Home
 

PROROCTVO O VEĽKOM POŽEHNANÍ PRICHÁDZAJÚCOM DO KENE, PROROK HOSPODINA DR. OWUOR, 16. NOVEMBER 2018

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU,
Odvysielané naživo na www.jesusislordradio.info
SKRZE ÚSTA BOŽIEHO NAJMOCNEJŠIEHO PROROKA DR. OWUORA
DŇA: 16. novembra 2018
sumarizácia:

Požehnaní ľudia, ktorí počúvajú z celého sveta, PÁN JEHOVAH ELOHIM, HOSPODIN JEHOVAH JAHWEH, JEHOVAH MECHADISKEM, JEHOVAH NEFALTI, JEHOVAH HASHOPHET, VEĽKÝ SPRAVODLIVÝ SUDCA, JEHOVAH SABBAOTH, JEHOVAH ELLGIBOR, JEHOVAH ROHI, HOSPODIN NÁŠ PASTIER, JEHOVAH SHALOM, HOSPODIN NÁŠ POKOJ, ON so mnou hovoril milovaní ľudia.

Túto noc mal HOSPODIN ohromný rozhovor so mnou. Takmer historický rozhovor, tejto úrovne, Znova, túto minulú noc požehnaní ľudia, HOSPODIN JEHOVAH hovoril so mnou, v túto noc, k prichádzajúcemu ránu 16- ho novembra, 2018, hovoril so mnou veľmi historickým spôsobom, teraz to opíšem a otvorím trochu, teraz iba trochu a ja viem, že to bude pokračujúci, rozvijajúci sa príbeh.

HOSPODIN JEHOVAH ma zobral na miesto a videl som breh rieky. A v tej časti rieky voda vylievala von, mysleli by ste si pri pohľade, že je to malé jazero. Veľmi čistá, modrá voda. Veľmi jemne tmavá modrá, ale veľmi čistá voda. Priezračná, číra, čistá. 

A potom sa napájala na hlavnú rieku. Keď ma PÁN zobral k tejto časti rieky, z ktorej sa vylieva voda a vyzerá akoby jazero, blízko pri hlavnej rieke, kde sa vlieva do hlavnej rieky, to bolo úžasné, to bolo absolútne tak úžasné milovaní ľudia, veľmi úžasné. Keď som sa pozrel do vody, na brehu, ale vo vode. Znova, táto časť rieky, kde sa vody vylievala, a formovalo to akoby malé jazero, ale to nebolo, veľmi čistá voda, pripojila sa potom k hlavnej rieke.

Medzi tým a kde ja som bol, medzi tou vodou a zemou, bolo tam veľmi veľa zelenej trávy, ktorá rástla veľmi dobre. Veľmi dobre a bola veľmi zelená, Môžete ju vidieť rásť v čistej vode. Takže, veľmi ťažká tráva, veľmi zdravá, veľmi zdravá tráva, veľmi zdravá tráva a je vo veľkých zväzkoch, v obrovských zväzkoch, zdravých a dlhých, pretože rastú vo vode pri brehoch rieky. Čistá voda je na brehoch rieky. 

Takže keď som sa pozeral priamo na breh, potom som videl nejaký tučný dobytok a kŕmili sa  touto nádhernú zdravú zelenú trávu pri brehoch rieky. A kŕmili sa. Jedli veľmi dobre. A Hospodin ma priniesol blízko. Takže jedli a dívali sa na mňa. Boli veľmi zdravé a veľmi tučné. Veľmi krásne tučné. A veľmi zdravé. Mimoriadne zdravé a veľmi okrúhle, starostlivo bolo o nich postarané a boli zaneprázdnení tým, že jedli tieto zväzky dlhej zdravej trávy, ktoré boli pri rieke, pri brehoch rieky.

A boli vo vode, ako jedli, boli vo vode mimochodom. Tam boli vo vode. A voda siahala takmer až na úroveň ich nôh, pretože jedli dlhé pramene trávy, zväzky zdravých tráv. Jedli a boli veľmi tučné a veľmi zdravé. Hoci som ich nepočítal, ale boli zaneprázdnení, jedli a
pozerali sa na mňa.

A Hospodin spôsobil, že jedna z tých, ktoré boli najbližšie ku mne, ktoré tam chodili, videl som zadnú nohu. Zadná noha bola ako A, pravdepodobne ste napríklad v Keni videli normálnu kravu, musíte dať asi 7 kráv, nohy kráv, aby bola jedna noha. Takto zdravé boli. Tak obrovské! Obrovské nohy! Zdravé. Veľmi, veľmi zdravé! 

Takže jedli na brehu rieky, minulú noc. A toto je veľmi historický rozhovor. Veľmi šokujúce, že HOSPODIN hovoril takýmto spôsobom. 

Obrovské zdravé zväzky trávy, zdravá tráva, jedli a boli vo vode. Prechádzali sa vo vode a voda dosiahla až po koniec ich nôh, kde sa úroveň nôh priblížila úrovni žalúdka. A jedia a sú veľmi zdravé a sú okrúhle. Jedna noha z nich je ako zoskúpenie siedmich nôh priemernej keňskej kravy. Tak to boli zdravé. HOSPODIN to učinil … Chcel, aby som videl, aké sú zdravé, ako tam chodia.

