Home
 

PÁN ZOBRAL JEHO VEĽKÉHO PROROKA KU TRÓNU KRÁĽA DAVIDA V JERUZALEME, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, dňa 6. októbra 2016

PÁN hovoril so mnou dnes, v tento veľmi dôležitý deň. PÁN mal so mnou veľmi ohromný rozhovor. Ohromný, ohromný sen a v tom sne, v tom rozhovore ma PÁN zobral do Izraela. Znova, minulú noc, PÁN JEHOVAH ELOHIM, JEHOVAH STVORITEĽ CELÉHO VESMÍRU, ktorý stvoril všetky národy, ľudí, hory, doliny, stromy, krajiny. ON, ktorý nám dáva dýchať každý jeden deň, keď sa zobudíme. ON, ktorý nás budí. Keď nás nezobudí, potom sme preč.. ( zomierame )  JEHOVAH EL OLAM, JEHOVAH MEKADISHKEN, JEHOVAH ELYON, JEHOVAH EL SHADDAI, JEHOVAH HOSSEINU, MOCNÝ, MOCNÝ BOH IZRAELA, BOH nášho PÁNA JEŽIŠA. ON ma navštívil túto noc veľmi, veľmi ohromným spôsobom a PÁN JEHOVAH ma pozdvihol a zobral ma do Izraela a keď ma zobral do Izraela, ON so mnou hovoril o udalosti posledných časov, udalosti tohto času, udalosti konca. Ako si všetci uvedomujete, že žijeme vo veľmi dôležitom čase v histórii Cirkvi, v histórii tohto sveta, Zeme, keď PÁN JEHOVAH ma zobral do Izraela, to je to, čo mi hovoril: ON ma zobral na miesto, kde je trón kráľa Davida. Zobral ma na prehliadku a povedal mi: pozri sa, toto je miesto, kde bol kráľ David. Bol tam akýsi druh stuhy ( znak hodnosti ) s malým reťazcom, ( šnúrkou ), ja som stál tam na tej strane. Povedal mi, že toto je presná poloha trónu, kde bol trón kráľa Davida. A potom mi dal tašku. Je to akoby vak, je na ňom trochu kože. A potom mi povedal: pozri sa, toto je miesto, kde zvykol sedieť a hrať na hrafu, na tomto mieste, to bolo to tak úžasné sa na to pozerať. Videl som presné miesto a hlas PÁNA povedal: toto je presné miesto, kde kráľ David zvykol sedieť a hral na harfe PÁNOVI. PÁN JEHOVAH ma zobral ku trónu Davidovmu. Ku trónu kráľa Davida. Kde kráľ David, na presnom mieste trónu, kde zvykol sedieť na tróne, na tom presnom mieste a hrať na harfe. Potom mi dal,.. vyzeralo to ako kúsok predmetu, časť originálu, na ktorom David zvykol hrať. Originálna harfa, ktorú PÁN vložil do mojich rúk, a povedal: pozri, toto používal, aby tu hral. On sedel presne na tomto mieste.  

A keď kráľ David tam hral na harfe, zobral ma na iné miesto, ku ďalšej sekcii toho trónu. Trónu kráľa Davida. Mocná a ohromná návšteva tejto noci. A keď ma zobral to tej časti, kde bol trón kráľa Davida, druhej časti, potom som videl miesto, videl som iné miesto, kde kráľ David zvykol sedieť, Potom som tam videl ľudí, nejakých ľudí, ktorí tam pracovali. ON ma zobral naspäť v čase. Takže som mohol vidieť ľudí, ktorí tam pracovali, keď kráľ David bol kráľ v tom národe.

