Home
 

PROROCTVO PÁNA O BLÍZKOM TERORISTICKOM ÚTOKU V KENI, ZO DŇA 6. DECEMBRA 2021

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV,
DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP., DR. OWUOR
ktorí vedú ZBOR POKÁNIA A SVÄTOSTI GLOBÁLNE
odvysielané na www.jesusislordradio.info
Dňa: 6. Decembra 2021
– Dnešné PRVÉ PROROCTVO PÁNA
Sumarizácia:


Požehnanú ľudia, PÁN JEHOVAH hovoril so mnou túto noc, túto minulú noc PÁN BOH VŠEMOHÚCI hovoril so mnou, MOCNÝ BOH IZRAELA, o teroristickom útoku. Toto je teraz tretí krát, kedy PÁN hovorí o teroristickom útoku, ktorý sa chystá uskutočniť.

A zdá sa, že to bude tu v Keni. A stane sa to na suchom území, na veľmi suchom mieste. Na veľmi suchom mieste, PÁN ma tam dal, takže ja som tiež utekal o môj život.

Zjavili sa ľudia, myslím boli v nákladnom aute, mali oblečené uniformy ako vojenskí dôstojníci, ale oni boli teroristi, takže ľudia utekali. Ľudia zistili, že sú teroristi, takže oni utekali. PÁN ma tam dal, a ja som tiež utekal. Vyzerá to akoby sa miesto nachádzalo na severo- východnej strane Kene, ale my sme utekali. My sme utekali o naše životy. A my sme vedeli, že to boli teroristi.

Včera o tom PÁN hovoril, a dnes PÁN znova hovoril o tomto teroristickom útoku. Toto je veľmi hrozný čas, a na toto sa musí poukázať veľmi, veľmi vážne, veľmi seriózne.

Znova, minulú noc, vo sne, PÁN MA ZOBRAL na suché miesto v Keni a potom sa zjavili ľudia oblečení v uniformách vojenských dôstojníkov. Ľudia si najprv mysleli, že sú to bezpečnostní dôstojníci, iba neskôr si uvedomili, že to boli teroristi. Takže my sme utekali o naše životy. To znamená, že prídu prezlečení vo vojenských uniformách bezpečnostných síl.

PÁN HOVORIL. PÁN VYŽADUJE POKÁNIE. PÁN TO HOVORIL SKÔR, ABY TO MOHLO BYŤ ZASTAVENÉ.


MESIÁŠ PRICHÁDZA

Ďakujem vám.

Off 

6.12.2021 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top