Home
 

OHROMNÁ GLOBÁLNA UZDRAVOVACIA SLUŽBA, VYSIELANÉ NAŽIVO V RÁDIU, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, 27. AUGUST 2017

Proroctvo oznámené v rádiu JESUS IS LORD RADIO, http://www.jesusislordradio.info1743691_580582558697084_1552932791_n
Dňa: 27. AUGUSTA, 2017

NAJMOCNEJŠÍ PROROK HOSPODINOV DR. OWUOR

PÁN JEHOVAH, JEHOVAH SPASITEĽ, ON so mnou hovoril. JEHOVAH hovoril so mnou dvakrát, pri dvoch príležitostiach. ON hovoril o veľkej návšteve, ktorá zasiahne túto Cirkev, Cirkev KRISTOVU, tu v Keni a vo veľa iných národov, ktoré počúvajú.

JEHOVAH ELOHIM, VEČNÝ STVORITEĽ, JEHOVAH EL HOSSEINI, JEHOVAH EL SHALOM, JEHOVAH EL ADONAI, JEHOVAH ELYON, JEHOVAH EL OLAM, JEHOVAH SABAOTH, JEHOVAH ROHI, JEHOVAH ELSHADAI, JEHOVAH TSIDKENU, JEHOVAH JIREH, JEHOVAH ELGIBBOR, JEHOVAH SHAMMAH, JEHOVAH ELOHEKA, JEHOVAH M´GADDISHCEM, JEHOVAH RAPHA, JEHOVAH NISSI, JEHOVAH JIREH, JEHOVAH GANAN, JEHOVAH ELYON, JEHOVAH BARA, JEHOVAH MAGEN, JEHOVAH MA´OZ, JEHOVAH MACHSI – PÁN MOJE ÚTOČISKO, JEHOVAH MEPHALTI – PÁN MÔJ SPASITEĽ, JEHOVAH MISQABBI, JEHOVAH NISSI,  JEHOVAH ORI, JEHOVAH KANNA, JEHOVAH KABODHI – PÁN MOJA SLÁVA, JEHOVAH YASHA – PÁN MÔJ SPASITEĽ, JEHOVAH TSORI – PÁN MOJA SILA, JEHOVAH GOÉL, JEHOVAH SEL´I, PÁN JEHOVAH HAMELECH – PÁN KRÁĽ, ON hovoril so mnou dvakrát, v dlhých rozhovoroch, pred dvoma, dňami, predvčerom avčera a teraz. V priebehu 48 hodín mi PÁN hovoril o návšteve, ktorá sa udeje v Cirkvách. 

A ja vidím ohromné uzdravujúce pomazanie, ktoré zasiahne Cirkvi práve teraz ako hovorím, ako hovorím teraz, PÁN vás ide navštíviť, ja viem, že máte stretnutia na veľa miestach práve teraz, SILA PÁNA vás ide navštíviť, viem, že ste na originálnych stretnutiach osláv, ľudia budú uzdravení na rozdielnych miestach stretnutí, vaše Bohoslužby v Cirkvách majú stretnutia vo veľkých zhromaždeniach, ľudia majú stretnutia v Nairobi, v centrálnom parku, v Mombase, v Kakamege, v Kericho, v Kitale, v Bungoma, v Kisumu, … dokonca aj utečenci sú tam.

Práve teraz PÁN ma požiadal, aby som uvoľnil uzdravujúce pomazanie, ktoré nasiakne celý národ dnes.  A dosiahne to tak ďaleko, ako aj iné národy – Austráliu, Nový Zéland, Južnú Kóreu, všade, nezáleží kde, je to bez hraníc, V tomto rozhovore minulú noc som videl, ako som uvoľnil uzdravujúce pomazanie JEHOVAH do Cirkvi a potom som videl veľa dokumentov, veľa dokumentov som prijal od PÁNA Z JEHO RÚK. ON  MI DÁVAL VEĽA DOKUMENTOV. 