Keď som sa zobudil, uvedomil som si, že PÁN hovoril niečo velmi ohromné pre všetky národy na Zemi a pre Cirkvi. Potom mi to došlo, že to, čo mi ON hovoril bolo tak ohromné, že sa s tým musím podeliť vo väčšom rozsahu na rádiu inokedy. Tu sú nejaké kľúčové veci, ktoré chcem priniesť do pozornosti poslucháčom, ktorí sú naladeníceloglobálne. Ja viem, že ľudia sú naladení na rádio celoglobálne. Ja viem, že ľudia práve teraz počúvajú na Novom Zélande, z takej diaľky ako je Nový Zéland – Wellington, Christ Church, Gisborne, Aucklande Nový Zéland, Austrália, Melbourne, Canbera, Sydny, Fínsko – Helsinki, Turrku, Jevaskyla, Tampere, Nemecko Hamburg, Frankfurt, Drážďany, všetky mestá v Nemecku plus Marburg, Gesen, všade, v Kanade, na druhej strane, v Toronte, v oblasti Nebrasky, ďalej dole po Ďaleký východ, Južnú Kóreu, .. Seoul, veľa, veľa miest, Švédsko, UK, celá Afrika, hovoríme o Nigérii, Lagos, Abuja, dole do Angoly, Namíbie, celý svet počúva plus ostrovy. 

Oznamujem vám, že PÁN, BOH NEBA hovoril so mnou minulú noc a v tom rozhovore ma PÁN zobral do Izraela. Zobral ma na presné miesto trónu kráľa Davida, odkiaľ kráľ David kráľoval a potom zobral harfu, originálnu harfu, na ktorej kráľa David zvykol hrať, dal do mojich rúk a povedal mi: pozri, na tomto on zvykol hrať, na tomto presnom mieste. PÁN zobral na presné miesto, kde zvykol sedieť a povedal, že kráľa David zvykol sedieť tu a hrať na harfe PÁNOVI.

A potom, keď som sa zobudil, uvedomil som si, že PÁN hovoril ku mne veľmi ohromnú vec. Teraz sa chcem s vami podeliť v skratke v zjavení a porozumení, čo PÁN hovorí v tejto hodine.  

V Biblii nájdete, že je tam veľa zmlúv. PÁN, BOH IZRALEA, BOH neba, STVORITEĽ všetkých ľudí, národov a každého života, ON mal vždy zmluvu s človekom. A to je cesta, ako ON spája JEHO agendu, plán na Zemi, JEHO misiu na Zemi. Veľa krát, keď bol čas, aby priniesol, začal JEHO agendu, JEHO plán, prebudenie, alebo čas zmeny, keď nadišla prorocká časová os, dostavilo sa vymedzenie, hranica času,  pre NEHO, aby konal na tejto Zemi. 

PÁN stále používa zmluvy, ON pripravuje, ( vyvíja, zdokonaľuje ) zmluvu, ON ustanovuje zmluvu s človekom a tieto zmluvy boli veľmi mocné, pretože tieto zmluvy sú tie, ktoré zväzujú obe strany, BOHA a človeka. PÁN a ľudia boli zviazaní týmito zmluvami a definovali program, plán, misiu, ktorú PÁN chcel uskutočniť na Zemi. Oni tiež definovali vzťah, ktorý PÁN vykonával medzi ľuďmi, so spoločenstvom, alebo osobou. Niekedy s osobou, s niekým. Zmluva so spoločnosťou, zmluva s národom, zmluva so spolkom, v Biblii nájdeme niekoľko zmlúv. A tieto zmluvy takmer vždy zahŕňali obetovanie zvierat, vylievanie krvi a niektoré z tých zmlúv mali dátum konca, niektoré nemali dátum ukončenia. 

Takže v Biblii napríklad, keď sa pozriete do knihy Genesis, zmluvu, ktorú mal PÁN s Adamom a s Evou, zmluvu poslušnosti a spravodlivosti, že pokiaľ by oni kráčali v poslušnosti, v plnej poslušnosti, ON im zasľúbil, že neuvidia smrti. Ak by nejedli zo stromu, ktorý bol uprostred záhrady, zo stromu poznania dobrého a zlého, žeby žili navždy. Tak vidíte, tam bol strom života, tam bola zmluva a keď pôjdete ďalej v Genesis, uvidíte ďalšiu zmluvu, ktorú PÁN uzatvoril s Noe. Dokonca predtým, než prišla záplava a keď prišla záplava, tam bola zmluva s Noe.

