorné rúcho, potom je tam mäkká časť tkaniva, voľné rúcha, ktoré na rukách siahali po lakte a od lakťov dole spod toho rúcha bola ešte nejaká ďalšia látka (alebo záhyb látky), ktorý zakrýval ruky po zápästia. To bolo ako anjelské oblečenie. Veľmi mocné, Sväté oblečenie. 

A tiež som videl ich hlavy. Na hlavách mali turban. Ich hlavy sú pokryté, ich hlavy sú úplne pokryté. Vyzerá to, akoby ste zobrali plátno a obtočili to plátno do pletenca. A potom zviazali ten istý pletenec do turbana, zviazali to na tvári ( vpredu ), išlo to vpredu hore a dole a hore, prepletané po lícach a zviazané vzadu keď vstupovali do Slávneho Kráľovstva BOHA YAHWEH, JEHOVAH ELOHIM.

Potom ešte zaujímavejšie bolo, keď som videl niektorých z nich vstupovať so svojimi deťmi. Videl som niektorých z nich vstupovať dnu spolu s ich deťmi. Takže naozaj dnes je veľmi, veľmi špeciálny deň. Pán ma zobral.., to bolo úžasné, pretože zo vzdialenosti kde som bol mi ukázal  dvere do neba. Dnes som videl dvere do neba otvorené.

Takže konečne udalosti, o ktorých som hovoril sa budú zhmotňovať.  Chystajú sa zrealizovať, zrealizovať na zemi aj na nebi. To je ale krásny deň, ktorý skutočne potešil moje srdce. Moje srdce kričí radosťou, pretože som to spieval do štyroch končín zeme. Ja som to vyspevoval tak ďaleko, ako Gisborne do Nového Zélandu, ktoré sú na východe, do Soulu Boryeong, na  Ďaleký východ, do Južnej Kórei. A potom Busan. Ja som to spieval ku Fínsku až smerom ku Yuverscula, ku končinám Fínska tam hore. A potom tiež pokiaľ ide o Kanadu, tak ďaleko, ako dole do Južnej Ameriky, ďalej Concepción v Čile.

A ako som hovoril toto oznámenie, toto oznámenie prinieslo ohromné rozhovory do Cirkví a následne došlo k prebudeniu. Nasledovalo prebudenie, oživenie a ja som tak požehnaný, že konečne, konečne prišlo. Biblia hovorí, že nikto nevie deň ani hodinu,  ani anjeli, ani Syn človeka, Mesiáš. Ale teraz ON, ktorý pozná deň a hodinu, ON ma priniesol blízko ku vstupu do neba, a v podstate mi ukázal dvere do Neba! To je prekrásne, to je ohromná situácia, ktorú žiadny muž, žiadna žena nikdy nebudú chcieť zmeškať. 

A vidieť toto, vidieť, ako Cirkev konečne vstupuje do neba, myslím, že nieje nad to väčšiqa vznešenosť, zavŕšenie v rozhovore kresťanskej skúsenosti uctievania a tohto tu. Pretože každý dôvod, pre ktorý JEŽIŠ prišiel, PÁN prišiel v ústrety človeku, prišiel stretnúť človeka, aby s ním mohol hovoriť počas dňa, aby ON bežne hovoril k ľuďom, ako to urobil na trhu a nakoniec išiel na kríž. Hovoril, urobil si svoju prácu a išiel na kríž, vstal z mŕtvych a potom prešiel skrze ténto vchod. 

Práve preto, že PÁN prišiel v ústrety človeku, aby sa stretol s človekom, aby zapojil ľudí do tohto rozhovoru o kríži a o spasení skrze tieto dvere, ktoré som dnes videl otvorené. Aby jedného dňa požehnaní kresťania, požehnaní veriaci, tí, ktorí majú vieru v Ježiša KRISTA ak PÁNA, tí konečne vstúpia do Slávneho Kráľovstva Božieho, BOHA JEHOVAH YAHWEH.

Je toho toľko veľa v tomto rozhovore. Ja som tak šťastný a veľmi ohromený zo všetkého toho. Dnes ma PÁN zobral ku vchodu do nebies, ku dverám do neba, hovoril so mnou a ukázal, ako Cirkev vstúpi. Takže ja som videl, ako Cirkev vstupuje.

Takže pre tých, ktorí ste teraz tam von a premýšľate a môžte si hovoriť:” dobre, ooh, to je dlhá doba čakať,  to bol vytrvalý rozhovor počas vekov, poznáte to! Aké sú príznaky toho, že sa to udeje, bude sa to diať.” ?…

Teraz je to tu, dostali ste odpoveď teraz, že táto udalosť sa skutočne udeje. A PÁN, ktorý vie deň a hodinu, ON to prinesie ku koncu. ON sa chystá to priviesť k realite. 

Teraz okrem iného chcem tiež povedať, že viem, že predtým som bol na stretnutí. A to stretnutie sa zdalo byť ako jedno z tých, ktoré mávame. Neviem, či to príde, alebo je to stretnutie, ktoré sme mali.  A ja som bol na tom stretnutí a potom po krátkej chvíli sa stala tá udalosť. Vyzerá to viac ako míting, ktorý už bol, míting, ktorý sa už udial, alebo prichádzajúci míting. Neviem, ale to vyzeral byť veľmi dobre známy míting.  

Videl som požehnaných Svätých, ktorí mali oblečené rovnaké, rovnaké, všetci mali oblečené rovnaké  oblečenie, rovnaké turbany, rovnaké príčesky, rovnaké časti, rovnaké oblečenie, rovnaké najjemnejšie rúcho, biele, žiarivé a čisté – vstupovať do Slávneho Božieho Kráľovstva.

