Home
 

PROROCTVO O VÁŽNOM UTRPENÍ PRICHÁDZAJÚCOM DO USA – PROROK PÁNA Dr. OWUOR, 25. JÚL 2017

Proroctvo oznámené v rádiu JESUS IS LORD RADIO, http://www.jesusislordradio.info1743691_580582558697084_1552932791_n
Dňa: 25 .Júl, 2017

NAJMOCNEJŠÍ PROROK HOSPODINOV DR. OWUOR

HOSPODIN hovoril so mnou, PÁN JEHOVAH HASHOPET, PÁN SUDCA, ON hovoril so mnou dnes, PÁN SUDCA, ktorého vidíte v knihe Sudcov 11:27, ON hovoril dnes ku mne o strašnej udalosti, ktorá sa chystá uskutočniť na Zemi.

Vidím miesto a na tom mieste je míting, vidím, že sa tam koná míting a keď sa pozerám bližšie, vidím malý kopec predo mnou a ten kopec má mnoho stromov, vyzerá to akoby nejaká usadlosť, alebo nejaká osada s množstvom stromov na malom kopci predo mnou, s vysokými stromami.

To miesto vyzerá byť ako Spojené štáty Americké, myslím, že to sú Spojené Štáty Americké. Ale akokoľvek, predo mnou sú vysoké stromy, vyzerá to ako usadlosť a ja som mal míting na druhej strane, alebo ako nejaké osady. Ja som mal stretnutie na druhej strane, videl som zhromaždenie, približne 2 km odtiaľ, je tam ďalší kopec po mojej pravej strane. Ak čelím tomuto miestu, hovorím o mieste kde sú stromy, potom druhý malý kopec je po mojej ľavej strane.

Takže na tomto mieste, na tomto kopci sa náhle objaví fenomén. Z ničoho nič, zo zeme prúdi – neviem, či oblak prišiel zhora a najprv ho zasiahol – vyzerá to skôr, akoby prišiel zhora “oblak” a narazil na miesto, kde sú, ale na zem preniká prach, čierny prach a veľa ľudí začína utekať. Je to šokujúce, je tam veľa prachu.

PÁN ma tam už dal, PÁN ma preniesol do budúcnosti, už som žil tento deň. Začali sme utekať, ja som tiež začal utekať o môj život, nastala veľká panika, bežali sme o náš život. A ako sme utekali, prach vychádzal preč z tej strany, kde boli stromy,  kde bol kopec, kde bolo sídlo, keď veľký oblak prišiel zhora a zasiahol zem,.. obrovské množstvo prachu, vlny čierneho prachu, začala sa potom valiť záplava smerom k nám a začali sme utekať preč a zrazu náhle sa voda objavila na zemi, začala nás zaplavovať a naháňať. Začali sme utekať. Začal som bežať smerom ku kopcu, keď čelím tomuto miestu, bude po mojej ľavej strane. Pahorky boli po mojej ľavej strane, ale ak by som utekal preč od nich, kopce by boli po mojej pravej strane. Preto som bežal ku kopcu, pretože voda prichádzala plnou rýchlosťou, aby zaplavila všetko ostatné, tie ostatné domy, ktoré tu boli pred mnou, kde som bol.

Takže je tu strašná úzkosť, ktorá príde – fenomén – zdálo sa mi, že je to niekde v Amerike, je to v Amerike,.. Je to v Amerike, vyzerá to ako v Spojených štátoch Amerických. Takže to je druh strachu, ktorý prichádza.

Znova, vidím niečo veľmi veľké, tmavý oblak, ktorý prichádza vo forme lieviku / komínu a zasiahne, zasiahne krajinu, kde sú vysoké stromy a je tam osada, sú tam domy. Ale keď tento oblak dopadne na zem, zo zeme prichádza veľa prachu, tmavého prachu, tmavej čiernej prachovej látky, ktorá vystupuje zo zeme a keď sa to deje, zo zeme ide čierny prach, potom je tam veľa dymu a prachu, ľudia utekajú a zatvárajú si nos. Bežal som a zatváral som si nos. Utekali sme, keď som si zatváral nos.

