Home
 

ŠOKUJÚCA VÍZIA BEZPROSTREDNE BLÍZKEHO VYTRHNUTIA SLÁVNEJ CIRKVI, BOŽÍ PROROK Dr. OWUOR, 15. január 2017

 PÁN JEHOVAH hovoril so mnou, viem, že teraz všetky Cirkvi počúvajú a všetky národy počúvajú v rovnakom čase. JEHOVAH, PÁN, STVORITEĽ, PÁN JEHOVAH ROHI, náš Pastier, Jehovah Jireh, ON hovoril so mnou. JEHOVAH NISSI, JEHOVAH MEKODDISHKEM, JEHOVAH HOSEENU, JEHOVAH ADONAI, JEHOVAH SABBAOTH, JEHOVAH ELOHIM, PÁN JEHOVAH ELYON, PÁN JEHOVAH ELOHEEKA, JEHOVAH EL SHADDAI, JEHOVAH HOSEENU, PÁN náš tvorca, PÁN JEHOVAH TSIDKENU, JEHOVAH ELL GIBOR, ON dnes so mnou hovoril. JEHOVAH ELOHIM, ADONAI, SABAOTH, SHALOM, HOSEENU, JEHOVAH ELYON, EL OLAM, JIREH, ELOHEEKA, MEKODDISHKEM, SHAMMAH, JEHOVAH EL GIBBOR, ROHI, ON so mnou hovoril teraz ráno. Tohto rána, približne o 7 hod. ráno. PÁN so mnou hovoril,  bol to veľmi ohromný, historický rozhovor.

Cítim, mám pocit, že čas sa kráti. Môj čas sa kráti. V tomto rozhovore, na konci, ja cítim, že môj čas sa kráti teraz, pretože PÁN mi dnes ráno ukázal historickú udalosť, ktorá sa chystá uskutočniť na Zemi. Vidím veľa ľudí, ktorí boli na rozdielných miestach na Zemi, vidím stretnutie. Ja som tiež zapojený niekde do stretnutia. Prebiehalo stretnutie a potom po krátkej chvíli zrazu náhle som videl ľudí, ako boli zobratí hore a vstúpili do Slávneho Božieho Kráľovstva.

Znova, čo mi PÁN dnes ukázal, ON mi toto neukázal predtým. Je to najviac šokujúci a najväčší historický moment, aký som kedy videl, v tomto pokračujúcom neustávajúcom rozhovore s Božstvom, s BOHOM OTCOM. ON sám, ktorý pozná čas, pozná deň a hodinu príchodu MESIÁŠA a vstup Cirkvi do neba.  Takže znova, dnes ráno, okolo 7 hodine, 7.08 hod., PÁN hovoril so mnou v ohromnom rozhovore a ja som bol niekde na stretnutí. A ako som bol na tom stretnutí, ja som videl celú Zem – ON mi ukázal celú, videl som všade. A potom zrazu náhle vidím ľudí, ktorí vystupujú hore.

To bolo tak šokujúce vidieť ich v rovnakom rúchu, všetci mali rovnaké rúcho, zahŕňajúc ich vlasy. Mali hlavy upravené akoby pod turbanom. Oni mali zavinuté hlavy do rovnakého rúcha čistého, žiarivého, slávneho, oni mali to rúcho zopnuté v prednej časti, tak, ako sa upínajú turbany, zrolovaný a tkaný, upnutý vpredu. A videl som ľudí, ktorí vstupujú do Božieho kráľovstva Božieho. Videl som ich – detaily ich vstupu – veľa ľudí vstúpilo do Božieho Kráľovstva. Nie tak veľa v porovnaní koľko ľudí žije na planéte, to bolo iba zopár ľudí, ktorí vstúpili. Ale videl som, že veľa ľudí zostalo na zemi.

Ja som videl, ako Cirkev vstúpila.  Videl som, že PÁN zobral Cirkev. PÁN ma poctil dnes, pretože mi ukázal, ako oni vstúpia, ukázal mi vstup. To bolo úžasné vidieť, ako oni opúšťali Zem do vzduchu, ako oni išli. Videl som Cirkev vstúpiť. To je veľmi šokujúca udalosť, spanikáril som a to je dôvod, prečo to cítim, že môj čas sa kráti. Videl som Cirkev vstúpiť a oni mali oblečené rovnaké rúcho. Vidím ich teraz v bode vstupu zdola, PÁN mi ukázal, ako opustia Zem a ako letia do vzduchu, dokonca aj bod vstupu, keď vstupujú, keď konečne vstupujú. A ja som ich videl, oni vstúpili. Tieto veci ja som dnes videl.

Dnes ma PÁN poctil tým, že mi ukázal túto veľmi veľmi hroznú, nezvratnú a nenávratnú udalosť. V tejto hodine je jasné, že správa o príchode MESIÁŠA sa dostala do štyroch koncí Zeme. K ostrovom, jazerám, oceánom, moriam, riekam, potokom,horám, kameňom, dolinám, a všetkým kontinentom na Zemi , všetkým ľuďom, jazykom na Zemi, v tomto čase oni počuli. Oni počuli, že Mesiáš prichádza. V tejto vzácnej hodine PÁN hovoril so mnou o príchode Mesiáša, o zobratí Cirkvi. Videl som, ako ľudia vstúpili, nie veľa ľudí. Videl som ich vstúpiť a mali oblečené rovnaké rúcho. 

