Home
 

POSOLSTVO – CESTA SVÄTOSTI, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, 1. AUGUST 2017

Proroctvo oznámené v rádiu JESUS IS LORD RADIO, http://www.jesusislordradio.info1743691_580582558697084_1552932791_n
Dňa: 1. august, 2017

NAJMOCNEJŠÍ PROROK HOSPODINOV DR. OWUOR

BOH JEHOVAH, BOH NEBA so mnou hovoril o ceste Svätosti a s tým sa s vami chcem zdielať poslucháči dnes, JEHOVAH MAGEN – MÔJ OCHRANNÝ ŠTÍT – Deuteron. 33:29, JEHOVAH ADONAI, PÁN BOH, JEHOVAH KANNA – ŽIARLIVÝ BOH IZRAELA – EXODUS 34:14, JEHOVAH HOSHE´AH – PÁN MÔJ SPASITEĽ – ŽALM 29, JEHOVAH ROPHE – UZDRAVITEĽ – IZAIÁŠ 53:4,5, JEHOVAH ORI – PÁN MOJE SVETLO – ŽALM 27:1, JEHOVAH MEPHALTI – MÔJ ZÁCHRANCA – ŽALM 18:2, JEHOVAH HAMELECH – VEĽKÝ SPRAVODLIVÝ KRÁĽ – ŽALM 98:6, JEHOVAH HASHOPET- PÁN MÔJ SUDCA – SUDCOV 11:27, PÁN, SPRAVODLIVÝ SUDCA, ON so mnou hovoril o ceste Svätosti. A to je veľmi dôležitá správa pre Cirkvi. Tí z vás, ktorí ste schopní písať, si to môžete zapisovať, Cirkev celosvetovo, globálne, ohľadom toho, čo teraz PÁN hovorí vzťahom k Cirkvi, ohľadom na Cirkvi, prislúchajúc Cirkvám. 

JEHOVAH NISSI, MÔJ PRÁPOR, idem opísať rozhovor, do ktorého ma zapojil a ktorý sa vzťahuje na Cirkvi celoglobálne a potom v tom rozhovore,.. tí, ktorí môžete písať, píšte si, toľko koľko môžete, potom vám to vysvetlím, dám vám zjavenie tohto rozhovoru, ktoré sa neudialo tejto minulej noci, ale v noci predtým.

V tomto ohromnom rozhovore ma PÁN zobral na miesto a ukázal misiu, pre ktorú ma poslal na Zem, ON mi ukázal, ako som kopal zem a použil som náradie na kopanie zeme, aby som vytvoril cestu. Takže som kopal celou tou cestou a kopal celú tú zem dlhej vzdialenosti, dlhej vzdialenosti, postavil ma na jedno miesto, mohol som sa pozrieť naspäť zo vzdialensoti na cestu, ktorú som urobil, veľmi dlhá a čistá a potom som tú cestu zalial asfaltom. ON mi dal náradie, bol som veľmi zaneprázdnený.

Pracoval som, potil som sa a asfaltoval som cestu, až pokiaľ tá cesta bola hladká, pretože som zakrýval tie miesta, ktoré boli hlboké, pokrýval som ich so štrkom a kameňmi, tie miesta, na ktoré som sa zameriaval, boli skutočne veľmi, veľmi hladké, takže som začal veľmi ťažko pracovať, potil som sa a asfaltoval som veľmi, veľmi dlhú cestu. 

Táto cesta sa zdá, že ide cez celú Zem, ale veľmi priamo, absolútne priamo. Tam, kde som stál, kedykoľvek som dosiahol určitý bod, PÁN mi dovoli zastaviť sa a pozrieť naspäť, aká dlhá je tá cesta a rovná, rovná cesta. A teraz, tohto času, zo špinavej cesty asfaltovú cestu, potil som sa celý, tak veľmi som sa potil a asfaltoval. Asfalt bol veľmi čistý, veľmi čistý, veľmi hladký. PÁN mi tiež dovolil dať obrubníky, ako koniec cesty, označovali koniec cesty, veľmi ohromný asfalt, veľmi dlhá a veľmi rovná, absolútne, extrémne rovná cesta, mohol som vidieť veľmi ďaleko z miesta, kde som začal. Tak krásna cesta. A v jednom bode som začal farbiť cestu. Používal som bielu farbu a značil som, označoval som znaky na ceste, aby ste videli veľmi jasne rozdielne pruhy. Veľmi rovné, značil som a potil som sa, celý som sa potil a značil som farbou, veľmi krásnou bielou farbou, značil cestu rôznymi čiarami, neviem koľko čiar, ale okamžite som mohol vidieť 3 čiary, línie, ktoré som dokončil. Možno je ich viac na druhej strane. Je to schopnosť zobrať ľudí. 

A potom, BOH JEHOVAH mi ukázal veľa ľudí toho času, keď som s NÍM kráčal na tejto ceste, keď som pokladal asfalt a videl som veľa ľiudí, veľa ľudí, niet divu, že som potreboval tri línie. Veľa ľudí, ktorí boli kresťania, kresťania tejto Cirkvi, ja hovorím o tejto Cirkvi, ( Zbor Pokánia a Svätosti, pozn. ) a oni pochodovali, spôsob, akým pochodovali bol úžasný, pretože som videl, súčasný typ pochodovania, ktorý vidíte v Keni oslavujúc vzkriesenie Mamy Rosy… IT IS WELL – MUNGU WETU – znamená – JE TO DOBRE – NÁŠ BOH – MUNGU WA NABII – BOH PROROKOV – AMEFUFUA – VZKRIESIL  Mama Rosa … ja som videl tých ľudí, ako pochodujú, oni pochodovali a oslavovali vzkriesenie Mamy Rosy, kráčali po tejto ceste, ja som bol vpredu a PÁN kráčal so mnou a keď som pozeral na typ pochodovania na tejto ceste,  veľmi ma to šokovalo, pretože to vyzeralo byť ako profesionálne, ktorých máme v Nairobi, máme v nakuru, v Nanyuki, máme v Kakamega, v Keroka, Nyamira, Bondo, v Mombase, toto máme tu všade dookola, oslavujeme vzkriesenie Mamy Rosy s bannermi, toto vyzerajú byť ako tí, ktorí kráčajú na tej ceste.

To ma skutočne šokovalo veľmi, pretože mi to umožnilo porozumieť niečo veľmi dôležité. Že keď PÁN ma poslal s JEHO autoritou premôcť smrť a vzkriesiť Mamu Rosu z rozkladajúceho sa mŕtveho tela, dodnes je živá, má sa dobre, keď toto PÁN urobil, ja som v úžase, keď prepuklo toto prebudenie, a ľudia sa schádzajú, aby pochodovali v rôznych miest v Keni a oslavujú vzkriesenie Mamy Rosy, ja som veľmi šokovaný týmto snom. Pretože tento sen otvoril moje oči.

Otvoril moje oči a zjavil mi, že keď vidíme toto zhromaždenie, ktoré pochoduje – túto Cirkev- a oslavuje vzkriesenie Mamy Rosy, oni v skutočnosti kráčajú na ceste PÁNA smerujúcej do NEBA. Takže toto ma veľmi šokovalo. Táto oslava, ktorá sa konala, ako sme kráčali,… it is well, … Mungu wetu… slová Mocného Proroka Pána, keď sa ľudia zhromaždili, teraz som tomu porozumel lepšie, že oni v skutočnosti kráčali na ceste PÁNA  smerom do Neba, na ceste Svätosti. Všetci z rozdielných miest. 

