Home
 

PROROCTVO O OHROMNEJ MISII PÁNA PRICHÁDZAJÚCEJ DO PERU, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, 9. AUGUST 2018

PROROCTVO OD BOŽIEHO TRÓNU
SKRZE BOŽIEHO NAJMOCNEJŠIEHO PROROKA DR. OWUORA,
OZNÁMENÉ NAŽIVO V RÁDIU www.jesusislordradio.info
DŇA 9. AUGUSTA 2018

Aký úžasný čas, aké mocné popoludnie, tu, vo východo – africkom čase a v rozdielných časových zónach Sveta, Aký úžasný čas prichádzať k vám, čas teraz je blízko 20 min. po 17 hod., východo – afrického času.

PÁN JEHOVAH hovoril so mnou, ON hovoril s JEHO DVOMA SLUŽOBNÍKMI, túto minulú noc o misii PÁNA, ktorá prichádza do Latinskej Ameriky, ako ste si vedomí, PÁN hovoril o tejto misii o Peru v Lime, dokonca aj pred misiou v Taliansku, ON hovoril, PÁN pokračujúco hovoril o tejto mocnej misii BOHA JEHOVAH v Lime, Peru. Takže môžete vidieť tendenciu, povahu lásky smerom k Latinskej Amerike, môžete povedať, že ON túži priniesť ohromné vlny prípravy cesty, pokánia, príprave cesty pretože MESIÁŠ PRICHÁDZA. Do Latinskej Ameriky, na základe spôsobu, akým hovoril dôsledne, pokračujúco, neustále o misii, ktorá prichádza do Limy v Peru a teraz prijímame správy z Peru, že oni organizujú teraz stretnutie “matky” všetkých mítingov, najväčší míting, ktorý sa uskutočnil nedávno, bolo nám povedané, že ukončujú prípravy, parlament je zahrnutý, senátori, prijali sme od nich správy.

HOSPODIN hovorí, že toto bude veľkolepá mega návšteva, v Lime v Peru, v Latinskej Amerike. A ľudia v Latinskej Amerike veľmi milujú PÁNA. 

 

… na preklade sa bude pokračovať podľa čas. možností, vďaka za pochopenie

Off 

11.8.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top