Home
 

PROROCTVO O HISTORICKEJ ZRÁŽKE 2 NEUTRÓNOVÝCH HVIEZD V HLBOKOM VESMÍRE A OBROVSKEJ EXPLÓZII, 13. DECEMBRA 2017, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR

Proroctvo o zrážke 2 neutrónových hviezd
Oznámené v rádiu na www.jesusislordradio.com
Dňa 13. Decembra 2017
NAJMOCNEJŠÍ PROROK HOSPODINA DR. OWUOR

HOSPODIN JEHOVAH hovoril so mnou milovaní ľudia túto predošlú noc.  PÁN BOH VŠEMOHÚCI prišiel ku mne hovoriť so mnou o SLÁVNOM PRÍCHODE MESIÁŠA. 

BOH OTEC, JEHOVAH ELOHIM  prišiel a hovoril so mnou a v tom rozhovore JEHOVAH prišiel, aby mi ukázal znamenie príchodu MESIÁŠA. Znamenie toho, čo Biblia jasne opisuje ako znak príchodu MESIÁŠA, znak, ktorý je opísaný v Biblii ako navigátor, ktorý má navigovať Cirkvi a národy, aby im pomohol aj rozpoznať blízkosť, ako sme blízko k Slávnemu príchodu MESIÁŠA. 

A bolo okolo 4 hod. včera ráno, v noci,  PÁN ma zobral ďaleko do vesmíru, mohol som vidieť, kde končí vesmír, potom ma ON zobral ďaleko do vesmíru, do hlbokého vesmíru a potom PÁN BOH, OTEC, keď sme sa dostali do hlbokého vesmíru, do najlhbšieho vesmíru, oveľa hlbšieho spoza náš, mohol som vidieť, kde náš vesmír končí, a potom iná strana, trochu temná,  potom mi PÁN nariadil, aby som zatlačil na neutrónové hviezdy, aby sa zrazili. 

A potom som učinil, ako mi PÁN prikázal a neutrónové hviezdy sa zrazili.  To bola tak obrovská zrážka, ktorá vyžarovala modré svetlo, v skutočnosti je to cesta, pásy modrého svetla, zreteľné, široké a v strede, kde bola zrážka, jasnej bielej farby, biela explózia a potom z toho pásy modrého svetla. A to otriaslo vesmírom. Vesmír sa hrozne otriasol včera.

Ja som už žil ten deň, videl som to. Takže, milovaní ľudia, PÁN už prikázal, aby som zobral moju ľavú prorockú ruku, hroznú ruku PÁNA, aby som zatlačil na dve neutrónové hviezdy a oni sa zrazili v obrovskej zrážke. To je jedna z najviac historických kolízií, ktoré sa stali nad Zemou a zatrasie to celým vesmírom. 

Ale ja vidím, pri tej zrážke, je tam explózia v centre, v bode kontaktu, je tam belavé svetlo, ktoré sa rozleje von, ale namodralé svetlo je vyžarované na obidvoch koncov. 

TAKŽE JA PROROKUJEM, ŽE BUDE OBROVSKÁ, HISTORICKÁ ZRÁŽKA NAD ZEMOU, KTORÁ ZATRASIE ĽUDSTVOM, KTORÉ ZATRASIE STVORENÍM, KTORÉ ZATRASIE VESMÍROM, MOHUTNÁ, MOHUTNÁ KOLÍZIA.

PÁN toto koná, aby mohol dokázať národom, že PÍSMO – BIBLIA JE PRAVÉ. PÍSMO je pravda a bude otras nebeských telies smerom ku blízkemu príchodu MESIÁŠA. A PÁN toto činí, aby tiež dokázal, že nieje iný BOH okrem BOHA JEHOVAH. ( to je skutočné meno Hospodina, nášho BOHA, pozn. ) JEHOVAH je jediný BOH, ktorý môže otriasať vesmírom.

SAMOTNÝ BOH JEHOVAH JE JEDINÝ, KTORÝ MÔŽE ZATRIASŤ VESMÍROM. ON, KTORÝ STVORIL VESMÍR JE JEDINÝ, JEDEN JEDINÝ, KTORÝ MÔŽE ZATRIASŤ VESMÍROM. NIKTO INÝ NEMÔŽE ZATRIASŤ VESMÍROM. 

V tomto ohromnom rozhovore drahí ľudia, PÁN ma zobral veľmi ďaleko do hlbokého vesmíru a môžem vidieť, kde náš vesmír končí. Potom ma PÁN zobral do veľmi hlbokého vesmíru a prikázal mi, aby som zatlačil na dve neutrónové hviezdy, následne sa zrazili a keď sa zrazili, nastala obrovská explózia v tejto kolízii.

A toto sú znaky, o ktorých BIBLIA hovorí veľmi jasne, o znameniach príchodu MESIÁŠA a znameniach skonania Sveta. 

A ON hovorí v knihe evanjelia Lukáša 21: 25A budú znamenia na slnku a na mesiaci i na hviezdach, a na zemi bude sovrenie národov, nevediacich, kam sa podieť, keď bude hučať more a vlnobitie, 26 takže zmŕtvejú ľudia od strachu a od očakávania toho, čo všetko príde na svet. Lebo nebeské moci sa budú pohybovať 27A vtedy uvidia Syna človeka, prichádzajúceho na oblaku s mocou a slávou, velikou.

Takže milovaní ľudia, MESIÁŠ PRICHÁDZA. Nech tí, ktorí majú uši pripravia cestu pre prichádzajúceho MESIÁŠA. Národy, pripravte sa v spravodlivosti. Čiňte pokánie a odvráťte sa od hriechov, prijmite PÁNA JEŽIŠA ako PÁNA A SPASITEĽA A ŽITE SVÄTO. 

Prijmite DUCHA SVÄTÉHO, ktorý vám umožní byť svätý a spravodlivý. Biblia hovorí v liste 

Židom 12:14 Stíhajte pokoj so všetkými a posvätenie, bez ktorého nikto neuvidí Pána,

A toto Písmo sa stane merítkom toho dňa, že bez Svätosti nikto neuvidí BOHA. Nech vás PÁN žehná,

Shalom, Shalom, Todah Rabah.

Off 

16.12.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top