Home
 

PROROCTVO O VÁŽNEJ VOJNE PRICHÁDZAJÚCEJ DO JUŽNEJ KÓREI, 16. JÚL 2017, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR

Proroctvo oznámené v rádiu JESUS IS LORD RADIO, http://www.jesusislordradio.info1743691_580582558697084_1552932791_n
Dňa: 16 .Júl, 2017

NAJMOCNEJŠÍ PROROK HOSPODINOV DR. OWUOR

Bezprostredne blízka vojna prichádza medzi Severnou a Južnou Kóreou.

PÁN BOH hovoril o vojne, ktorá sa uskutoční v Kórei.
Toto je veľmi naliehavé proroctvo. V Kórei dôjde k vojne. Dnes večer ma HOSPODIN priviedol do Južnej Kórey a ukázal mi, že sa vojna stane. Toto je vojna, ktorá sa čoskoro stane.

Pán ma vzal do domu … a viete, ako PÁN hovorí svojmu Služobníkovi … Vezme JEHO Služobníka do toho dňa vopred, už ho prežije.. Vezme ho na miesto a zapojí ho do udalosti.

Pán ma preniesol do Južnej Kórey. Vidím Severokorejské vojenské sily, ktoré útočia na Juhokórejské vojenské sily. Nastane veľká panika. Keď ma Pán dal do domu, prišli rozbiť kameru CCTV. A prichádzali a útočili tam, kde som bol. Bol som schopný vidieť útoky Severokórejských vojenských síl na všetkých plošinách.

Vidím vojnu na Kórejskom polostrove. Minulú noc PÁN hovoril o tejto vojne. Bude sa rozvíjať do vážnej vojny. Vidím, že Severná Kórea napadla Južnú Kóreu. Neviem ako začala vojna, alebo či je to jadrová vojna. Vidím Severokórejských vojakov, ktorí útočia na Južnú Kóreu. PÁN už ma vzal do Južnej Kórey a videl som tu strašnú katastrofu.

Znova. Toto je teraz moje proroctvo. HOSPODIN hovoril o kalamite, ktorá príde na Kóreu a na Svet. Katastrofy na Kórejskom polostrove. Medzi dvoma Kóreami existuje vážna vojenská atmosféra. A vidím Severokórejskú armádu, ktorá útočí na Južnú Kóreu. Bude to globálna katastrofa. Proroctvo, ktoré som vám práve povedal, sa naplní a uvidíte to prostredníctvom svetovej tlače. Ako som povedal, slová vyslovené z Božích úst sa naplnia, ako som povedal. Toto je slovo z Proroka Daniela 12: 1 

1V tom čase povstane Michael, veľké knieža, ktorý stojí nad synmi tvojho ľudu, a bude čas súženia, akého nebolo odkedy len je národom až do toho času. A v tom čase bude vyslobodený tvoj ľud, každý, kto bude najdený zapísaný v knihe.

Biblia zaznamenáva zmluvu tejto doby, keď sa pripravujeme na príchod Mesiáša. Bude tu deň veľkého súženia. Ako viete, jedna z vôjn, celosvetová vojna, bola pripravovaná okolo Kórejského polostrova. V poslednej dobe došlo k závažnému konfliktu medzi týmito dvoma Kóreami. Na jednej strane sú Spojené štáty, na druhej strane, Severná Kórea provokovala odpálením skúšobných rakiet.

PÁN HOSPODIN včera povedal, že Severokórejčania veľmi, veľmi urgentne zaútočia na Juhokórejčanov. Nepoznám rozsah útoku. Ale PÁN ma tam vzal a ja som vedel, že to bol obrovský moment katastrofy.

Videl som prichádzať MESIÁŠA. Biblia jasne hovorí o mne, o tom, kto teraz s vami hovorí. ON ma poslal, aby som varoval národov a hovoril jasne o príprave cesty k príchodu Slávneho MESIÁŠA. Toto je signál príchodu Syna človeka, o ktorom povedal JEŽIŠ v Matúšovi 24 kapitole. Povedal, že od založenia sveta, tam bude bezprecedentná, nevídaná katastrofa. Prorok posledných dní ( videl naše posledné časy ), Prorok Daniel, to videl.

Požehnaní ľudia, pripravte cestu pre príchod MESIÁŠA. Všetky národy použijte tento signál, odvrátťe sa od všetkých hriechov, odvráťte sa od sexuálnej nemorálnosti a odvráťte sa od lží a postmoderného života. Odvráťte sa od pohanského života, odvráťte sa od falošného a klamlivého života, od pádu a neopatrnosti, od nasledovania tohto Sveta a ich trendom, od homosexuality, lesbizmu, pohanských náboženstiev a božských omší …. teraz všetci ľudia uctievajte SVÄTÉHO BOHA IZRAELA, HOSPODINA.  Zanechajte alkohol, drogy, marihuanu, šaty, ktoré obnažujú ženy po celom svete a žite Svätý život. PÁN hovorí národom, že MESIÁŠ prichádza.

Teraz sa každý musí pripraviť na Slávny návrat MESIÁŠA, KRÁĽA. 

Všetci videli signál v Keni, oslavujúc teraz vzkriesenie mŕtvej. Je to obrovský signál, ktorý nemožno ignorovať. Nikto nemôže tvrdiť, že nevidí znamenia príchodu MESIÁŠA. Znova, Biblia hovorí, že tieto katastrofy sú jasným znakom príchodu MESIÁŠA.

Shalom!

 

 

 

 

 

Off 

16.7.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top