Home
 

STRAŠNÝ SÚD PRICHÁDZA DO KENE, PROROK BOŽÍ Dr. OWUOR, 10. januára 2017

PÁN so mnou hovoril túto minulú noc, JEHOVAH EL OLAM, VEČNÝ BOH, vidíte v knihe Genesis 21:33  33 A Abrahám nasadil stromov v Bér-šebe a vzýval tam meno Hospodina, silného Boha večného.

Tiež HO vidíte v knihe Genesis 14:18 18A Melchisedech, kráľ Sálema, vyniesol chlieb a víno a to bol kňaz silného Boha najvyššieho.

Jehovah Elyon, Najvyšší BOH, ON hovoril so mnou, strašný BOH Izraela hovoril so mnou o súde. 

V tom sne ma zobral do budovy, boli tam schody hore a schody dole, bolo tam veľa ľudí, veľmi veľa ľudí. Bolo tam tak veľa ľudí vo vnútri, že tam bolo ťažké nájsť miesto na sedenie. Títo ľudia čakali na operáciu, zdá sa, že majú rakovinu. Sú tam ľudia, ktorí by mali byť operovaní ráno, ďalej tí, ktorí by mali byť operovaní poobede, ďalej tí, ktorí by mali byť operovaní večer. PÁN mi dal vedieť, že dvere operačného sálu boli zatvorené. Chirurg tam bol s jedným pacientom veľmi dlhý čas. Takže ten, ktorý mal byť operovaný ráno, čakal, lekár / chirurg sa zaoberal, snažil sa pomôcť dlho jednému pacientovi, vo vnútri do rána, on stál, chodil, stál, chodil… PÁN mi dal vedieť, že sa pokúšal, zápasil, aby priniesol toho pacienta naspäť k životu, bola to náročná operácia. Dvere boli zatvorené. Pacienti, ktorí čakali na operáciu ráno, bolo ich tak veľa, ktorí mali byť operovaní ráno, boli stále tam. Tí, ktorí mali byť operovaní poobede, boli tiež tam, tam bol iba jeden chirurg. Aj tí, ktorí mali byť operovaní večer, tí tam tiež boli. A chirurg sa namáhal s jedným pacientom, aby ho priniesol naspäť k životu. 

To bola situácia, kedy tak veľa ľudí malo byť operovaných, ale tam bol iba jeden chirurg a situácia bola tak veľmi zlá v tejto nemocnici v tomto národe. 

Potom som sa zobudil a PÁN ma nechal zaspať znova. 

A ON mi ukázal znova, rovnaký súd, teraz som videl veľa hmyzu prichádzať do tohto národa. Zápasil som s množstvom hmyzu v tomto národe. Záapasil som s ním. A všetci vieme dnes, že tento hmyz znamená súd PÁNA. Ja som hovoril od začiatku, od kedy som prišiel do tohto národa, v roku 2004, povedal som, že táto krajina bola navštívená. Že PÁN ma poslal do tohto národa, ako aj do iných národov, ale presne k tejto krajine, aby činili pokánie a odvrátili sa od hriechov. 

Teraz, tiež som videl veľa sexuálnych hriechov, kde hmyz bol skutočne veľký. Maximálnej veľkosti. Veľa sexuálnch hriechov v národe. Taktiež sú tam aj iné hriechy, klamstvá, zvrátenosť, korupciu, .. všetko v tomto národe. Takže ja som videl súd PÁNA prichádzať do tohto národa. To znamená, že PÁN žiada tento národ, aby zorganizovali národný deň pokánia v tomto roku. 

Tento národ videl najväčšiu návštevu priazne a milosti PÁNA, pretože národ, ktorý má najväčší počet mrzákov, ktorí začali chodiť, je v tomto národe, v histórii Biblie, od kedy je Biblia napísaná. Jediná krajina na Zemi, ktorá má najväčší počet mrzákov, ktorí začali chodiť, sa volá Keňa. Tento národ tiež, od kedy PÁN tu poslal JEHO služobníka, má najväčší počet slepých očí, ktorých oči boli otvorené, teraz vidia až do dnešných dní. Tento národ má najväčší počet uzdravených ľudí z HIV / AIDS, ktoré boli uzdravené, potvrdené starším lekárom, riaditeľom lekárskej služby, najvyšším lekárom v tomto národe, zahŕňajúc najvyššou nemocnicou, zahŕňajúc nemocnicu v UK, v Južnej Afrike, kde boli pacienti HIV pozitívny, ale po liečení v tomto národe boli uzdravení. Najväčší počet HIV pozitívnych bolo uzdravených. Tento národ má tiež najväčší počet hluchých ľudí, ktorých uši boli otvorené, najväčší počet slepých, hluchých, nemých, paralytikov, poranenia chrbtíc, zahŕňajúc malomocenstvo – dieťa Shalin. 