Čo s tými, ktorí neoslavujú? V jednom bode, keď ľudia oslavovali, ja som sa opýtal, mal som stretnutie, stretnutie s radou Biskupov a pozval som niekolkých ľudí, opýtal som sa, či oni tiež pochodujú, niektorí boli právnici, lekári, profesori, a jeden z nich odpovedal, že áno, že sa zhromažďujú, pochodujú, .. to je tak mocné! Pretože toto pochodovanie na ulici, oslavujúc vzkriesenie Mamy Rosy,.. teraz mám zjavenie od PÁNA na základe tohto rozhovoru, na základe tohto sna,  že toto pochodovanie je v skutočnsoti pochodovanie na ceste Svätosti a smerujú do Neba, do Slávneho Kráľovstva Boha. To ma tak veľmi šokovalo.

Teraz, v tom sne, ako kráčam s PÁNOM a vidím Cirkev, oni nasledovali, kráčali na tejto ceste, ktorú som kopal a asfaltoval a označoval s bielou farbou, PÁN tiež so mnou kráčal po mojej pravej strane, a ako oni nasledovali v dave, pochodovali, kráčali smerom do neba, potom mi PÁN ukázal inú cestu. 

Pán teraz ma berie presne rovnobežne s touto cestou, ktorá je ozdobená a krásna, ktorú som robil a potilsom sa na nej.  Teraz sú paralelné, ako vidíte spôsob, akým sú diaľnice vytvorené, cesta, keď chcete ísť do nákupného centra, niekedy je tam malá priekopa, ktorá vyzerá ako odtoková nádrž, videl som, že tam bol odtok, ale tiež aj veľa trávy, buriny,… ale môžete vidieť veľmi jasne rozdiel medzi cestou PÁNA, kde sa ľudia zhromažďovali, pochodovali, oslavovali moc vzkriesenia BOHA JEHOVAH, vzkriesenie Mamy Rosy, oni tam v skutočnosti pochodovali do Neba. 

Cesta paralelná, tiež, ale to bola cesta špiny, prašná cesta a bola úzka. Bolo to veľmi, veľmi úzke a plné prachu a veľa skál a čo; To nebolo hladké a to je úzka cesta, mohol by som povedať takmer, takmer pol metra, takmer pol metra na šírku, ale niektorí ľudia chodili po tejto ceste.
To ma šokovalo!

Nejakí kresťania kráčali na podobnej, ale na zaprášenej ceste. Chcem to vysvetliť veľmi pozorne. 

Tá zemina je načervenalá, typická načervenalá zemina, nie je to asfaltová, je to špinavá cesta s veľa kameňmi a jazdili, vidím nejakých z nich, vidím jedného z nich, kroí ich viedol riadil bicykel – niektorí jazdili na bicykloch a to sú tí, ktorí ich vedú na tejto druhej ceste, ktorá je rovnobežná s diaľnicou Hospodinovou a táto cesta mala toľko prachu, toľko prachu. Do takej miery, do takej, že tieto prašné cesty, kde sa prach stáva akoby múka, ale červená, ako keby tam prechádzalo vozidlo alebo bicykel, vidíte tam potom veľa prachu, výpary z prachu.

Takže niektorí ľudia ma šokovali. Niektorí kresťania, v skutočnosti – to mi ukázal Pán – išli paralelne, ale na tejto ďalšej ceste, ktorá je špinavá, neurobená, ešte nie je urobená a je plná veľkej trávy a kameňov a bolo ťažké chodiť po tejto ceste. A keď prechádzali, tu bola jedna osoba, ktorá bola na bicykli, ktorá ich viedla. Keď jazdil na bicykli, vedúc ich a ďalšie menšie bicykle, vedúcich ľudí, ktorí išli za nimi, my sme boli na tejto strane s Pánom, ktorý kráčal po tejto krásnej aranžovanej a pripravenej ceste, ktorá je čistá, jasná. 

Ale tam boli malé údolia a iné,… nebola pripravená cesta. A išli. Bola to prašná cesta, nebola tam žiadna snaha, táto cesta bola zlá.

Pretože keď chodili rovnobežne s diaľnicou Hospodinovou, potom to, čo ma udivuje, je to, že ako diaľnica Hospodinova pokračovala s touto osobou, ktorá ich vedie bicyklom, zrazu mi Hospodin ukazuje miesto, kde sa dostane. Miesto, ktoré mi ukázal Hospodin, ako končí cesta, tá malá časť končí a je tam priekopa, takmer dva míle hlboko. Nie je to diera, pretože ide o dve míle hlbokú priekopu, je to hlboké. Takže to nie je ani diera; Je to, ako keby padol do ostrého vertikálneho pádu do údolia, dvoch míľ hlbokého údolia a všetko, čo je tak hlboko. Takže jazdil a ľudia ho nasledovali a skoro sa prevrhol, pretože sa takmer dostal do tej priepkopy! 

Nebol si vedomý toho, že tam bola tá pasť, a skoro sa prevrhol. A videl som, ako sa takmer zvrhol, potom sa zdržal. A keď sa zdržal – ja som bol na diaľnici Hospodinovej, Hospodin ma požiadal, aby som ich pokarhal. V hlase ma prosil Hospodin, aby som ich pokarhal. A pamätám si, že som ich pokarhal a povedal som: “Pozrite! Ako toto môžete urobiť? Idete do záhuby!!!”

Takže sa zastavili v tej chvíli – skoro sa prevrhli – Hospodin mi dal vedieť, že priekopa je hlboká dve míle. A to nie je diera – je to celé – celý tento región je teraz dva míle hlboký, takže by ste mohli povedať, že ide o veľkú dieru. Ako ďalej pokračuje ďalšia diaľnica Pána a spomínam si na osobu, ktorá sa takmer zvrtla nad tým, kto ich vedie na tejto druhej ceste po tom, čo som počul moje pokarhanie, a povedal som im, aby sa obrátili, vrátili sa a našli cestu na túto diaľnicu. Tak som im hovoril z druhej strany, od diaľnice Hospodinovej, s Hospodinom a Božími deťmi pochodujúcimi na druhej strane.

Potom si spomínam, že sa pokúšali obrátiť sa, obrátiť sa, obracali sa. A keď sa obrátili, videl som veľa ďalších žien a ľudí, boli to väčšinou ženy, ktoré boli zoradené, chceli vstúpiť do domu. Chcú vstúpiť do domu a vidieť odpadnutého vodcu – dostal sa do odpadnutia – odpadlíka, ktorý upadol do odpadnutia. Vidím taktiež zoradenie žien, ale oni sa obracali.

Takže skutočne sa obrátili, pretože sa skoro prevrhli a zomreli. A oni sa vrátili na miesto, asi tak desať (10) metrov –  bolo približne – a našli miesto, kde teraz na tejto ceste, špinavej ceste, ktorá nie je pripravená s hlbokými dierami, kameňmi a skalami,.. Je tam malá cesta, ktorá sa spája s diaľnicou. Vyzeralo to, ako by sa spojila táto cesta s diaľnicou Hospodinovou, aby sa mohli spojiť a vrátiť sa k diaľnici. Pretože som im v podstate povedal, aby sa dostali späť na diaľnicu.

