Home
 

PROROCTVO O NAJVÄČŠOM HLADOMORE VÔBEC PRICHÁDZAJÚCOM NA ZEM, 4. APRÍL 2020

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽÍCH NAJVÄČŠÍCH PROROKOV,
DVOCH SVEDKOV ZO ZJAVENIA JÁNA 11 KAP., DR. OWUOR
ktorí vedú ZBOR POKÁNIA A SVÄTOSTI GLOBÁLNE
odvysielané na www.jesusislordradio.info
Dňa 4. APRÍLA 2020
Sumarizácia: 

Požehnaní ľudia, PÁN JEHOVAH mal veľmi sertiózny rozhovor túto minulú noc vzťahujúc sa na SÚD PÁNA, keď BARÁNOK otvoril prvé štyri pečate, chodli sme po celom Svete a hovorili o vypustení prvých štyroch jazdcov zo Zjavenia Jána ( v niektorých prekladov Biblie sa táto kapitola Biblie nazýva Apokalypsa, pozn. )

A teraz vidíme štvrtého jazdca a jeho vplyv, jeho hlavná úloha sa bude diať v súžení, a vo veľkom súžení. Takže môžete sami vidieť, že čas rýchlo beží a túto minulú noc PÁN hovoril so mnou o tom, čo prichádza na Zem, je to skutočne smutný čas prichádzajúci na tvár Zeme, pretože zrazu náhle, čo sa ukončí na Zemi.

Je tu seriózne obdobie sucha, ktoré prichádza, seriózne sucho a Nebo je zavreté. Ten, ktorý to hovorí s vami zatvorí Oblohu nad Zemou a seriózne sucho zasiahne Zem. A potom obrovský nedostatok vody zasiahne Zem.

Keď si budete chcieť umyť ruky, kvôli Koronavírusu, tam nie je vôbec voda. PÁN ma zobral na miesto a ľudia mi ukazovali prázdne kontajnery, ukazovali mi prázdne kontajnery. Nebola voda na Zemi. Pred nami je veľmi ohromný čas,

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Potrebujete sa pripraviť, byť znovuzrodení a opustiť toto miesto. Potrebujete sa všetci dobre pripraviť a opustiť toto miesto.

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Je tu historické sucho, ktoré prichádza na túto Zem, striktne na základe slov môjho jazyka. Je tu historické sucho, ktoré prichádza na Zem a keď príde, keď sa naplnia slová môjho jazyka, v tieto konkrétne dni, kedy slová môjho jazyka budú naplnené, to bude šokujúce, bude to šokovať ľudstvo, je to niečo, čo sa nestalo ešte na Zemi.

Dnes, v sobotu, 4. apríla 2020 o 1. 23 poobede EAT – východo – afrického času  

JA PREHLASUJEM, ŽE HISTORICKÉ SUCHO PRICHÁDZA NA TVÁR ZEME.  

A nie je voda v domoch, PÁN ma zobral po celom Svete a ľudia mi ukazovali prázdne kontajnery, prázdne nádoby, misy, boli prázdne. Pokiaľ vy hovoríte o umývaní vašich rúk, ja som zvedavý ako to bude, toho času to bude problém. Takže vy nechcete byť v tom čase. Ja dúfam, že toto sa stane vo veľkom súžení, ako som už dal proroctvo, kedy žiadny list nebude rásť na zemi.

Ale neuveriteľné sucho prichádza a ste si vedomí, že toto sucho prinesie strašný historický hladomor. A smrť na tvár Zeme. Ľudstvo vydieralo PÁNA. Ľudstvo zle zaobchádzalo, zneužívalo Služobníkov PÁNA, ktorí boli poslaní, aby im pomohli, aby ste išli naspäť k JEŽIŠOVI, v absolutnej svätosti, aby ste mohli vidieť Slávne večné Kráľovstvo BOHA JEHOVAH YAHWEH A MESIÁŠA. 

Kazatelia v Amerike pokračuju si robiť ich vlastné veci, kazatelia v Nigérii si pokračuju robiť ich vlastné veci, v Južnej Afrike, v Keni, všade, Tanzánia, … teraz sa pozrite. Je tu obrovské sucho, ktoré prichádza.