Tento národ videl návštevu priazne PÁNA. Tento národ. Dokonca aj zázraky stvorenia, nohy, krátke nohy boli predĺžené a stali sa normálnem hydrocefalus, PÁN činil veľké veci v tomto národe, viac ako v ktoromkoľvek inom národe práve teraz. Znaky a zázraky. Sláva PÁNA prišla do tohto národa. Sláva BOHA JEHOVAH navštívila tento národ. Tento národ videl ohromný historický dážď, akým PÁN navštívil tento národ. 

Tento národ tiež videl priamu návštevu BOHA JEHOVAH. PÁN žiada, aby tento národ vyhlásil národný deň pokánia, ON povoláva tento národ ku pokániu, aby ľudia v tomto národe činili pokánie, navrátili sa k spravodlivosti a svätosti. 

Diabol, ktorý sa volá satan, starý had, nikdy nestvoril žiadneho človeka, alebo národ, on nikdy nestvoril žiadnu krajinu. Táto krajina patrí Ježišovi a to je dôvod, prečo PÁN žiada tento národ, že v tejto dobrote, ktorú vidíte tohto času, veľa národov túži vidieť tento čas návštevu PÁNA, liečenia, znaky a zázraky, ale BOH vás navštívil, vy ste videli všetky tieto veci a nečinili ste pokánie. Takže PÁN vás povoláva k národnému dňu pokánia, vedúcich Cirkví po celom národe teraz, ja viem, že milióny a milióny ľudí počúvaju v tomto národe, sú zvedaví a pýtajú sa, kedy Keňa bude činiť pokánie… takže toto je hodina teraz, PÁN povoláva ku pokániu, pretože ja som videl súd PÁNA prichádzať do tohto národa. 

Pamätáte sa, keď som bol v Brazílii, a hovoril som v Rio De Janero, ja som videl podobný hmyz, veľa, veľa hmyzu po celej krajine, a oznámil som to, keď som tam bol, to je na youtube, ( môžete si to pozrieť na youtube ) pôvodné proroctvo z Rio De Janero, oznámil som, že vidím hmyz a zápasil som s ním. Rovnakým spôsobom som bojoval s hmyzom teraz v tomto národe. A pozrite sa, keď som povolával Brazíliu k pokániu, nečinili pokánie. A poyrite sa, čo sa dialo v Brazílii, keď moje prorocké slová sa naplnili. Teraz majú najväčší počet makrocefálií, v celom svete od stvorenia ľudstva, keď moje slová sa naplnili. 

Toto je moment pre túto krajinu, aby načúvala slová PÁNA, aby naslôedovala národný deň pokánia, PÁN neberie do úvahy denominácie, PÁN dáva jeden pokyn, ON JE BOH. JEHOVAH ADONAI, JEHOVAH ELOHIM, STVORITEĽ, ON očakáva dodržiavanie pokynov, ON JE BOH. A ON dáva pokyn tomuto národu, aby činili pokánie. 

Pokánie je vždy dobré. Ľudia, ktorí činia pokánie sú pokorní ľudia. Ľudia, ktorí činia pokánie sú spravodliví ľudia, ľudia, ktorí činia pokánie sú svätí ľudia, je ľahké viesť ľudí, ktorí žijú v pokání, vedúcich Cirkví, .. atď, ľudia pokánia sú úprimní ľudia a nakoniec, národ, ktorý činí pokánie ide do neba. Oni sa odvrátia od hriechov a vstúpia do večného Kráľovstva BOHA. Nikto nechce ísť do pekla. Nikto, ja som nikoho nestretol až doteraz, ktorý by povedal, že chce ísť do pekla. Každý chce ísť do neba. Takže ľudia pokánia vstúpia do večného kráľovstva BOHA, po krátkom čase, ktorý máte na tejto Zemi. Potom idete do večnosti pokoja a požehnania s PÁNOM, namiesto večnosti v pekle, v ohni a večných mukách v pekle. 

Toto je úžasná príležitosť k náprave, aby sa obnovilo uctievanie v srdcí ľudí, aby sa odvrátili od hriechov, aby prijali PÁNA JEŽIŠA znova a znovuzrodili sa znovu. Pokánie stále navráti národ ku spravodlivosti a spravodlivosť stále a stále pozdvihuje národ. PÁN teraz hovorí k Cirkvám, aby viedli, činili pokánie, ako PÁN hovoril s tebou Keňa. Shalom, 

PRIPRAVTE CESTU

MESIÁŠ PRICHÁDZA 

Off 

10.1.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top