Keď som tam stál, videl som, že sa teraz pripravujú. Ale ak sa pozriete na tú priekopu, pretože spojenie medzi malou – touto ďalšou falošnou cestou – a  diaľnicou Pána, ktorá je asfaltovaná, to je tá priekopa, o ktorej som hovoril. Tam je ten odtok, vyzerá ako priekopa. Teraz to ako pripojenie odtoku. Je to ako keby ste šli do Nakuru, alebo cestujete rovnomerne a tam je hlavná diaľnica a po stranách diaľnice sú nákupné centrá, ale medzi diaľnicou a nákupnými centrami je zvyčajne priekopa, kde je odtokový systém, niečo také. Avšak tentokrát je to trochu africké prostredie, kde máte veľa trávy. Nie je to dorobené. Táto drenáž nie je dorobená, takže tam máte veľa kríkov a trávy. Ale videl som, že existuje cesta. Teraz je tam cesta, ktorá spája tých ľudí, ktorí boli stratení na inej diaľnici.

Povedal som im, aby sa pripojili späť k diaľnici Hospodinovej, kde boli všetci, aby mohli prísť k nám. Takže je tam cesta, ktorá spája teraz z ich nečistej cesty, ktorá je neupravená, na diaľnicu Hospodinovu. A mohli vidieť, že táto cesta prechádza trochu dole popri odtoku ako kaňonovitá cesta a spája sa s miestom, kde sa zdá, akoby diaľnica mala otvor na obrubníku, pre odtokovú vodu. Môžem však tiež vidieť, že ako idú trochu nadol, predtým, než idú hore na diaľnicu, boli tam schody, ktoré boli urobené,kopali v pôde tej priekopy a urobili schody, urobili schody, niekoľko schodov.

Aj teraz ich stále môžem vidieť. Sú to dva alebo tri schody. Takže rozmýšľali ako s našimi bicyklami, vodca na bicykli sa pýtal, ako môžem spustiť bicykel po týchto schodoch a ísť po takejto malej priekope? Cesta, ktorú som teraz mohol vidieť. Vidím cestu. Nebola to priama cesta. Bola to tak trochu kľukatá a šla trochu doprava, a potom by sa mala pripojiť k Super  diaľnici, ku diaľnici Pána. A v tomto procese som ohromený. Keď videli cestu, premýšľali, ako by mohli jazdiť na bicykli po dvoch (2), troch (3) schodoch, ktoré boli naozaj z pôdy. Práve prekopanej pôdy. Vykopete dve úrovne a vyčistite schody. Ale teraz plánovali ísť, pretože sme mohli jasne vidieť cestu, ktorá ich teraz môže spojiť s diaľnicou Pána.

Avšak, keď tu stáli so svojim vodcom, ktorí sa chystali pripojiť k diaľnici, potom ma ohromilo, že niekto tam začal používať nejaké rastliny, aby urobil plot, ako keby to bol ohradený domov. Teraz som na dne tejto priekopy, vyzerá to takmer ako údolie, čo je akoby odtok medzi dvoma diaľnicami. Oddelenie medzi dvoma cestami, jedna je tá druhá ( špinavá ) cesta, druhá je diaľnica Pána. Oddelená časť, kde sú drenážne v priekope, teraz táto cesta, ktorá spája obe (2) prechádza cez toto malé údolie, ale vyzerá to, ako keby niekto na statku používal niektoré rastliny na výrobu plotu, ale boli s otvormi, na plote boli veľké otvory. Vidím tie otvory na plote, keď sa pripravovali na to, aby teraz prešli, aby sa pripojili ku všetkým ostatným na diaľnicu Hospodinovu, kde bol Hospodin a Jeho Najsilnejší Služobník. A tak, ako oni plánovali, ako môžu zastaviť s bicyklami,  boom, boom, boom, skákať, preskočiť po schodoch …, aby sa pripojili k druhým a nasledovali ich, potom zrazu náhle, na ľavej strane tejto spojovacej cesty, ktorá spojovala diaľnicu, je akoby statok, kde niekot používa rastliny, aby urobil plot a v tom plote sú veľké diery, a zrazu náhle som počul zvuk šelmy, boli tam nebezpečné šelmy vo vnútri tých dier v tom, čo vyzeralo ako plot, na statku. 

Tam boli šelmy, ktoré na nich čakali, na tej ceste, aby si boli istí, aby sa nedostali na cestu, diaľnicu PÁNA.  Veľmi divoké, dravé šelmy, oni v skutočnosti chrčali, otvárali tlamy, mohol som vidieť ich zuby. Pamätám sa, ja som ich volal a povedal som im: ” čo robíte? ako môžete kráčať na tej ceste? Ako je to možné, že ste šli po inej ceste? Toto je cesta PÁNA!” 

Takže keď ma PÁN požiadal, aby som ich pokarhal, oni sa nemohli k nám pripojiť na našu cestu, pretože šelmy ich čakali na tej malej priekope, vyzerá to ako dolina, ale tam sú čakajúce šelmy, znamená, že ich zastavujú, aby sa nepripojili k ceste PÁNA. 

Takže som ich požiadal, aby išli ďalej, a aby sa navrátili naspäť k ceste, … aby sa odvrátili od cesty, ktorá vedie k smrti.  

Oni sa trápili, povedali, že keď sa navrátia naspäť – oni musia, pretože tam sú šelmy – oni im nedovolia sa navrátiť na cestu PÁNA, takže oni museli hľadať cestu, plakali, rozmýšľali, ako to urobia, rozmýšľali, že keď pôjdu naspäť, kde opustili ľudí PÁNA, ktorí kráčajú na ceste PÁNA, budú už pravdepodobne tak ďaleko, tí ľudia PÁNA už budú tak ďaleko, nevieme, či ich dohoníme.

Takže PÁN mi dovolil počuť uvažovanie ich srdca, diskusiu a debatu, uvažovania ich mysle, ako boli zvedaví, ako sa dostanú naspäť na cestu PÁNA. A potom som sa zobudil. 

Takže chcem hovoriť k Cirkvi, celoglobálne. Ja viem, že Senior Arcibiskup Litunda bude hovoriť k určitým ľuďom vzhľadom na tento rozhovor, ja už som začal tento rozhovor s určitými ľuďmi, na hlavnom Oltári v Nakuru. Ale tento rozhovor sa týka Cirkví celosvetovo, globálne. 

Viem, že Senior Arcibiskup Litunda bude hovoriť k určitým ľuďom, ohľadom tejto záležitosti, ja už som začal rozhovor s určitými ľuďmi na Oltári v Nakuru včera v noci, k skupine, ktorá činila pokánie ohľadom tejto záležitosti, ale toto sa týka Tela Kristovho po celom Svete. 

V skutočnosti, keď sa teraz pozriete na TELO KRISTOVO CELOGLOBÁLNE, môžete vidieť, že tam sú dve cesty. Cesta PÁNA a potom je tam iná cesta, ktorú Cirkvi nasledujú. Väčšina Cirkví nasledujú túto inú cestu. 

Biblia je veľmi jasná, budem čítať z knihy Izaiáša 35 : 8-9 Najprv vám prečítam o svätej ceste Pána a potom vám dám zjavenie, čo PÁN hovorí. 

