Home
 

Ďalšie uzdravenie nášho PÁNA, jedno z mnohých, pri JEHO služobníkovi PROROKOVI Dr. Owuorovi v Kisumu, 31.12. 2015 – 1.1. 2016

Andrew Kipchichir

( foto a video priložené )

Pochádza z Ngaire- Mochongoi, v Keni, narodil sa pred 13 rokmi s detskou mozgovou obrnou. To bolo spôsobené dlhotrvajúcim a oneskoreným pôrodom. Narodil sa ako veľmi slabé dieťa. Nikdy nechodil od narodenia a tiež bol nemý od narodenia. Tiež stále slinal. Najprv ho jeho mama pravidelne brávala do nemocnice na liečbu, ale neskôr bol pre ňu ťažký, než aby ho mohla takto nosiť ďalej.  Andrew nemohol povedať ani jediné slovo. Jediný zvuk, ktorý mohol produkovať bol keď plakal. Darovaný mu bol invalidný vozík, ktorý  používal dlhé roky a pretože jeho telo bolo veľmi zmrzačené a veľmi slabé, bezbariérový invalid. vozík mal ochrannú konštrukciu na prednej strane, aby ho chránila pred pádom na hlavu. Jeho mama ho nosila, kŕmila, umývala ho, aj keď sa znečistil na invalidnom vozíku a doslova pre neho robila všetko, čo potreboval. Jeho rodičia sledovali stretnutia PÁNA a JEHO SLUŽOBNÍKA PROROKA DR. OWUORA, od roku 2005, kedy bolo stretnutie PÁNA v meste Kinamba v Keni až do terajšieho posledného mítingu PÁNA v Kisumu v Keni. Obidvaja rodičia ho niesli na míting PÁNA v Kisumu, jeho otec ho tlačil na invalidnom vozíku a  vošli na míting cez bránu číslo 1., kde bol zaznamenaný jeho zdravotný stav. 1. januára 2016 okolo 8 hod. ráno, kedy sme čakali na služobníka PROROKA PÁNOVHO, keď sme čakali, kedy vstúpi na štadión, kde sa konal míting PÁNA, sa zdal byť znepokojený a rozrušený na invalidnom vozíku, potom náhle sa postavil z invalidného vozíka  a začal chodiť po prvý krát od narodenia! HALLELUJAH!!! 

Kráčal ďalej a ďalej smerom k Oltáru a nezastavil sa. Jeho matka bola tak šokovaná, že bežala bosá, zanechala topánky za sebou, kde stála predtým. Od kedy sa vrátili späť domov, Andrew už chodí sám a jeho invalidný vozík slúži teraz na dôkaz, čo pre nás vykonal     PÁN JEŽIŠ NA STAROM ROBUSTNOM KRÍŽI! Toto bolo hovorené v dedine odkiaľ pochádza a pretože každý vedel o jeho zdravotnom stave predtým, spôsobilo to explóziu prebudenia. Andrew teraz môže ísť sám na záchod, sám sa najesť atď,.. atď. Isteže žijeme v dňoch HOSPODINOVHO VEĽKÉHO SLUŽOBNÍKA PROROKA.

 

 

 

 

Andrew Kipchichir

Off 

3.2.2016 This post was written by Categories: PÁN JEŽIŠ LIEČI Comments are off for this post


Top