PÁN JEHOVAH mi začal dávať veľa dokumentov, veľa dokumentov uzdravených. Prijal som veľa dokumentov, tiež som prijal dokumenty Mamy Rosy túto minulú noc. Túto minulú noc PÁN mi podal s JEHO rukami, dokumenty Mamy Rosy, popri ostatných dokumentov mi ON dal  jej dokumenty po jej uzdravení. Takže vidím veľa, veľa dokumentov a umiestnil som dokumenty pod matrac mojej postele. Takže keď som prijal dokumenty, otvoril som matrac a umiestnil som tam veľa dokumentov, veľa, veľa, veľa dokumentov uzdravených ľudí. Takže je množstvo ľudí, ktorí budú uzdravení každú minútu odteraz, keď MUŽ BOŽÍ nariaďuje v MENE JEŽIŠ.

V Biblii vidíme Matúšovi 12:15, Biblia hovorí veľmi jasne o uzdravujúcom pomazaní PÁNA a teraz sa nachádzame na ohromnej križovatke, na pokraji večnosti, 

Matúš 12:15 15Ale Ježiš to poznal a ušiel odtiaľ. A išlo za ním mnoho zástupov, a uzdravil ich všetkých

Takže PÁN má kapacitu, ON je ochotný uzdraviť každého z vás, kdekoľvek ste, a ja viem, že je veľa ľudí v rôznom stave, máme chromých, ľudí, ktorí túžia chodiť po prvý krát, máme slepých, zmrzačených, hluchých, nemých, paralytikov, poranenia chrbtíc, nádory, rakoviny, diabetes, krvné ochorenia, leukémie, ľudí s vysokým krvným tlakom, ľudí s chronickými ranami, ľudia s fibrózou, rozdielne typy nádorov, ženy s krvnými ochoreniami, ženy s uzavretou maternicou, deti narodené so slabým krkom, ktorý nemôže podopierať hlavu.

Takže toto je ohromný čas v histórii Cirkvi, predtým, než nariadim toto uzdravovacie pomazanie na celú krajinu, chcem čítať z Deuteronomium 7:15 15Hospodin odstráni od teba každú nemoc a všetky zlé neduhy egyptské, ktoré znáš; nevzloží ich na teba, ale ich dá na všetkých tých, ktorí ťa nenávidia.  

Práve teraz sú tiež ľudia aj s HIV pozit., oni trpia v tomto stave toho času a niekedy lekári hovoria, nieje možná liečba, možno je to chronická rakovina, … ale PÁN mi dal tak veľa dokumentov tejto noci, bolo to ohromné, dával mi dokumenty. Otvoril som môj matrac v dome a dal som všetky dokumenty pod matrac a tam bolo veľa dokumentov, PÁN mi ukázal, veľa dokumentov. A niektoré tam už boli, to je úžasné. Keď som otvoril môj matrac, pod matracom už tam boli niektoré dokumenty, Ruky PÁNA midali viac dokumentov

Takže kdekoľvek ste v Mocnom mene JEŽIŠ, MOCOU A AUTORITOU PROROCKÉHO JAZYKA KTORÚ MI DAL HOSPODIN, JAZYK, KTORÝ PRIPRAVUJE CESTU PRE SLÁVNY PRÍCHOD MESIÁŠA, KRÁĽA, TERAZ DVÍHAM MOJÚ ĽAVÚ PROROCKÚ RUKU K NEBU A TERAZ NARIAĎUJEM UZDRAVUJÚCE POMAZANIE, MASÍVNU UZDRAVUJÚCU MOC, KTORÁ OPÚŠŤA MÔJ JAZYK A ZAČÍNA VÁS NAVŠTEVOVAŤ silným a masívnym spôsobom cez celý národ Kene a na celé národy, ktoré teraz počúvajú. Nech vás PÁN v tejto hodine stretne v zúfalstve a potrebe, OTEC v MOCNOM MENE JEŽIŠ.

