Home
 

PROROCTVO A VZKRIESENÍ MUŽA, URGENCII ČASU A PRICHÁDZAJÚCOM PREBUDENÍ, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, 5. JÚL 2017

Proroctvo oznámené v rádiu JESUS IS LORD RADIO, http://www.jesusislordradio.info1743691_580582558697084_1552932791_n
Dňa: 5.Júl, 2017

NAJMOCNEJŠÍ PROROK HOSPODINOV DR. OWUOR

Chcem poslucháči, aby ste vedeli, že PÁN JEHOVAH, PÁN JEHOVAH hovoril so mnou, znova, prichádzajúc teraz k vám, tento večer, PÁN JEHOVAH hovoril so mnou včera v noci a v tom rozhovore PÁN hovoril o veľkej veci, ktorá sa stane na tejto Zemi, ako si všetci teraz uvedomujete celoglobálne, že sedíme na pokraji večnosti, Cirkev stojí na pokraji mega návštevy, to je dôvod prečo prebudenie rozkvitá, prosperuje a rezonuje do koncov Zeme, táto skutočnosť je teraz veľmi jasná, že celoglobálne prebudenie teraz prechádza veľkým posunom, videli sme veľa udalostí a vyučovaní, ktoré boli dané globálne, vždy čítam z

Izaiáš 26: 19 – 21 Tvoji mŕtvi ožijú, moje mŕtve telo, vstanú. Prebuďte sa plesajte vy, ktorí bývate v prachu! Lebo tvoja rosa je rosou svetiel, a zem vyvrhne mŕtvych. 20 Idi, môj ľude, vojdi do svojich komôr, zatvor svoje dvere za sebou; skry sa na malú chvíľu, kým neprejde zúrivý hnev. 21 Lebo hľa, Hospodin vyjde zo svojho miesta navštíviť neprávosť obyvateľov zeme, na každom z nich. Vtedy odkryje zem svoju krv a nebude viacej prikrývať svojich pobitých.

… kde vždy hovorím veľmi jasne, že neskoršia Sláva, neskoršia návšteva a neskorší dážď, boli tak veľmi oslávené v Biblii, predvídané a vysoko očakávané. Keď PÁN to dovolil vidieť Izaiášovi, túto neskoršiu Slávu, on to nazval rannou rosou, svieža ranná rosa, ktorá prichádza, aby priniesla oživenie, povolala naspäť k životu Cirkvi, prebudila Cirkvi. 

A Izaiáš urobil chronológiu udalostí, vzťahujúcu sa na túto neskoršiu Slávu, keď povedal, že keď sa objaví neskoršia Sláva, neskoršia Sláva v podstate pripravuje Cirkev, a potom, okamžite potom Izaiáš vidí zatvorenie dverí na Nebi, ptotom keď Cirkev vstúpi. Cirkev vstúpi do izieb, ktoré vidíte v 

Ján 14 : 1-3 Nech sa neľaká vaše srdce! Veríte v Boha, verte aj vo mňa. V dome môjho Otca je mnoho príbytkov; keby nebolo tak, povedal by som vám to, pretože vám idem prihotoviť miesto a keď odídem a prihotovím vám miesto, prijdem zase a poberiem si vás k sebe, aby ste tam, kde som ja, aj vy boli.

Vidíte tiež v Izaiášovi 26 kapitole. 

Neskoršia Sláva, ktorá prichádza oživiť Cirkvi, ku globálnemu prebudeniu, historickému prebudenie, ktoré sa nikdy predtým nevidelo. Teraz tiež PÁN oznamuje, že čas vypršal. 

To je dôvod, prečo minulú noc PÁN prišiel a hovoril so mnou a zobral ma na miesto, PÁN JEHOVAH, OTEC nášho PÁNA JEŽIŠA KRISTA, PÁN YAHWEH, MOCNÝ BOH IZRAELA, bol po mojej pravej strane, po mojej pravej strane a ja som tam stál s NÍM a potom mi znovu ukázal ríšu smrti. Ríša smrti bola pred nami, takto, … a hlasom povedal, vyzeralo, že sa trochu ponáhľa, ON povedal:” poďme a vzkriesme ho zo smrti naspäť do života.” Takže PÁN mi povedal: “POĎME” a dal mi porozumieť, že to bolo takmer urgentné. Poďme ho vzkriesiť zo smrti naspäť do života. Bol to muž a PÁN mi dovolil, aby som išiel a hovoril k nemu, aby vyšiel von. Potom bol vzkriesený. 