Znova, ako som povedal, keď čítate Bibliu, v evanjeliu Lukáša vidíte veľmi jasne, že keď sa blížny PÁNA JEŽIŠA, MESIÁŠA zjavil na scéne aby oznamoval jeho Slávny príchod, Jeho príchod dokiaľ sa zjavil, sotva to oznámil, vidíme, že tam bol veľmi krátky čas a potom Mesiáš prišiel. 

Takže je to znak a veľmi dobrá chronologická evidencia časovej prorockej línie. Udalosti PÁNA, teraz cítim, že PÁN prichádza. Ja teraz cítim, že čas sa kráti. Takže, ak existujú nejakí ľudia tam vonku, ktorí sa kolíšu medzi kresťanskou spásou a týmto Svetom, je tu vaša posledná výzva teraz. 

A nemyslím si, že existuje nejaká väčšia láska ako je láska na kríži a potom následovné oznámenie udalosti, čo sa stalo na kríži. Účel, pre ktorý k tomu došlo má byť teraz dokončený a je to pred ukončením. A tí, ktorí sú pripravení sa zúčastnia veľkého GRAND FINÁLE. Príjemcovia, tí, ktorí prijali prácu na kríži.

Viem, že teraz to vzbudí rozsiahle rozhovory v Cirkvách. Ak PÁN sa omešká s príchodom deň, dva dni, týždne, mesiace, bez ohľadu na čas, ak PÁN bude meškať s príchodom, to rozvíri mohutné rozhovory v Cirkvách a zaiste prebudenie. Z tohto zjavenia sa musí zobrať prebudenie, pretože PÁN ma zobral blízko ku dverám Neba a potom ON otvoril dvere Neba a oni vstúpili. 

Viete, to je úžasné, ja som ich videl, ako keby oni stúpali po schodoch. Viete, posledné dva alebo tri kroky. Oni vystupovali na konečnom prvom, druhom kroku, aby vstúpili dovnútra. A z miesta kde som bol najkprv som si myslel, že oni vstupovali do veľkej hory, do obrovskej hory. Hory, ktorá je tak veľká, ako približne polovica tejto Zeme. Až neskôr som si uvedomil, že to bol obrovský Oblak JEHO SLÁVY. To bolo obrovský Oblak JEHO SLÁVY  oni tam vstúpili. 

No tento okamih sa stáva veľmi rozhodujúci čas v dušiach a srdciach ľudí, ktorým povedal toto oznámenie. To sa stáva zlom v srdciach všetkých, veriacich a neveriacich. Nezáleží na tom viac.

Môžem zobrať príklad z Biblie. Z Biblie môžem vziať príklad z príbehu tohto márnotratného syna. V evanjeliu Lukáša 15 kapitoly. 

Je to ohromné požehnanie a pocta, keď ma PÁN priniesol ku dverám neba a otvoril a ukázal mi ako Cirkev sa chystá vstúpi, dokonca mi ukázal ich oblečenie. ON urobil túto krásnu vec. Videl som nebeský výzor Cirkvi. Videl som nebeskú prezentáciu Cirkvi. My musíme byť veľmi požehnaná generácia. Vy ľudia musíte byť požehnaná generácia, že ste sa zúčastnili týchto návštev v tejto hodine.

Možno sa veľa z vás po celom svete čudujete – teraz toto oznámenie hovorí v tejto forme o blízkosti pri dverách… veľa veľa oznámení videl a oznámil, ale teraz ON ma priniesol do blízkosti dverí.. Znamená, že udalosti sú skutočne pred dverami teraz.

Teraz, keď sa to oznámilo, môžno ste Pastorom niekde v USA, Pastorom v Európe alebo kresťan v Ázii, v Južnej Amerike, Strednej Amerike. Na ostrovoch, kdekoľvek, Nový Zéland, Austrália… kdekoľvek…. Možno ste v Číne a ste zvedaví, ako by ste sa mali pripraviť na túto udalosť, ktorá by mala byť veľmi, veľmi blízko.

Povzbudenie pre túto hodinu, ktoré chcem použiť, chcem priniesť povzbudenie pre vás z evanjelia Lukáša 15. kapitoly, našiel som aj iné verše z Biblie, ktoré sú veľmi dôležité. Zjavenie Jána 16:15, 1 Tesalonič. 4:16-17, a veľa iných veršov z Písma, ktoré oslavujú Slávny vstup Cirkvi do večnosti, večnosti s BOHOM.

Teraz, keď som sa pozrel do evanjelia Lukáša 15. kap. o stratenom synovi, to je miesto, odkiaľ každý človek si môže zobrať svoje, zdvihnúť sa, vstať a vrátiť sa späť, pretože na tomto mieste vidíte, že PÁN hovorí o tom istom márnotratnom synovi, mladšom synovi. 

V tom dome boli dvaja synovia. Starší syn a mladší syn. Mladší syn išiel pravdepodobne do množstva hriechov, pravdepodobne je to pozícia, kde je teraz mnoho kresťanov. Možno niektorí z vás ste sa vzdialili, zapojili ste sa do nemorálností, možno do new age, možno ste sa stali účastníkmi evanjelia prosperity. Možno ste Pastor, ktorý ste vydával falošné proroctvá a teraz chcete zistiť, ako môžete vstúpiť.  Oznámenie bolo teraz hovorené. Bez ohľadu na stav. 

ON hovorí:

“to je tak nádherná doba, čas pre kohokolvek aby sa pripravil a vstúpil”.

