Home
 

PROROCTVO o vypustení šelmy a smilnice, PROROK BOŽÍ DR. D. OWUOR, 3. jún 2016

 Chválim PÁNA požehnaní ľudia. PÁN so mnou hovoril, PÁN JEHOVAH, stvoriteľ Izraela. PÁN so mnou hovoril vo sne a v tom sne povedal:” áno, Jeruzalem je centrom na Zemi.” PÁN, Kráľ Sionu, Jehovah Elohim, Jehovah El Olam, Stvoriteľ celého vesmíru, všetkých hviezd, ich konštalácií a ich umiestnenia, ON, ktorý im dáva svetlo a život, Stvoriteľ všetkých ľudí, krajiny a jej plnosti. Stvoriteľ cirkvi a celého ľudstva. Stvoriteľ všetkých národov, ich kráľovstiev,  ich trónov, ich nadvlády. ON so mnou hovoril, včera, 2. júna 2016, A v tomto rozhovore PÁN hovoril so mnou o udalostí konca, o posledných časov, ako vidíme, udalosti, ktoré označujú koniec časov, že čas prichádza pomaly ku koncu času, udalostí blížiace sa ku príchodu MESIÁŠA. 

V tomto rozhovore s PÁNOM, PÁN Jehovah, BOH neba ma zobral na miesto a na tom mieste mi ukázal šelmu, veľmi podivné zviera, veľmi unikátne zviera, veľmi, veľmi,..  desivá beštia,  hrozné sa na ňu pozerať. Tá šelma bola vo forme obrovského leoparda, Takmer svetlej krémovej, belavej svetlej, svetlo krémovej žltkastej farby. Tá šelma má veľa hláv. Videl som, že šelma mala sedem hláv a tiež nejaké rohy. Potom, keď som stále ešte hľadel na to zviera, toto veľmi ťažké zviera, veľmi neobvyklé, jedinečné, strašidelné, veľmi znepokojujúce na pohľad, strašné na pohľad, obrovská beštia, obrovský leopard, so siedmimi hlavami. Potom, keď som stále ešte pozeral na tú šelmu, kde som bol, PÁN ma povzniesol ponad, zdvihol ma vyššie, pozeral som sa na tú šelmu a vedel som, predpokladal som že mám zaútočiť na tú šelmu a zabiť ju. Tam, kde som bol, ja som vedel, že som mal tú kapacitu, Pán mi dal silu a schopnosť zaútočiť na toto zviera a úplne ho zničiť.

Ale keď som stále hľadel, zdvihnutý hore, kde Pán ma pozdvihol, pozeral som sa na šelmu tam dole. Potom zrazu náhle, videl som ženu, ktorá prišla a posadila sa na šelmu. Tam je tá žena, ktorá sa objavila a posadila sa na tú šelmu. Šelma, ktorá vyzerá ako obrovský leopard, obrovský, obrovský, ale so siedmimi hlavami a teraz táto žena sedela na šelme. A v tom sne som nemohol pochopiť, nebolo mi jasné, že prečo ona sedí na šelme? A ona sa hrala trochui spolu s tou šelmou. Šelma pozdvihla svoju ruku a dotkla sa jej ruky, ako sa oni pozdravili navzájom, ona vzala šelmu za ruku, šelma sa jej dotkla, jej ruka sa jej dotkla, oni sa pozdravili navzájom, vzala ju za ruku, šelma a jej pazúry sa jej dotýkali, ale neublížili jej, oni sa poznali, hrali.

Táto žena sedela na šelme, Potom po chvíli PÁN mi dovolil stáť zoči-voči pred nimi dvoma. Priniesol tú ženu i zviera veľmi blízko ku mne, tá žena má tmavé vlasy, dlhé tmavé vlasy, predĺžené, leštené, veľmi jemné, veľmi jemné akoby leštené s olejom, takže sú veľmi žiariace, trblietavé, lesklé a padajúce na jej chrbte, rovné, dlhé vlasy, tmavé vlasy. Má tmavé vlasy a štíhlu tvár.

Je to štíhla žena. A tá žena je veľmi zvodná. Potom vidím, že žena zvádza muža a vidím, že ide do veľa sexuálnych nemorálnosti v kúpeľniach,.. potom vidím, že sa pýtajú: “Kde je kúpeľňa, väčšia kúpeľna”. Potom sa ukazuje, ako ide do kúpelne, takže idú do orgií a sexuálnych hriechov. Ona ide do množstva sexuálnych hriechov s ľuďmi a hľadajú prezidentský apartmán, veľký apartmán, prezidentské apartmány v hoteloch. Toto vyzerá veľmi dôstojne, seriózne.

