Home
 

PÁN VYŽADUJE POKÁNIE OD VŠETKÝCH NÁRODOV!, 30. AUGUST 2021, 2. časť

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV,
DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP., DR. OWUOR
ktorí vedú ZBOR POKÁNIA A SVÄTOSTI GLOBÁLNE
odvysielané na www.jesusislordradio.info
Dňa 30. August 2021
, – druhé PROROCTVO PÁNA
Sumarizácia:

Opäť, požehnaní ľudia, ako som už povedal, PÁN ma zaviedol do dediny a k tejto šialenej žene, ktorá bola veľmi násilná, šialená a veľmi agresívna a keď ju PÁN privedie do prítomnosti JEHO PROROKOV, je uzdravená. Sláva vyjde a dotkne sa jej a ona je uzdravená.

Musíme sa pripraviť na príchod MESIÁŠA!

Toto sú znaky, že KRÁĽ PRICHÁDZA!

Pretože PÁN si pamätal Cirkev. Ale nemôžeme byť ani slepí, nemôžeme byť slepí k tomu faktu, že som varoval New Orleans, varoval som Louisianu a New Orleans opäť. Stále si pamätám, že to bolo na radnici, radnici Nairobi, 18. júna. Radnica v Nairobi 18. júna, keď som varoval New Orleans, ak si dobre pamätám, myslím, že to bol rok 2009? 2009 alebo 2008, musím skontrolovať rok.

Varoval som však New Orleans pred Katrinou, keď som im povedal, že z oceánu prichádza búrka a zasiahne ich veľmi tvrdo. Bol som na radnici počas Bohoslužby, odkiaľ som dal toto proroctvo. A veľmi dobre si pamätám, bol 18. jún, presný dátum, keď som ich varoval, a potom ste videli, čo sa stalo, keď Katrina zasiahla.

A potom teraz vidíte, že včera ich Ida trafila presne k dátumu na výročie, k dátumu. Na výročie, na dátum. Na výročie Katriny. To je úžasné. To je veľmi šokujúce. O 15 rokov neskôr!

Aj keď vedci tvrdia, že je to nepravdepodobné, nie je to možné.

Ale to vás upozorňuje na skutočnosť, že musíme ČINIŤ POKÁNIE!

Potrebujú činiť pokánie.

Národy musia činiť NÁRODNÉ POKÁNIE!

Toto je Mardi Gras. Mardi Gras. Mardi Gras, ktorý sa deje v New Orleans, kde ženy tancujú v bare, v krčmách a odhaľujú svoju nahotu, ukazujú ľuďom svoju nahotu, keď pijú. Viete o všetkej tej homosexualite, ktorú vidíte v USA, PÁN varoval, že ON chce pokánie.

PÁN hľadá POKÁNIE! Hospodin prikázal NÁRODNÉ POKÁNIE!

PRICHÁDZA MESIÁŠ!

Ďakujem.

Off 

31.8.2021 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top