8A bude tam hradská a cesta, ktorá sa bude volať svätou cestou; neprejde po nej nečistý, ale bude pre nich pre samých, takže idúc tou cestou ani hlúpi nezablúdia. 9Nebude tam ľva, ani nijaká zver dravá nevyjde na ňu, nenajde sa tam; ale pojdú po nej vykúpení.

Toto je veľmi mocné milovaní ľudia, pretože PÁN hovorí veľmi hlbokým spôsobom k súčasnej Cirkvi, k prítomnému Telu Kristovmu. Ako som hovoril, hovoril som k určitej skupine ľudí na Oltári v Nakuru, ale táto udalosť, kráčanie po inej ceste, stále sa opakuje od počiatku Cirkvi na kríži, dokonca aj pred VEĽKÝM UKONČENÍM PRÍCHODOM MESIÁŠA. 

Keď pozeráte  na Cirkvi celoglobálne, vyzerá to, akoby mali dve rozdielne merítka. 

Vidíte Cirkvi, ktoré ma PÁN poslal ustanoviť ich a hovoriť pre NEHO, tieto Cirkvi si držia určitý štandard spravodlivosti, určitý štandard Svätosti a je tam nulová tolerancia ku hriechu a Osoba Ducha Svätého ich vedie, pomáha im a Duch Svätý im umožňuje, pomáha im dodržiavať Svätý štandard BOŽÍ. 

Židom 12:14 14Stíhajte pokoj so všetkými a posvätenie, bez ktorého nikto neuvidí Pána

Bez Svätosti nikto neuvidí BOHA, inými slovami povedané, nikto nevstúpi do Božieho Kráľovstva Mesiáša, Slávneho Kráľovstva Jehovah, OTCA, Slávneho Kráľovstva v Nebi, Sväté Slávne Kráľovstvo Boha. 

Ale vidiíte Písmo, ktoré som čítal, ktoré mi PÁN dovolil čítať dnes, to je Písmo, ktoré prefektne opisuje rozhovor, ktorý mal PÁN so mnou, o tých dvoch cestách. Pretože – SVÄTÁ CESTA TAM BUDE – znamená, že nebudú dve cesty, to je to, čo PÁN hovorí. Bude iba jedna cesta. Hradská cesta ( diaľnica )  tam bude, a tá cesta je opísaná v Izaiášovi 35:8-9, ktoré som práve čítal, ON hovorí o ceste, ktorá je skutočne vyzdvihnutá, vysoká, vznešená, vysoko postavená, vyvýšená nado všetky cesty. 

To znamená, že nemôžete porovnať,  nieje možné porovnávať medzi cestou PÁNA a akoukoľvek inou cestou. Vidíte, ako hovorí, ako vysoko postavená je tá cesta, bude o ňu postarané, dobre postavená pre PÁNA. KRÁĽ PRICHÁDZA! KRÁĽ PRICHÁDZA prejsť touto cestou. Je veľmi dobre pripravená. 

Takže keď vidíte knihu Izaiáša 35, ktorú som práve čítal, ON tu hovorí iba o jednej ceste. V podstate tu hovorí, že niesú dve cesty. Je iba jediná cesta, ktorá vedie do Slávneho Kráľovstva BOŽIEHO. A táto cesta je vyzdvihnutá, je zvýšená nad inými, je to pozdvihnutá cesta. 

A keď sledujete veľmi dôsledne tento rozhovor, ktoré mal PÁN so mnou minulú noc a Písmo, z ktorého som práve čítal, vidíte, že v podstate PÁN ma poslal pripraviť túto cestu pre PÁNA, PRE PRÍCHOD MESIÁŠA. Ale vidíte v podstate z tohto Písma, že táto cesta je JEŽIŠ KRISTUS, MESIÁŠ. 

Znamená, že keď ma PÁN tu poslal, k celej Zemi, od JEHO TRÓNU pre Zem, aby som pripravil Cestu pre PÁNA, ON ma v skutočnosti poslal a znovu zriadiť AUTORITU KRVI A KRÍŽA a povolať Cirkvi, aby sa navrátili k originálnemu evanjeliu Svätosti, originálnej spáse spravodlivosti. Inými slovami viesť Cirkvi späť ku KRISTOVI JEŽIŠOVI, SVÄTÉMU SYNOVI BOŽIEMU. 

 Inými slovami hovorí, poukázať Cirkvi na túto cestu, viesť ich k nej…, je to v podstate sám KRISTUS JEŽIŠ, MESIÁŠ. Môžete ihneď povedať, že je tu veľmi veľká mylná predstava o KRISTOVI JEŽIŠOVI, MESIÁŠOVI. Veľa krát som povedal, že odpadnutie v Cirkvi má v podstate za následok, že znížili merítko spravodlivosti a svätosti, ale takto sa sami neudržia, nezachovajú. To je neudržateľné, neobhájiteľné v tento deň, vám hovorím. 

Vidíme veľmi jasne, že je tu niečo o BOHU, čo sa nikdy nezmení a je to SVÄTOSŤ BOHA. JE TO SPRAVODLIVOSŤ  BOHA.  Z večnosti do večnosti, jedna vec na našom BOHU JEHOVAH, ktorá sa nikdy nezmení, JEHOVAH ELOHIM, JEHOVAH ADONAI, JEHOVAH BARA, JEHOVAH CHEREB, JEHOVAH ELI, JEHOVAH ELYON, JEHOVAH MISQABBI, JEHOVAH MEPHALTI, JEHOVAH ROPHE, JEHOVAH ORI, JEHOVAH SEL´I, JEHOVAH SHALOM, JEHOVAH SHAMMAH, JEHOVAH KABODHI, JEHOVAH GO´EL, JEHOVAH HOSHE´AH, JEHOVAH HASHOPET, JEHOVAH HAMELECH, JEHOVAH IMMEKU, – JEDNA VEC O BOHU JEHOVAH ELGIBOR, JEHOVAH ELOLAM, BOH IZRAELA, JEHOVAH SABBAOTH, ON JE SVÄTÝ, TOTO SA NIKDY NEZMENÍ, JE TO SVÄTOSŤ BOHA. A ja som to hovoril celosvetovo, po kontinentoch na tejto Zemi,  v tomto procese obnovy Cirkvi, že je tu niečo čo sa nezmení ohľadom spásy skrze KRISTA, ktorého uctievame, ktorého vyznávame, je SVÄTOSŤ BOHA, BOHA ktorého octievame. A rozdiel medzi našim a všetkými inými modlárskymi náboženstvami na tomto svete je ten, že uctievame SVÄTÉHO BOHA, JEHO MENO JE JEHOVAH, BOH IZRAELA.

A v tejto súvislosti vidíte veľmi jasne, že tým, že ma poslal, PÁN v skutočnosti hovorí:” choď a pripomeň Cirkvám celosvetovo, že štandard spravodlivosti, ktorý vidíte, štandard svätosti, ktorý vidíte, je knihe Židom 12:14, ktorý sa nezmení.

Potom sa opýtajte sami seba, aká je úloha času milosti, zmluva milosti, úloha Ducha Svätého, pretože veľa krát tvrdenie, potvrdenie svätosti, Božia svätosť bola dnešnou cirkvou v podstate nesprávne chápaná tak, že znamenala návrat cirkví, že keď zdôrazňujete Božiu svätosť, v podstate ich tlačíte späť k starému zákonu. Ale potrebujete byť veľmi opatrní celoglobálne, ako Cirkev, keď BOH JEHOVAH priniesol zákon, priniesol Zákon Novej Zlmuvy,

ON to dal spolu, Novú Zmluvu a Starú Zmluvu a máte Bibliu. 