Takže túto minulú noc PÁN hovoril so mnou veľmi ohromným a šokujúcim spôsobom. Vyzerá, že je tam vystupňovanie, zvyšovanie SLÁVY PÁNA a zámer PÁNA je zapáliť toto prebudenie do nepredstaviteľného, astronomického a nebeského pomeru. A ako som povedal, toto môže hovoriť iba o skutočnosti, že čas je na konci a ako blízko sme ku Slávnemu Príchodu MESIÁŠA, Náš PÁN, NÁŠ JEŽIŠ KRISTUS, NÁŠ VYKUPITEĽ. 

Znova, túto minulú noc PÁN prišiel a hovoril so mnou veľmi silným, hlbokým spôsobom, veľmi mocným spôsobom, veľmi šokujúcim spôsobom, zobral ma na miesto a uvedomil som si, že PÁN stál po mojej pravej strane, JEHO hlas som počul z mojej pravej strany, BOH OTEC, JEHOVAH YAHWEH, ELOHIM, ELOLAM a potom mi dovolil vidieť pred nami, ukázal mi ríšu mŕtvych, ľudí, ktorí zomreli, niekto tam zomrel. 

Hovoril hlasom a tiež mi dal vedieť, že je tam urgencia, je tam fyzický pohyb, ja som sa ponáhľal, ja som sa potom ponáhľal. Keď mi povedal: ” poďme a vzkriesme ho, aby vstal z mŕtvych, aby mohol byť vzrkiesený, inými slovami, aby mohol žiť. 

Takže kvôli urgencii, PÁN spôsobil, aby som sa ponáhľal, ON sa tiež ponáhľal po mojej pravej strane a keď som sa tam dostal, povolal som von, priamo predo mnou bola ríša smrti a povolal som mladého muža. Neviem, či je to mladý muž, ale je to muž a vzkriesil som ho zo smrti. Ja som ho zavolal a on vyšiel von, vyšiel von a bol vzkriesený. A samozrejme prepuklo veľké prebudenie, v tomto momente toho času. A on žil. 

Teraz, toto je seriózne stupňovanie, ktoré PÁN prináša a hovorí o kresťanskom praktizovaní uctievania, Bohoslužieb, systém uctievania, ktoré sme prijali od kríža, pre kresťanov, vzhľad Cirkví, takže PÁN teraz pozdvihuje a vyvyšuje toto prebudenie a môžete vidieť z tohto rozhovoru od vzkriesnie Rosy, môžete sami vidieť, vysvetluje vyzdvihovanie, je tam úmyselné a zámerné stupňovanie tohto prebudenia, to znamená, že PÁN sa pokúša urobiť bod.

Je to úžasný čas byť znovuzrodený, byť kresťanom, pretože nepriateľ, ktorý bude porazený je smrť. Pamätám sa, že veľa krát hovoril na stretnutiach, kde chodievam, a oznamujem, že vidím mrtvo telá vstávať, niektorí z truhly, že žijú znova. Toto sú znaky, ktoré označujú tento zvláštny, výnimočný čas. Znova, ako som povedal, je to privilégium a česť pre kohokoľvek tu byť v tomto čase, aby bol svedkom toho všetkého, ktoré sme dlho túžili vidieť a tiež byť súčasťou toho je ohromné privilégium, milosť a požehnanie.

Takže ja som videl túto minulú noc, PÁN ma zobral na miesto a hlas BOHA JEHOVAH ELOHIM, BOHA IZRAELA, JEHO hlas prichádzal z mojej pravej strany a dovolil mi vidieť, práve predo mnou ríšu smrti. A keď som pozrel a videl ríšu smrti, tam bolo trochu tmy, potom mi povedal s pocitom urgencie, mohol som poznať: PÓĎME, ON A JA, POĎME A VZKRIESME HO Z MŔTVYCH, aby mohol byť vzkriesený a žiť. A pamätám sa, ja som sa ponáhľal, bol tam fyzický pohyb a viem, že aj PÁN sa tiež ponáhľal. A v tom bode som volal na muža, na toho muža, on bol vzkriesený z mŕtvych a potom prepuklo ohromné prebudenie. 

Toto prišlo z rozhovoru pred dvoma dňami, keď mi znova ukázal mladého muža, mal oblečené biele tričko, a zomieral a keď zomrel, v truhle, potom ma Pán poslal, aby som ho vzkriesil, to som už videl. 

Potom sa pozrieme na minulý rok, keď som videl mŕtve dieťa v truhle, PÁN ma tam poslal a keď som prišiel bližšie, dieťa začalo kašlať a bolo vzkriesené z truhly. My skutočne prichádzame ku veľmi, veľmi dramatickému momentu, myslím, že prichádzame k zavŕšeniu príprav k príchodu MESIÁŠA. A správa je veľmi jasná, správa je nádejou pre Cirkev.

