Home
 

PROROCTVO O UZDRAVUJÚCOM POMAZANÍ NA MENENGAI 4, O PRICHÁDZAJÚCOM MASÍVNOM ZEMETRASENÍ A POŽEHNANIA PRE BOŽÍ ĽUD ZO DŇA 5. DECEMBRA 2021

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV,
DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP., DR. OWUOR
ktorí vedú ZBOR POKÁNIA A SVÄTOSTI GLOBÁLNE
odvysielané na www.jesusislordradio.info
Dňa: 5. Decembra 2021


Požehnaní ľudia, PÁN JEHOVAH hovoril so mnou minulú noc a v tomto rozhovore túto minulú noc PÁN mi ukázal množstvo ľudí, ktorí budú uzdravení, množstvo uzdravení sa stane na mítingu MENENGAI 4. Niektoré z nich sa udejú medzi terajším časom a Menengai 4.

Množstvo uzdravení bude, množstvo chromých, vidím určitú ženu, jej pravá noha bola úplne chromá, ja vidím aj slepé oči. Množstvo slepých, množstvo slepých, ktorí budú vidieť, niektorí z nich ich oči boli úplne zničené a PÁN BOH VŠEMOHÚCI ich prichádza uzdraviť, bude VELIKÁ UZDRAVUJÚCA SLUŽBA, masívne, masívne pomazanie, ktoré PÁN uvoľnil pre Menengai 4.

Aby bol schopný pomôcť JEHO ĽUDU, UZDRAVIŤ JEHO ĽUD A UZDRAVIŤ ICH ZO VŠETKÝCH CHORÔ´B, v ktorých sa nachádzajú. Je to veľmi ohromný čas v histórii Cirkvi.

My začíname druhú fázu úplneho Suchého pôstu PÁNA. Druhá fáza začína hneď dnes večer pri západe slnka, môžete sa pripraviť, kvôli ziskom z pôstu, to je to čo robí rozdiel medzi nami a akoukoľvek inou Cirkvou, ktoré sa utápajú v hriechoch, pretože pre nás čas prichádza, kedy nasledujeme sezónu pôstu, kedy tlmíme, odrezujeme telo, hriešne túžby tela, sexuálne chtíče, aby ste boli za jedno s PÁNOM A DUCHOM PÁNA.

Ale ja vidím množstvo uzdravení ako sa stane, ja vidím slepé oči, ktoré sa otvoria, myslím, že je to žena, jej oči boli úplne zničené, skutočne, úplne zničené a nemohla vidieť, ale PÁN otvoril jej oči.

A množstvo chromých tam začalo naokolo chodiť, ktorí sa postavia v momente, kedy PÁN prinesie JEHO SLUŽOBNÍKOV NA MÍTING.
PÁN DOSLOVA BUDE KRÁČAŤ SO MNOU! NA TENTO SLÁVNY MÍTING PÁNA BOHA VŠEMOHÚCEHO, na mocnú, mocnú, prebudeneckú uzdravovaciu službu na Menengai 4.



Takže toto je chvíľa ako žiadna iná predtým, každý sa pripravuje veľmi, veľmi dobre V POKÁNI, v zbožnej úcte, v strachu z BOHA, v obrovskom očakávaní vášho navštívenia. Sú tu teraz národné krsty, ktoré prebiehajú, národné prebudenie, národné krsty prebudenia zasiahli národ, ľudia sú krstení po celom národe, v príprave na toto ohromné navštívenie PÁNA.

A toto je jeden zo spôsobov, ktoré PÁN používa, aby ste sa zamerali na vašu prípravu na deň VYTRHNUTIA CIRKVI, NA DEŇ PRÍCHODU MESIÁŠA.



A PO DRUHÉ:
Ja som videl zemetrasenie, PÁN hovoril so mnou o zemetrasení, veľmi masívnom zemetrasení, ktoré zasiahlo zem. Ja viem, že som odovzdal SÚD BOHA PROTI SPOJENÝM ŠTÁTOM AMERICKÝM, JA SOM ZASIAHOL USA SO SÚDOM PÁNA.