A potom, po tomto, pôjdem trochu dopredu.  ON ma prináša na miesto a vidím veľa ľudí. Vidím veľa ľudí v skazenosti. Ale potom je viac rozhovor, ktorý vám prinesiem, ako mi dovolí HOSPODIN. Len to tu chcem ukončiť. Potom vidím, vidím ľudí. Vidím, že niektorí ľudia ku mne prichádzajú s krabicou. Nosia krabice a tak ďalej… 

Ale vidíte, že hovorím o týchto veľmi zdravých zvieratách. Rád by som tu skončil so zdravými zvieratami.

Takže tento rozhovor je veľmi šokujúci. Keď som sa prebudil ráno, uvedomil som si, že tento rozhovor je v Biblii. A toto je sen, ktorý mal kráľ a Jozef mu vysvetlil tento sen.

 Takže by som vám rád oznámil predmet tohto rozhovoru. Rád by som oznámil, že sa chystá nárast úrody, nárast zabezpečenia, ktoré prichádza na Zem. A neviem, či to príde na celú zemeguľu, pretože viem, že HOSPODIN mi bude postupne veľa vecí. ON to odhalí JEHO DVOM PROROKOM. Pravdepodobne jedno v čase alebo spolu, ale stále, keď nám to zjaví, vždy sa k vám verne vrátim a dám vám vedieť. 

Ale myslel som si, že tí zdraví vám samozrejme hovoria, že tu máme veľmi obrovskú úrodu nárazov, nádherné roky prosperity pred nami. Nevedel som, či je globálne, alebo teraz, čo sa tu stalo, vo sne. Mohlo by to byť globálne! 

A vieme príliš dobre, že keď narastie obrovská úroda biblickej povahy a rozsahu, ktorí, ako mnohí vedia s najväčšou pravdepodobnosťou nasledujú ďalšie roky. Ale nechám to, dám tomu viac času, aby to ukázal HOSPODIN. Pretože si pamätáte, že je to JEHO výsadou, je to v JEHO ochrane. Je to pod JEHO suverenitou, aby sme videli, čo časom odhalí. 

A nechcem ísť ďalej pred seba. Ale ja viem, že v tejto krajine budú krásne roky blahobytu a ak to ovplyvní všetky ostatné národy, HOSPODIN mi ukáže. Nádherné roky úrody! Ohromný zber úrody a všetkého toho, je to v Biblii.

A počas tej doby, samozrejme, každá osoba v krajine vie, že sa musí veľmi dobre postarať o žatvu a musia robiť veci HOSPODINOVE.

A to by mohlo znamenať aj skvelé roky pred vytrhnutím Cirkvi, roky milosti, predtým, ako bude chudoba a nedostatok milosti.

Ale teraz to nechám, pod ochranu PÁNA, že keď DUCH HOSPODINOV zjaví viac, navrátim sa k vám. Ale zdá sa, že v tejto krajine bude veľká prosperita. Veľká úroda plodín. Rodiny, ktoré sú chudobné, budú jesť. V krajine bude hojnosť a ak je to celosvetovo, PÁN sa vráti a dá mi inštrukcie.  

Opäť, je tam veľká rieka, ale tam je časť, kde rieka preteká do vnútrozemia a vytvára to, čo si budete myslieť, že to môže byť ajzero, ale nieje, ktoré nakoniec spája hlavný prúd, ktorý tečie a je to krásna, modrastá voda, čerstvá a čistá. 

A stojím na suchom pozemku a medzi suchým pozemkom a hlavným tokom rieky je úsek rieky, ktorý je pri brehu rieky. A je tam veľa kráv, niektoré sú tučné kravy, veľmi zdravé kravy. Nádherne, zdravé. Dobre nakŕmené. 

A vidím veľa zdravých tráv, ktoré jedia. Chcem to nechať v tomto bode a čakať na HOSPODINA, ktorý dá ďalšie pokyny, ako dá HOSPODIN ďalšie inštrukcie. 

Takže tam sú požehnania, veľké požehnania HOSPODINOVE, prichádzajúce do národa, ale PÁN požaduje opatrnosť, aby táto generácia bola opatrná pri zužitkovaní pozoruhodných divov PÁNA, aby správne strážila, uchovávala tieto požehnania PÁNA a orientovala sa na to, aby oslavovali HOSPODINA za ten čas. 

Na krajinu prichádza veľké požehnanie. A ak to bude presahovať túto krajinu, dám vám to vedieť. Ale teraz to obmedzím na túto krajinu.
Milovaní ľudia,

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Tí, ktorí majú uši, by mali vedieť, že skutočne PÁN BOH VŠEMOHÚCI rozprával.

PRIPRAVTE CESTU! MESIÁŠ PRICHÁDZA!

 

Shalom todah,
Todah, todah! Todah hashem! Todah ELOHIM! Todah Chaver Sheli (Môj priateľ)! Todah rabah! TODAH!

 

 

 

 

Off 

16.11.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top