Rovnaká Biblia nám hovorí o zmluve s Abrahámom. PÁN mal zmluvu s Abrahámom, aby ho požehnal, zmluva požehnania. Ako ho zamýšľal požehnať. Tiež mal s ním zmluvu, ako mu dá Božiu krajinu a to bude Boží majetok, ( nehnuteľnosť, vlastníctvo). Boží majetok, ktorý mu dá.  Takže zmluvu požehnania, zmluvu krajiny a potomstva, keď povedal, že MESIÁŠ príde z toho potomstva. ON zasľúbil zasľúbeného syna, ktorým bol Izák, my všetci poznáme príbeh a zmluvu, ako sa vyvíjala a ako MESIÁŠ prišiel odtiaľ. A potom v Biblii nájdete zmluvu, zmluvu s Mojžišom a ľudom Izraela, v knihe Exodus bola napísaná listina, ktorá obsahuje pravidlá zmluvy. Pamätáte na horu Sinai, kde bola daná zmluva desiatich prikázaní a veľa iných prikázaní, zahŕňajúce Exodus 19 kapitolu, PÁN povedal, že vypracuje zmluvu s ľudom Izraela a oni budú, napriek tomu, že som stvoril celú Zem, ON hovorí, že budú mojim vlastníckym pokladom.

Takže boli dva druhy zmlúv, ktoré PÁN uzákonil s človekom, so spoločnstvom. A ON vždy ich pozoroval, sledoval za účelom misie, ktorú chcel uskutočniť na Zemi, Tam bola tiež zmluva s Áronom, s Levitmi, kde PÁN uzákonil zmluvu vlády s kňažstvom, s tými, ktorí budú slúžiť pred NÍM. O ich živobytí, životnom štýle, obliekaní, ako sa majú prezentovať, obliekať, keď budú vykonávať službu, ako sa majú správať pred národmi, pred svetom, ako majú chváliť a obetovať. 

Potom tam bola Davidova zmluva, zmluva, ktorú mal PÁN s kráľom Davidom. V tejto zmluve ustanovil vykonávanie určitých vecí, aby vykonával určité veci, aby pomohli kráľovi Davidovi určitým spôsobom. Toto je zmluva, ktorú si PÁN vybral s kráľom Davidom.  Keď ON ustanovil túto zmluvu s kráľom Davidom a keď si vybral zmluvu s kráľom Davidom, urobil niektoré veci ohľadom tej zmluvy, preto sa tá zmluva volá Davidova zmluva. 

Teraz, ja chcem tráviť trochu času tým, že budem hovoriť o tej zmluve. A použiť to, aby som vám priniesol zjavenie, čo PÁN hovorí práve teraz, v tomto rozhovore minulej noci. Avšak, JEŽIŠ KRISTUS, MESIÁŠ tiež prišiel a priniesol niekoľko zmlúv. Prišlo niekoľko zmlúv, my vieme napríklad o zmluve v krvi a všetko toto viete. Keď pôjdete do knihy Skutkov Apoštolov 2 kap., zmluva, ktorú PÁN pripravil pre Cirkev a to je tiež ohromná zmluva, ktorá nám hovorí, skutočne podrobne vysvetľuje ako veľa práce mal PÁN  s Cirkvou. A veľa, veľa vecí, ktoré sa stalo v tom čase, dokonca návšteva v Cirkvi a v Skutkoch Apoštolov 9 kap., nájdete zmluvu s pohanmi, ľuďmi nežidovského pôvodu. 

V Zjavení Jána 20 kap., nájdete zmluvu Kráľovstva Božieho, zasľúbenie, ktoré hovorí o tom, že PÁN pripravoval Kráľovstvo Božie a tisíc ročnú vládu, ON pripravoval zmluvu s človekom. ON hovoril o budúcnosti, ON hovoril o tom, čo mal v úmysle robiť, ale ON ustanovil zmluvu, čo je dokument. Tá zmluva sa stala pracovným dokumentom, ktorý Pán úplne zachováva. Ako ON zachováva zmluvu, ON pracuje skrze zmluvu, potom to je čas, kedy obe strany poznajú nariadené pravidlá v zmluve. Potom je tam tiež zmluva nového neba, a novej zeme. 