Myslím, že ak existuje nejaký moment k pokladu, tak je to táto hodina. Pretože toto pohltí a obklopuje všetkých ľudí v rovnakej triede. Tých, ktorí chcú vstúpiť. Nezáleží na tom, či noví, nezáleží na tom či gréci, nezáleží na tom či pohania, nezáleží na tom či kresťania. Nezáleží na tom, či ste moslim alebo Hind alebo čo… Môžete robiť pokánie teraz a prijať JEŽIŠA KRISTA ako svojho Pána a Spasiteľa.

Náboženstvo vás nezoberie do večnosti. A akonáhle prijmete JEŽIŠA, začnete chodiť v spravodlivosti, dáte sa pokrstiť a potom vstúpite. Nebude záležať na tom, ako dlho ste boli v nejakom náboženstve. 

Vidím mnohokrát miesta v modernom svete, ako v Európe, po celej Ázii, miesta kultivovanej, vzdelanej Ázii ako v Japonsku, Južnej Kórei. Hovoríte o Singapure, všetci poznáte tieto krajiny, Taiwan, kde prepracovanosť dňa odťahuje Cirkev od vecí svätosti a spravodlivosti.

Ale znova, môžete sa potešiť v tejto časti Písma, v evanjeliu Lukáša 15 kapitole, pretože hlavná postava, charakteristika strateného syna, on sa teraz navracia…hlavná téma, hlavný poklad je ten, že aj keď syn bol v rôznych nemorálnostiach, v hriechov, v drogách,  v prostitúcii, nakoniec skončil pri kŕmení ošípaných. A potom vidíte, on sa vrátil DOMOV!

Takže si myslím, že je čas pre Cirkvi sa vrátiť naspäť domov. Toto je čas pre celé ľudstvo, aby sa vrátilo domov. A to nevadí, nezáleží na tom, či ste Asian, Afričan, že ste Američan, Európan, Austrálčan, na Novom Zélande, z Fiji, z Tonga. Skutočne nezáleží na tom v tejto hodine, vzhľadom na okolnosti okolo tohto oznámenia teraz.

A keď sa pozriete na Lukáša 15:11,  Písmo hovorí o dvoch synov. Jeden starší syn, viac spravodlivý a potom ten, ktorý odíde a minie všetok svoj majetok, to je mladší syn.  

Potom o stave hriechu ON hovorí – váš hriech je pre mňa ako malomocenstvo. Takže viem, že nemôžeme vstúpiť. Nemôžete vstúpiť do neba s hriechom. Takže toto je okamih prebudenia, kedy sa Cirkev musí postaviť zoči – voči hriechom. Cirkev tu znamená všetky národy, skutočne. To sa netýka iba ľudí, ktorí idú do Domu PÁNA. Všetci ľudia boli stvorení pre večnosť a nikdy PÁN nechcel, aby ľudia zahynuli bez pokánia. 

A tak som sa pozrel na stav tohto mladšieho syna; ako kŕmil ošípané, ako padol do hriechov, premárnil všetko svoje dedičstvo a atď… Je tu celý príbeh, nemáme na to čas..

Ale to je pre mňa naozaj  –  ľudský stav, ktorý  vidíte v Cirkvi teraz. Kde vidíte tú nahotu v dome Pánovom. To si vyžaduje pokánie. Keď vidíte kázanie evanjelia prosperity a peňazí. …ako musíte byť bohatý, teraz v noci, rýchlo, cez noc, toto samotné volá k pokániu. A falošné proroctvá. Každý, ktorí vchádzate do veľa Cirkví, počúvajte ma teraz celoglobálne,,, veľa ľudí vchádza do Domu uctievania a výrazne zmenia uctievania pretože prinášajú klamstvá.  Prinášajú falošné proroctvá, falošné apoštolstvá, falošné doktríny  a to tiež vyžaduje pokánie. 

Dnes je tiež vidieť veľa post – modernizmu, do ktorého je zapojená kresťanská spása, kresťanská viera a kresťanský životný štýl. Obliekanie sa, spôsoby stravovania sa, návyky a všetky tieto veci. Homosexualita sa tiež stala veľmi významným faktorom po celej zemeguli. Vo všetkých krajinách, kde som bol sa homosexualita stala veľmi významným bodom rozporu v diskusii medzi Cirkvami a PÁNOM. Takže možno je to teraz ten zákon a ste zvedaví, keď ste v homosexualite, ako môžte ísť späť.

Tento príbeh v Lukášovi 15. kapitole je veľmi kľúčový, pretože to naozaj vysvetľuje veľmi dôležitý aspekt. Skutočnosť, že náš Boh je veľmi súcitný. Náš Otec v nebi ukazuje, že dvere sú veľmi súcitné ku všetkým ľuďom, ktorí by sa k nemu vrátili. Vstúpia týmito dverami. Oni prejdú týmito dverami a vstúpia priamo do Božieho kráľovstva.

V Matúšovi 10:5-6 ON hovorí: 

Týchto dvanástich poslal Ježiš a prikázal im: Na cestu pohanov neodídite a do mesta Samaritánov nevojdite; ale radšej choďte k strateným ovciam domu Izraelovho.

Takže vidíte, že na základe Lukáša 15:1-2 môžete hneď povedať, že tu hovorí o farizejoch, o učiteľov zákona a saduceoch a o pohanov. Keď PÁN ich poslal, ON ich poslal ku Cirkvi Židov. ON im povedal, aby nechodili ku Cirkvi pohanov. Takže v tomto bode by ste mohli povedať, že Cirkev pohanov bude von… ale ja som ich videl vstúpiť, čo som skutočne, skutočne, skutočne videl v návšteve tohto dňa.

