Home
 

Dodatok pre Cirkvi ku príprave na VSTUP DO NEBESKÉHO KRÁĽOVSTVA , PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 13. február 2017

VYVYŠUJETE MENO PÁNA JEŽIŠA V KAŽDOM MOMENTE?

PROROK PÁNA, MOCNÝ PROROK DR. D. OWUOR

naživo v rádiu http://www.jesusislordradio.info/

sumarizácia:

Chcem niečo málo pridať k tomu, čo včera PÁN hovoril na Službe v Nairobi ( celoglobálne k Cirkvám ). Chcem poslucháči, aby ste vedeli, že včera bolo hovorené PÁNOM tak veľa vecí, poukazujúc na vstup Cirkvi a tiež poukazujúc na to, ako sa Cirkev môže pripraviť a aká Cirkev vstúpi a aká Cirkev nevstúpi. Chcem teraz iba pridať niečo málo k tomu, čo bolo hovorené, pretože ako správa bola odovzdaná,  

môžete takmer počuť, že PÁN hovorí, to sú tí, ktorí pracujú v JEHO DOME,  pretože ON hovorí: ” JA som ich videl v Dome, ale ja som nevedel, čo oni robili v Dome, ale ON ich nepoznal, oni zlyhali pri vstupe, videl som ich v DOME, dôvod, prečo hovorí, že ich videl v DOME, dokonca mali členstvo v DOME, znamená, že oni slúžili v DOME, vykonávali nariadenia PÁNA, vykonávali obeť pre PÁNA, dokonca aj večeru Baránkovú a všetko.., JA som ich videl v Dome, … ale som nevedel, čo oni robia, takže JA som ich nepoznal,.. To je veľmi, veľmi mocné, pretože Cirkev to môže teraz použiť. Môže to použiť v tejto hodine, ako sa pripravuje na vstup. 

Pretože ON hovorí, že tam sú ľudia, ktorých ON nepozná, pretože nevyvyšovali denne :

1.Osobu KRISTA

2. KRV KRISTA

3. KRÍŽ KRISTA

4. MOC KRISTA

6. SPRAVODLIVOSŤ KRISTA

7. SVÄTOSŤ KRISTA

Oni nevyvyšovali. Takže vidíte, toto sú veľmi dôležité body pre vstup pre Cirkvi v tomto celom rozhovore, ktorý bol zameraný na večné Kráľovstvo Boha Jehovah. Prečo to hovorím?  Uvedomil som si, že PÁN hovorí Cirkvi, že ON hovorí služobníkom, všetkým kresťanom a celému telu Kristovmu celoglobálne, ON im hovorí:” pozrite sa, hodina je tu, MESIÁŠ prichádza, práve teraz Cirkev sedí na pokraji večnosti –  vstupu a ON tiež hovorí, že sú určití ľudia v Dome,  nie určití, v podstate veľká väčšina, pretože ľudia, ktorých som videl vstúpiť bolo ich málo, skutočne veľmi málo, že ani nechcem povedať, lebo to môže zlomiť vaše srdce. Ale ja chcem, aby ľudia pracovali tvrdo. Eh. Kresťania a veriaci pracujte tvrdo a vstúpte. ON hovorí, že ON ich videl v Dome a ON nevedel, čo oni tam robia, … oni povedia… my sme s Tebou jedli za stolom,.. slúžili sme spolu,..

To vám povie, že tam sú ľudia v dome Pánovom dnes, myslím celé kresťanské bratstvo, povedal som, telo Kristovo, ktorí dostali príležitosť slúžiť Pánovi. A oni proste neslúžia dobre. A stupňuje to, Pán tu v podstate hovorí, že každý kresťan veriaci na Zemi v dnešnej dobe, vrátane miliónov, ktorí sú teraz naladení, na dennej báze, je poskytnutá, bola daná príležitosť slúžiť Pánovi, že čokoľvek robíte, po  prebudení, v dopoludňajších hodinách, ste znovuzrodený v ten deň, a chodíte ako znovuzrodený, ON hovorí, že každá jedne živá bytosť, žijúci kresťan v dennej báze bola mu daná príležitosť slúžiť Pánovi.

Čokoľvek robíte, možno ste zdravotná sestra v nemocnici, ste učiteľ, ste farmár, obchodník, ste predavači, predávate malé vreckovky a chleba a čokoľvek,.. každý človek, bez ohľadu na úroveň, na postavenie v spoločnosti, je vám na dennej báze daná možnosť vykonávať nasledujúce:

1. Vyvyšovať osobu KRISTA

2. Vyvyšovať krv JEŽIŠA

3. Vyvyšovať MENO JEŽIŠA

4. Vyvyšovať kríž na Kalvárií

5. Vyvyšovať spravodlivosť PÁNA 

6. Vyvyšovať Svätosť PÁNA 

Toto bolo také úžasné prebudenie, keď PÁN toto priniesol do mojej pozornosti, že nemusíte byť kazateľom, aby ste to robili, ale v každodennom živote každého kresťana, keď sa ráno zobudí, je mu daná príležitosť, každému jednému z nich. Možno pracujete ako pomocník v obchode, predavač na trhu, možno ste niekde učiteľ, právnik, nezáleží na tom, možno ste študent na univerzite, študent na strednej škole, denno – denne, každej osobe je daná príležitosť,

aby vyvyšovali osobu JEŽIŠA,

vyvyšovali meno JEŽIŠA,

vyvyšovali Slávu JEŽIŠA,

vyvyšovali krv JEŽIŠA,

vyvšovali kríž JEŽIŠA,

vyvyšovali spravodlivosť JEŽIŚA,

vyvyšovali Svätosť JEŽIŠA, to je to, čo PÁN HOVORÍ.