Kvôli tomuto významnému rozhovoru a ohromnému snu, kde ma PÁN priniesol, v tejto veľmi vzácnej návšteve, kedy ON ma zodvihol hore túto minulú noc a preniesol ma do Izraela, a zobral ma presne na miesto trónu kráľa Davida, chcem sa teraz pozrieť na zmluvu kráľa Davida, aby ste porozumeli, čo PÁN hovorí. 

Táto zmluva, Davidova zmluva vlastne hovorí, zmluva, ktorú PÁN uzákonil s Davidom poukazuje na zasľúbenia, ktoré PÁN dal kráľovi Davidovi. To sú zasľúbenia, ktoré PÁN dal kráľovi Davidovi v tom čase a dnes ma ON zobral naspäť do času a ukázal mi všetko čo sa stalo, čo sa udialo v tom čase, ako ma zobral k miestu, kde bol trón. A preto teraz chcem skutočne hovoriť o tomto rohovore.  Chcem tu otvoriť niekoľko vecí, o ktorých si myslím, že sú veľmi dôležité pre každého, aby porozumel, čo PÁN hovorí v tejto veľmi, veľmi dôležitej ohromnej návšteve, keď ON zobral zobral JEHO Služobníka na presné miesto trónu. Trónu kráľa Davida. Ku trónu kráľa Davida v Jeruzaleme. Zmluva, ktorú PÁN pripravil pre Davida, môžeme ju nájsť v 2 Samuel. 7 kap., pre tých z vás, ktorí si píšete alebo budete mať čas to čítať neskôr. A vidíte odraz toho v 1 Kroník 17:11-14 11A bude, keď sa vyplnia tvoje dni, aby si odišiel a bol so svojimi otcami, že postavím tvoje semeno po tebe, ktoré bude zpomedzi tvojich synov, a upevním jeho kráľovstvo. 12Ten mi vystaví dom, a ja postavím pevne jeho trón, aby stál až na veky. 13Ja mu budem otcom, a on mi bude synom, a svojej milosti neodnímem od neho, jako som ju odňal od toho, ktorý bol pred tebou. 14A postavím ho, aby stál v mojom dome a v mojom kráľovstve až na veky, a jeho trón bude stáť pevne až na veky.

a tiež môžete vidieť ďalší jasný výklad tejto zmluvy v 2 Kronik 6:16 A tak teraz, Hospodine, Bože Izraelov, zachovaj svojmu služobníkovi Dávidovi, môjmu otcovi, to, čo si mu hovoril, povediac: Nebude ti vyhladený muž zpred mojej tvári, ktorý by sedel na tróne Izraelovom, ak len budú ostríhať tvoji synovia svoju cestu, aby chodili v mojom zákone, jako si ty chodil predo mnou.  

Budem čítať ďalšie verše tiež, spomeniem ich, bez prečítania. Takže táto zmluva, ktorú PÁN pripravil pre kráľa Davida bola v podstate bezpodmienečná zmluva. To bola zmluva, ktorá nemala žiadnu podmienku a ON to vyvinul, pripravil sám. JEHOVAH ELOHIM, BOH STVORITEĽ, BOH OTEC, ten, ktorý navštívil nedávno Nakuru veľmi mega ohromným spôsobom. Veľmi masívnym a super slávnym spôsobom. Takže pripravil tú zmluvu medzi NÍM a Davidom. A v tejto zmluve ON zasľúbil, PÁN prisľúbil Davidovi a Izraelu, že MESIÁŠ príde z potomstva Davidovho. ON prisľúbil kráľovi Davidovi, že MESIÁŠ príde z jeho rodovej línie, v skutočnosti ON hovorí z jeho tela a krvi. A povedal, že keď ON zasľúbil túto zmluvu, ON uzákoní Kráľovstvo Kráľa Davida na večnosť. ON povedal trvalé Kráľovstvo. ON ustanoví večné kráľovstvo pre kráľa Davida. To bola bezpodmienečná zmluva, prečo? Pretože keď čítate všetky ostatné zmluvy v Biblii, keď som prechádzal všetkými ostatnými zmluvami v Biblii, aby som porozumel tomu, čo PÁN hovorí teraz ku Cirkvi a k národom. Našiel som, že všetky ostatné zmluvy mali podmienky, ktoré môžete volať varovanie, upozornenie a boli tam vždy požiadavky, čo má Izrael robiť, ľudia, spoločenstvo, čo má spoločnosť robiť, čo má národ robiť, aby bolo vidieť naplnenie zmluvy. 

