Home
 

ŠPECIÁLNY OZNAM, 2. JÚL 2017

Oznámené v rádiu – www.jesusislord.radio.info

MUŽ BOŽÍ VYHLASUJE HISTORICKÚ OSLAVU PO HISTORICKOM VZKRIESENÍ MAMY ROSY 1743691_580582558697084_1552932791_n

 

To je veľmi silné, to je veľmi, veľmi silný moment v histórii Cirkvi. To je veľmi silný moment v Cirkvi, pretože dnes, tento národ a veľa veľa národov globálne môžu sledovať, že z mŕtveho tela, ktoré zomrelo, čo svedčila Mama Rosa, v jej rozhovore, táto veľmi požehnaná žena, počuli ste od nej dnes a národy počuli od nej, v jej rozhovore s Cirkvami, ona sa zamerala na večnosť. Ona varovala o večnosti, ona hovorila o pokání, a nasledovaní tejto spravodlivej cesty, aby ľudia neišli do pekla, 

JEHOVAH ELOHIM, JEHOVAH, ktorý stvoril vesmír, JEHOVAH ADONAI, HOSPODIN, ktorý ma poslala, JEHOVAH BARA, JEHOVAH ELI, JEHOVAJ JESECK, JEHOVAH ELYON, JEHOVAH GANAN, JEHOVAH ORI, JEHOVAH ROPHE, JEHOVAH ELROHI, JEHOVAH IMECHU, JEHOVAH SHALOM, JEHOVAH HASPHOPET, SPRAVODLIVÝ SUDCA, JEHOVAH HOSEAH, JEHOVAH        GO´EL, JEHOVAH JIREH, JEHOVAH KANNA, JEHOVAH MAGEN, PÁN, MOJA OCHRANA, JEHOVAH KABODHI – PÁN, MOJA SLÁVA, JEHOVAH MA´OZ – MÔJ SILNÝ HOSPODIN, JEHOVAH MACHSI, JEHOVAH MISQUABBI – MOJA VYSOKÁ VEŽA, JEHOVAH MEPHALTI – MÔJ VYKUPITEĽ, JEHOVAH KEREN YISH´I – ROH SPÁSY, JEHOVAH SEL´I – MOJA SKALA, JEHOVAH SHAMMAH, JEHOVAH TSIDKENU, JEHOVAH TSORI – HOSPODIN MOJA SILA, JEHOVAH YASHA – PÁN MÔJ SPASITEĽ, JEHOVAH ELOHIM, ADONAI, EL YON, EL OLAM, EL SHADDAI, JEHOVAH TSIDKENU, JEHOVAH ELOHEEKA, JEHOVA HOSEINU, JEHOVAH EL GIBBOR, JEHOVAH M´GADDISCHEM.

Tento BOH neba miluje národy na Zemi a dokonca Keňu viac, keď predstavuje túto úžasnú dcéru PÁNA, Mamu Rosu tomuto národu, hovorí k vám.

Ja viem, že si urobím čas, aby som stretol Mamu Rosu, PÁN to zariadi, aby som sa s ňou mohol stretnúť a začali ohromnú oslavu nad jej životom, a dosiahli vrchol prebudenia v tomto národe. Tiež ju chcem požehnať, chcem ju veľmi požehnať, ako PÁN veľmi miloval a bol schopný konať tieto ohromné veci počas jej života, v tomto národe a za hranicami tohto národa. 

A odo dnes, keď počujeme o Rose, poďme oslavovať. 

V skutočnosti je prahlasujem teraz, že celé oslavy sú teraz otvorené, prepukly po Cirkvách a v tomto národe, choďte von a oslavujte to do maxima, pretože veľa, veľa, veľa národov túži vidieť, čo Keňa teraz vidí, a vy vidíte. 

Vidíte, koľko zápasím s inými národami, práve som prišiel z Fínska, prišiel som z iných národov, PÁN teraz otvára tieto národy, vaše prebudenie teraz dosahuje vrchol. Takže ohromné veci sa dejú, ohromné veci sa budú diať. Ja viem, že stretnem Mamu Rosu, idem do Sokouthu, to je prvá misia, ktorú PÁN plánuje teraz, ja skutočne musím ísť do toho miesta, PÁN mi to ukázal vo sne, kde zomrela, posteľ je už tu, ale musíme to zobrať naspäť na originálne miesto, viem, že veľa ľudí cestuje z národa a z celého Sveta a chcú vidieť posteľ, na ktorej zomrela, posteľ, na ktorej tiež bola vzkriesená.

Takže prvá misia, ktorá sa pripravuje bude misijná cesta do Pokothu, a potom bude ohromné prebudenie, odpoveď na modlitby a plač, nad Pokothom. Potom tam prepukne prebudenie a potom budeme mať veľký národný míting, aby sme oslavovali život Rosy, pretože prebudenie explodovalo v tomto národe a mieri k vrcholu, to znamená, že

MESIÁŠ PRICHÁDZA. 

A potom pôjdeme s Rosou z mesta do mesta, dokonca aj za hranice zoberie PÁN Rósu, aby predstavil Rosu mnohým národom. Pretože toto je obrovské. Dnes vám prajem úžasné požehnanie, úžasné oslavy, a žehnám všetky vaše Cirkvi, žehnám Rosu, žehnám rodinu, žehnám jej Pastora aj kraj Pokothu, žehnám vaše oslavy dnes, choďte a oslavujte prácu PÁNA, konečne PÁN zobral človeka naspäť do autority Biblie. 

Toto sú zázraky, ktoré mnohé národy nevideli, Keňa je veľmi požehnaný národ v tejto hodine. Prosím presadzujte toto požehnanie, držte sa, zachovajte si prínos z tohto prebudenia, pretože vrchol prichádza. 

Nech vás PÁN žehná, ako oslavujete dnes, oslavujte a uctievajte HO na uliciach, uctievajte HO na cestách, na koridore, uctievajte HO na verandách, oslavuje HO a oslavujte tieto úžasné práce PÁNA, ako vzkriesil túto úžasnú dcéru BOHA JEHOVAH, jej meno je Mama Rosa. 

Nech vás PÁN žehná Keňa, nech PÁN žehná Cirkev,

Shalom

Off 

2.7.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top