PÁN hovorí v liste Židom 10:26-31

26Lebo keď dobrovoľne hrešíme po prijatí známosti pravdy, nepozostáva už viacej obeti za hriechy, 27ale jakési strašné očakávanie súdu a prudká pálivosť ohňa, ktorý má žrať protivníkov.28Keď niekto pohŕdol zákonom Mojžišovým, bez milosrdenstva zomrie na dvoch alebo na troch svedkov, 29a o koľko, domnievam sa, prísnejšieho trestu bude uznaný za hodného ten, kto zašliapal Syna Božieho a krv smluvy, ktorou bol posvätený, povážil za obecnú a Duchu milosti urobil potupu?! 30Lebo známe toho, ktorý povedal: Mne pomsta; ja odplatím, hovorí Pán. A zase: Pán bude súdiť svoj ľud. 31Strašné je upadnúť do rúk živého Boha.

2 Peter 2: 19-22 19ktorí im sľubujú slobodu, oni, ktorí sú sami otrokmi zkazy. lebo kým je ktosi premožený, tomu je i rabom. 20Lebo ak poznaním Pána a Spasiteľa Ježiša Krista boli unikli poškvrnám sveta a boli nimi zase sa zapletúc premožení, tak sú im posledné veci horšie ako prvé.21Lebo by im bolo lepšie bývalo nepoznať cestu spravedlivosti ako poznavším odvrátiť sa od vydaného im svätého prikázania. 22Prihodilo sa im, čo hovorí pravdivé príslovie: Pes sa navrátil k svojmu vlastnému vývratku a umytá sviňa pováľať sa v blate.

Židom 6:4-6 4Lebo je nemožné tých, ktorí už raz boli osvietení a ochutnali nebeského daru a stali sa účastnými Svätého Ducha 5a ochutnali dobré slovo Božie a rôzne moci budúceho veku, 6keby odpadli, zase obnoviť ku pokániu, ktorí sebe znova križujú Syna Božieho a vystavujú ho potupne na odiv.

Tu v spomínaných veršoch PÁN varuje pred zneužitím času milosti. V skutočnsoti je tam miesto, bod, kde varuje a hovorí: Keď niekto pohŕdol zákonom Mojžišovým, bez milosrdenstva zomrie na dvoch alebo na troch svedkov a o koľko, domnievam sa, prísnejšieho trestu bude uznaný za hodného ten, kto zašliapal Syna Božieho a krv smluvy, ktorou bol posvätený…

Vidíte, to Písmo, ktoré som spomenul, výstraha pred zneužitím doby milosti, PˇAN vyzdvihuje prevahu Nového zákona doby milosti. Zvrchovaná, najvyššia milosť. Zmluvu Najvyššej milosti, ktorú JEŽIŠ KRISTUS priniesol do Cirkvi. 

A ON prichádza veľmi, veľmi jasne povedať súčasnej Cirkvi: ” pozrite, ako boli obetované zvieratá pre krv, pre hriechy ľudí, ale v tejto Novej Zmluve, zvrchovanej Zmluve BOHA ktorá bola daná, je to Najvyššia zvrchovaná Zmluva,  KRVOU SYNA SAMOTNÉHO ŽIVÉHO BOHA. 

Preto je veľmi dôležité, aby sme porozumeli tomu, že niekedy sa ľudia vyhýbajú v nasledovaní svätosti a presadzujú tento modernizmus, teológiu modernizmu, teóriu teológie a princípu moderného kresťanstva, ktoré sa stáva tak nekvalitným v záležitosti svätosti.

Teraz PÁN hovorí, MESIÁŠ PRICHÁDZA a poslal ma, merítko Svätosti sa nezmení v tom dni. Potom sa pýtajte sami seba, aká je úloha Ducha Svätého. Ja som hovoril všade, na všetkých kontinentoch, povedal som, že keď Duch Svätý príde do Cirkvi, Svätý, Svätý, Svätý Duch PÁNA, ON príde zjaviť viac a viac o osobe KRISTA Cirkvi. A keď viac a viac bude Duch Svätý zjavovať Cirkvi Kristovej, potom viac a viac budete rozumieť, že v podstate zjavuje Svätosť KRISTA Cirkvi. 

Takže Duch Svätý prichádza pomáhať Cirkvi nasledovať Svätosť, aby oni tiež boli schopní uctievať v Duchu a v pravde. ON v skutočnosti hovorí, že BOH, ktorého uctievame je veľmi Svätý a ON požaduje od tých, ktorí HO uctievajú, aby boli Svätí. To nieje niečo, o čom by sme mali diskutovať, niečo, čo by ste mali zobrať keď chcete…., to je POVINNÉ!

To je rozdiel medzi kresťanskou spásou, ktorú JEŽIŠ KRISTUS priniesol a inými náboženstvami, ktoré sú v podstate falošnými náboženstvami, sú falošné, sú uctievači modiel. A to je dôvod, prečo priniesol túto veľmi dôležitú záležitosť, pravdu.

Tá cesta, ktorú mi PÁN ukázal, cez ktorú som viedol Cirkev, ktorú som robil, toto je samotný KRISTUS. Pretože iba pri KRISTOVI môžu ľudia, ľudstvo, dosiahnúť večné Kráľovstvo Boha. Toto ma berie do knihy evanjelia Jána 14: 6 Keď čítate od verša číslo 1, ON tu hovorí o vytrhnutí Cirkvi. 

1Nech sa neľaká vaše srdce! Veríte v Boha, verte aj vo mňa. 2V dome môjho Otca je mnoho príbytkov; keby nebolo tak, povedal by som vám to, 3pretože vám idem prihotoviť miesto a keď odídem a prihotovím vám miesto, prijdem zase a poberiem si vás k sebe, aby ste tam, kde som ja, aj vy boli. 

PÁN JEŽIŠ tu v podstate hovorí o našej cieľovej stanici, o cieľovej stanici Cirkvi, o cieli našej spásy. Cieľovej stanici kresťanského života. Cieľová stanica tejto cesty, ktorú mi ukázal vo sne. V tomto ohromnom sne, cesta, na ktorej ľudia idú, oslavujú vzkriesenie Mamy Rosy, ON ma veľmi šokoval, ľudia skandujú: 

IT IS WELL – TO JE DOBRE

MUNGU WETU – NÁŠ BOH

MUNGU WA NABII – BOH MOCNÉHO PROROKA

JEHOVAH

AMEFUFUA – ON VZKRIESIL

MAMA ROSA  – MAMU ROSU

NA SASA – TERAZ

MAMA ROSA …. atď….

Teraz môže sedieť, teraz môže hovoriť, teraz môže chodiť, … táto oslava, PÁN ma tak veľmi šokoval, v podstate otvoril moje oči a dal mi vedieť, že je to Cirkev, ktorá kráča cestou Svätosti, do večného Kráľovstva Božieho. To je úžasné! Ale ON hovorí tu, že táto cesta je sám KRISTUS. 