Utekali sme, zatvárali si nos so strachom, aby sme nevdychovali prach. A náhle prišla aj voda, ktorá začala rýchlo zaplavovať domy. Utekali sme, utekal som smerom ku kopcom a títo ľudia v núdzovej starostlivosti oznamovali ľuďom do mikrofónu. Tak to je to, čo príde na Zem. Hospodin o tom hovoril so mnou.

Kniha Daniela,v kapitole 12 hovorí veľmi jasne. Daniel, Hospodinov Prorok posledných časov, hovorí veľmi veľmi jasne o tejto hodine a tomto čase. Vidíme, že toto je veľmi historický čas v dejinách a v živote Zeme a Cirkvi. A v tomto Písme hovorí Hospodin, že v tom čase bude súženie – čo znamená v týchto dňoch – v tom čase bude súženie – čo znamená, že v týchto dňoch, pred návratom MESIÁŠA, KRISTA JEŽIŠA, MÔJHO PÁNA – a hovorí , že v tom čase bude súženie, bezkonkurenčná tieseň, neprekonateľná úzkosť, aká nebola nikdy predtým, od začiatku stvorenia národov. A potom hovorí, že uprostred tohto súženia budú oslobodení tí, ktorých mená budú nájdené napísané v Knihe Života.

Takže toto je také úžasné Písmo – je tu nádej pre nás kresťanov – keď sa pozrieme na tie veci, ktoré sa majú stať, ktoré som prorokoval – pozeráme sa na ne s duchovnými očami – používame naše duchovné oči, aby sme sa na ne pozreli. A Biblia hovorí, že keď vidíte tieto veci, “len” zdvihnite svoje hlavy, pozrite sa do neba a vedzte, že vaše vyslobodenie teraz prichádza. Vaše oslobodenie sa blíži. To znamená, príchod Mesiáša, príchod Mesiáša je bezprostredne blízko. Žijeme v ohromnom čase … to je najzaujímavejší čas, byť teraz kresťanmi, byť  znovuzrodení. Toto všetko sú orientačné body, to sú ohraničenia na prorockej časovej osi Boha.

Všemohúci Boh sľúbil v Biblii nulové odpočítavanie až po príchod Mesiáša. Takže si môžete predstaviť tých, ktorí sú kresťanmi, toto by malo byť dôvodom na to, aby sme boli šťastní. Prečo? Pretože my vieme iste, že Zem nie je našim večným domovom.

Beda tým, ktorí investovali na túto zem, ktorí sa spoliehali na stvorenie, stvorenie, stvorenie, stvorenie, stvorené veci, ktorí uctievali stvorenie, stvorené veci Bohom,…domy, pozemky …majetok… Hovorí, že požehnaní sú tí, ktorí teraz budú počúvať požiadavky a nariadenia Hospodina, spravodlivé nariadenia, spravodlivé požiadavky Božie, sväté nariadenia Božie.

A v tomto ohromnom Proroctve, ktoré dnes uvoľňujem do štyroch (4) končín Zeme, čo prichádza na Zem, môžete jasne vidieť, že PÁN skutočne – ON vydáva, ON dáva dopredu  – ON oznamuje Jeho Sväté Proroctvo. ON hovorí: “Hľaďte! JA som Svätý, takže buďte Svätí, pretože JA som Svätý a pripravujte sa na príchod MESIÁŠA. Lebo bez Svätosti nikto nevidí HOSPODINA. 