Takže vidím, že sa dejú tieto veci.Vidím ju ísť do veľa smilstiev s množstvom ľudí a je veľmi lákavá, zvodná. Chodí s ľuďmi a je tiež zameraná na cirkev. Vidím, že jej hlavný cieľ je tiež cirkev, pretože tam môže vyhrávať. Vidím, že sa na nich zameriava, vidím seniorov, smilní s nimi v hotelových izbách na rôznych miestach. Videl som to, bohatí ľudia, vidím niektorých veľmi bohatých ľudí zapojených. Bola v smilstve s týmito ľuďmi, ktorí vlastnia lietadlá, pretože vidím, ako jeden z nich vzlieta s lietadlom. 

Potom dnes, 3. júna 2016, PÁN prišiel a hovoril mi zase o tejto žene a šelme, sediacej žene na šelme. Obrovský leopard, veľmi obrovský so strašnými, hrozivými očami a zubami, siedmimi hlavami a rohami a ona sedí na ňom. Takže ona sedí na šelme a dnes znovu vidím, ako znesväcuje cirkev. Dnes zaútočila na cirkev a mala mnoho pastorov, ktorí s ňou spali. Oni s ňou spia. PÁN mi ukázal, ako oni spia s ňou, mnohí služobníci PÁNA. Ona útočí na cirkev teraz. To je to, čo mi Pán ukázal počas týchto dvoch dní.

Takže MESIÁŠ prichádza a žena, smilnica, ktorú vidíme v knihe Zjavenie Jána 17:1 A prišiel jeden zo siedmich anjelov, ktorí to mali tých sedem čiaš, a prehovoril so mnou a riekol mi: Poď, ukážem ti odsúdenie tej veľkej smilnice, ktorá sedí na mnohých vodách

a Zjavenie Jána 18:1 Potom som videl iného anjela, sostupujúceho z neba, ktorý mal veľkú moc, a zem bola osvietená od jeho slávy, konečne prichádza. 

Konečne prichádza. MESIÁŠ PRICHÁDZA. Toto sú udalosti, ktoré označujú koniec času, keď čas postúpi ku koncu. Tieto udalosti označujú príchod Mesiáša a koniec času. Tí, ktorí máte uši, pripravte sa na prichádzajúceho MESIÁŠA a chránte sa sexuálnych hriechov! Stráňte sa hriechov! Držte sa stranou od zla, hnevu, sexuálnej nemravnosti. Videl som šelmu so siedmimi (7) hlavami. Počas týchto dvoch posledných nocí učinil Hospodin, že som videl šelmu so siedmimi (7) hlavami, obrovského leoparda a na tejto šelme sedí táto žena,  neviestka –  Zjavenie Jána 17: 1 a Zjavenie Jána 18: 1, ja som sa s ňou stretol, mal som s ňou závažný konflikt, o čom nechcem tu diskutovať. 

Ale čo je najdôležitejšie, že tento moment je tu.

Toto je PROROCTVO PÁNA, KTORÉ HOVORÍ NÁRODOM TEJTO ZEME, štyrom koncom Zeme dnes, čas postupuje a MESIÁŠ je na ceste, prichádza. Pripravte sa a utekajte preč špeciálne so sexuálnych hriechov,  všetkých iných hriechov a klamstiev a perverzie. 

PÁN, KRÁĽ, KRÁĽ SLÁVY PRICHÁDZA. Môj MAJSTE, Môj PÁN a môj SPASITEĽ prichádza a toto je správa od BOHA OTCA, ktorú ja hovorím pre všetky štyri uhly Zeme. 

To je ten, o kom to je napísané v Biblii, “že pred týmto dňom Hospodina, dňom zúčtovania, hrozným dňom Pána Hospodina, pošlem svojho posla, aby pripravil cestu.” (Malachiáš 4:5)

BOH OTEC zasľúbil KRISTOVI, KRÁĽOVI, že ON ho pošle, toho, ktorý dnes hovorí ku Vám. Aby videl tieto veci, oznámil tieto veci národom a pripravil cestu národom po celom Svete, celoglobálne, oznámil SLÁVNY PRÍCHOD MESIÁŠA. 

SHALOM, SHALOM, PÁN žehnaj tým, ktorí majú uši, orezané uši, ktoré môžu počuť tieto slová a riadiť sa týmito slovami. Pamätajte, že počutie a poslušnosť sú dva rozdielne veci. Tí, ktorí počúvajú a aj poslúchajú ku príprave na príchod MESIÁŠA, to sú tí pozvaní na svadbu Baránkovú, oni sú požehnaní.

Shalom, shalom, Todah Erev Tov!

Off 

3.6.2016 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top