A predtým, ako budem čítať Ján 14:6, čo hovorí o tejto ceste, čo je v princípe KRISTUS, MESIÁŠ, SÁM MÔJ PÁN, SPASITEĽ. Predtým, než tam pôjdem, chcem čítať verš Ján 14:1-2, kde hovorí o vytrhnutí Cirkvi. Vstup Cirkvi do Neba.  V skutočnosti tu pozdvihuje destináciu kresťanského života. Destináciu kresťanskej spásy. Cieľovú stanicu tejto cesty, ktorú ma poslal pripraviť. Cieľovú stanicu tej cesty, ktorú mi ukázal v tom sne. Kde Svätá Cirkev kráčala a bola oblečená Sväto. Ján 14:1-3,

Ján 14:6 –  6A Ježiš mu povedal: Ja som cesta i pravda i život; nikto neprijde k Otcovi, len skrze mňa.

Toto je mocná situácia milovaní ľudia, pretože teraz začíname rozumieť dokonca hlbšie, zjavenie tohto ohromného sna ohľadom Cirkví, pred 48 hodinami. ON v podstate hovorí, že tá cesta, na ktorej som pracoval, je sám PÁN JEŽIŠ, MESIÁŠ. Takže misia toho, ktorý hovorí teraz s vami je ukázať cestu, viesť ich ku KRISTOVI JEŽIŠOVI, MESIÁŠOVI. ON je jediná cesta k BOHU, K OTCOVI. K JEHOVAH ADONAI.

Vidíte, toto prináša ohromné mocné nasmerovania na tej ceste, pretože ON hovorí, že JEŽIŠ KRISTUS je samozrejme cesta, ON je tá kvalifikovaná cesta, ON je cesta, z JEHO ohromného pohľadu na našu spásu. Pretože iba PÁN JEŽIŠ JE SPASITEĽOM ĽUDSTVA, SPASITEĽOM SVETA. SAMOZREJME IBA PÁN JEŽIŠ JE SPASITEĽ ĽUDSTVA  a iba spása JEŽIŠ AKRISTA bude viesť ľudstvo do slávneho večného Kráľovstva Božieho. ON hovorí, že nikto nepríde k OTCOVI, nikto nepríde do slávneho Božieho Kráľovstva, iba skrze MŇA, JEŽIŠA KRISTA. Pretože ON je náš SPASITEĽ. ON je ten, ktorý nám priniesol spásu. Ako? Ohromnou poslušnosťou, kedy išiel a trpel. Obetoval sám seba na kríži. Pre Cirkvi. Pre celé ľudstvo, pre národy, pre tento Svet. Trpel za ich hriechy, aby ich vykúpil za ich hriechy, dokonca aj za generácie, ktoré ešte neboli narodené. 

Je to veľmi ohromné, tento celý rozhovor je zameraný na destináciu. Že JEŽIŠ KRISTUS JE TÁ CESTA, ktorá vedie kde? K OTCOVI. K BOHU, OTCOVI. A ja viem skutočne, že nikto, či je niekto kresťan, alebo nie, ja som zatiaľ nestretol nikoho, ktorý by povedal:” pozri, ja chcem ísť do pekla, ja chcem ísť do večného ohňa”.

Dovoľte mi, aby som to trochu pozdvihol, nikdy som nestretol žiadnu Cirkev, žiadneho kresťana, žiadneho následovníka KRISTA, ktorý by povedal: ” ja som kresťan, pretože chcem ísť do pekla”. 

To je dôvod, prečo tento rozhovor je tak kritický, rozhodujúci,

PÁN JEŽIŠ HOVORÍ – JA SOM CESTA K OTCOVI,

JA SOM CESTA DO KRÁĽOVSTVA NEBA, DO KRÁĽOVSTVA BOŽIEHO. Takže v podstate, ten, ktorý hovorí s vami, bol poslaný, aby ukázal národom cestu ku KRISTOVI JEŽIŠOVI, ktorý je cesta, podčiarknúť čo robiť a čo nerobiť. 

ON hovorí, že JEŽIŠ KRISTUS zvrchovanou milosťou BOHA prešiel serióznymi skutkami poslušnosti a obetoval sa. ON bol tak poslušný OTCOVI, dokonca sa ochotne obetovať, KRÁĽ SLÁVY, obetoval sám seba na kríži, pre hriešných ľudí, aby oni tiež, mohli byť pripísaní, akreditovaní tí, ktorí majú vieru v NEHO a poslúchajú HO. Tí, ktorí sú v JEŽIŠOVI KRISTOVI, aby teraz mohli vstúpiť, do večného Slávneho Kráľovstva OTCA.  BOHA OTCA, PÁNA BOHA, JEHOVAH ELI, PÁN MÔJ BOH.

A ON hovorí, že zameranie sa na tú cestu, je destinácia, čo je Nebo. Destinácia je Nebo. A ON hovorí, že JEŽIŠ KRISTUS tým, že obetoval sám seba, extrémnou poslušnosťou až po kríž, ON v podstate otvoril tú cestu pre ľudstvo, aby tiež sa mohli zúčastniť požehnania zmluvy milosti, to je večnosť s BOHOM. 

Ale večnosť s BOHOM prináša spravodlivosť BOŹIU do Cirkví. A tam je problém dnes. Svätosť BOHA v Cirkvi. Tam je problém dnes. Pozrite sa, ON sa nevzdal Svätosti BOHA v Cirkvi, ktorá sa teší najvyššej milosti Božej, takže Svätosť a spravodlivosť sa stávajú viac hlboko zakorenenými, zabudované do Cirkvi, ktorá kráča na ceste s BOHOM, s PÁNOM, s DUCHOM SVÄTÝM, vedúcej do Kráľovstva OTCA. A ON hovorí, že cesta, ktorým je KRISTUS JEŽIŠ, je tak vysoko vyvýšená, viac, ako tieto iné cesty, kde takmer spadli do jamy, do pekla. Ked MUŽ BOŽÍ ich musel zastaviť. A povedať im: ” NIE! AKO TO MÔŽETE UROBIŤ? Choďte naspäť! Obráťte sa teraz! A pripojte sa k nám z tej inej cesty. Slo môžete kráčať po inej ceste? Keď hlas je tak jasný. 

A ON hovorí, že JEŽIŠ KRISTUS poskytol Cirkvi, poskytol ľudstvu, príležitosť byť na tejto ceste Svätosti, ktorá vedie do Neba. Ako? Sám sebou, pretože bol veľmi poslušný OTCOVI a potom OTEC mu dal pomazanie DUCHA SVATÉHO a AUTORITU, aby porazil smrť na kríži pre Cirkvi. HALLELUJAH!!! 

V dôsledku skutočnosti, že KRISTUS, Spasiteľ porazil smrť na kríži, použil túto cestu, aby uľahčil, pomohol Cirkvi tiež poraziť smrť a videli večné Kráľovstvo večnosti BOHA Jehovah, PÁNA, BOHA IZRAELA a vstúpili do Nového Jeruzalema. 

Touto najvyššou milosťou teraz MESIÁŚ ukázal ľuďom nie židovského pôvodu a Židom rovnako, v rovnakom merítku, kráčať na tejto ceste, aby videli večné Kráľovstvo BOŽIE. To je to, čo dovolí každému hriešnikovi, aby sa navrátili naspäť, ktorí to kráčali na inej ceste. Pozrite, ak pôjdete ďaleko na tej ceste, na tej falošnej, s čím skončíte? S večnou smrťou. A dôjdete na miesto, kde sú divoké, kruté šelmy, ktoré nechcú, aby ste išli naspäť na cestu PÁNA. Toto vidíme v Cirkvách dnes a vidíme to celosvetovo. Nepriateľ si teraz nárokuje na určitých ľudí, ktorí mu veria, ktorí sú oklamaní, aby išli touto inou cestou.

