Home
 

ŽIVOTODARNÝ DUCH PÁNA, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR

DUCH BOŽÍ, 

EZECHIEL 47:1-6:

1 Potom ma doviedol zpät ku dveriam domu, a hľa, vody vychádzaly zpod prahu domu na východ, lebo predná strana domu obrátená bola na východ. A vody sostupovaly zo spodku od pravej strany domu, od južnej strany oltára. 2 Odtiaľ ma vyviedol cestou brány obrátenej na sever a previedol ma okolo cestou, ktorá vedie von, k vonkajšej bráne, cestou brány, ktorá je obrátená na východ. A hľa, vody vyvieraly z pravej strany. 3 A keď vychádzal muž na východ, mal mernú šnúru vo svojej ruke a nameral tisíc lakťov a previedol ma cez vodu, vodu po členky. 4 Potom nameral tisíc a previedol ma cez vodu, vodu po kolená; a zase nameral tisíc a previedol ma cez vodu po pás. 5 Opät nameral tisíc, a bol potok, cez ktorý som nemohol prejsť, pretože boly vody prihlboké, vody, v akých sa musí plávať, potok, ktorý sa nedá prebrodiť. 6 A povedal mi: Či si videl, synu človeka? A pojal ma a doviedol ma zpät na breh potoka.

Jedná sa o životodarný DUCH PÁNA. ON tu hovorí o DUCHU PÁNA, ktorý tečie spoza trónu. Ja som videl tú rieku a dva stromy. A keď tá rieka tečie, prináša jednu vec, múdrosť BOŽIU.

ČO JE TO MÚDROSŤ BOŽIA?  Prináša bázeň / strach pred Hospodinom. A cirkev, ktorá prijíma strach pred PÁNOM, … to je múdra cirkev. A tá cirkev, keď sa otvorila tretia pečať a vypustil sa čierny kôň, jazdca dostal príkaz – keď uvidíš tú cirkev, cirkev oleja a vína, to znamená múdru cirkev, cirkev prebudenia… ON hovorí – chráň ju, ochraňuj ju, neznič ju, lebo ona je KRISTOVOU NEVESTOU. To bolo proroctvo otvorenia tretej pečate, vypustenia čierneho koňa. Vidíte, prečo ma PÁN poslal? 

Toto je hodina pre prebudenie DUCHA SVÄTÉHO. Došli sme k hodine, kedy sa nemožno pohrávať s ľuďmi v cirkvi. Hovorím o tomto type prebudenia, skutočnom prebudení, kedy je uzdravené HIV, mrzáci začnú chodiť, malomocenstvo začne opadávať a liečiť sa. Ja som nikdy predtým nevidel malomocenstvo, bol som šokovaný, keď mi to PÁN ukázal a ON mi povedal, že ON donesie toto dieťa predo mňa a koža ( chorá koža, pozn. ) začne opadávať a dieťa bude uzdravené. Pozrel som sa, vyskočil som, bol som šokovaný. Zaujímalo by ma, ako vyzeráme pred PÁNOM, keď hovorí, že naše hriechy sú ako malomocenstvo pred NÍM. Musíme byť ohavní. Bude cirkev, ktorá bude mať skutočné prebudenie DUCHA SVÄTÉHO.

Ako spoznáte, že cirkev je v skutočnom prebudení? Keď je cirkev ukotvená v pravom SLOVE BOŽOM. A keď Pastor je zakotvený v pravom SLOVE BOŽOM. Antikrist je klamár. Ja hovorím pravdu. A všetci členovia cirkvi budú ťahaní ku pravde, to znamená ku POKÁNIU. A mnoho ľudí sa vráti k PÁNOVI. Toto je definícia skutočného prebudenia. To je prejavom prebudenia, to je výsledok, skutočné prebudenie je, keď sa ľudia navracajú k PÁNOVI. 

Cirkev sa musí pripraviť, keď príde prebudenie.. Existuje niekoľko BOHA-bojných ľudí v Jeruzaleme…  keď prebudenie príde, oni vyjdú von, budú ZMÄTENÍ a budú počuť hovoriť jasne fínsky, arabský, kenský, talianský, grécky, holandský jazyk,.. a keď budú počúvať, budú počuť prehlasovanie ZÁZRAKOV BOŽÍCH. Toto je všetko, o čom je prebudenie. Ja som prišiel, aby som oznámil prebudenie v Cirkvi. Ak uchopíte túto správu, stretneme sa v KRÁĽOVSTVE BOŽOM. 

Takže sa musíme pripraviť na Sväté prebudenie. Toto nieje prebudenie, ktoré budete používať pre šoubiznis. Vidíte v kresťanskej televízii veľa kresťanských osobností. Musíme od toho odísť a navrátiť sa ku Svätému prebudeniu v cirkvi. 

MESIÁŠ PRICHÁDZA. Ja som videl prichádzať MESIÁŠA. 

Drahí ľudia, uistite sa, že vstúpite do kráľovstva BOŽIEHO.

 ***

Príde prebudenie aj do cirkví, kde je odpadnutie? …

… sledujte…

 

 

 

*MODLITBA SPÁSY*

Drahí bratia a sestry, pokiaľ nemáte istotu,

či ste znovuzrodení, ( evanj. Jána 3:3 )

pokiaľ máte pocit, že ste ďaleko od Pána

alebo ste nežili v Svätosti,

vyslovte túto modlitbu nahlas, …

Svätý Bože, prichádzam k Tebe v mene

Tvojho Syna – Pána Ježiša Krista.

Verím, že Ježiš Kristus je TVOJ SYN,

verím, že na tretí deň vstal z mŕtvych.

Pán JEŽIŠ vyznávam, že som hriešnik

a činím pokánie zo všetkých mojich hriechov.

Prosím očisti moje hriechy

s TVOJOU drahocennou krvou dnes,

odvraciam sa od mojich hriechov

a prijímam Ťa dnes do môjho srdca,

ako môjho Pána a Spasiteľa.

Prosím, napíš moje meno

do Baránkovej knihy života,

prosím naplň ma Duchom Svätým,

aby mi pomohol žiť

v Svätosti a ustanov Tvoje SLOVO

v mojom srdci, prosím,

pomôž mi prosím sa  pripraviť

na Tvoj slávny príchod, 

V MOCNOM MENE JEŽIŠ JA SOM SA DNES ZNOVUZRODIL, AMEN.

Teraz, keď ste sa znovuzrodili, je nutné, aby ste sa dali pokrstiť do vody, ako nám to ukázal Pán Ježiš, a hovorí o tom v:

Evanjeliu Jána 3:3 – 5,

Evanjeliu Marka 16:16

Vodný krst je KRST POKÁNIA.

Off 

29.9.2016 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top