PÁN mi hovorí, že všetci vstúpia, ako Židia, tak Gréci, sko čierni, tak aj bieli, z Ázie, ľudia rôznej farby pleti, ľudia z ostrovoch. Oni vstúpia, pretože som ich videl vstupovať cez tie dvere. A teraz toto oznámenie ide do všetkých domácností na Zemi. 

Nezáleží na vašej národnosti, nezáleží na tom, v akej ste kresťanskej denominácii.  Všetko, na čom teraz záleží, je, aby ste sa každý jeden pripravil v spravodlivosti. 

 A keď sa pozriem na Matúša 15:24, to je to, čo vidím pre tých, ktorí si môžu myslieť, že sú nespôsobilí, alebo si myslia, že niesú v dosť dobrej pozícii nakoľko sú v hlbokom páde a degradácii, aby sa podieľali tiež na tomto vstupe. 

Matúš 15: od verša 21…

ON hovorí: 

Matúš 15:21-28

Kananejská žena.

21 Potom vyšiel odtiaľ Ježiš a odišiel do krajov Týru a Sidona.

22 A hľa, kananejská žena z toho kraja vyšla, kričala a hovorila: Zmiluj sa nado mnou, Pane, Synu Dávidov! Moja dcéra sa strašne trápi, posadlá démonom.

Pozrite sa, ona HO spoznala, ona ho zavolala:” Pane, Syn Dávidov!” 

23 Ale on jej neodpovedal ani slova. Vtedy pristúpili jeho učeníci, prosili ho a hovorili: Odbav ju, lebo kričí za nami. 24 Ale on odpovedal a riekol: Nie som poslaný, iba k ovciam, zahynulým z domu Izraelovho. 25 A ona prijdúc klaňala sa mu a vravela: Pane, pomôž mi! 26 A on odpovedal a riekol: Nepatrí sa vziať chlieb deťom a hodiť hošteňatám. 27 A ona povedala: Tak je, Pane, lebo aj šteňatá jedia z odrobiniek, ktoré padajú zo stola ich pánov. 28 Vtedy odpovedal Ježiš a riekol jej: Ó, ženo, veľká je tvoja viera! Nech sa ti stane, jako chceš. A jej dcéra bola uzdravená od tej hodiny.

 Opäť tu PÁN naznačuje skutočnosť, že chlieb priniesol na to, aby poslúžil v súvislosti medzi Židmi a Božím kráľovstvom. Kráľovstvo BOŽIE hovorí o radosti a potešení z MESIÁŠA. To je dôvod, prečo sa hovorí o Svadbe Baránkovej. To je dôvod, prečo Matúš 25 sa stotožňuje so Svadobnou hostinou v Matúšovi 22 kapitole. V Matúšovi 22 je zhodná táto udalosť, ktorú som dnes videl a oznamujem Zemi.

V hebrejskom kontexte Biblie vidíte, že sa to zhoduje s hostinou. V Matúšovi 25 kap. hovorí o Svadob. hostine. V Matúšovi 22 kap. tiež hovorí o Svad. hostine. V Matúšovi 22 sa tiež oslavuje rúcho a ako ON urobil rúcho. 

SILU, AUTORITU PRE RÚCHO, ABY BOL MOŽNÝ VSTUP. 

ON hovorí znova o hostine, svadobnej hostine. O kráľovi, ktorý urobil svadob. hostinu pre jeho syna. Takže v Hebrejskom kontexte prorovnali príchod Božieho Kráľovstva ku oslavám a radosti z MESIÁŠA, na svadobnej hostine v nebi. 

A to je to, čo hovorí PÁN JEŽIŠ žene:

” Nie, ty si pohan, ja som bol poslaný iba ku strateným ovciam Izraela,” 

a ON tu hovorí:

26 Nepatrí sa vziať chlieb deťom a hodiť ho šteňatám.

V inom preklade Biblie hovorí o psoch pod stolom.

Teraz nám to veľmi pripomína príbeh o Lazarovi a bohatom mužovi. Pretože vieme, že Lazar ležal pri bráne tohto bohatého muža, ktorý si obliekal purpurové rúcho, a Lazarus, ktorého vredy lízali psy, tiež leží dole ako si môžeme predstaviť a Lazar túžil jesť omrvinky, ktoré padali zo stola tohto boháča predtým, než Lazarus zomrel. 

Ale tu vidíte veľmi jasne, že keď zomrel Lazarus, tak išiel na stranu Abrahámovu. On vstúpil cez tie dvere, ktoré som dnes videl. 

Lazarus, chudobný muž, ktorý túžil jesť omrvinky, viete si predstaviť, ako tento bohatý muž jedol. Jedol tak, že omrvinky padali dole. To musel byť zkazený spôsob stravovania. Vlastne si to predstavujem pre seba. 

Ale v každom prípade Lazarus, chudobný muž sa túžobne snažil najesť drobných omrviniek, ktoré padali. Kúsky mäsa, kúsky chleba, ktoré padali pod stôl, aby mohol jesť. Aby mohol jesť tieto kúsky, pre jeho živobytie.