Aby sa pripravili, aby im PÁM NEPOVEDAL: ” ale JA VÁS NEPOZNÁM”. To je miesto, kde ľudia môžu duchovne skúmať sami seba. Znamená, že keď sa dnes zobudím, čo urobím dnes v mojom živote, :

” aby som vyvyšoval MENO JEŽIŠA, vyvyšoval Osobu JEŽIŠA, krv JEŽIŚA, vyvyšoval kríž JEŽIŠA, vyvyšoval spravodlivosť JEŽIŠA, vyvyšoval silu JEŽIŠA.

Možno to bude zahŕňať to, že vstanete a budete sa pozerať po mrzákovi, zoberiete ho na trh a ukážte ľuďom. Choďte z obchodu do obchodu. Nemusíte robiť zhromaždenia. Povedzte im:” ako sa máte, je všetko v poriadku? Ja idem okolo vášho obchodu a chcem vám ukázať túto osobu, ktorá sa narodila chromá a teraz chodí! Ja tu prechádzam okolo a oslavujem MOC JEŽIŠA! Oslavujem MENO JEŽIŠA, OSOBU JEŽIŠA, KRV JEŽIŠA, KRÍŽ JEŽIŠA, v dennodennom živote. Nemusíte byť na kazateľnici. Každej žijúcej osobe je daná príležitosť, je umožnené skrze Hospodina vyvyšovať meno Ježiša. To je miesto, kde je problém. Je možné, že len sedíte vo svojej kancelárii; ste boli zaneprázdnení robiť iné veci, možno ste účtovník, alebo čokoľvek, ale aj v tejto práci, ktorú robíte, je vám vždy daná príležitosť:

  • vyvyšovať OSOBU JEŽIŠA

  • vyvyšovať MENO JEŽIŠA

  • vyvyšovať SILU JEŽIŠA

  • vyvyšovať KRV JEŽIŠA

  • vyvyšovať KRÍŽ JEŽIŠA

  • vyvyšovať SPRAVODLIVOSŤ JEŽIŠA

  • vyvyšovať SVÄTOSŤ JEŽIŠA

  • vyvyšovať PRICHÁDZAJÚCE KRÁĽOVSTVO JEŽIŠA

Vyvyšujte MENO JEŽIŠA VO VŠETKOM ČO ROBÍTE! 

Každému človeku denno – denne je daná táto úžasná príležitosť. Možno email, možno textová správa,  ktorú môžete začínať – Chválim PÁNA,..

Ján 3:16 hovorí:”Lebo tak miloval Boh svet, že svojho jednorodeného Syna dal, aby nikto, kto verí v neho, nezahynul, ale mal večný život.”

Pamätajte, že JEŽIŠ zomrel pre nás. To je cesta, ako začať email, textovú správu, váš telefonát, každá osoba denne, všetko čo robíte, si poviete – dnes nebudem klamať, zvykli ste klamať,.. ale teraz neklamete, … nie, pretože som si uvedomil, že JEŽIŠ je vo mne,.. ja vyvyšujem JEHO MENO, ja musím pozdvihnúť MENO JEŽIŠA, ktorý mi dal SPÁSU, pretože JEHO sila mi dovolí víťaziť nad hriechom.

Ale každému človeku je daná denno – denná príležitosť, aby  vyvyšoval osobu  JEŽIŠA, vyvyšoval MENO JEŽIŠA, vyvyšoval krv JEŽIŠA, vyvyšoval kríž JEŽIŠA, vyvyšoval Silu JEŽIŠA, vyvyšoval spravodlivosť JEŽIŚA, vyvyšoval Svätosť JEŽIŠA, vyvyšoval prichádzajúce Kráľovstvo JEŽIŠA, prichádzajúceho KRÁĽA,.. že keď ten deň príde, aby pri vstupe nepovedal:” ty si bol v DOME, ale nevedel som, čo si robil, takže ja ťa nepoznám,… pretože vo vašej práci buď vyvyšujete JEHO, potrebujete vyvyšovať Meno JEŽIŠA, SILU JEŽIŠA, toto je požehnanie teraz pre Cirkev, po včerajšej správe. Vidím, že MESIÁŠ PRICHÁDZA, tí, ktorých zoberie je málo, nieje to veľa… 

Zobudím sa a začnem sa trápiť,… wooow, číslo potrebuje byť zvýšené, …

Nech Vás PÁN žehná, Shalom, 

Off 

13.2.2017 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top