Home
 

VZKRIESENIE MLADÉHO MUŽA, PROROCTVO, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 3. JÚL 2017

Proroctvo oznámené v rádiu JESUS IS LORD RADIO, http://www.jesusislordradio.info
Dňa: 3.Júl, 2017
NAJMOCNEJŠÍ PROROK HOSPODINOV DR. OWUOR  1743691_580582558697084_1552932791_n

BOH JEHOVAH hovoril so mnou a to je dôvod, prečo teraz prichádzam k vám naživo ( do rádia, pozn. ), aby ste poslucháči vedeli celoglobálne, poslucháči v tejto krajine, tí na ostrovoch, na kontinentoch a všade po celej Zemi. 

PÁN hovoril so mnou vo veľmi ohromnom sne. A v tom rozhovore hovoril so mnou o udalosti, ktorá má nastať. Viem, že práve teraz sa nachádzame v čase, kedy prepuklo ohromné prebudenie v tomto národe, a návšteva PÁNA je tak veľká v DOME PÁNA a včera OTEC išiel trochu  ďalej teraz. Zobral ma na miesto, kde som stál, potom mi ukázal oblasť mŕtvych a tam vo vnútri mi ukázal mladého muža, ktorý zomrie a mal oblečené biele tričko, vidím, že je belavej farby, on zomrel a išiel do oblasti mŕtvych, do sveta mŕtvych, ako sa to nazýva. 

A potom, PÁN zapríčinil, aby som ho povolal naspäť do života a potom on bol okamžite vzkriesený a keď vstal z mŕtvych, potom prišiel ku mne, aby som k nemu hovoril a povedal som mu: ” vidíte teraz, vy ste nezomrel, žite, aby ste oslavoval PÁNA JEŽIŠA KRISTA vašim životom. Takže ja vidím vzkriesenie, ohromné vzkriesenie.

Vyzerá to, že PÁN ide použiť JEHO SLUŽOBNÍKA, aby znova vzkriesil ďalšie telo, mŕtve telo. Mladý muž, má oblečené biele tričko, neviem či tam sú bodky s malými kvetmi, pretože môžem vidieť nejaké detaily, a on zomrel. 

HOSPODIN poslal JEHO SLUŽOBNÍKA, NAJMOCNEJŠIEHO PROROKA, aby ho vzkriesil, aby ho povolal naspäť zo sveta mŕtvych a prišiel naspäť do života. Potom prepukla ohromná oslava. Toto mi napovedá, že PÁN ide stupňovať súčasné prebudenie, ktoré nastalo, my teraz oslavujeme veľké, veľké, veľké vzkriesenie Mamy Rosy zo South Pokot, ktorú PÁN vzkriesil mocným spôsobom a keď vidíte ten moment, kedy bola vzkriesená, môžete vidieť ako boli vzkriesené jej ruky, boli zlepené spolu a tuhé. Boli tuhé ako drevo, jej manžel a dcéra sa snažili oživiť, boli ako drevo a môžete vidieť na jej očiach a tvári, že práve prišla zo smrti. 

To je tak ohromné na pohľad v tejto hodine, je to tiež velmi pokorujúce byť v tejto generácií a vidieť prácu zázrakov od BOHA, ktoré definujú čas, v ktorom žijeme dnes, na pokraji večnosti, pred príchodom MESIÁŠA. 

Takže vidím ďalšie vzkriesenie, PÁN ma poslal na miesto, ON poslal JEHO SLUŽOBNÍKA tam, a vzkriesil mladého muža, myslím, že je to muž v jeho dvadsiatich rokoch, približne, má oblečené biele tričko, neviem, či sú tam modré bodky, či kvety, ale farba trička je biela, veľmi, veľmi malá dekorácia na bielej farbe a PÁN spôsobil to, že povolal JEHO SLUŽOBNÍKA, aby ho povolal zo sveta smrti, povolal ho naspäť a dal mu znova jeho život. 

To je veľmi ohromný čas v histórii Cirkvi, toto zmení terén v Cirkvi úplne a uctievanie,  Bohoslužby, keď teraz smerujeme ku príchodu MESIÁŚA, večnosti Cirkvi. Toto mi tiež pripomína jedno proroctvo, ktoré som dal minulého roku, keď PÁN znova hovoril so mnou a v tom rozhovore ma zobral na miesto, kde malé dieťa zomrelo, približne 7 – ročné, tak nejak. Dieťa zomrelo a potom PÁN poslal tam JEHO SLUŽOBNÍKA, aby vzkriesil to dieťa a potom to dieťa, keď MUŽ BOŽÍ prišiel blízko k tomu dieťaťu, to dieťa začalo kašlať. 

Myslím, že to proroctvo je na Youtube, dali sme to na web., dieťa začalo kašlať a prišlo naspäť k životu. A potom bolo druhé proroctvo minulého roku, o vzkriesení muža. Som bol zvedavý, či to bol muž, ktorého PÁN teraz priniesol tu. 