Toho času, 13. 24 hod, čo je 1. 24 hod. poobede, sobota, 4. Apríla 2020,

JA SOM OZNÁMIL TU A PREHLASUJEM

A NARIAĎUJEM, ŽE PRICHÁDZA

PRÍŠERNÉ SUCHO, NEUVERITEĽNÉ.

Keď ma tam PÁN dal, bolo to veľmi smutné. To ma šokovalo. Keď som to hovoril, ON mi povedal aby som vystúpil dopredu pred nimi a zasiahol Zem s týmto suchom. Keď som to hovoril, aby sa zavrelo Nebo a potom sa to stalo vo sne. Keď ma tam PÁN dal, bol som veľmi šokovaný. Veľmi smutné. Ako hriech môže zdevastovať ľudí. Môže zdevastovať telo človeka.

Takže na vrchole toho všetkého, čo sa deje teraz, PÁN stupňuje všetko. Je tu prichádzajúce historické sucho, nebo bude zatvorené na slovách môjho jazyka, na týchto slovách, ktoré hovorím práve teraz. A nie je dážď, nie je voda, všetky národy po celom svete, ľudia mi ukazovali ich nádoby.

Boli smädní, ich nádoby na vodu boli prázdne. A pamätajte sa, že to prinesie príšerný hlad, a príšernú smrť. Pretože si ani nebudete môcť umyť vaše ruky pred Koronavírusom.

MESIÁŠ PRICHÁDZA požehnaní ľudia. MESIÁŠ PRICHÁDZA! Ja som to ohlasoval mnoho rokov a teraz sa pozrite,… Teraz, keď PÁN prichádza, aby vám potvrdil, že ja som mal pravdu. TO JE OD TRÓNU BOHA VŠEMOHÚCEHO. A odovzdával som inštrukcie pre vstup do Neba. A tí, ktorí ma vydierajú, očierňujú, neuvidia KRÁĽOVSTVO SLÁVY.

Pozrite sa, pozrite sa teraz! Priniesol som posolstvo, prekrásne posolstvo POKÁNIA, ČINTE POKÁNIE, ODVRÁŤTE SA OD HRIECHOV, MESIÁŠ PRICHÁDZA, PROSÍM, ČINTE POKÁNIE!  

NECHOĎTE DO PEKLA, NEVSTÚPTE DO VEĽKEHO SÚŽENIA, BIBLIA HOVORÍ, VEĽMI JASNE, ŽE CIRKEV BUDE ZOBRATÁ VO VYTRHNUTÍ CIRKVI. Ja som videl znížené Slávne schody, znamená to, že PÁN hovorí, že je pripravený zobrať si JEHO CIRKEV TERAZ. Aký šokujúci čas, aký príšerný čas, aký hrozný čas.

A idete vychovávať rodinu. Vaše deti a vašu ženu, rodinu. Pozrite sa, ste tak verili tejto Zemi. MESIÁŠ PRICHÁDZA.

Keď sa tieto slová naplnia, vtedy budete vedieť, že ste vydierali, očierňovali POSLA BOHA YAHWEH, POSLA OD BOŽIEHO TRÓNU, keď ste STRAŠNE ZRANILI SRDCE BOHA, KTORÝ HO POSLAL ABY OSLOBODILI ĽUDÍ, ABY NEIŠLI DO PEKLA. ABY STE TERAZ MIERILI DO NEBA.

VEČNÉ MUČENIE, UTRPENIE V PEKLE NIE JE SRANDA. Je to tak príšerné. Žiadna laskyplná milosť tam nie je. PÁN poslal JEHO POSLOV, SLUŽOBNÍKOV. A všetko čo potrebujete je akceptovať to. Prijať to. Nikto nikdy nepozdvihol chromých zo zeme aby chodili. Nikto predtým neišiel na MÍTING  a nevideli ste to, žeby sa slnko zatvorilo, otvorilo, zatvorilo, otvorilo,… ( video môžete vidieť nižšie ) –  nie, pretože títo DVAJA SÚ TÍ, KTORÍ ZATVÁRAJÚ SLNKO! Počas dňoch súdu, počas dňoch súženia. A idú a zasahujú Neutronove hviezdy, dochádza ku zrážke neutrónových hvezd, otriasajú vesmírom, čo je vpredu je veľmi zlé!  Dvíhajú vašich chromých, prekrásna práca! A pre tých z vás v Keni, ktorí ste prijali posolstvo, ja prehlasujem nad vami požehnanie, tí, ktorí ste členmi tohto Zboru Pokánia a Svätosti, ja prehlasujem teraz nad vami túto ochranu.

