Home
 

PROROCTVO O TMAVOM DNI PRICHÁDZAJÚCOM DO KENE, BOŽÍ NAJMOCNEJŠÍ PROROK HOSPODINOV DR. OWUOR, 7.7.2017

PÁN hovoril so mnou, PÁN JEHOVAH hovoril so mnou a ja viem, že prebiehajú veliké oslavy práve teraz po tejto krajine vzhľadom na vzkriesenie  mŕtveho tela, mŕtvoly, mŕtveho tela, ktoré je Rosa, ktorá teraz už chodí.

Ale PÁN JEHOVAH hovoril so mnou o národe Keňa, JEHOVAH ELOHIM,  JEHOVAH HAMELECH, SPRAVODLIVÝ BOH, JEHOVAH HASHOPET, ON hovoril so mnou o národe Keňa, o prichádzajúcich voľbách. Ja vidím ľudí utekať a hádzať kamene. Vidím, ako polícia naháňa ľudí a ľudia utekajú, utekajú, vidím tú situáciu, ľudia hádžu kamene, ľudia utekajú, vidím chaos.

A v druhom sne znova, vidím komunitu, je tam tak veľa zlého a zmätku, v druhom sne vidím komunitu, ľudia prechádzajú inou komunitou, je tam nepriateľstvo medzi tými dvoma komunitami, ktoré vidím vo sne, dnes som videl tiež streľbu, ľudia utekajú s ich deťmi, v strachu,   .. utekajú v tejto situácií.

A potom tretí sen, videl som temnotu, ako pokryla národ, ale Keňa to nejako prekonala. Mala by to prekonať a prejsť na druhú stranu, cez temný deň. 

Takže správa pre Keňu je veľmi jednoduchá, prebudenie BOHA JEHOVAH je v tomto národe. Prebudenie PÁNA, najväčšie historické prebudenie v celej histórii Zeme, od kedy Zem bola stvorená, najviac historické prebudenie v histórii Biblie, od kedy Biblia bola napísaná a nikto nikdy po celej Zemi stvorený Bohom Jehovah, nemôže tvrdiť, že toto nevie. Nikto stvorený PÁNOM nemôžu tvrdiť, že najväčšie prebudenie, najviac historické prebudenie. od kedy Biblia bola napísaná, od kedy Cirkev bola stvorená, od kedy Zem bola stvorená, sa deje tu teraz! Nikto nemôže tvrdiť, že je nevedomý.  

A po druhé. Keňa vie veľmi dobre, že pred násilnosťami, ktoré sa diali v roku 2007 a v januári 2008, ja som dal proroctvo už od roku 2004, 2005, 2006 aj v 2007 v Kapkatet. A ja som varoval národ a povedal som Keni:” činte pokánie, činte pokánie, pretože vidím skutočne zlé dni pred vami, zlé dni pred vami”. A nikto tiež nemôže tvrdiť, že si toho nieje vedomý tiež. 

A všetci ľudia vedia, že v roku 2013 by bolo krviprelievanie, keby PÁN nepoužil JEHO NAJMOCNEJŠIEHO PROROKA, aby zasiahol v Parku Uhuru a povolal celý národ do jedného posväteného zhromaždenia do pokánia, do národného pokánia a k usmierneniu. Bolo to v roku 2013. A PÁN zvíťazil a zachránil Keňu. 

Takže Keňa vie, kde má ísť v záujme pokoja, aby prekonali tento tmavý deň, ktorý je pred vami. Nikto v Keni, mladý, alebo malý, malý alebo veľký, nemôžu tvrdiť, že nevedia, ku komu majú ísť, aby našli pokoj. Nikto v Keni nemôže tvrdiť, že niesú si vedomí, že NAJMOCNEJŠÍ PROROK PÁNA je v tomto národe. A keď chcú, idú k NEMU. A On bude hovoriť s JEHO BOHOM JEHOVAH a pokoj zvíťazí. A nemôžete ísť k inému, pretože keď pôjdete k inému, PÁN uvidí kontraverziu, spor a budete mať problém. Iné národy, každý toto vie. Nikto nemôže tvrdiť, že si nieje toho vedomý. Oni vedia, ku komu majú ísť, vedia, že je dostupný, vedia, ako sa k nemu priblížiť, vedia, ako majú prísť pred Neho. A predložiť pred Neho pokornú prosbu.  A vedia veľmi dobre, že ON HOVORÍ PRIAMO K BOHU JEHOVAH. A zachráni národ. 

Každý v tomto národe, nikto nemôže tvrdiť, že si nieje vedomý a ignorovať to, nikdy. Nikdy viac. Takže PÁN hovoril so mnou o tmavom dni tu pred vami. Ale vy viete, kde máte ísť. Ja som tu, ja som dokonca odvolal všetky moje misijné cesty, cestoval som v rovnakom čase a povedal som: nie, ja potrebujem byť v národe, potrebujem tu byť, služobník PÁNA musí tu byť počas volieb. 

Takže HOSPODIN hovoril, JEHOVAH hovoril, JEHOVAH TSIDKENU, JEHOVAH SHAMMAH, JEHOVAH NISSI, JEHOVAH ROHI, ON hovoril znovu, že je tu tmavý deň pred Keňou. A Keňa potrebuje hľadať BOHA. Oni vedia, ako sa ku mne priblížiť, aby som mohol hovoriť s PÁNOM. V roku 2013 keby som nezasiahol, bolo by krviprelievanie. To bolo očividné, tiež som videl sen. 

Dokonca aj teraz, Keňa sa približuje k PÁNOVI, v tomto krásnom národe, v krásnom prebudeneckom národe uvida dokonca väčšie prebudenie. Mŕtve telo bolo vzkriesné tu, v žiadnej inej krajine, nemôžete tvrdiť, že nieste si vedomí. Nemôžete ignorovať SLUŽOBNÍKA HOSPODINOVHO v národe, nemôžete. PÁN uvidí kontraverziu a vám ublíži. 

To je dôvod prečo hovorím, že oslavy vzkriesenia Rosy musia pokračovať od tejto noci. A pre tých, ktorí sú v tomto Zbore, JA vás pokrývam, beriem najvyššiu autoritu a pokrývam vás s KRVOU JEŽIŠA a nič sa vám nestane. BOH vás ochráni. 

Ale pre zvyšok v Keni, vy viete kde máte ísť, kde ma nájsť, pozvať ma a sedieť so mnou. A potom budem hovoriť k PÁNOVI. Zhromaždím posvätné zhromaždenie v Parku Uhuru znova. A celý národ sa tam zhromaždí. Viete veľmi dobre, akú autoritu mi BOH dal. Ale pre vás v tomto Zbore, ja beriem najvyššiu autoritu dnes. Keď PÁN hovoril ku mne vo sne, ja som zobral celú autoritu a pokryl som vás všetkých, s vašimi deťmi, s vašimi Cirkvami, s každým vo vašej práci a atď,… s KRVOU JEŽIŠA. 

Ale pre tých von v Keni, oni vedia, ako ma majú nájsť. Nech vás PÁN žehná, ako hľadáte múdrosť, Keňa a našli SLUŽOBNÍKA HOSPODINOVHO, 

Shalom 

Off 

7.7.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top