Ale keď som sa pozrel na zmluvu, ktorú BOH JEHOVA mal s kráľom Davidom, samozrejme aj s Izraelom, pretože on vládol Izraelu, ja som zistil, že tá zmluva nemala žiadne podmienky. Pretože predošlé zmluvy, ktoré PÁN ustanovil, boli zmluvy poslušnosti. Zakaždým, keď urobí zmluvu s vami, ON povie: ak budete robiť toto, napríklad zmluvu, ktorú mal s Izraelom, špeciálnymi ľuďmi, ľuďmi zvláštneho vlastníctva, pokladu, v tej zmluve hovorí, že keď budete úplne počúvať moje príkazy a nasledovať tieto veci, budete poslušní, potom, napriek tomu že som stvoril celú Zem, pre Mňa budete zvláštnym pokladom, vlastníctvom. Takže tu nieje podmienka, upozornenie zmluvy. Zistil som, že zmluva s Davidom bola bezpodmienečná zmluva, bez podmienok, ON nepožadoval nič, žiadnu poslušnosť. Je to dôležité pre Neho, ale ON to tam nevložil. Takže to bola bezpodmienečná zmluva s kráľom Davidom. Ak existuje niečo, nejaká záruka, garancia k tomu, aby zmluva bola naplnená, tá záruka je tu sám PÁN. Zmluva medzi OTCOM, BOHOM JEHOVAH a kráľom Davidom. Keď BOH JEHOVA ustanovil zmluvu s kráľom Davidom, tá zmluva má niekoľko častí. Chcem prejsť teraz cez jednu, dve alebo tri z nich, aby som bol schopný vám vysvetliť, aby ste mohli porozumieť tomu, čo PÁN hovoril dnes. ON znovu potvrdzuje Izraelovi, potvrdzuje Davidovi, že dostane krajinu, ktorú prisľúbil Abrahámovi, zasľúbil predkom. Takže v tej zmluve bol sľub, že PÁN im dá, zaobstará  krajinu. Ako povedal Abrahámovi, že to bude krajina pre Izrael, tiež zasľúbil Mojžišovi. 

Keď čítate 2. Samuel. 7:10 a ustanovil som svojmu ľudu, Izraelovi, miesto a zasadil som ho tak, že býva na svojom vlastnom mieste a nebude sa viacej triasť pred svojimi nepriateľmi, ani ho už nebudú trápiť synovia neprávosti jako tam prv

.. a v tom verši je ďalšia časť zasľúbenia, kde hovorí, že synovia neprávosti ich nebudú trápiť, napádať. Takže zasľúbil domov pre JEHO špeciálnych ľudí, Izrael a v druhej časti tejto zmluvy hovorí, že PÁN zasľúbil Davidovmu synovi, Šalamúnovi, že bude úspešný a bude kráľ. Jeho vlastný syn, jeho telo a krv bude pokračovať vládnuť.  Pokračovať v Davidovej vláde. Jeho syna Šalamúna ustanoví nástupcom, aby bol kráľ. To bola ďalšia čať zmluvy, zasľúbenia, ktorú PÁN dal Davidovi. Davidova zmluva. Potom BOH tiež slúbil, že Šalamún, kto je vlastne syn kráľa Davida, ktorý bude vládnuť na tróne Davida, keď David ukončí jeho vládnutie, že kráľ Šalamún mu bude stavať chrám. Keď pôjdete do

2 Samuel. 7:12-13 Keď sa vyplnia tvoje dni, a budeš ležať so svojimi otcami, postavím tvoje semeno po tebe, ktoré vyjde z tvojho života, a upevním jeho kráľovstvo. 13Ten vystaví môjmu menu dom, a ja postavím pevne trón jeho kráľovstva, takže bude stáť až na veky.