V Keni, ktorí ste prijali a hostili ste dobre POSLOV PÁNA, ja prehlasujem že PÁN ochráni tento národ od Koronavírusu, a tiež od prichádzajúcho sucha. Ochranu zeme, ochranu vedenia národa, ochranu Cirkvi Pokánia a Svätosti, ktorá toto prijíma. A Tí z národoch, ktorí sú v tomto Zbore Pokánia a Svätosti, z iných národov. Tí, ktorí ste tu členmi v tomto Zbore, ja prehlasujem autoritou, že KRV JEŽIŠA VÁS POKRYJE, NA ZÁKLADE AUTORITY MÔJHO JAZYKA JA VÁS POKRÝVAM a pre ostatok Sveta, vy musíte zaplatiť kompletnú cenu, kompletný hnev, pretože ste vydierali, očierňovali.

Pre vydieračov, očierňovačoch v Keni a pre Cirkvi, ktoré stále si robia ich vlastné veci, vy musíte zaplatiť pod plným hnevom.

NEHOVORIL S VAMI PÁN?

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

BEZ SVÄTOSTI NIKTO NEUVIDÍ PÁNA JA SOM VIDEL MESIÁŠA PRICHÁDZAŤ

JA SOM VIDEL CIRKEV PRED BOŽÍM TRÓNOM AKO UCTIEVALA V SLÁVE 

To bolo ohromné! Večné uctievanie, večné oslavy v Nebi! V NOVOM MESTE JERUZALEM. Nech PÁN žehná tých, ktorí počúvajú TENTO HLAS, KTORÍ POČÚVAJÚ TENTO OHROMNÝ POHYB BOHA, TÝCH, KTORÍ SÚ ČLENMI TOHTO ZBORU POKÁNIA A SVÄTOSTI, tí, ktorí ste voli verní a nikdy ste ma nevydierali neočierňovali, tak vy ste ste pokrytí a ochránení. Ale ostatní, vy musíte zaplatiť na základe slov môjho jazyka. Tí, ktorí sú členmi ZOBRU POKÁNIA A SVÄTOSTI, ktorí poslúchajú SLOVÁ BOHA, to je všetko o vašich dušiach.

A tí, po celom Svete, ktorí ste členmi tejto Cirkvi Pokánia a Svätosti. Ja vás pokrývam s KRVOU JEŽIŠA. Že Koronavírus a tiež prichádzajúca epidémia ochorenia s pľuzgiermi, vredmi, a tiež s týmto suchom, príšerným uzatvorením Neba sa vás nedotkne. PÁN bude robiť zázraky, ochráni vás a privedie vás do JEHO SLÁVY.

Ale Zem konečne bude vedieť,

že PÁN poslal DVOCH PROROKOV, OD JEHO TRONU. Najváženejších PROROKOV BOHA YAHWEH,

 tí, ktorí komunikujú so živými bytosťami pred BOŽÍM TRÓNOM, nikto toto nerobí. TEN, ktorý povolá dole STAROVEKÝ OBLAK BOHA YAHWEH a príde dole, TÍ, ku ktorým BOH POSIELA PILIER JEHO SLÁVY A USADÍ SA NA TEMENE ICH HLAVY, A CHODÍ VŠADE OKOLO, KEĎ SI TO GENERÁCIA FILMUJE. Vy nemáte žiadne ospravedlnenia.

MESIÁŠ PRICHÁDZA.

PRIPRAVTE CESTU PRE PÁNA.

A tí, ktorí budú činiť pokánie, PÁN sa dá obmäkčiť. Tí, ktorí budú činiť pokánie a navrátia sa ku POSLOM PÁNA, BOH POZERÁ, BOH VÁS SPASÍ.

Todah Shalom. 

Off 

4.4.2020 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top