Pamätajte, že  Biblia stále hovorí o krátkom čase, – keď sa pozriete do Biblie, na krátke obdobie, epizódu medzi tým, keď hlas, ktorý pripravoval cestu sa zjavil a potom kedy Pán,  Kráľ, PÁN, Mesiáš prišiel, to bol krátky čas. Znova, keď blízki PÁNA sa zjavili na Zemi, keď JEHO blízki sa zjavili na Zemi a začali oznamovať JEHO príchod, a keď sa potom ON zjavil na scéne, to bol krátky čas. 

Znova, ja som videl vstup Cirkvi. Videl som ľudí odchádzať z tejto Zeme dnes ráno o 7 hod, 7.08 hod., a bolo to úžasné vidieť, ako oni opúšťali Zem a išli do vzduchu. To bolo úžasné to vidieť. To ma veľmi šokovalo. A potom som ich videl všetkých, ako oni vstúpili. Potom ON to pre mňa spomalil, aby som videl veľmi dobre A ja ich vidím, dokonca aj ich turbany, rovanké rúcha, čisté, žiarivé, slávne. Toto je to, čo som oznamoval celé roky po celý môj život. To je to, čo som hovoril celé roky, za starých dní, že MESIÁŠ prichádza a národy sa musia pripraviť. 

Každý vie, že cesta ako sa pripraviť je žiť v spravodlivosti, navrátiť sa ku svätosti, a yastaviť túto hru, ktorá sa deje na Zemi akoby táto Zem tu bola večne.

Teraz je to seriózne volanie ku pokániu. 

Neviem prečo dnes, pretože dnes Cirkvi v Keni, celý národ práve teraz sa zúčastňuje národného pokánia  kvôli ťažkým hriechom, ktoré sa tu stali ku hlasu tejto správy. A teraz PÁN hovorí o vstupe človeka, vstupe Cirkvi do Božieho Kráľovstva. Tak ohromná vec – šokovala ma – a prebudila ma ku skutočnosti, že môj čas je na konci. Môj čas sa rýchlo blíži ku koncu. Ale čas beží ku koncu pre Cirkvi

a PÁN ŽIADA, ABY VŠETCI ĽUDIA A VŠADE SA ZAČALI PRIPRAVOVAŤ V ABSOLÚTNEJ SPRAVODLIVOSTI.  

PÁN žiada, aby všetci ľudia všade na Zemi zahŕňajúc oceány, tých, ktorí žijú na ostrovoch v oceánoch, smerom k Novému Zélandu, Austrálii, ďalej k Fínsku, Južnej Kórei, Kanady, všetky tieto miesta, Nebraska, dole do Conception, dole do Južnej Ameriky.

PÁN ŽIADA, ABY KAŽDÝ ČINIL POKÁNIE. ABY KAŽDÝ ŠIEL DOLE NA KOLENÁ A ČINIL POKÁNIE, ČINIL POKÁNIE Z CELÉHO SRDCA, PRIJAL JEŽIŠA AKO PÁNA A ZABUDOL NA HRIECHY. 

Aby ste odsúdili hriechy, zriekli sa každej neprávosti na tejto Zemi, aby sa ľudia pripravili na väčšie slávne Kráľovstvo, Svätejšie Kráľovstvo, Mocné Kráľovstvo, Večné Kráľovstvo, Kráľovstvo Yahweh, Kráľovstvo Neba.

Znova opakujem. Keď sa pozriete do Biblie, čas medzi hlasom  blízkeho PÁNA  ( JEHO posla ) kedy sa zjavil a oznámil JEHO príchod, a časom kedy sa potom PÁN zjavil je krátky čas. 

Takže pripravte cestu národy na tejto Zemi, aby PÁN mal JEHO cestu vo vašich srdciach. Toto je moment prebudenia, moment zúčtovania, moment pravdy. Nech teraz všetci ľudia čelia pravde. Idete do Kráľovstva Božieho? Pripravujete sa v spravodlivosti? Vyberiete si svätosť? Pamätajte sa, že Biblia hovorí, že bez Svätosti nik neuvidí PÁNA.  Inými slovami, nemôžte vstúpiť do Slávneho Kráľovstva Božieho, BOHA JEHOVA.

A čo sa týka Kene, skutočne potrebujete činiť pokánie, pretože tak veľa vám bolo dané. Niekedy ako ste s tým zaobchádzali, ja som sa triasol. Spôsob, ako ste sa občas pokúšali ublížiť Poslovi PÁNA, zabiť Ho, otráviť Ho, všetky tieto druhy vecí ste robili, Nemôžete to robiť. A pritom veľa chromých chodí. Najväčšie množstvo chromých, ktorí začali chodiť na tejto Zemi je práve tu. Najväčšie množstvo slepých očí, ktoré vôbec boli na Zemi otvorené, je tu. Najväčšie množstvo HIV / AIDS 

 

 

Off 

15.1.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top