A táto cesta je budovaná, mala by ísť skrze čo?… kde?  Skrze púšť. Znamená miesto, kde evanjelium najvyššej milosti BOŽEJ, kde evanjelium nebolo kázané. Teraz evanjelium dosahuje nedosiahnutých, sú zabudnutí, teraz im je daná príležitosť, aby prišli na palubu, aby prišli na túto cestu. 

Táto cesta PÁNA, znova, chcem to pozdvihnúť pred vami, je tak vysoko postavená. Prečo? Preto že je rozdielna od iných ciest, týchto ciest hriechov tohoto Sveta. Ciest hriechov tohto Sveta, kde veľa Cirkví kráčajú dnes, na cestách, na ktorých som videl kráčať kresťanov paralelne. Čo ma prekvapilo, že táto cesta je podobná, ale viedla k smrti, viedla k určitému koncu, ale nedosiahla nebo milovaní ľudia. To ma veľmi šokovalo milovaní ľudia. 

A ON hovorí, že táto cesta Svätosti je JEŽIŠ KRISTUS, dokonalosť JEŽIŠA KRISTA. ON je dokonalá Svätosť a v tej najvyššej milosti BOŽEJ ON obetoval sám seba v poslušnosti a keď toto urobil, ON nás akceptoval. 

Takže všetky Cirkvi KRISTOVE potrebujú vedieť, aj keď si užívate čas milosti, že ON nezakolísal so Svätosťou. To je dôvod, prečo tie Cirkvi pôjdu do pekla. 

Keď čítate Bibliu, Matúš 25:1-13. Tam vidíte 2 Cirkvi. Vidíte múdru Cirkev, znamená, že kráča v bázni pred BOHOM, znamená v poslušnosti, nasleduje príklad poslušnosti, ktorú KRISTUS ukázal, vydal sa pred OTCOM na kríži, aby oni teraz tiež skrze pomoc DUCHA SVÄTÉHO boli tiež poslušní kritériám, merítku, aby sme nasledovali KRISTA. 

A ON hovorí:” Buďte Svätí, lebo JA som Svätý”. DUCH SVÄTÝ je jediná pomoc, aby nám to uľahčila, aby sme boli schopní teraz dodržiavať Svätosť, aby nám pomohol nasledovať podobnosť KRISTA. a ON to urobil, znova hovorím, tým, že sa obetoval poslušnosťou a JEHO KRVOU a DUCH PÁNA teraz vysväcuje, oprávňuje, aby sme si vybrali Svätosť a nasledovali cestu Spravodlivosti. 

Ale čo znamená v rovnakom Písme, Izaiáš 35:8-9

8A bude tam hradská a cesta, ktorá sa bude volať svätou cestou; neprejde po nej nečistý, ale bude pre nich pre samých, takže idúc tou cestou ani hlúpi nezablúdia. 9Nebude tam ľva, ani nijaká zver dravá nevyjde na ňu, nenajde sa tam; ale pojdú po nejvykúpení

… kde hovorí, že neprejde po nej nečistý, nabude chodiť po nej. Poďme čítať milovaní ľudia Zjavenie Jána 21: 2A nevojde do neho nikdy nič obecného, a čo robí ohavnosť alebo lož, iba tí, ktorí sú zapísaní v knihe života Baránka. .. pozrite sa, čo myslí tu,… ON tu hovorí veľmi jasne a krásne o Kráľovstve Božom a ceste do toho Kráľovstva a vo verši 26 hovorí:…  26A vnesú do neho slávu a česť národov. A vo verši 27 hovorí, že nič nečisté tam nevstúpi, ani nikto kto robí ohavnosti, alebo zvody, ale iba tí, ktorých mená sú zapísané v Baránkovej knihe života. 

Takže vidíte, že keď kráčate na tej ceste, na ceste PÁNA, ktorú mi PÁN ukázal pred 48 hodinami v ohromnom sne a nejakí iní kresťania kráčali na inej ceste, ktorá sa zdala byť podobná, je veľmi klamná, nepriateľ to riadil touto cestou, aby vás oklamal, že idete na rovnakej ceste. A čo ma najviac prekvapilo v tom sne, ktorý mi PÁN dal pred 48 hodinami milovaní ľudia, čo ma najviac prekvapilo v tom sne, že tí, ktorí boli so mnou na Ceste, kde som kráčal na ceste a prispôsobovali sa na ceste do Večného kráľovstve večnosti, a tí, ktorí boli na tej zvodnej, falošnej, nepravej ceste, širokej ceste, kde je tam všetko prípustné, žijú vo veľkom, nie je Duchovne obmedzované, Hallelujah!

Táto iná cesta, kde som kráčal, kde ľudia nasledovali Svätosť, bola v podstate obmedzená cesta, obmedzovaná v takých veciach, v ktorých vám pomáha DUCH SVÄTÝ, aby ste videli poklad, večnú nesmiernu večnú odmenu, zisk zo spravodlivosti, z chôdze po obmedzenej ceste. 

Takže keď ON hovorí o úzkej ceste, ON nemyslí fyzicky úzkej, je to veľmi duchovná, ale prináša uvedomenie si o fyzickom obmedzení. Znamená, ja nepôjdem do kina s ľuďmi, nebudete s nimi piť alkohol, nebudete pozerať pornografiu, nebudete sa obliekať takým spôsobom, toto my teraz vieme. 

Ale čo ma najviac prekvapuje je to, že teraz, keď čítam Zjavenie Jána 21:27 27A nevojde do neho nikdy nič obecného, a čo robí ohavnosť alebo lož, iba tí, ktorí sú zapísaní v knihe života Baránka. … ON tu definuje, že sú tam iba niektorí ľudia, ktorí budú kráčať na tej ceste Svätosti. Pretože ON hovorí, že zlý a nerozumný tam nebude.

Keď čítate preklad Biblie King James ( KJV – angl. preklad Biblie – pozn. ), je to veľmi mocné, pretože hovorí:  27 A nebude tam žiadnym spôsobom vnikať žiadna vec, ktorá by poškvrňovala, ani to, čo by bolo ohavnosťou, alebo nejaký zvod, ale iba tí, ktorí sú napísaní v knihe života Beránka. … blázniví neurobia chybu, nedopustia sa tej chyby, aby sa pripojili na cestu PÁNA. 

Dovoľte mi to vysvetliť vám veľmi jasne. ON hovorí inými slovami veľmi jasne, keď čítate KJV, alebo AMP Bibliu, ON v podstate hovorí, že Cesta PÁNA je veľmi, veľmi jasná. Nikto nikdy nemôže tvrdiť že ju nemôže vidieť. Evanjelium milosti je veľmi jasné, nemusíte byť vzdelaní, alebo bohatí, … aby ste videli tú milosť, ktorá leží pred nami.  

Preto v preklade KJV hovorí, že nerozumni sa nedopustia tej chyby, aby prišli na tú cestu. Keď čítate Zjavenie Jána 21:27 – tam definuje ľudí, ktorí vstúpia do cieľa. Ktorí tam vstúpia, kráčajúc na ceste PÁNA, potom budete počuť nasledujúce: budete HO počuť, že je tam určitý typ, ktorý tam nebude – lživý, falošný, neslušný, tí, ktorí sa dopúšťajú ohavností, hnusu, tí, ktorí sa dopúšťajú rúhania sa, a keď sa pozriete na Cirkvi Kristove celosvetovo dnes, potom vidíte, že je tam celá veľká Cirkev, veľká široká cesta, ktorá vedie k smrti. 