Keď Lazarus zomrel, on išiel do neba. On vstúpil skrze tieto dvere, ktoré som videl. PÁN ma zobral k tým dverám do Neba vo vzdialenosti 20 – 30 metrov. Videl som dvere do Neba. To je krásna vec, ktorá sa stala dnes. Dnes je krásny deň. Dnes som videl dvere do neba otvorené. Aký úžasný čas je žiť dnes a byť kresťanom v tejto hodine. Svätým kresťanom. Takže Lazarus išiel do neba cez tieto dvere, ale keď Lazarus zomrel, on išiel do pekla. Takže vidíte teraz to právo nároku? On jedáva pri stole.

Takže PÁN JEŽIŠ odpovedal Kanánejskej žene: ” nieje správne, aby som zobral chlieb zo stola, chlieb, ktorý je určený pre deti Neba, pre deti Kráľovstva. To je v knihe Evanj. Matúša. Pamätajte, ako ON hovoril o Kafarnaume. V Matúšovi 8 kap. hovorí o Kráľovstve, o deťoch Kráľovstva. 

ON hovorí, že nieje to správne pre NEHO zobrať chlieb  zo stola detí Izraela a dať vám pohanom.  

Ale pozrite sa, ako sa celá vec teraz obrátila. Je to úplne obrátene, takže teraz Lazar je ten, kto túžil po omrvinkách, malých kúskov, ktoré padali zo stola bohatého muža, ktorý mal oblečené purpurové rúcho, ktorý teraz sedí s Abrahámom v nebi a prešiel cez tie dvere.  A bohatý muž išiel do pekla.

Rovnaká vec sa stala v Lukášovi 15 kapitole od verša č.1., v podobenstve o stratenej ovci. 1A približovali sa k nemu všetci publikáni a hriešnici, aby ho počuli. 2A farizeovia a zákonníci reptali a vraveli: Tento prijíma hriešnikov a je s nimi.

Takže dnes som videl ako ON víta Cirkev z pohanov, ktorú opisuje tu v Lukášovi 15:1. To je odzrkadlenie sa toho, čo vidíte vo verši 11. Pretože vo verši 1 hovorí o colníkoch, hriešnikov a pohanov a všetkých, ktorí sú proti farizejoch a učiteľoch zákona ( zákonníci ), ktorí sa nazývajú spravodliví.

Ale keď sa pozriete na Lukáša 15:1, potom uvidíte tam dvoch synov. Mladší syn povedal otcovi: ” Otče, daj mi môj podiel dedičstva, potom odišiel a upadol do rôznych hriechov. A ten druhý syn v podstate reprezentuje farizejov a učiteľov Zákona.  

A keď druhý syn upadol do hriechu, strašného hriechu. Spadol do úbohých hriechov, do hlbiny, konečnej degradácie. Na vrchol dna hriechov. To je obraz najhlbšieho dna hriechu, kde sa ocitol v homosexualite, v drogách, v prostitúcii, premrhal celý svoj majetok a začal slúžiť nejakému cudziemu nájomníkovi. Dostával málo potravy, nenajedol sa, to znamená, že si nevážili jeho práce. A potom ho zasiahol hlad, to znamená tiež, že nebol múdry. Nebol taký múdry ako Jozef, ktorý sa pripravil na nasledujúci hlad. A v tomto stave on kŕmi prasatá. A viete, že v Hebrejskom kontexte prasa ani nepomenujú. Oni nedávajú ani mená prasatám ako iným zvieratám. Toto sú vôbec najšpinavšie zvieratá zo všetkých vôbec. Nemôžete jesť, nemôžete sa dotknúť, nemôžete sa dotknúť bravčového mäsa. 

Kosher – hebrejské, židovské jedlo striktne zakazuje bravčové mäso. Takže tu vidíte, že on má prácu s prasatami. A mylsím si, že je to konečné malomocenstvo, konečný stav hriechu. A on prichádza odtiaľ, činí pokánie PRED OTCOM a vstúpi do Božieho Kráľovstva. 

Takže myslím, že dnes, ako mi PÁN ukázal ako Cirkev vstupuje, nemal by byť nikto zanechaný. Nemôžete povedať: ” ooh, ale my niesme Keňa! Keňa má toto prebudenie počas toľkých rokoch. My niesme tak vysoko ako oni, my tam nepatríme. My to nemôžeme dohoniť, NIE! 

PÁN hovorí, pozrite sa: ” syn, ktorý bol viac spravodlivý, ktorý sa zdá byť viac že bol v správnom postavení, v jeho výraze, v jeho postoji, jeho pozícii a vo všetkom on mal pravdu, on nevstúpil!!!

A to je dôvod, prečo nezáleží na tom, či ste na Novom Zélande, vo Wellingtone, ste v Christ Church, v Aucklande na Novom Zélande, alebo ste Brisbane v Austrálii, Melbourne, kdekoľvek. V nočnom klube, možno ma počúvate v nočnom klube. Nezáleží na tom. 

Možno, že ste niekde v Európe, v Spojených štátoch, možno ste v úplne inom náboženstve a počúvate ma. Ste zvedaví, ako sa môžete zúčastniť tejto udalosti. ON ( PÁN ) hovorí, že tí, ktorí kvalifikovali sami seba, ktorí počítali sami seba za kvalifikovaných, oni nevstúpili !!! 

To znie ako väčšie varovanie pre tých, ktorí sú v tomto prebudení. Uistite sa, že nespadáte do tohto sebauspokojenia a hovoríte si, že sme spravodliví, my sme tí, ktorí TI patríme.

Pretože hovorí teraz, že stratený syn bol schopný prísť a potom vidíte obrovskú moc odpustenia Božej moci. V skutočnosti vidíte autoritu, moc pokánia. 

