Home
 

VÍZIA VLASTNORUČNE NAPÍSANEJ SPRÁVY Z NEBA, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR

VÍZIA VLASTNORUČNE NAPÍSANEJ SPRÁVY Z NEBA

Máj 11, 2009 Božia návšteva

VÍZIA, KTORÁ POPISUJE BOŽIU LÁSKU

ŠOKUJÚCA VÍZIA

Keď mi VŠEMOHÚCI BOH predstavil Správu napísanú JEHO vlastnými rukami vo vízii 11.Mája, 2009 v noci, stalo sa to ďalším okamihom JEHO ponuky snahy voči dnešným Kristovým cirkvám. Aká fenomenálna vízia efektívne prerozprávaná aj ako Nekonečná láska a Odhalená milosť pre ľudstvo. Táto ohromujúca vízia správy napísanej BOŽOU vlastnou rukou prechádza dlhou cestou, aby nám odhalila hlbšie posolstvo, ktoré sa prejavilo keď sa JEŽIŠ objavil ako maličké dieťa v Betlehemských jasliach a ako SPASITEĽ, ktorý uzdravoval chorých a kriesil mŕtvych a dával balzam JEHO lásky na rany chýb človeka. Dnes, prostredníctvom tejto láskyplnej vízie vlastnoručne napísanej správy BOHA, my sme tu živo upozorňovaní hĺbkou nevyspytateľnej povahy BOHA JEHOVAH. V tom roku, PÁN, BOH IZRAELA ma poslal do Paríža, Francúzska aby som im oznámil, že príchod MESIÁŠA je teraz oveľa bližšie ako sa spočiatku domnievali. Odvtedy sa ukázalo, že to bude najviac prekvapujúca vízia našich časov, čo zapríčinilo, že PÁN BOH VŠEMOHÚCI, ON sám mi doslovne podal JEHO OSOBNÚ VLASTNORUČNE NAPÍSANÚ SPRÁVU.

Priama komunikácia takéhoto druhu bolo to, čo ma šokovalo najviac, že ako blízko sa môže BOH OTEC dostať k človeku. Od tej doby to môžeme považovať za zatiaľ najvýznamnejšiu návštevu v cirkvi, patriacu do série výnimočných vízií, v ktorých PÁN hovoril k cirkvi. Je neuveriteľné, že všetky z týchto neúprosných prejavov boli zamerané na najočakávanejší deň vytrhnutia. 11. Mája 2009, bolo 2:50 ráno, vtedy som videl mocné zjavenie BOHA VŠEMOHÚCEHO priamo pred mojimi očami. A v tom všetkom, zrazu, v tomto výnimočnom videní BOHA som zistil, že kráčam po úzkej ceste, ktorá bola dobre osvetlená zhora. Ako som kráčal ďalej, uvedomil som si, že svetlo, ktoré osvecovalo cestu po ktorej som chodil, v skutočnosti pochádzalo priamo z neba. Žiara tohto SVETLA, ktorá svietila zhora z neba bola tak živá, že som mohol doslovne cítiť váhu lúčov ako žiarili na cestu. DUCH PÁNOV spôsobil, že som si bol veľmi dobre vedomí toho, že to bola najsvätejšia pôda pre stretnutie. Osvetlenie tohto jasného svetla, ktoré žiarilo zhora spôsobovalo, že som mohol jasne vidieť každý kameň a skalu, ktorá bola na tej ceste, po ktorej som kráčal v tú noc. V skutočnosti to bolo tak žiarivé SVETLO, ktoré ma bezpečne navigovalo po ceste, aby som nemusel naraziť do žiadnej z tých skál, ktoré obmedzovali cestu. Potom náhle a bez varovania vopred, mohutný Hlas prehovoril nahlas z neba hovoriac: „POZRI SA A VIĎ, ČO JE PADNUTÉ NA TVOJICH NOHÁCH“ To, čo si jasne pamätám je, že keď PÁN hovoril v tejto slávnej vízii, namiesto toho, aby som sa pozrel čo je padnuté na mojich nohách, v tom šoku som sa hneď pozrel hore nad seba a smerom k oblohe, odkiaľ ten obrovský HLAS PÁNA prichádzal.