Je tam veľká cesta, väčšina Tela KRISTOVHO, práve teraz, ktoré sa adaptujú, uspokojujú sa s hriechmi. Je to, akoby hovorili: nezáleží na tom, akou cestou pôjdete, aký životný štýl budete nasledovať, stále vstúpite do neba.

Ale prepáčte mi, ja mám MIMORIADNU SPRÁVU PRE VÁS! Mrzí ma, mám pre vás smutné správy, že keď budete nasledovať túto širokú cestu kresťanského života, kde sa všetko môže, kde ženy sa obliekajú nemorálne, kde sa vyučuje evanjelium prosperity, kde neexistuje strach pred BOHOM,…

túto cestu som ja videl, PÁN mi ju ukázal pred 48 hodinami, prichádza k určitému koncu bez upozornenia a prevrátite sa do pekla. A inú vec, ktorú mi ukázal včera v tom sne, že keď kráčate na inej ceste, kde je každý hriech akceptovaný, cesta, ktorá nebola pripravená DUCHOM SVÄTÝM – tým, ktorý hovorí s vami, keď kráčate inou cestou, dosiahnete tam miesto, ktoré je nezvratné, takmer ste sa stali nenapraviteľnými, prečo? Pretože to sú tí, ktorí páchajú neprávosť, kde neustály hriech je teraz životný štýl pre Cirkev. A vidíte tie Cirkvi všade. Zapnete kresťanskú televíziu, vidíte tú Cirkev, vidíte tam falošných prorokov, tam sú falošní apoštoli, tam sú falošné zázraky, tam je falošné evanjelium, tam je tolerancia k hriechom, tolerujú hriechy a ON nám povedal, že je iba jediná cesta, ktorá je JEŽIŠ KRISTUS, ktorý je SVÄTÝ a DUCH SVÄTÝ prišiel, aby pomáhal Cirkvi, aby sme dodržovali Svätosť, prečo? … pretože tá Svätosť sa nekolíše. 

Ale teraz, ON definuje tých, ktorí tam idú. Tých, ktorí idú na tej ceste, ktorá je JEŽIŠ KRISTUS a prichádzajú do Nového Jeruzalema. Pre mňa je to úžasné, prečo? zdá sa mi, že to sú tí, ktorých vidím v knihe Izaiáša 35:5-6, predtým, než pôjdeme na tú cestu. Poďme sa pozrieť, kto oni sú? 

Izaiáš 35:5-6 5Vtedy sa otvoria oči slepých, a otvoria sa aj uši hluchých. 6Vtedy poskočí kulhavý jako jeleň, a jazyk nemého bude radostne prespevovať, lebo sa vyprýštia vody na púšti a potoky na pustine.

ON tu hovorí, že iba tí, ktorí kráčajú na ceste PÁNA sú tí, ktorí boli slepí, a potom najvyššou milosťou nášho PÁNA JEŽIŠA KRISTA oči boli otvorené. A teraz môžu vidieť veci večnosti. Teraz, v tomto živote môžu vidieť veci BOHA. A vážiť si ich. 

Ale tí, ktorí boli kresťania a kráčali na inej ceste, plnej hriechov, na zablatenej, zaprášenej, na červenej pôde, to znamená hriech, sexuálny hriech v podstate, tí, ktorí boli v Cirkvi a kráčali inou cestou, širokou cestou, ktorú Biblia opisuje, všetko je tam akceptované, pre nich je to neobnoviteľný charakter. neboli obnovení ku spáse. Oni činili pokánie z hriešného charakteru, prirodzenosti a nezmenili sa, ostali slepí. Nevedia si vážiť Svätosť BOHA, poklad večnosti, pre ktoré by sa mali zmeniť, opustiť všetky potešenia, dobroty tohto Sveta, kvôli pokladu večnosti. 

Ale slepým, ktorých oči boli otvorené najvyššou milosťou, kráčali s BOHOM smerom k Nebu, na ceste PÁNA S NÍM, ktorý hovorí s Vami, smerom KRÁĽOVSTVA SLÁVY, oni majú oči otvorené a teraz môžu vidieť a vážia si veci večnosti a vzdajú sa preto všetkého. 

Izaiáš 35:6 6Vtedy poskočí kulhavý jako jeleň, a jazyk nemého bude radostne prespevovať, lebo sa vyprýštia vody na púšti a potoky na pustine.  … znamená, tí ľudia, ktorí budú kráčať na tej ceste a dosiahnu cieľovú stanicu večnosti, to sú tí teraz, ktorých slepé oči sú otovrené, môžu vidieť a vážiť si veci BOHA, vidieť Slávu BOHA a povedať: ” wooow, pre toto ja môžem predať všetko, ja sa môžem vzdať všetkého.”  

A ON hovorí, že keď boli hluchí, ich uši boli otvorené. Tí, ktorí vstúpia do večnosti na tejto ceste, ktorú som videl sám seba kráčať s PÁNOM a viedol som ich – ako oni oslavovali – do večnosti. Znamená, že keď ich uši boli hluché, teraz ich uši sú otvorené a oni sú schopní počuť hlas BOHA, oni sú schopní počuť slová PASTIERA – MESIÁŠA, oni sú schopní počuť slová TOHTO SLUŽOBNÍKA. Toto je cesta. Toto je cesta, nasledujte ju, toto je cesta Svätosti, nasledujte ju. Znamená, keď boli hluchí, teraz môžu počuť, nasledujte ju. 

Ale iná Cirkev, ktorá kráča na inej ceste, znamená, že ostali v neobnoviteľnom charaktere, ostali slepí, nemôžu vidieť veci večnosti, ostali hluchí, nemôžu počuť hlas, ktorý dáva inštrukcie: TOTO JE TÁ CESTA, NASLEDUJTE JU. ONI NEMÔŽU POČUŤ SLOVÁ PÁNA. Stali sa hriešnými, nerozumnými, neobnoviteľnými. Hriešny charakter ostal, vždy robia chyby.

Ale tí, ktorí kráčajú cestou Svätosti, čo je KRISTUS, MESIÁŠ, oni nemôžu robiť chyby. Prečo? Lebo hovorí, že spása KRISTA je tak jasná, tak čistá, nemusíte byť vzdelaní na to, aby ste to videli a nasledovali ju. 

Takže toto je rozhovor, ktorý mal PÁN so mnou o Cirkvi KRISTOVEJ A VEČNOSTI, na ktorej pokraji teraz sedíme v tejto hodine. TOTO je ON o ktorom PÍSMO HOVORILO, JA SOM VIDEL PRÍCHOD MESIÁŠA, PROSÍM PRIPRAVTE CESTU. ODVRÁŤTE SA OD HRIECHOV A BUĎTE SVÄTÍ. ZMEŇTE SVOJE CESTY. PRETOŽE KRÁĽOVSTVO BOŽIE JE BLÍZKO. 

VIDEL SOM, AKO MESIÁŠ PRIŠIEL A ZOBRAL CIRKEV. 

SHALOM, ĎAKUJEM VÁM 

Off 

2.8.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top