Home
 

PROROCTVO O SLANOM JAZERE, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 4. APRÍL 2017

PÁN JEHOVAH ADONAI, PÁN BOH, JEHOVAH STVORITEĽ, ON hovoril so mnou a v tomto rozhovore ja vidím jazero, ktoré je slané jazero. Znova, ja vidím slané jazero v tom sne. A potom PÁN JEHOVAH mi povedal, aby som poukázal na toto jazero s mojim prorockým prstom a potom soľ bude odobratá z jazera, ako to vidím, PÁNOM JEHOVAH. A potom ON vymenil v jazere vodu za čistú pitnú vodu.  

Znova, vidím slané jazero v tejto krajine, a potom PÁN JEHOVAH mi ukázal slané jazero a potom ma požiadal, aby som poukázal na to jazero s mojim ľavým prorockým prstom a vidím, ako soľ bola odobratá z toho jazera, PÁNOM JEHOVAH IMECHU, JEHOVAH HAMELECH, JEHOVAH HOSSEA, SPASITEĽ, ja HO vidím, ako odoberá preč soľ, keď som poukázal na jazero, ako mi bolo prikázané PÁNOM. 

A potom sa stala voda čistá, neslaná voda, normálna voda, čerstvá voda.

Znova, PÁN JEHOVAH ROHI, JEHOVAH RAPHA, JEHOVAH ORI, PÁN MOJE SVETLO, ON mi hovoril o jazere v tomto národe a je to slané jazero, vidím veľa soli v tom jazere, veľa soli, biela soľ, vidím zo vzdialenosti, že tá soľ je biela. A potom PÁN JEHOVAH ma požiadal poukázať na to jazero s mojim ľavým prorockým prstom a keď som to urobil, vidím, PÁNA JEHOVAH, ako berie preč soľ z jazera, s detailami, s ktorými sa nemôžem zdielať dnes a potom ON naplnil to jazero s čistou vodou, čerstvou vodou, neslanou vodou, s vodou, ktorá nieje slaná. 

Nuž toto je čas, v ktorom žijeme, žijeme vo dňoch pred príchodom MESIÁŚA, v tomto čase práve predtým, než príde MESIÁŠ A POSOL NA PRÍPRAVU CESTY NA PRÍCHOD MESIÁŠA JE TU A TOTO JE JEHO HLAS, KTORÝ VOLÁ NA PÚŠTI: PRIPRAVTE CESTU PÁNOVI!

A v tomto čase, kedy je tu na Zemi hlas pre prípravu cesty, veľa, veľa veľkých vecí sa stane na tejto Zemi, znaky a zázraky, práve dnes sme boli svedkami veľkého znaku a zázraku na príjazdovej ceste v Riverside, keď PÁN mi dovolil sa dotknúť scvrknutej ruky a ON uvoľnil, uzdravil ruku, veľmi šokujúca udalosť nášho času. Tieto znaky hovoria o príchode PÁNA. Toto má byť vytrubovanie o príchode PÁNA JEŽIŠA, JEHOVAH ELOLAM. VEČNÝ BOH oznamuje národom, že 

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Že každý by sa mal pripraviť v tejto hodine, tieto udalosti sa dejú, aby zapríčinili v ľuďoch odstup od ľahostajnosti, od obvyklej, zaužívanej známosti, aby ľudia začali hľadať BOHA vážnejším spôsobom, aby sa vyvinul užší vzťah s PÁNOM. 

Znova, PÁN JEHOVAH hovoril so mnou, vo veľmi ohromnom sne. A v tom sne mi PÁN ukázal jazero, ukázal mi jazero zo vzdialenosti a to jazero je slané jazero a vidím veľa bielej soli v ňom a potom, keď ma PÁN požiadal, aby som poukázal na to jazero, s ľavým prorockým prstom, vidím veľmi veľkú udalosť, v ktorej PÁN zobral preč soľ. A potom nahradil vodu v jazere s čerstvou vodou, s neslanou vodou. Toto sú obrovité znaky a zázraky tohto veku, ktoré PÁN zasľúbil s neskoršou slávou.

