Home
 

PÁN BOH VŠEMOHÚCI BRÁNI JERUZALEM, PROROCTVO ZO DŇA 22. DECEMBRA 2017

Proroctvo oznámené naživo v rádiu www.jesusislordradio.info
Dńa 22. decembra 2017
PROROK HOSPODINOV DR. OWUOR
Sumarizácia proroctva:

Nuž, HOSPODIN JEHOVAH, JEHOVAH MAGEN, HOSPODIN náš Štít, JEHOVA GANÁN HOSPODIN náš Ochránca, JEHOVAH TSORI, HOSPODIN naša sila. ON hovoril so mnou. HOSPODIN JEHOVAH MAGEN, HOSPODIN náš Štít, HOSPODIN JEHOVAH GANAN,  HOSPODIN náš Ochranca, Hospodin JEHOVAH TSORI, PÁN, naša sila, hovoril so mnou minulú noc. Hospodin hovoril so mnou o Izraeli, o štáte Izrael, Izraelskom národe, hovoril so svojim služobníkom o udalostiach, ktoré sa stanú  v Izraeli, v Jeruzaleme. A vidím ako prichádza do Jeruzalema obrovské násilie.

Vidím, ako ľudia utekajú, hádžu kamene, Izraelských vojakov, ako utekajú a bránia Jeruzalem, snažia sa prenasledovať mladých a týchto ľudí,… mnohé boje s tými ľuďmi, ktorí prišli z pásma Gazy a z územia West Bank, nastal veľmi vážny konflikt.

Znova, HOSPODIN JEHOVAH, JEHOVAH MAGEN, HOSPODIN náš Štít, JEHOVA GANÁN HOSPODIN náš Ochránca, JEHOVAH TSORI, HOSPODIN naša sila, dnes hovoril so mnou. Zobral ma do Jeruzalema túto minulú noc a vidím veľa násilia, Izraelskú IDF – armádu, Izraelskú políciu, vidím ich ako sa pokúšajú brániť Jeruzalem.

Ohadzujú sa tam kameňmi a je tam veľa násilia, je to niečo ako…. Arabi na jednej strane, veľa útokov, násilností a úteku, vyzerá to ako invázia. A potom vidím izraelského vojaka, ktorý ich  tlačí, beží s nimi, potom príde jeden z nich a udrie ho. Pán mi ukazuje, že izraelský vojak zasiahol hlavu. A potom neviem, či zomrel, ale je zasiahnutý  pištoľou. Takže je to strašné, hrozné násilie, ktoré prichádza do Jeruzalema.

Hospodin mi to ukázal. Ukázal mi veľa krviprelievania prichádzajúceho do Jeruzalema. A ukázal mi krv. Krv, ktorá prichádza do Jeruzalema. A to súvisí s nedávnym vyhlásením Spojených štátov Amerických, uznaním Jeruzalema ako za Jedno nedeliteľné Večné mesto štátu Izrael. A tak to znamená, že bude existovať väčšie násilie, ktoré sa čoskoro dostane do Jeruzalema. A Hospodin hovoril so mnou o tom. V tomto rozhovore som išiel dopredu a požiadal Hospodina, aby som obraňoval Jeruzalem.

Hovoril som s Hospodinom o tom v tom rozhovore v noci: Hospodinom JEHOVAH a ja som žiadal Hospodina, aby som obraňoval Jeruzalem, aby som obraňoval Izrael, štát Izraelský. A čítam práve teraz z Knihy Izaiáša: 4-5 a hovorí: 4Lebo takto mi riekol Hospodin: Ako keď vrčí lev alebo ľvíča nad svojou korisťou, hoci sa zvolá proti nemu hromada pastierov, že sa nezľakne ich hlasu ani sa nekrčí strachom pred ich lomozom, tak zostúpi Hospodin Zástupov, aby bojoval na vrchu Sione a na jeho pahrbe. 5Jako keď poletujú vtáci sem a ta brániac svoje mláďatá, tak bude Hospodin Zástupov chrániť Jeruzalem, aj ochráni a vytrhne, šetriac obíde a vyslobodí.

HOSPODIN JEHOVAH hovoril so mnou o tom, čo príde do Jeruzalema. Pozdvihol vo mne obavy z toho, čo príde do Jeruzalema a obrovské násilie a krviprelievanie. Potom mi ukázal veľa krvi, ktorá sa vylieva, a vidím izraelského vojaka ako padá, krváca a tak ďalej. Veľa úteku, násilia súvisiaceho s uznaním Jeruzalema ako večného nedeliteľného hlavného mesta Izraela.

A potom v tom rozhovore, keď mi PÁN ukázal inváziu, beh, násilnosti, otočil som sa, hovoril som s PÁNOM  a požiadal som PÁNA, aby som mohol brániť Jeruzalem, aby som mohol brániť štát Izrael.

A teraz som znova čítal z Knihy Izaiáša, kapitoly 31, verš 4 a 5. Hovorí: “Hospodin mi hovorí bez ohľadu na to, ako pastieri kričali a kričali, nemôžu vydesiť leva od zvieraťa, ktoré zabil. Rovnakým spôsobom, neexistuje nič, čo by ma mohlo zadržať, aby JA, PÁN BOH VŠEMOHÚCI SOM chránil horu Sion. 5. verš, ako vták, ktorý lietal nad svojim hniezdom na ochranu svojich mladých, tak JA HOSPODIN VŠEMOHÚCI budem chrániť Jeruzalem a brániť ho! Či dnes Hospodin nehovoril s Jeruzalemom?

Shalom

 Poznámka:  West Bank –  je vnútrozemské územie na západnom brehu rieky Jordán na Blízkom východe medzi Izraelom a Jordánskom.

Off 

22.12.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top