A v tom súde sa zrúti Monument vo Whashingtone, rozlomí sa na kúsky, v tomto súde takmer polovica Národnej katedrály, kde Prezident a každý ( z vlády, pozn. ) ide na Bohoslužbu, polovica z nej sa zrúti, ja som ju videl zrútenú na mojich slovách, keď som obrátil moju tvár, PÁN ma požiadal aby som obrátil moju tvár smerom k USA.
A ja som tiež videl polovicu kupoly US kongresu, toto je sídlo moci, kde sedí US kongres a USA senát.
A ja som videl polovicu kupoly zrútenú, a ja vidím, akoby to bol nočný čas. Neviem, či správy boli ohlasované v noci, alebo v nočnom čase sa stane zemetrasenie.

A vidím, ako zemetrasenie zasiahne Biely dom veľmi vážne, takže voda bude vychádzať zospodu. Spod Bieleho Domu a začne tam tiecť.

TAKŽE PÁN VYŽADUJE POKÁNIE OD NÁRODA USA,


kvôli homosexualite, ktorá je tam, kvôli legalizácii marihuany, legalizácia potratov, legalizácia homosexuality, falošných prorokov tam vidíte, ktorých proroctvá sa NIKDY NENAPLNIA, oni kážu o žalúdku, oni kážu o veciach tohto sveta, zameriavajú Cirkev na tento Svet a zvodia Cirkev. Zvádzajú ju z cesty preč.

TAKŽE PÁN PRINÁŠA SÚD NA TÝCH FALOŠNÝCH PROROKOV A FALOŠNÝCH APOŠTOLOV, NA FALOŠNÝCH KAZATEĽOV S FALOŠNÝM EVANJELIOM, A FALOŠNÉ CIRKVI KTORÉ SU V USA AKO MÔŽETE VIDIEŤ. KDE ŽENY CHODIA OBNAŽENÉ, ONI CHODIA DO CIRKVI AKO ONI CHCÚ, ONI CHŔLIA NEMORÁLNOSTIAMI.



Všetko to je hovorené v 2 Petrovi 2: 1-3, že prídu falošní učitelia a prinesú falošné evanjelium, ktoré je zmyselné, znamená svetské evanjelium, ktoré podporuje sexuálne hriechy, všetko, to všetko je o sex. hriechoch.

Takže ja som videl veľmi masívne zemetrasenie, o ktorom mi PÁN hovoril, a viete že USA čelia súdu práve teraz, TÝM, ktorý to hovorí teraz s vami, iba ak by činili POKÁNIE, VŠETCI! Spolu so všetkými Cirkvami, začínajúc spolu s prezidentom USA Joe Biden, KAŽDÝ! Aby sa stretli ako jeden človek a ČINILI POKÁNIE! A ODVRÁTILI SA OD HRIECHOV!

A PÁN VYŽADUJE, ABY MA POZVALI, ABY SOM ICH VIEDOL DO NÁRODNÉHO POKÁNIA!

PÁN JE VEĽMI ŠPECIFICKÝ A KONKRÉTNY v JEHO CESTÁCH.



Vy nemôžete uhýbať, nemôžete vyjednávať, nemôžete si priať, aby to zobral preč.
PÁN HOVORIL SÚD!

A zemetrasenie, ktoré zatrasie, je neviem presne kde to je, ale ja som povedal, že poznám krajinu, ktorú som zasiahol so súdom zemetrasením, možno to zemetrasenie sa stane kdekoľvek.

Ale ja som videl prichádzať zemetrasenie a každý potrebuje byť v pohotovosti V POKÁNI a byť v správnom postavení pred PÁNOM, pretože teraz je to VEĽMI JASNÉ, ŽE


MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Znova, žehnám Vás vo vašich Cirkvách kde sedíte ( CIRKVI POKÁNIA A SVÄTOSTI, pozn. ) pripravujete sa na BOHOSLUŽBU, aby ste uctievali PÁNA JEŽISA, aby ste uctievali BOHA DUCHA SVÄTÉHO, BOHA OTCA, VŠEMOHÚCEHO.

Je to tak úžasný čas, že vám je daná taká privilégia, ja sa zaoberám Cirkvou v Čine, ked sú prenasledovaní pre uctievanie JEŽIŠA. Riadim veľmi seriózne veci tam v Číne, kde ľudia sú vážne prenasledovaní pre uctievanie JEŽIŠA.