Ako predošlý večer, mladý chlapec s scvrknutou rukou, úplne scvrknutá a paralyzovaná, zasejnutá pri hrudníku, a potom ma PÁN poslal uvoľniť tú ruku s mojou ľavou prorockou rukou a potom BOH JEHOVAH uvoľnil túto ruku pred očami všetkých ľudí, pred Pastormi, pred národnými dozerateľmi, ktorí došli ( menuje oblasti.. ) a taktiež Biskupova rodina, ktorá prišla z Kene.

Žijeme vo dňoch veľkých znakov a zázrakov, nikto by to nikdy nemal zobrať ako samozrejmosť, dokonca aj teraz, keď odchádzame do Talianska, môžete vidieť veľmi jasne, že PÁN hovorí národom Zeme, nie iba Keni, ON hovorí národom tejto Zeme, že istotne MESIÁŠ prichádza, pretože v tom rozhovore v tom sne mi PÁN ukázal jazero a toto jazero je slané jazero v tomto národe. A ja vidím všade dookola bielu soľ. Soľ v tom jazere a potom, keď som sa pozeral na bielu soľ v jazere, potom mi PÁN prikázal poukázať na jazero a potom okamžite zobral preč, PÁN zobral preč slanosť jazera. A naplnil jazero s čistou vodou, neslanou vodou, čerstvou vodou. 

Toto sú mega znaky a zázraky, zahŕňajúc to, čo sa stalo minulý večer, keď tím Pastorov a národných dozerateľov, biskupov, z Nyahururu, Nyandarua and Kinangop, vedúcich vdôv, keď boli pred PÁNOM a PÁN mi dovoli sa dotknúť tej ruky s ľavou prorockou rukou a potom ON uvoľnil túto ruku pred očami všetkých ľudí, takže odišiel s normálnou rukou.

A teraz mi ukázal toto jazero. Jazero, ktoré je veľmi slané. Slané jazero. Môžem vidieť všade dookola bielu soľ, dokonca aj po stranách jazera a potom ma PÁN požiadal poukázať na jazero s ľavým prorockým prstom a potom z toho jazera bola soľ odobratá preč a jazero bolo naplnené s čerstvou vodou. 

Takže toto sú veľké znaky a zázraky tejto hodiny, národy tejto Zeme sú tiež požehnané, pretože ste počuli veľmi jasne, že príchod PÁNA je v ruke. Príchod PÁNA sa priblížil. Toto je hodina pre každého jedného kresťana, aby si preskúmal svoje kroky, život kresťana, nech sa opýtajú otázku:

” AK BY MESIÁŠ PRIŠIEL DNES, ZVLÁDNEM TO?”

Aby sa zamysleli nad duchovnou oblasťou v ich živote, aby dosiahli spravodlivosť, zamerali sa na Svätosť, kráčali v absolútne nulovej tolerancii k hriechu, pretože 

PRÍCHOD MESIÁŠA JE BLÍZKO!

Ja som videl prichádzať MESIÁŠA A ON PRICHÁDZA PRE SLÁVNU CIRKEV. ON prichádza pre Svätú Cirkev. Veľa krát som plakal, keď som uvažoval o čísle tých ľudí, ktorí to zvládnu, ale tu je stále príležitosť pre každého jedného človeka, aby sa pripravil, pripravil sa veľmi dobre a vstúpil do Večného Slávneho Kráľovstva BOHA JEHOVAH v tomto nenávratnom dni pravdy. V tomto dni, kedy budeme vedieť, že kto bol skutočne pravdivý kresťan. 

Znova, ja som videl jazero, slané jazero a keď ma PÁN videol k tomu jazeru a poukázal som na to jazero s mojim ľavým prorockým prstom, soľ sa vyparila, bola odobratá preč a potom čerstvá voda naplnila jazero. 

MESIÁŠ NAOZAJ PRICHÁDZA 

Nech tí, ktorí majú uši počúvajú slová PÁNA, 

TODA SHALOM

Off 

4.4.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top