Home
 

PROROCTVO O OHROMNEJ SLÁVE HOSPODINA, KTOROU POKRYJE JEHO SLUŽOBNÍKA, BOŽÍ NAJMOCNEJŠÍ PROROK DR. OWUOR, 18. APRÍL 2018

Oznámené DVOMA SVEDKAMI zo Zjavenia Jána 11 kap. a Zachariáša 4 kap.
naživo na www.jesusislordradio.info
Dńa: 18. apríla 2018 

sumarizácia: 

Ohromné množstvo SLÁVY okolo JEHO SLUŽOBNÍKA, HOSPODIN OSLÁVIL JEHO SLUŽOBNÍKA, na stretnutí, kde idem. A PÁN oslávi JEHO SLUŽOBNÍKA, Ohromné množstvo Slávy prichádza, takmer ako čo sa dialo v Helsinkách, keď HOSPODIN transfiguroval JEHO SLUŽOBNÍKA, POKRYL HO JEHO SLÁVOU. VEĽKOU ŽIARIACOU SLÁVOU a keď BOŹÍ MUŽ sa pohybuje, SLÁVA ŽIARI OKOLO PO CELOM MIESTE.

Takže je to stretnutie na ktoré idem, neviem, či je to Švédsko, mierim na veľkú konferenciu v Európe vo Švédsku, nasledujúci míting je v Španielsku, možno Austrália, ale je tu míting, na ktorý idem, kde HOSPODIN oslávi JEHO SLUŽOBNÍKA.

Práve teraz ja som na mojej ceste do švédska, takže možno je to Švédsko, keď to nebude Švedsko, možno to bude Španielsko, alebo Austrália, ale je to míting, na ktorý idem, KDE HOSPODIN MA OSLÁVI ÚPLNE, TAK VEĽA SLÁVY A KEĎ KRÁČAM, SLÁVA BOLA TAK ŽIARIACA. Takže toto je čas v ktorom žijeme, milovaní ľudia, MESIÁŠ PRICHÁDZA! 

TOTO JE SLUŽOBNÍK, O KTOROM BIBLIA PÍSALA, ŽE POŠLE SLUŽOBNÍKA, ABY PRIPRAVIL NÁRODY NA SLÁVNY PRÍCHOD MESIÁŠA. 

Takže prosím, odvráťte sa od všetkých hriechov a zlého, od klamstiev, od perverzie, od sladkej korupcie v ktorej ste boli, falši, korupcii, ktorú vidíte v Cirkvi, duchovnej promiskuite, kde ľudia sú znovuzrodení v nedeľu a v pondelok chodia obnažení, oblečenie žien a mužov, oni sa nestarajú,…. vyučovanie, pošpiňujú milosť PÁNA.

Pamätajte na list Židom 6:4-6,  – VAROVANIE ZNEUŽITIA MILOSTI!!! 

Pamätajte na list Židom 10:26-31 – VAROVANIE PRED ZNEUŽÍVANÍM MILOSTI, KTORÉ VIDÍTE V CIRKVÁCH! 

Pamätajte na 2 Peter 2:19-22 TIEŽ VARUJE PRED ZNEUŽITÍM MILOSTI! 

Je iba jediná obeť – obeť JEŽIŠA KRISTA NA KALVÁRII, TAKŽE TOTO NEMÔŽETE ZNEUŽÍVAŤ, TO PRINÁŠA CIRKEV KU SPÁSE, OSLOBODENIE A VSTUP DO VEČNOSTI DO NEBA.

JA SOM VIDEL PRICHÁDZAŤ MESIÁŠA, PROROCTVÁ, KTORÉ SOM DAL MUSIA BYŤ NAPLNENÉ. A ON SI PRÍDE ZOBRAŤ SVÄTÚ CIRKEV. SPRAVODLIVÚ CIRKEV, CIRKEV, KTORÁ JE POSLUŠNÁ, VERNÁ, KTOREJ MOŽNO VERIŤ. KTORÁ ŽIJE V STRACHU PRED BOHOM.

V múdrosti, v bezúhonnosti srdca, v čistote, Toto sú krásne veci, ktoré hovorím k Cikrvám. Nikto toto nehovorí, každý hovorí – peniaze, peniaze, peniaze,… vidíte korupcie v Cirkvi. Ale vy ste boli privilegovaní a môžete počuť tieto správy. 

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Nezahrávajte sa s týmto hlasom. Vyberte si svätosť, vyberte si spravodlivosť. Vyberte si strach pred BOHOM. Morálnu zásadovosť, múdrosť, vernosť, poslušnosť, zmeňte vaše oblečenie, odstráňte nemorálnosti z Cirkví! 

Off 

19.4.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top