Home
 

PROROCTVO O MASÍVNEJ LAVÍNE UZDRAVENÍ V CELOGLOBÁLNEJ UZDRAVOVACEJ SLUŽBE V NEDEĽU DŇA 17. DECEMBRA 2017, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, PROROCTVO ZO DŇA 16. DECEMBRA 2017

Zhrnutie Posolstva, ktoré priniesol BOŽÍ MUŽ, NAJMOCNEJŠÍ PROROK PÁNA BOHA VŠEMOHÚCEHO 16. DECEMBRA 2017

Amen, nech Vám PÁN žehná milovaní poslucháči. BOH JEHOVAH hovoril so mnou, Jehova Elohim, Stvoriteľ Izraela, ktorý si vybral Izrael, áno, že Izrael je stredom Zeme a Jeruzalem je stredom Zeme.

Včera v noci, nie túto noc, ale predošlú noc, PÁN so mnou hovoril o veľkom prebudení a my videli, aké je to obrovské, začalo ako plameň, ako divoký požiar, ktorý konzumuje Cirkev a krajinu. Je nádherné to vidieť. Pán hovoril so mnou o Mega masívnej historickej liečivej službe, ktorá príde túto nedeľu, už asi o 24 hodín … Je teraz asi 5 minút okolo polnoci Východoafrického času. ON už spôsobil, že som žil ten deň. historickú mega liečebnú službu a PÁN ma zdržiaval, tu v Nairobi.

ON dal do mojej dlani kopec listov, obrovský rozkvet na mojej ruke- BOH, SAMOTNÝ OTEC, sám PÁN JEŽIŠ, ako odtrhol lístie, keď ma zobral k Božiemu trónu, tie listy rozkvitali veľmi ohromným spôsobom. Môžem vidieť konáre ako tam rastú, sú pre uzdravenia národov HLASOM BOŽÍM v túto prichádzajúcu nedeľu, bude veľká Mega uzdravovacia služba.

Videl som uzdravenia v susedných chudobných štátov Afriky, v Keni, videl som ľavú ruku, ktorá bola mŕtva, v doline Rift ( v Keni, pozn. ), mimochodom, ON mi ukázal ruku a potom som povedal :” to je dobre”. Potom sa ruka vráti do života. Pán mi prikázal zodvihnúť moju ľavú prorockú ruku pred tento národ a pred iné národy a moc odíde a návšteva bude extrémnym spôsobom. Veľa veľa stavov / diagnóz, videl som ich toľko… Ľud Hospodinov trpí, ukázal mi stavy ( diagnózy ) v tejto krajine a za touto krajinou. 

Prebudenie posledných časov, ktoré priniesol MESIÁŠ začalo, je to obrovský divoký oheň, oheň, ktorý nemôže byť kontrolovaný, je to oheň, ktorému sa nedá zabrániť, ktorý bude horieť MOCOU DUCHA SVÄTÉHO, DUCHOM SVÄTÝM. Aké ohromné je toto prebudenie!

Pán hovoril so mnou o nedeli, ako stojím pred NÍM, zdvíham svoju prorockú ľavú ruku a bude pohlcovať ľudí v Cirkvách a moc tu padne na týchto stretnutiach. Z ostatných Zborov / Cirkví prídu tu všetky ovce na pasienky, kde sú zelené polia.

Hospodin opäť svoj ľud vymaní z bolesti, hanby, agónie a utrpenia. Ako to robí, vyčistí Cirkev. Hospodin porazí lož falošných prorokov, falošných apoštolov …

Teraz PÁN používa toto obrovské PREBUDENIE NA VYČISTENIE CIRKVI.Chcel by som povzbudiť národy zo zahraničia, rovnakým prehlásením, vy dokonca máte mega internet, máte silnejší internet, vyhláška je jasnejšia. Všetky naladené národy, nie je čas, MESIÁŠ PRICHÁDZA PRE SLÁVNU CIRKEV.

Toto je hodina, kedy ON začína prebúdzať celú planétu. Vo Fínsku ďalšie uzdravenie z minulej nedele. Úžasné ohromné prebudenie. Toto sú ohromné dni, bez ohľadu na prvý svet, alebo tretí svet, PÁN navštevuje všetky národy. Toto sa stáva príležitosťou na vašu návštevu pri príprave cesty na príchod MESIÁŠA. 

Zachovávajte spravodlivosť, prijmite JEŽIŠA a znovuzroďte sa. Tu sme videli 120 chromých ( približne..? )  Nevieme všetko,…čo vieme, je neuveriteľný príbeh o JEŽIŠOVI. Mocný príbeh obnovy, neskoršej sláve, poslednom pomazaní, poslednej autorite, poslednom daždi. PÁN BOH, sám OTEC v miestnosti Trónu je zapojený. CIRKEV SA TERAZ MUSÍ ROZHODNÚŤ O JEJ VEČNOSTI.

Videl som historické uzdravenia, cunami vlny uzdravení, nepretržité, nepretržité, tí, ktorí sú naladení zo zahraničia, prijmite od Hospodina. Teraz je čas vašej návštevy, prijmite návštevu neskoršej Slávy, návštevu posledných časov. Obrovská príležitosť v pohodlí vášho domova, ako sa naladíte. Keňa sa pohybuje vyššie a vyššie a toto je  otvorené pre celé telo KRISTOVO. A priniesli k  PÁNOVI JEŽIŠOVI ľudí,
boli chorí, mali zo všetkých druhov ochorení a ON ICH VŠETKÝCH UZDRAVIL.

TOTO SÚ INŠTRUKCIE, KTORÉ DAL BOH, OTEC. Ja oznamujem neskoršiu Slávu PÁNA. ON ide navštíviť TELO KRISTOVO, bez ohľadu na hranice, určite je to hodina vašej návštevy, dodržiavajte posolstvo spravodlivosti, návrat k Svätosti je jasný, kráčajte po úzkej ceste, kráčajte po tesnej ceste kvôli cene spásy. 

VIDEL SOM MESIÁŠA PRICHÁDZAŤ, ON HOVORIL SO MNOU VEĽMI JASNE. JEDINÝ A IBA JEŽIŠ PRICHÁDZA! 

Toto je hodina predtým, než sa dvere zatvoria! Vyhýbajte sa hriechom, pozrite sa na silu pokánia v Keni! 

Tí, ktorí zmenili svoje spôsoby, vidia ovocie. HOSPODIN mi ukázal ovocie listov Stromu života. Pripravte cestu, KRÁĽ SLÁVY PRICHÁDZA. PÁN KRISTUS PRICHÁDZA! Neskoršia sláva bola uvoľnená, oveľa väčšia ako prvý dážď, všetky národy sa teraz podieľajte na tejto Sláve a pripravte cestu!

Žite život dobrodružstva s PÁNOM. Zázraky sa dejú v tejto krajine. MESIÁŠ sa blíži. HOSPODIN ich uzdraví v najväčších počtoch. Toto je Sláva HOSPODINOVA, JEŽIŠA, BOHA OTCA, SVÄTÉHO DUCHA. Môj jediný a iba jeden Priateľ. Nech vás Hospodin žehná ľud Zeme. MESIÁŠ sa blíži.

Ďakujem vám a Shalom.


Off 

17.12.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top