HLAS PÁNOV bol tak ohromujúci, že bolo prakticky nemožné pre mňa to ignorovať v tejto vízii. Nech už je to akokoľvek, ja som sa nepochybne pokúsil pozrieť, odkiaľ BOH VŠEMOHÚCI hovoril. Bolo to v tomto presnom okamihu, zatiaľ čo som stále pozeral hore v snahe vidieť odkiaľ prichádza tento Hlas, vtedy som nečakane dostal najväčší šok môjho života, keď som videl niečo, čo vyzeralo ako malý kúsok papiera padajúci z neba dolu a priamo predomnou. Kúsok papiera, ktorý som videl, spadol z neba, zostúpil na zem a bol zameraný priamo na mňa. Spôsob, akým bol tento kúsok papiera pustený z neba zapríčinilo, že zostupoval dolu plávajúc vo vzduchu ako šarkan. Vzhľadom k tomu, že si sily vetra udržovali svoj vztlak, tento kúsok papiera stále pokračoval v jeho vytrvalom páde smerom k zemi. Tento kúsok papiera, ktorý som videl plávajúc zostupovať dolu z neba, bol tak slávny, že dokonca zapálil svoju cestu smerom na zem. Ako sa všetko toto odohrávalo, sila svetla BOŽEJ SLÁVY z nebies stále žiarila na cestu. Najviac ma prekvapilo, že keď som sa trochu oneskorene pozrel dolu na cestu, potom som bol šokovaný, keď som videl, že ten kúsok papiera, ktorý zostupoval celú tú cestu z neba, zrazu padol na moje nohy. Určite musel zobrať svoju nadprirodzenú rýchlosť na svojom zostupe, aby bol schopný zrazu pristáť na mojich nohách. On padol ma moju pravú nohu. Potom som zobral ten slávny kúsok papiera, ktorý bol práve padnutý na mojej pravej nohe. V tomto videní, ako som zdvihol tento kúsok papiera, ktorý práve padol zhora, rýchlo som si všimol, že to bola v skutočnosti napísaná SPRÁVA Z NEBA. To je ten okamih, kedy som si nakoniec uvedomil závažnosť toho všetkého, že som práve dostal písomnú správu od BOHA VŠEMOHÚCEHO V NEBI. To bol okamih, pri ktorom som si uvedomil, že VŠEMOHÚCI BOH v nebi sa tentokrát SÁM rozhodol, že mi pošle skutočnú správu.

Čo ma prekvapilo ešte viac, bolo to, že správu, ktorú som práve dostal, bola v skutočnosti ručne napísaný dopis SAMÝM BOHOM na nebesiach. Pravda tohto okamihu sa začala rozvíjať ešte viac, keď som si všimol, že okrem toho, že to bolo ručne napísané, osobná poznámka, ja som bol v procese prijímania tejto vízie z neba, táto správa bola napísaná modrým atramentom s použitím plniaceho pera. V tejto vízii, ako som sa pokúšal čítať túto vlastnoručne napísanú správu, ktorú som práve prijal z neba, vtedy som jasne pochopil, že spisy tejto nebeskej správy boli vyrobené v zostupnom poradí zhora nadol. Kúsok papiera, ktorý bol použitý, bol žiarivo ohromne nádherný. Správu, ktorú som dostal, bola napísaná trikrát, tým istým spôsobom a tým istým atramentovým perom. Keď som začal čítať trojitú správu z neba, prečítal som prvé najvyššie písmo:

JA PRICHÁDZAM.

Ako som čítal ďalej, druhé písmo pod tým, ktoré bolo vložené medzi tými dvoma bolo :

JA PRICHÁDZAM.

A nakoniec, keď som prečítal tretiu časť tejto slávnej ručne napísanej správy HOSPODINA, BOHA IZRAELA, prečítal som tak isto:

JA PRICHÁDZAM.

Stručne povedané, toto je to, čo je BOHOM ručne napísaná správa na slávnom nebeskom kúsku papiera napísané:

JA PRICHÁDZAM

JA PRICHÁDZAM

JA PRICHÁDZAM

Keď som sa prebudil z tohto videnia, pozrel som sa na hodinky a uvedomil som si, že sa to udialo okolo 2:50 ráno. Tiež som postupne začal prijímať skutočnosť a najviac mätúca bola skutočnosť, že PÁN BOH VŠEMOHÚCI mi práve poslal ručne napísanú správu. BOH NEBA mi práve napísal ako píše priateľ priateľovi. To bolo najviac šokujúce! Správa k cirkvi je avšak veľmi jasná, pretože hovorí o tom, že PÁN PRICHÁDZA. Ale pre PÁNA, ktorý povie trikrát, že MESIÁŠ PRICHÁDZA, musí to určite naznačovať, že naozaj tentokrát už ON PRICHÁDZA. PÁN hovorí cirkvi, že sa musí pripraviť v absolútnej spravodlivosti a svätosti, aby bola schopná prijať príchod MESIÁŠA. To poukazuje na skutočnosť, že čas vypršal.

 

Ja prichádzam

Ja prichádzam

Ja prichádzam

 

i AM COMING

 

Off 

11.2.2017 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top