Teraz vyhlasujem, môj OTEC, aby si sa teraz dotkol chromých nôh, aby sa chromí postavili, dotkni sa uctievačov, aby boli úplne oslobodení a uzdravení, tí, ktorí uctievajú s ochoreniami, dotkni sa ich zmrzačených nôh, posilni ich, natiahni ich, aby sa postavili a chodili,  dotkni sa slepých očí, aby sa otvorili a videli zázraky tejto Zeme aj ďalej, veľa iných národov počúva, OTEC, dotkni sa zmrzačených nôh, natiahni ich a posilni ich, aj keď noha je kratšia a lekári povedali, že nemôžu pridať podporu, teraz učiníš zázrak stvorenia, PANE, aby si teraz počul hluchých, otvor uši hluchých, ja prehlasujem, že vaše uši teraz budú otvorené, aby vaše chromé nohy teraz chodili, slepé oči videli, aby vaše nemé jazyky boli uvoľnené, hluché uši otvorené, vaša zmrzačená noha bude posilnená, aby sa mohla dotknúť a chodila, aby ste opustili barle a invalidné vozíky, nariaďujem, aby sa zastavili krvné ochorenia, HIV – ja ťa preklínam vírus, ktorý zapríčiňuje HIV a nariaďujem masívne uzdravujúce pomazanie po tomto národe, aby bola iná cesta pre uzdravenie HIV, aby si poslal TVOJHO DUCHA SVÄTÉHO pred nimi ako kliniku, aby mohli byť negatívni, deti so slabými nohami, ja teraz nariaďujem vašim nohám, aby boli posilnené, nariaďujem krvácajúcim ochoreniam, aby sa zastavili, nariaďujem ranám, aby sa vysušili, nariaďujem nádorom, aby sa vstrebali teraz. 

S mojim Prorockým jazykom ja nariaďujem vašim slabým nohám, aby chodili, slepé oči videli, hluché uši počuli, jazyk, ktorý bol ťažký ( u nemých ), aby bol uvoľnený, nech teraz zmrzačené nohy chodia, rany nech sa vysušia, slabé nohy nech sú podporené, nádory teraz nech sa rozpustia, v hlave a po celom tele, rakoviny vyschnú, leukémie, krvné ochorenia, zlomené bedrá, tí, ktorí majú kovové časti v kĺboch a bedrách, ja nariaďujem masívne uzdravujúce pomazanie práve teraz Mocou a Autoritou Prorockého jazyka, ktorý si mi dal BOH JEHOVAH,  Ja nariaďujem, že teraz KRV JEŽIŠA prikryje všetky mítingy po celej Keni, historickými vlnami uzdravujúceho pomazania a oslávy nech prepuknú v tomto národe, aby teraz ľudia mohli oslavovať masívnu moc uzdravujúceho pomazania PÁNA. 

Nariaďujem autoritou môjho prorockého jazyka, aby ste teraz všetci prijali vaše uzdravenia, všade, dokonca aj duševne chorí aby boli uzdravení, aby každý našiel úľavu, našiel pomoc a bol oslobodený od boleasti, Dokonca aj krvácajúce ochorenia, aby sa zastavili vnútorné. Ľudia, ktorí majú postihnuté vnútorné orgány a potrebujú operáciu, ja nariaďujem v Mocnom mene Ježiš, aby dokonca aj vaše chromé deti chodili, hluchí, nemí, paralytici, poranenia chrbtice, každý druh chorôb, rany, choroby srdca, kardiomegáliu,… pľúcne ochorenia, obličky, rakoviny v ústach, zuby, pri strate aby sa vyvynuli nové teraz, tí, ktorí mali skazené, teraz urobíš zázraky Stvorenia BOH JEHOVAH. 

Ja teraz nariaďujem, že každé ochorenie pod slnkom, teraz poslúchni strašný prorocký jazyk a slová môjho jazyka, že každé ochorenie s autoritou odosielam vás a ruším vás, vládnem nad vami a pokrývam KRVOU JEŽIŠA celý národ v Keni, na všetky mítingy. Všetci ľudia teraz prijmite vaše uzdravenia, v MOCNOM MENE JEŽIŠ, aj nad inými národami, Amen,

MESIÁŠ PRICHÁDZA  

PRIPRAVTE CESTU

Shalom

Off 

28.8.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top