Takže je to veľmi seriózna vec, keď vám PÁN dá tú výhodu a privilégiu, aby ste HO uctievali slobodne.

Takže som prišiel vás požehnať, kde sedíte vo vašich Cirkvách, ( v Cirkvách Pokánia a Svätosti, pozn., ) aby som požehnal vaše rodiny, váš kresťanský život, vašu spásu, vašu spravodlivosť, požehnal vašu večnosť, aby ste vstúpili do Neba, aby diabol bol stratový. A JEŽIŠ ABY VYHRAL.

Dokonca ako sedíte v Cirkvi, aby ste boli veľmi seriózni a rozhodnutí, že ste prišli hľadať Kráľovstvo BOŽIE. Vy ste sa neprišli pozerať po dievčatách, vy ste neprišli pozerať po mužoch, aby po vás pozerali, NIE!!!
Buďte si istí, že keď ste tam, VY UCTIEVATE ROZHODNE PÁNA ! TOTÁLNE!
Pretože toto je výhoda, to je privilégia!


Iní nemajú takúto privilégiu sa zhromaždiť. Takže nech vás PÁN žehná. Ale ja som videl množstvo uzdravení, ktoré sa udejú medzi terajším časom a Menengai 4. Chromí budú chodiť, slepé oči vidieť, hluchí budú počuť, také množstvo! Ja som videl tiež aj rany! Ja som videl tiež aj rany, tí, ktorí majú seriózne rany na tvári, ktoré sa okamžite vysušia, vo veľmi žalostnom stave, nemocnice sa vzdali, vo finálnom stave, a potom oni budú uzdravení. Takže Menengai bude masívne.

Nech vás PÁN žehná, ja vás žehnám v mocnom MENE JEŽIŠ. A POKRÝVAM VŠETKY VAŠE CIRKVI ( POKÁNIA A SVÄTOSTI, pozn. ) SO SVÄTOU VEČNOU KRVOU JEŽIŠA, ŽE AJ BUDETE TERAZ UCTIEVAŤ, BUDETE ÚPLNE POKRYTÍ PÁNOM, DOKONCA AJ KŇAŽSTVO, BISKUPI, PASTORI, NAD VŠETKÝMI, NAD ZHROMAŽDENÍM, ktokoľvek potrebuje uzdravenie, prijmite uzdravenie, medzi terajším časom a velikým mítingom.

My sme ohromení číslami, ktoré sme videli, samotná Uganda viac ako 400 Pastorov a delegátov, ja neviem koľko veľa autobusov, 20 – 26 autobusov… a potom spoza hraníc číslo je veľmi veliké, my dostávame množstvo emailov a leteniek, z celého Sveta. Ľudia prichádzajú z každej časti Sveta, z Kanady, z Európy, Francúzska, zo všade, z Talianska.

Takže toto je veľmi veliký čas, zoberte si z toho výhodu a opýtajte sa sami seba: AKO TOTO NAVŠTÍVENIE MENÍ MOJE KROKY S KRISTOM? Pamätajte, že všetko toto sa deje, aby sa pripravila cesta


PRE SLÁVNY PRÍCHOD MESIÁŠA.

Stále sa opýtajte sami seba a stále si robte duchovnú inventúru: že dnes, keď ja idem do Cirkvi, o koľko som lepší než včera? Tento týždeň, keď pôjdem, do Cirkvi, o koľko som lepší, než som bol minulý týždeň?
Pretože vy by ste mali rásť zo slávy do slávy.


Ja vás žehnám v MOCNOM MENE JEŽIŠ, nech sa stane, Amen.

PS – KAŽDÝ, KTO TÚŽI ÍSŤ DO KENE NA HISTORICKÉ PREBUDENECKÉ UZDRAVOVANIA PÁNA, KONTAKTUJTE CIRKEV POKÁNIA A SVÄTOSTI
Kontakty: Snr. Arcibiskup A. Priatelova: 0948 288 495
Email: repentslovakia@gmail.com


Off 

6.12.2021 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top