Teraz zistíte, že Šalamún, syn kráľa Davida bol zasľúbenie, nie iba že bude vládnuť po Davidovi, ale tiež bude stavať pre BOHA JEHOVAH chrám. Tu je veľké zasľúbenie v tejto zmluve, ON zasľúbil, že bude pokračovať vo vláde a tiež prisľúbil, že Šalamún, jeho vlastný syn, jeho telo a krv, bude stavať PÁNOVI chrám. My vieme veľmi dobre, že kráľ David veľmi túžil stavať PÁNOVI chrám, ale PÁN mu nedovoli. Pozrite sa teraz, v tejto zmluve ON zasľúbil, že jeho syn bude ten, ktorý BOHU bude stavať chrám. Ďalšie zasľúbenie bolo extra špeciálne, neobyčajné, ktoré sa týka teraz toho sna, návštevy minulej noci. Tu je veľmi unikátna vec, ktorá rozvíjala túto zmluvu. Myslím, že to je veľmi dôležitá lekcia pre všetkých ľudí, všetkých kresťanov, všade celoglobálne, že kedykoľvek má človek príležitosť stretnúť sa s PÁNOM, uctievať PÁNA, slúžiť PÁNOVI, je to možno malá vec vo vašich vlastných očiach, vedzte, že veľké veci sa môžu z toho rozvíjať.  Veľmi kľúčová je poslušnosť, vernosť, ďalšie veci, ktoré sú dôležité pred PÁNOM, ako spravodlivosť, svätosť. 

V tomto rozhovore vidíme teraz, že PÁN rozširuje zasľúbenie. ON povedal Davidovi, že ustanoví trón jeho Kráľovstva na veky. Teraz PÁN to rozširuje, vládu od vládnutia jeho syna Šalamúna, kráľa Davida naveky. 

2 Samuel 7: 16 A nepodvrátiteľne stály bude tvoj dom a tvoje kráľovstvo až na veky pred tebou, a tvoj trón bude stáť pevne až na veky.

A toto pretrvávanie kráľovstva kráľa Davida, kde ma PÁN zobral minulú noc, v Jeruzaleme,  naveky, teraz toto sa stalo, tá zmluva medzi BOHOM JEHOVAH a Davidom, sa stala vládou MESIÁŠA.  Stalo sa večné Kráľovstvo MESIÁŠA. To je dôvod, prečo ma tam PÁN zobral minulú noc, 

Matúš 21:1 a zástupy, ktoré išly pred ním, a ktoré išly za ním, kričaly a hovorily: Hosanna v Synovi Dávidovom! Požehnaný, ktorý prichádza v mene Pánovom! Hosanna na výsostiach!

.. môžete sa tu dočítať veľa. To je dôvod, prečo JEŽIŠ KRISTUS, PÁN, MESIÁŠ sa volá synom Davida. A Biblia nám zasľubuje, že ON príde naspäť a bude vládnuť na tróne. Sedieť na tróne jeho otca Davida a bude vládnuť. A viem, že teraz vy všetci celoglobálne začínate rozumieť tomu, prečo ma PÁN zobral na toto miesto. To je všetko o príchode MESIÁŠA. Teraz ma ON zobral do Jeruzalema a ukázal mi, kde bola presná poloha trónu kráľa Davida. Zobral ma naspäť v čase a dokonca ukázal harfu, na korej kráľ David hral, keď uctieval PÁNA. A potom mi ukázal ruku PÁNA, ktorá poukazovala a počul som hlas hovoriť: pozri, toto je presné miesto. Toto je presné miesto, kde kráľ David zvykol sedieť a hrať na harfe PÁNOVI. A zobral harfu a dal do mjej ruky. 

Toto je veľmi významné, pretože teraz PÁN zobral JEHO Služobníka do Jeruzalema a ukázal mu, kde je presne miesto trónu kráľa Davida. A toto vám môže napovedať, že udalosť konca sa veľmi približuje a PÁN v duchovnej sfére, v nebi,  delegácia v nebi, nebeské zástupy prevádzali prípravy, pripravili sa na udalosti, všetko je teraz sústredené a naladené na Slávny príchod MESIÁŠA.  