Toto nám hovorí, že čas vypršal, a telo KRISTOVO, Cirkev KRISTOVA celosvetovo, je to skutočne moment pre nás, aby sme sa držali spravodlivosti, držali sa Svätosti, aby sme žili Svätým kresťanským životným štýlom, životom pôstov, zmenili oblečenie, ženy aj muži, náš postoj ku hriechu. 

V tomto momente PÁN používa tieto udalosti k tomu, aby rozhlasoval a evanjelizoval fakt, že je nulová tolerancia k hriechom, kvôli tomu, že sa nachádzame na pokraji večnosti. PÁN hovorí veľmi jasne Cirkvi KRISTOVEJ celoglobálne, že 

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

znaky sú tu a toto je ON, o ktorom je písané v Písme, že JA pošlem POSLA PRED TEBOU, ABY PRIPRAVIL CESTU, PRED DŇOM HOSPODINOVÝM. Takže v tejto hodine sú ľudia veľmi dobre vedomí, že PÁN povoláva národy k pokániu, ON povoláva Cirkvi k pokániu, ON povoláva kazateľov k pokániu, aby napravili ich cesty. 

A aby vyučovali normálne evanjelium, evanjelium, ktoré nám dal PÁN ako štandard. Evanjelium Svätosti, aby pomohlo ľuďom, ktorí sú pod právomocou- Pastorom – Pastierom, aby oni budovali ľudí pre PÁNA. 

Znova, včera mi PÁN hovoril o mladom mužovi, ktorý vstane z mŕtvych. Neviem, kedy sa to stane, ale práve teraz máme mega – mega – mega – mega oslavy vzmrtvýchvstaní Rosy. PÁN vložil súcit do môjho srdca, aby som prijal ten text správy od jej manžela, ktorá zomrela, stratila dych a nebolo jej. A potom PÁN povedal: ”  IT IS WELL”, – to je v poriadku. Takže som zobral nad tým autoritu, že to bude v poriadku, potom začala kašlať a vstala z mŕtvych. 

Toto je veľmi veľké, aby Cirkev mohla žiť a vidieť toto v tomto čase, viem, že minulý víkend celá Keňa nastavila oheň, svetlo, oheň Slávy PÁNA, v Sláve vzkriesenia JEŽIŠA a tento oheň znamená urýchlenie, spálenie hriešných náklonnosti človeka, hriešnú náklonnosť ich srdcí, a skutočne ich pripodobniť na podobu a obraz BOŽÍ. 

My všetci vieme veľmi dobre, že oheň pohlcoval ker, keď PÁN povolal Mojžiša. A PÁN veľmi o tom hovorí, keď ON povolal Mojžiša a v tom čase PÁN BOH JEHOVAH v podstate aplikoval túto neskoršiu Slávu prebudenia, predpovedal to v tomto horiacom kríku, že táto neskoršia Sláva neskoršieho prebudenia, že vy Cirkev, že vy budete obsahovať a niesť tento oheň, ohromný oheň Ducha Svätého a pritom nebudete pohltení ( ohňom ).

Zjavenie Jána 21:3 hovorí: ... Hľa, stán Boží s ľuďmi… 

Takže toto volá po Svätosti, spravodlivosti, po vysokom štandarde v Cirkvi. Ja som videl MESIÁŠA prichádzať a teraz mi PÁN ukázal, že bude stupňovanie k prebudeniu, ktoré ON zahájil, vidím miesto, na ktoré ma ON posiela a bude tam vzkriesenie mladého muža. Tiež vidím vzkriesenie dieťaťa, tiež mŕtve a bude vzkriesené.

Nech tí, ktorí majú uši vedia, že toto je hodina pipraviť cestu a toto je hlas, ktorý plače na púšti: PRIPRAVTE CESTU PÁNOVI, BUĎTE SVÄTÍ, stráňte sa hriechov, uchopte spravodlivosť, žite oddelený život.

Pmätajte, čo som vám hovoril v Helsinkách, že dobrý zámer akéhokoľvek srdca zbožnej úcty, akýkoľvek skutok, ktorý nebude spĺňať nariadenia PÁNA, nemôže nijako posvätiť hriešne srdce, nemôže posvätiť hriech. Zachovávajme spravodlivosť, svätosť s nulovou toleranciou ku  hriechom. 

Nech vás PÁN žehná ako sa pripravujete na Slávny PRÍCHOD MESIÁŠA, JA žehnám Cirkev KRISTOVU celoglobálne, prijal som teraz ohromnú pozvánku od USA, teraž žiadam PÁNA, aby to viedol, vidím, že je tam ohromný hlad, po takom prebudení, aký prepukol v Keni a za hranicami Kene. Každý národ sa bude podieľať na tejto návšteve. Nech vás PÁN  žehná, Shalom.

Off 

3.7.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top