Home
 

OHROMNÉ PREBUDENIE PRICHÁDZA DO EURÓPY, proroctvo zo dňa 23. 2. 2015

OHROMNÉ PREBUDENIE PRICHÁDZA DO EURÓPY,

proroctvo zo dňa 23. 2. 2015

Pán hovoril so mnou dnes, chcem, aby ste vedeli poslucháči, že Pán hovoril so mnou minulú noc, Pán Jehova, Boh neba, stvoriteľ celého neba, stvoriteľ vrchného neba a vyššieho neba a celej Zemi, Jehova Shammah, ktorý je stvoriteľ celého vesmíru, stvoriteľ Izraela, Jehova Elolam, On, ktorý si vybral Jeruzalem ako Jeho mesto, Jehova Elyon, najvyšší Boh, hovoril so mnou minulú noc vo veľmi ohromnom rozhovore a túto minulú noc Pán pokračoval hovoriť mi o tom, k čomu je naklonené Jeho srdce, nádhernú náklonnosť Jeho srdca k tomu, aby priniesol prebudenie k národom tejto Zeme, tiež v tomto rozhovore sa zdá, že  čas rýchlo uteká a Pán sa pokúša držať krok s Jeho prorockým kalendárom v nebi, takže tejto minulej noci Pán ma zobral do krajiny a táto krajina bola v Európe, ja som bol na stretnutí a na tomto stretnutí bola uzdravovacia služba, ja som okamžite kráčal na toto stretnutie a sláva Božia prišla z neba a navštívila toto stretnutie, vo veľmi ohromnom spôsobe, veľmi historickom spôsobe, vidím mrzáka chodiť, slepého, dostával som svedectvá, to boli ohromné chvíle, chvíle radosti, po veľa rokov sucha, veľa rokov klamstiev, ktoré vládli v cirkvi, veľa rokov spustošenia, ktoré pohlcovali oltár uctievania, v dome Pánovom, teraz Boh Jehova, veľmi vysoký BOH ich navštívi, príde dole ich navštíviť, videl som, ako historické stretnutie sa tam bude konať, to bol taký krásny pohľad, ako mrzák začal chodiť,slepý, mimochodom veľa ochorení tam bolo uzdravených, ja vidím, ako ľudia hovorili veľa svedectiev, veľa ľudí bolo uzdravených, ľudia tlieskajú a oslavujú, vidím zmrzačeného muža ktorý sa pokúša chodiť a ísť smerom ku schodom, prejsť hore schodmi, bolo tam červené pódium na oltári, teraz bol schopný chodiť. Túto minulú noc tiež som videl, že keď som sa vrátil naspäť do hotela z tohto uzdravovacieho stretnutia, svedectvá prichádzali, že Pán pokračoval uzdravovať ľudí na stretnutí. Takže uzdravovacie posvätenie pokračovalo, zaplavovalo stretnutie dokonca aj po tom, keď Pán vyvodil svojho služobníka zo stretnutia.

Toto je veľmi dôležitý čas v histórii cirkvi. Pretože Biblia hovorí tu veľmi jasne, hovorí v  Hozeášovi  2: 14 – 23 14 Preto hľa, ja ju prehovorím a vyvediem ju na púšť a budem hovoriť k jej srdcu. 15A dám jej jej vinice až odtiaľ aj údolie Áchor za dvere nádeje, a taodpovie ako za dní svojej mladosti a jako v deň, v ktorý išla hore z Egyptskej zeme. 16A stane sa toho dňa, hovorí Hospodin, že ma budeš volať: Íši, a nebudeš ma viacej volať: Báli. 17A odstránim mená Bálov z jej úst, ani sa nebudú viacej spomínať svojím menom. 18A učiním im smluvu v ten deň s poľnou zverou i s nebeským vtáctvom i so zemským plazom a polámem lučište, meč i vojnu a odpracem zo zeme a spôsobím to, aby líhali bezpečne. 19A zasnúbim si ťa na večnosť a zasnúbim si ťa v spravedlivosti a v súde, v milosti a v mnohom zľutovaní 20a zasnúbim si ťa vo vernosti, a poznáš Hospodina. 21A stane sa toho dňa. že sa ohlásim, hovorí Hospodin, že sa ohlásim nebesiam, a ony sa ohlásia zemi, 22a zem sa ohlási obiliu, vínnej šťave a olejú, a ony sa ohlásia Jizreelu. 23A rozosejem si ju po zemi a zľutujem sa nad Ló-ruchámou a poviem Ló-ammimu: Ty si môj ľud, a on povie: Môj Bôh!

Takže Pán prichádza naspäť teraz, aby oživil spustošené cirkvi v Európe, toto je rozhovor, ktorý Pán mal so mnou o veľkom prebudení prichádzajúcom do Európy tohto roku a môžete vidieť v tomto rozhovore, že Pán nemôže čakať, On sa nevie dočkať až ma tam pošle. On sa nevie dočkať až zapáli toto prebudenie v Európe. Územie, ktoré bolo pusté, nevesta, ktorá odišla preč, aby si ju pritiahol naspäť. Na tejto ceste pokánia a svätosti v pustatine. Na ceste, ktorá vedie do Kráľovstva Božieho. A ON hovorí, že nové víno a nový olej budú tiecť znova na území. Ja vidím ohromnú návštevu, vyliatie neskoršej slávy, prichádza navštívíť Európu. Dokonca aj keď prídem tohto týždňa do Európy, chcem, aby národy na Zemi toto počuli. Zvláštny čas, výnimka pre návštevu pre Pána je teraz. Beda tým, ktorí nepríjmu hodinu návštevy. V tomto rozhovore môžete vidieť veľmi jasne, že Pán hovorí, pozri:” cirkev a územie Európy je teraz pripravené prijať neskoršiu Slávu. Mesiáš prichádza, pamätáte neskoršie víno, neskorší olej prichádza, aby pripravil slávnu cirkev, Svätú cirkev, pokornú, cirkev, ktorá odstráni bálov z ich sŕdc, cirkev spravodlivosti a počestnosti, bude pohlcovať Európu ešte raz a v Európe tiež budú uctievať Ježiša v absolútnej svätosti. A oni by mali byť nevesta znovu. Aby išli naspäť k NEMU. Nech tí, ktorí majú uši, počujú hlas Pánov a pripravia sa na slávny príchod Mesiáša. Toto je najviac vzrušujúci čas v histórii cirkvi, Pán hovorí o prebývaní v svätostánku v cirkvi, o prebývaní medzi nimi, o ich obnovení, hovorí o obnovení, očistení cirkvi, navrátení cirkvi zo sveta, ktorý zápasí s ISIS, s Al Kaidou, zápasí s ekonomickou krízou, morálnou zvrátenosťou, cirkev, ktorá je v rozklade, cirkev, kde sú falošní proroci, cirkvi, ktoré uctievajú iných bohov, bohov nemorálnosti, bohov modernej doby, bohov materializmu, čo upútalo pastorov celosvetovo. Aký ohromný čas, kedy sa pamätá na cirkev. Keď sa pozeráte na celý svet dnes, celý svet hľadá  Spasiteľa, aký ohromný čas pre Pána, ktorý teraz hovorí:” pozri sa, Ja som Spasiteľ a JA prichádzam oslobodiť národy. Shalom.

Off 

23.2.2015 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top