Home
 

STRAŠNÝ SÚD PRICHÁDZA K NÁRODU, ktorý má obrovskú horu, BOŽÍ PROROK Dr. OWUOR

 PÁN JEHOVAH hovoril so mnou, MOCNÝ BOH, ktorý je opísaný v Izaiášovi 9:6-7 

6Lebo dieťa sa nám narodilo, syn nám je daný, a kniežatstvo bude na jeho pleci, a nazovú jeho meno: Predivný, Radca, Silný Bôh, Udatný Hrdina, Otec Večnosti, Knieža Pokoja.7Množiteľovi toho kniežatstva a pokoju nebude konca. Sedieť bude na tróne Dávidovom a bude panovať nad jeho kráľovstvom, aby ho pevne postavil a založil na pevný základ súdom a spravedlivosťou odteraz až na veky. Horlivosť Hospodina Zástupov to učiní.

Jehovah Mekodishkem, PÁN, ktorý nás posväcuje, ON, ktorý nás čistí a posväcuje, ON, o ktorom je písané v Exodus 31:13, 13A ty hovor synom Izraelovým a povedz: A však mojej soboty budete ostríhať, lebo je to znamením medzi mnou a medzi vami po vašich pokoleniach, aby sa vedelo, že ja som Hospodin, ktorý vás posväcujem.

ON hovoril so mnou minulú noc o súde, ktorý prichádza do národa. A znova, ja som videl, PÁN hovoril so mnou o súde, ktorý prichádza do národa. A v tom sne ma PÁN zobral na miesto, do národa, ktorý má veľkú horu, veľmi veľkú horu. A môžem vidieť, že tá hora je tak vysoká – a pod ňou – je to vysoká hora, obrovská hora a pod ňou sa vyjíma kameň, že ak by ste boli pod tou horou, cítili by ste, že ten kameň môže na vás padnúť. 

Znova, dovoľte mi to vysvetliť veľmi opatrne. Súd PÁNA prichádza do národa, ktorý má horu, veľkú horu, veľmi, veľmi veľkú horu. Keď idete tou horou hore, ten kameň sa vyjíma akoby klenba. Keď ste dole, tak sa bojíte. PÁN ma zobral pod tú horu a bál som sa, že pokiaľ by nastalo zemetrasenie, tak ten kameň by spadol na mňa, vyzeral akoby dáždnik,  – nie skutočne ako dáždnik – ale vyčnieval vonku akoby malá strecha nad nami od spodu, nie toľko strechy, … ale vyčnievalo to vonku smerom k nám nebezpečne.

Takže tá krajina, ktorú PÁN ide súdiť, ON ma ustanovil, aby som vyniesol súd, aby som hovoril súd k národu, priniesol súd PÁNA k národu, ktorý má vysokú horu. Je to vysoká hora a tá hora je tak vysoká, že keď idete hore, je tam kameň, ktorý vyčnieva. Takže je tam kameň, ktorý je vysunutý von, bez opory, nebezpečne. A vedel som, že keby nastalo zemetrasenie, ten kameň by spadol dole na obyvateľov. V podstate ja som bol veľmi netrpezlivý v tomto rozhovore, pretože ja som bol tam dole a bál som sa akéhokoľvek otrasu, aby kameň nespadol na mňa. 

Ale na tej hore,.. tá hora má aj inú časť. Vyzerá akoby dve hory v jednej. Má druhú časť. Prvá časť má túto temnú časť hore, ale druhá časť má kráter s lávou, ktorá vyteká von. Takže druhá časť tej hory má kráter. Je to jedna veľká hora s dvoma úsekmi: na jednej je sformovaný kameň, ktorý vyčnieva von a ďalsia časť hory – tiež veľká – hore je kráter, z ktorého vycteká láva, dokonca môžem vidieť, ako láva vyteká von, ale tiež tam vidím aj ľad a sneh.  Takže súd PÁNA prichádza do krajiny, ktorá má túto horu. 

A potom v jednom bode ľudia cestovali z iného miesta, ale nebolo to pre nich ľahké cestovať z bodu “A” ďalej, kvôli náročnosti, kvôli súdu, ktorý prišiel do tohto národa. A PÁN ma zobral do inej sekcie, kde vidím osy. Vidím veľa ôs, ktoré sa pokúšaju ma uhryznúť. A vy všetci viete, že keď PÁN hovorí o osiach, to znamená súd PÁNA. 

Takže keď mi PÁN ukázal toto všetko a potom hovoril o súde BOHA JEHOVAH v tomto národe, potom sa súd jasne prejavil. Došlo k uskutočneniu súdu PÁNA v tomto národe. Vidím políciu, ktorá došla z inej policajnej divízie,  dôležitých ľudí. Vyzerajú byť viac ako – neviem, či sú to černosi… – ale sa zjavili s neprestrelnoými vestami. Dôležití ľudia, ktorí došli z inej policajnej stanice, divízie. Oni práve došli. Oni reagovali na okolnosti na scéne. A to je vo vzdialenosti medzi dvoma mestami, kde súd urobil to miesto nepriechodné.

Takže vidím hrozný súd prichádzať do krajiny, do národa. PÁN ma požiadal vo sne, aby som hovoril o súde a keď som hovoril o súde  k tomu národu, ON mi povedal, aby som odovzdal súd tomuto národu. A keď som počul hlas, potom som hovoril rozsudok PÁNA k tomuto národu, potom sa začali diať vážne veci: osy začali hrýzť ľudí, potom vidím aj policajnú divíziu reagovať tiež.. a všetky tieto veci sa tam dejú…

Preklad bude pokračovať..

 

Off 

9.1.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top