Sme si všetci vedomí, že keď MESIÁŠ príde naspäť zobrať Cirkev, potom príde naspäť do Jeruzalema. Syn Davida, .. pamätáte sa?.. syn Davida, zmiluj sa nado mnou.. Syn Davida, MESIÁŠ, keď príde naspäť do JERUZALEMA, potom, keď zoberie Cirkev do neba, keď sa vráti naspäť so svätými, ON príde naspäť, aby vládol na tróne Davidovom, jeho otca. Toto je historický, ohromný čas v histórii Zeme, toto je ohromný čas v histórii života ľudí a tejto Zeme, teraz je moment prípravy na Slávny príchod MESIÁŠA. Byť spravodlivý, svätý, buďte si istí, že sväto uctievate, ženy aby sa obliekali sväto, nemôžete si obliekať krátke sukne a úzke sukne,.. všetky tieto veci, ktoré sa nosili v Cirkvi. ON hovorí, že hľa, múdrosť prichádza teraz. Hľa, trúbenie sa odohráva v tejto návšteve tu. Tí, ktorí sú múdri, uvidia tieto veci s duchovnými šošovkami a rozumejú, že naša spása, oslobenie sa priblížilo. 

PÁN už hovorí o vláde MESIÁŠA. MESIÁŠ príde a bude vládnuť na tróne JEHO otca kráľa Davida, v Jeruzaleme. V akom úžasnom čase žijeme a vidíme tieto veci, aká ohromná generácia, že môžeme teraz žiť a vidieť tieto veci, Žiť v tejto hodine a pripraviť sa na túto udalosť. Veľa, veľa generácií žilo, stali sa kresťanmi a nikdy im nebola oznámená táto udalosť. 

Oznamujem do štyroch koncov Zeme, ako som povedal, od južnej časti Nového Zélandu, smerom na najvyšší sever do Ruska, do Helsínk, Škandinávie, Južnej Kórei, do koncov Kanady, na juh do Čile, do Južnej Ameriky, Latinskej Ameriky, oznamujem celému kontinentu Afriky, od vrchu od Alexandrie až po juh, po Kapské mesto v Južnej Afrike, že som videl, ako MESIÁŠ prichádza pre Cirkev. PRIPRAVTE CESTU, toto je čas, aby ste boli svätí, aby ste si vedome a úmyselne vybrali spravodlivosť a nasledovali spravodlivosť PÁNA, aby ste videli Slávny príchod PÁNA. Aké mocné bude, keď sa PÁN navráti s požehnanými, drahocennými, vybranými a potom, ako budú vytrhnutí a pôjdu do neba, príde potom s nimi ako hovorí v Zjavení Jána 19:11 verš a nižšie,… Zj. Jána 19:14 A nebeské zástupy, ktoré sú na nebi, išly za ním na bielych koňoch, odiati kmentom, bielym a čistým. Prichádzajúc naspäť do Jeruzalema, kde bude MESIÁŠ sedieť na tomto večnom tróne. Na tomto tróne, podľa zmluvy s kráľom Davidom, .. že TVOJ trón bude večný predo Mnou.  Pamätaje, že toto kráľovstvo je bez obmedzenia, nemá hranice, nieje viazaný na čas a na priestor, na Slávu. Nech je PÁN požehnaný, nech vidíte SLÁVNY príchod MESIÁŠA, aký krásny čas byť kresťanom, aký ohromný čas je byť znovuzrodený, aký úžasný moment je vybrať si spravodlivosť. 

MESIÁŠ PRICHÁDZA, toto je jeden, o  ktorom je písané v Biblii, keď PÁN hovoril MESIÁŠOVI pred trónom, a tento posol stál tam vedľa, .. toto je Ten, o ktorom PÁN hovoril a povedal: hľa, ja pošlem môjho Posla, ktorý pôjde pred Tebou, aby pripravil cestu, pred Tvojim SLÁVNYM DŇOM. 

Shalom, Shalom Chaverim, Erev tov. 

Off 

6.10.2016 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top