Home
 

Ohromná vízia malého kameňa, ktorý rozbil obrovskú sochu a stala sa obrovskou horou, ktorá pokryla Zem, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 18. MáJ 2017

HOSPODIN JEHOVAH hovoril so mnou, PÁN JEHOVAH Rophe – PÁN liečiteľ ( Izaiáš 53:4-5 ), JEHOVAH ´Ori – PÁN moje svetlo,  ( Žalm 27:1 ), JEHOVAH Hamelech – PÁN náš KRÁĽ ( Žalm 98:6 ).

ON hovoril so mnou o veľmi, veľmi dôležitej udalosti a v tom rozhovore mi PÁN ukázal ohromnú víziu veľmi obrovskej sochy, veľmi, veľmi obrovskej a môžem vidieť jej nohy z hliny, zmixované so železom, .. atď… a je to obrovská socha, veľmi, extrémne obrovská socha a ako som sa pozeral na tú sochu, zrazu náhle kameň prišiel šikmým smerom od PÁNA, malý kameň prišiel a rozbil sochu, keď prišiel kameň a zasiahol sochu, rozbil a  rozstrekoval prach veľmi neuveriteľným spôsobom. 

A bol to taký prach, .. PÁN dovolil, aby sadol aj na mňa, bol rozfukovaný vetrom, .. takže celá socha sa rozpadla vo veľmi, veľmi krátkom čase, v záblesku, ako žmurknutím oka. Takže znova, PÁN hovoril so mnou o udalosti, ktorá sa stane na tejto Zemi, udalosti, ktorá sa stane v tomto čase. ON mi ukázal obrovskú sochu, neuveriteľne vysokú, tak vysokú, že to nemôžem popísať a môžem vidieť jej nohy, je tak obrovská, neuveriteľne obrovská, a ako som ostal v údive a ohromený pozerajúci sa na sochu, potom zrazu náhle kameň prišiel zo smeru, kde bol PÁN, ja som vedel presne, kde bol PÁN. 

A ten kameň prišiel a zasiahol sochu a rozbil v okamihu sochu, v záblesku, ako žmurknutím oka a zo sochy sa šíril jemný prach. Veľmi jemný prach, PÁN dovolil, aby sa sa šíril tiež nado mnou a okamžite, ako som bol stále v šoku, ďalšou udalosťou bolo, že ten kameň sa stal obrovskou horou, obrovskou historickou horou a potom, v tom čase som sa zobudil. 

Toto je druhý krát, kedy PÁN hovorí ku mne o tomto rozhovore, to je po druhý krát, kedy mi ukazuje túto víziu, a ja viem, že je to po tretí krát, kedy ukazuje túto víziu. ON mi ukázal druhý krát, ale ON tiež ukázal Danielovi, takže toto je tretí krát. ON to ukázal Danielovi, Prorokovi posledných časov, hrozný Prorok PÁNA, ktorého ani levi nemohli zožrať.

Toto je veľmi dôležitá správa pre Cirkvi v tejto hodine, dokonca aj keď teraz odchádzam do Namíbie, Windhoeku, hovoril som o tom predtým a zopakujem to tu teraz, že PÁN hovorí o zničení kráľa tohto sveta, kráľovstvo, ktoré symbolizuje výšinu modlárstva, ako môžete vidieť kráľovstvo tohto sveta, všetky masky a úplne pohltené modlárstvom dňa, to je symbol, ktorý vidíte v tej obrovskej soche a potom kameň prišiel od PÁNA a rozbil sochu, zničil ju a vidíte, že hovorí o hore, ktorú teraz formuje.

ON hovorí o ustanovení VEČNÉHO KRÁĽOVSTVA BOŽIEHO, ktoré pohltí ceĺú Zem. Kráľovstvo evanjelia, kráľovstvo spravodlivosti, ktoré bude ustanovené, ktoré zničí všetky ostatné kráľovstvá. 

A vidíte kameň, ktorý prichádza rozbiť, ten kameň, ktorý je náš PÁN JEŽIŠ, ktorý príde rozbiť tú sochu. Dokončenie, vyvrcholenie JEHO úspechu víťazstva na kríži, triumfu na kríži bude dosiahnuté, keď konečne ON príde teraz ustanoviť KRÁĽOVSTVO BOHA na Zemi. 