PÁN hovorí, že iba ON, JEHOVAH JE PÁN. Pamätám sa ešte, že keď ma PÁN povolal a čítal z Písma na stene, je to úžasné, pretože to bolo 4. júla a čítal z Písma na stene. V rovnakom čase teraz hovorí so mnou dnes, ON čítal z Písma na stene a pozdvihol palec, takto…

Izaiáš 43:11  Ja, ja som Hospodin, a niet spasiteľa krome mňa.

a Izaiáš 43:1 1Ale teraz takto hovorí Hospodin, ktorý ťa stvoril, Jakobe, a ten, ktorý ťa utvoril, Izraelu: Neboj sa, lebo som ťa vykúpil: povolal som ťa tvojím menom; môj si ty!

… buďte si istí, že začnete najprv s veršom 11. Takže Izaiáš 43: 11 a potom Izaiáš 43:1, v tomto poradí. 

A keď sa pozriete na Písmo na verš 11, pretože neskôr som pochopil, že veršom 11 v podstate predstavil sám seba. A vo verši 1 bolo povolanie. ( do služby, pozn. ) Ale vo verši 11 hovorí, že ON, iba ON je HOSPODIN, BOH a nieje iného spasiteľa okrem mňa. 

Takže PÁN teraz používa toto prebudenie teraz a vzkriesenie zo smrti veľmi ohromným spôsobom práve teraz, aby povedal všetkým národom a všetkým ľuďom na tejto Zemi, že nieje žiaden iný BOH okrem BOHA JEHOVAH, SVÄTÉHO BOHA IZRAELA. Pretože ON hovorí – Ja, ja som Hospodin, a niet spasiteľa krome mňa.

ON to prináša národom, prináša to Svetu, ktorý umiera, ktorý sa pozerá po riešení. Svet, keď mladý muž z Izraela ide po službe v armáde, oni normálne idú na východ, aby sedeli na Mt. Evereste a uctievali slnko, východného boha, Svet, ktorý hľadá Boha, hľadajú skutočné uctievanie a ON hovorí, že teraz to bolo vyriešené. 

Teraz otázka, akému BOHU slúžiť, teraz bola vyriešená.  Pretože ON hovorí, že iba BOH JEHOVAH JE BOH A IBA ON SAMOTNÝ MÔŽE KRIESIŤ MŔTVYCH. IBA ON SAMOTNÝ JE HODNÝ TOHO, ABY SME HO UCTIEVALI. 

To je dôvod, prečo PÁN prináša Slávu vzkriesenia v tejto hodine, aby národy vedeli veľmi jasne, že nieje druhý BOH a hovorí – Ja, ja som Hospodin, a niet spasiteľa krome mňa. Sme svedkami veľmi ohromného času, jeden posun pre príklad, rád by som sa s vami podelil, s Rosou, ktorá bola vzkriesená, vzkriesná a teraz je tomu 15 dní, stále je živá a má sa dobre a lekári, ktorí na ňu dohliadajú sú veľmi ohromení týmto novým javom, takže ich skutočne zaujíma navštevovať ju a vidieť ju, ako žije normálne, prijíma stravu a bolo nám povedané včera, jeden z lekárov nám povedal, že počas 14 dní, ona žila 14 dní a jedla dobre a pila dobre potom, čo zomrela ( a bola vzkriesená, pozn. ) a nebola na záchode 14 dní. Iba včera bola na záchode a lekár podal správu.

Takže žijeme v čase takých javov, zázrakov a PÁN to robí zámerne, aby poukázal, že náš systém tiež kolabuje a pod,.. toto sú zázraky v ktorých žijeme. A iba včera, bolo to po prvý krát, keď sa postavila a chodila. Takže žijeme v čase skrze autority vzkriesenia Biblie a PÁNA.

Ja som videl PÁNA JEHOVAH, ako ma posiela na miesto a hlas OTCA prišiel z mojej pravej strany a ON mi ukázal ríšu smrti, kde sú ľudia, ktorí zomreli. A tam je mladý muž, muž, neviem, prečo hovorievam mladý muž a PÁN hovorí: “Poďme a vzkriesme ho, vzkriesme zo smrti, aby mohol byť vzkriesený a žiť.” Takže vidím sám seba, ako som sa ponáhľal, bol som si vedomý, že PÁN sa ponáhľal so mnou. A ja som ho zavolal vonku. ON prišiel zo smrti, bol vzkriesený a potom prepuklo obrovské prebudenie. 

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Toto je ON O KTOROM PÍSAL PROROK MALACHIÁŠ,  že toto je hodina, kedy PÁN obráti srdcia detí späť k ich rodičom a srdcia národov naspäť k nášmu OTCOVI.

Malachiáš 4: 5-6 Hľa, ja vám pošlem proroka Eliáša, prv ako prijde deň Hospodinov, veľký a strašný. 6A obráti srdce otcov na synov a srdce synov na ich otcov, aby som neprišiel a neranil zeme kliatbou.

SHALOM, TODA RABBAH

Off 

5.7.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top