A to je to, čo chcem vám chcem dnes priniesť, že všetci ľudia, ktorých mi dnes PÁN výsadne umožnil vidieť ako prechádzajú týmito dverami, že sú to ľudia pokánia. Nie je to o národnosti, alebo z ktorej Cirkvi ste prišli. 

Teraz je veľmi dôležité, aby každý národ, každá krajina ma počúvala. To je jasné, to je zjavné. Musíte s tým súhlasiť. Toto je teraz jasné. Každý teraz vie, že toto je autorita PÁNA, ktorá buduje národy, aby vstúpili do niečoho dobrého, pre večnosť s BOHOM v nebi. Áno! Ale ON hovorí, že nikdy nie je neskoro, aby ste sa pripojili k tomuto hnutiu, vstúpili do vlaku prebudenia a pokánia a svätosti ak sa chcete pripojiť k tejto masívnej cunami, ktorá sa teraz zmieta smerom k Božiemu kráľovstvu.

Je to úžasné! Celá hora. Videl som horu, som si myslel woow! Táto celá hora je väčšia ako polovica Zeme, priamo predo mnou. A potom vstupujú do hory. Keď som sa pozeral, povedal som: ” wow!” Pozri, oni vstupujú do Slávy PÁNA! A potom som videl dvere, ktoré boli otvorené. 

Takže existuje mnoho veršov v Písme, ktoré by vás mohli povzbudiť v túto hodinu, ktoré vám pomôžu sa umiestniť vo vhodnej pozícii, ktoré môžu mať prospech, ktoré sa môžu zapojiť do tohto rozhovoru, ktorý Pán priviedol do štyroch končín Zeme.

Nezáleží na tom, či ste právnik, učiteľ, či lekár, učiteľ ECD, zdravotná sestra, alebo podnikateľ.  Bankár, možno že ste práve nezamestnaný človek, študent, nie ste zamestnaný, ste tam. Vy tam robíte nejaké veci, viete, že nemáte nič také čo robiť, Leňošíte doma, alebo robíte prácu, ktorú robíte, účtovník. Bez ohľadu na profesiu, inžinier, architekt, nezáleží na tom, ste žena na dedine, vdova, mrzák,  nezáleží na vašom stave teraz.

Toto je najvyššia hodina, ktorú PÁN môže použiť v tejto návšteve pre úrodu doslova celej Zeme, celej Cirkvi. A tí ľudia, ktorých som tam videl vstúpiť, to sú ľudia, ktorí boli v hriechoch tak dole, že v jednom mieste v ich živote to bolo kŕmenie ošípaných, boli v haraburdí, v zápachu prasiat. Oni prešli spústu hriechmi a činili pokánie. Všetko, čo jednoducho urobili, činili pokánie a zachovali si zisky z pokánia. 

Takže dnes je skutočne veľmi špeciálny deň. Považujem tento deň za veľmi zvlášť výnimočný. Nezáleží na tom kto ste. Izaiáš; dovoľte mi zakončiť z Izaiášom 53: 6, iba vám chcem zdôrazniť, že doslova každý dnes môže vstúpiť. Si môžu vybrať, že teraz vstúpia, budú čakať, kedy sa dvere otvoria a vstúpia. 

Izaiáš 53:6, pozrite, čo ON tu hovorí:

6My všetci sme zblúdili jako ovce; každý z nás sme sa obrátili na svoju vlastnú cestu, a Hospodin uvalil na neho neprávosť všetkých nás.

To je silné oznámenie! Hovorí, že bez ohľadu na to, či ste Žid alebo pohan,  Ázijčan,  Američan, Afričan, z Južnej Afriky, Egypta, Líbie, Kene, Tanzánie, z kde-kade, z Pobrežia Slonoviny, z Kamerúnu. Na tom naozaj vôbec nezáleží v tejto hodine, z Ugandy, v skutočnosti na týchto menách nebude záležať. 

ON hovorí, že sme všetci ako stratené ovce, zablúdili sme ako ten stratený syn, ktorý doslova blúdil v šialenstvách hriechov, v šialenstvách túžby po nezávislosti, autonómii a s hriechmi išli na scestie. Rovnako ako stratené ovce zablúdili, tak každý z nás sa obrátil k svojim vlastným cestám.

A viem, že všetky národy Zeme sú teraz naladené v najväčšom počte počúvajúcich toto oznámenie tu. Ale aké krásne. Deň, ktorý podčiarkuje tento postup na grafe v kalendári, deň, ktorý dal BOH, aký bol kedy vytvorený. Že tohto dňa ma PÁN zobral a ukázal mi vchod do neba. Dvere do neba zo vzdialenosti 20-30 metrov a videl som krásnu Cirkev, Slávnu a svätú Cirkev pekne vstupovať a všetci boli spolu.

Bol to nádherný okamih pokoja. Ak existuje nejaká chvíľa, ktorú som videl plnú pokoja, tak je to táto.  Ľudia, ktorí prišli boli v jednom súzvuku, mohli ste vidieť, že oni prišli. Bol to krásny okamih na pohľad. Videl som to, moje srdce naozaj poskakovalo.

6My všetci sme zblúdili jako ovce; každý z nás sme sa obrátili na svoju vlastnú cestu, a Hospodin uvalil na neho neprávosť všetkých nás.

Takže čo ON hovorí je toto:”hovorí, že keď sa pozeráte na podobenstvo o stratenom synovi, márnotratnom synovi, podobenstvo, ktoré nám dal JEŽIŠ, skutočne hovorí o stave Cirkvi v týchto dňoch. Vidíte, že tam bol tento syn, mladší syn a v hebrejskom kontexte samozrejme, keď berie svoje dedičstvo. 