A vidíte, že ten kameň, ako vidíte v knihe 

Daniel 2:34-35  34A hľadel si dotiaľ, až sa odtrhol kameň, ktorý nebol v rukách, a uderil obraz do nôh, ktoré boly zo železa a z hliny, a rozbil ich na prach. 35Vtedy bolo razom rozdrvené železo, hlina, meď, striebro i zlato, a bolo to jako plevy z humna letného času, a odniesol to vietor tak, že sa tomu nenašlo nikde miesta, a kameň, ktorý uderil obraz, stal sa velikým vrchom a naplnil celú zem.

a výklad toho vidíte v: Daniel 2: 44-45 44A za dní tých kráľov ustaví Boh nebies kráľovstvo, ktoré nebude zkazené nikdy až na veky. A to kráľovstvo nebude ponechané inému ľudu. Rozbije všetky tie kráľovstvá na prach a učiní im koniec, ale ono bude stáť až na veky. 45Lebo si videl, že sa od vrchu odtrhol kameň, ktorý nebol v rukách, a rozbil na prach železo, meď, hlinu, striebro i zlato. Veľký Boh oznámil kráľovi, čo bude po tomto. A sen je istý, a jeho výklad je verný.

ON hovorí

1. / o kameni, ktorý nieje odrezaný ľudskými rukami, prišiel, rozbil sochu a stal sa prachom. Žiaden človek nepomôže BOHU ustanoviť, to nebude ľudskou rukou ustanoviť KRÁĽOVSTVO BOŽIE, ale bude výhradne úžasnou prácou, ktorú MESIÁŠ urobil na kríži a v moci evanjelia, ktoré nám dal na kríži, evanjelium pokánia, spravodlivosti a svätosti, ohromnosť moci tohto evanjelia bude pochopená, keď moc evanjelia bude ustanovená na tejto Zemi, keď konečne všetky ostatné kráľovstva budú zvrhnuté, to znamená, keď všetci ľudia teraz budú znovuzrodení. 

Evanjelium dosiahne maximum v našich srdciach, po celej Zemi. To kráľovstvo, ktoré oznamovalo, aby ste pripravili cestu, pretože KRÁĽOVSTVO NEBA “JE V RUKE” ( zn. bezprostredne blízko ), toto kráľovstvo teraz symbolizuje kameň, ktorý sa stal horou, ktorá pokryje celú Zem. 

Takže PÁN hovorí, že ľudia potrebujú činiť pokánie a odvrátiť sa od hriechov, odvrátiť sa od zla, klamstiev, odvrátiť sa od potratov, ktoré vidíte v Cirkvách a po celom Svete, kde majú kliniky na potraty, klamstvá a falše v Cirkvách a vonku, veľa bolo hovorené o hynúcom kráľovstve, ktoré ON zničí. 

ON tiež hovorí o bohatstve tohto sveta, pretože vidíte, že socha má niekoľko kovov: zlato, striebro, meď, železo, .. toto symbolizuje bohatstvo tohto sveta, ktoré bude zničené týmto KRÁĽOVSTVOM. 

Takže dokonca aj keď odchádzam do Namíbie, kde vidím ohromné uzdravovania, PÁN mi hovoril celú noc o mega masívnych uzdravovaniach, ktoré sa uskutočnia, keď ma privedie do Namíbie, na uzdravovacie zhromaždenie a konferencie, ako pôjdem, PÁN bude hovoriť veľmi dôležitú správu, o PRÍPRAVE CESTY, PRETOŽE KRÁĽOVSTVO BOŽIE, KRÁĽOVSTVO NEBA je teraz bezprostredne blízko. Odvráťte sa od hriechov, odvráťte sa od klamstiev, odvráťte sa od lásky k peniazom, odvráťte sa od falše, ľahkovážnosti, bezbožnosti, ateizmu, nedostatku viery.

TERAZ JE OČIVIDNÉ,

ŽE POSOL Z KRÁĽOVSTVA NEBA JE TU A JEHO SPRÁVA JE VEĽMI JASNÁ:

Nech všetci prijmú JEŽIŠA KRISTA, nezáleží na tom, v akom náboženstve ste boli predtým, či ste boli hinduista, moslim, ateista, .. teraz je moment, kedy môžete prijať JEŽIŠA KRISTA ako PÁNA A SPASITEĽA a vstúpiť do večného Svätého Kráľovstva Božieho a odvrátiť sa od hriechov.

Ja som videl prichádzať MESIÁŠA,

nech tí, ktorí majú uši počujú a pripravia sa, 

Shalom 

Off 

18.5.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top