On si zobral v skutočnsoti iba jednu tretinu. V knihe Deuteronomium 12:17 je veľmi jasne napísané, ako sa dedí majetok medzi starším a mladším synom. Starší syn normálne zoberie 2/3 otcovho majetku. Takže môžete vidieť, že on si zobral jeho 1/3, čo je skutočne polovica z dedičstva jeho brata. Bratove sú 2/3, on zoberie 1/3. Dve 1/3 sú 2/3. On berie 1/3, takže si berie polovicu z toho, čo berie jeho brat.

Takže v podstate staršiemu synovi bolo dané všetko, ale on nevstúpil!!! On nevstúpil, to je tragédia. A to je dôvod, prečo to používam, aby som povzbudil každého, bez ohľadu na váš stav. Môžete sa nachádzať na mieste, kde ste stratili nádej, kde ste zabudli na vašu kresťanskú spásu,  toto je moment, kedy môžete zapáliť svoju spásu v tejto hodine. 

A na konci tejto správy budem viesť celú Zem k Pánovi Ježišovi, povediem celý Svet k pokániu. Bude to historický okamih na konci tohto rozhovoru. Zapájam Cirkvi. Budem viesť celé národy k Pánovi na konci.

Hovorím, že veci sa hýbali vysoko hore, došli sme blízko k tomuto vrcholu a nezáleží na tom, v akom ste stave, nezáleží na tom, či ste boli v Keni a videli ste prebudenia posledných dní. 

Nezáleží na tom, či ste spali, alebo ste vytočili kód na vašom internetovom rádiu a narazili ste na mňa. Toto je váš prvý krát, kedy to počujete. Na týchto veciach nebude viacej záležať.Na čom záleží, aby ste urobili existenčný zisk, pripravili sa v pokání a vstúpili. Toto je všetko, na čom záleží v tejto hodine. Čítal som príbeh Kananskej ženy, ktorá sa prirovnáva, bolo jej povedané Ježišom:” Nie!, prečo by som mal zobrať chlieb deťom Neba, deťom Izraela, pre ktorých chlieb bol prinesený a teraz dať psom! ” 

Vidíte, pohania boli prirovnávaní ku psom, pretože ON povedal: “Nie! Prišiel som pre stratené ovce Izraela. Bol som poslaný k strateným ovciam Izraela. “

Ale teraz pozrite, keď tá Kananejská žena HO uvidela, ona povedala:” Pane! Syn Dávidov!” Ona je schopná ho identifikovať oveľa viac, ako tí, ktorým bol nesený chlieb na stôl. K Hebrejskej Cirkvi.

Ja viem, že PÁN má plán pre Hebrejskú Cirkev, zjavenie, ktoré tu hovorím, hovorí skutočne veľa. 

Keď sa pozriete do Evanjelia Matúša 8:11, ON hovorí:

Ale vám hovorím, že mnohí prijdú od východu aj od západu a budú stolovať s Abrahámom, Izákom a Jakobom v nebeskom kráľovstve. Skrze tieto dvere. Tieto dvere tu. To je to, o čom JEŽIŠ hovoril, keď ku ním hovoril v Kafarnaume. Tieto dvere tu, ktoré som videl dnes. Ale dovoľte mi čítať ďalej Písmo.

Znova, v knihe evanjelia Matúša 8:10 čítam, toto ON hovorí:

10Keď to počul Ježiš zadivil sa a povedal tým, ktorí išli za ním: Ameň vám hovorím, že ani v Izraelovi som nenašiel tak velikej viery.

V Matúšovi 8:11, na čo sa zameriavame hovorí:

11Ale vám hovorím, že mnohí prijdú od východu aj od západu ( inými slovami vstúpia  ) a budú stolovať s Abrahámom, Izákom a Jakobom v nebeskom kráľovstve. 

To je to, čo som videl dnes, videl som tých, ktorí vstúpili, ani Židia, ani Gréci, ani kresťania, ani černosi, ani…. Jedna vec, ktorú mali spoločnú, bola, že boli znovuzrodení kresťania, spasení, činili pokánie, prijali JEŽIŠA a vstúpili. 

To nieje o kresťanstve v katolicizme, čo a čo… to všetko, čomu hovoríte kresťan, to boli znovuzrodení ľudia, ktorí prijali JEŽIŠA, prijali spravodlivosť a odvrátili sa od hriechu, v podstate keď teraz syn hovorí:” OTČE, ja som zhrešil proti TEBE a zhrešil som proti nebu.”

Ja som šokovaný, on hovoril, že keď pôjde naspäť k Otcovi, on vedel, že najmenší z JEHO služobníkov má dostatok chleba a zásobu, a povedal by mu, prosím urob ma jedným z Tvojich najmenších služobníkov.

Ja som prekvapený, že keď on príde, on volá svojho Otca stále OTEC. Nepovie mu Pane, alebo Afande ( švahilsky ) . On nepovedal Afande, on nepovedal Pane, on povedal OTČE. On ho stále volá OTEC. 

Pán nás Stvoril doslova každý jednotlivý národ, každú rasu, každý jazyk, každého človeka, každý jazyk, aby sa mohol dnes pripraviť a vstúpiť do tohto Slávneho Kráľovstva týmito dverami. 

JEŽIŠ povedal o týchto dverách tu v Matúšovi 8 a hovorí:  11Ale vám hovorím, že mnohí prijdú od východu aj od západu a budú stolovať s Abrahámom, Izákom a Jakobom v nebeskom kráľovstve. 

Takže skutočne na tom nezáleží. Pokánie nemôže ho stiahnuť späť. Na čom záleží najviac, je to, že prišiel a povedal:” OTČE prosím, ja som zhrešil.” On ho volal Otec, ja som bol šokovaný, ako on ho môže volať Otcom! A Otec je schopný ho rozpoznať a vyslať svoju súcitnú lásku okolo seba a obliecť ho a prijať ho. A to je všetko, na čom záleží. Nezáležalo na tom, či bol v homosexualite, či v prostitúcii, či bol alkoholik, či vraždil. Všetko na čom záleží je, že sa vrátil domov, prišiel späť domov, vrátil sa domov. HALLELUJAH!!!

Takže my všetci sa dnes môžeme vrátiť domov a vstúpiť cez tie dvere. Pretože dnes v tento deň, 15.januára v roku 2017 asi o 07:08 hodín alebo tak približne, v dopoludňajších hodinách, Pán ma zobral do blízkosti 20-30 metrov ( od dverí vstupu ) a ON mi ukázal, ako sa ľudia nakoniec vracali domov. 

Oni sa navrátili naspäť k Otcovi. Nezáleží na farbe pleti, rase, chamtivosti, čokoľvek oni predtým robili na Zemi, či boli v nejakých kluboch, v zlatom klube, kdekoľvek,.. tí, ktorí boli bohatí, alebo rôznej národnosti,.. Na čom záleží je to, že činili pokánie, prijali JEŽIŠA, boli nájdení spravodliví a bolo im dané rúcho vykúpenia a oni vstúpili, ja som ich videl vstúpiť. 

Videl som dnes dvere Neba otvorené a Cirkev, ako vstúpila. Videl som dvere do neba a je to ohromný deň, to zmenilo môj život dnes, videl som dvere do neba otvorené a oni vstúpili. Pre tých z vás, ktorí cítitie, že toto je ten moment a chcete vstúpiť týmito dverami, chcete sa ubezpečit, že ste pripravení, že keď ten okamih príde ako blesk, mihnutím oka, že budete nájdení v poriadku a pripravení.

Len zopakujte túto modlitbu so mnou, jednoduchú modlitbu. Nezáleží, či ste na ostrove, nezáleží na tom, aký je čas. Je možné že je u vás ráno, možno počúvate vaše internetové rádio, šoférujete auto. Naozaj na týchto veciach nezáleží viac. Možno sedíte vo vlaku v meste New York a teraz ste na vašom internetovom rádiu alebo na mobilnom telefóne a počúvate toto. Naozaj nezáleží, my môžeme vstúpiť. 

Iba zopakujte túto modlitbu: 

Povedzte DRAHOCENNÝ JEŽIŠ, Pane, ja činím pokánie a odvraciam sa úplne od hriechov PANE! Prijímam ŤA dnes vo svojom živote. A otváram TI dnes dvere môjho srdca a prijímam ŤA ako môjho PÁNA A SPASITEĽA. 

Prosím, odpusť mI moje hriechy a ustanov TVOJE Slovo v mojom živote, upriam moju pozornosť a ustanov vo mne spravodlivosť a svätosť, bez ktorej ŤA nemôžem vidieť.  PANE! JA som ŤA dnes prijal v rámci prípravy na Slávne Božie kráľovstvo.

 V MOCNOM MENE JEŽIŠ JA SOM ZNOVUZRODENÝ. 

Takže teraz, keď ste povedali túto modlitbu, pamätajte, že JEŽIŠ povedal, že je to správne, aby sme naplnili všetku spravodlivosť. Takže si nájdite miesto, a uistite sa, že budete pokrstení v úplnom ponorení sa do vody, spôsobom, akým bol JEŽIŠ pokrstený. Nie iné krsty, ktoré vidíte naokolo. A držte sa vyučovania BOŽIEHO SLOVA. 

Nájdite si Cirkev, ktorá vyučuje Božie slovo, ako čakáme na tento významný moment. 

Nenechajte sa vtiahnúť do tých Cirkví, ktorí kážu veľa komédie a iných vecí, o peniazoch. Choďte do Cirkvi, ktorá vyučuje Bibliu, aby ste mohli rásť v Slove a pripravovať sa na udalosť, ktorú som videl. Aby ste vstúpili do tých dverí.  Pretože ON povedal:”mnohí prídu z východu, mnohí prídu zďaleka, kde slnko zapadá a vstúpia cez tie dvere a budú sedieť na Svadobnej hostine Baránkovej v Slávnom, najpokojnejšom, najpožehnanejšom večnom Kráľovstve  BOHA. 

Nech vás PÁN všetkých žehná. Dnes je zaiste špeciálny deň. Videl som dvere do neba zo vzdialenosti 20-30 metrov odo mňa. Videl som dvere Neba a videl som úžasnú krásnu Cirkev Kristovu vstupovať do Kráľovstva Božieho. 

Toto je ten, o ktorom je písané, že: ” JA pošlem svojho posla. Pošlem vám môjho posla,   ktorý pripraví predo MNOU cestu.” Znova ON tu hovorí veľmi jasne. 

“JA POŠLEM MOJHO POSLA PRED TEBOU, KTORÝ PRIPRAVÍ CESTU. TOTO JE TEN, O KTOROM HOVORÍ PÍSMO. JA POŠLEM MOJHO POSLA, KTORÝ PRIPRAVÍ CESTU PRED TEBOU.”

NECH TÍ, KTORÍ MAJÚ UŠI VEDIA, ŽE MESIÁŠ PRICHÁDZA. 

SHALOM. 

Off 

16.1.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top