Toto sú príznaky, súženie, o ktorých JEŽIŠ sám hovorí v knihe Ev. Matúša 24, keď hovoril o rozdielnej paralelnej úzkosti, ktorá zasiahne Zem. Zrazu, keď sú ľudia tam, kde je tá krajina, neviem, či tam sú domy na tomto mieste, ale teraz pozerám, vidím niečo ako tornádo, oblak tornáda z neba, zhora nad oblohou zasahuje túto zem, A vidím prach. Neviem, či je prach, ktorý prišiel a dymil ako mrak, ako komín z mraku. Vyzerá to skôr, že by mohol byť prach, zemina z vnútra pôdy po výbuchu, prach vyšiel do výparov a spojil sa s oblohou.

Výpary tmavého mraku, preto sme bežali, keď prach teraz špliechal na stranu a potom sa zrazu stalo, že voda zaplavovala skôr ako sopečná voda – ale čistá voda – povodeň. Báli sme sa keď sme bežali. Keď som bežal, obával som sa, že aj voda bude horúca, (ooh) ľudia bežali na kopce.

A ON povedal, že v túto hodinu žijeme v kritickom medzníku. Žijeme na pokraji večnosti. Zem žije na pokraji večnosti. Hospodin hovorí, že táto Zem bude zničená. Beda tým, ktorí majú dôveru a sú závislí na tejto Zemi. Beda tým, ktorí sú závislí na tejto Zemi, pretože hovorí, pre všetkých tých, ktorí sú stvorení Hospodinom, tí, ktorí sú poslušní Hospodinovi, je teraz hodina, aby sa usilovali o spravodlivosť. Hodina, aby sme sa uzdravili v našom živote, hodina VIERY V JEŹIŠA, aby sme sa znovuzrodili, znovuzrodenie je Sväté.

Tieto veci, ktoré vidíte v Cirkvi v Austrálii, kde kresťania si myslia, že existuje aj iná verzia “austrálskej štandardnej verzie” kresťanstva, kde je skákanie, obliekanie sa tak, ako chcete, veselosť. Tieto veci vidíte v Európe, na Novom Zélande, vidíte v Ázii, vidíte Cirkvi v Spojených štátoch, Severnej Amerike, Kanade, Strednej Amerike, Južnej Amerike, Cirkvi na ostrovoch v Karibiku. Tieto veci, ktoré tam vidíte, v Cirkvi v Afrike, kdekoľvek, je “trend”, v ktorom sú vedení modernizmom, opierajú sa o modernosť a spásu.

Kresťanstvo podľa štandardnej verzie roku 2017, modernizmu a modernosti. Tam, kde sa ženy obliekajú tak, ako chcú, obliekajú sa obnažene v Cirkvi, nemorálnosť je v Dome Božom. Potraty sú v Dome , chtíč, uctievanie sa stalo miestom, kde sa dnes v Dome nachádza sexuálna žiadostivosť. PÁN hovorí, že skutočné pravé uctievanie, ktoré JEŽIŠ zasvätil na kríži, je Sväté uctievanie, Svätosť, Svätosť, spravodlivosť a že Hospodin je oddelený od hriechu. A vyžaduje od tých, ktorí HO uctievajú, aby sa tiež oddelili od hriechu. Pretože keď povedal, že Baránok Boží je bezúhonný, potom neskôr, čo je meno Baránka. Baránok, ktorý je Kristus Ježiš, dokonalý Baránok Boží, Ježiš Kristus, môj Pán, ktorý išiel na kríž a vykúpil národy, vykúpil ľudstvo od hriechu. Jeho stredné meno je nevinné, bezúhonné.

ON preto povedal, že teraz nasledovníci, kresťania, nasledovníci KRISTA, je potrebné, aby ste boli bezúhonní, aby ste žili svoj život pod vplyvom Ducha Svätého a uistili sa, že vynakladáte všetko preto, aby ste sa vyhli hriechu, Odmietajúc hriech, mať nulovú toleranciu voči hriechu, odmietajúc hriech.
Žijeme v tak ohromnom čase. Pozrite sa na to, čo sa deje v tele Kristovom. Pozrite sa na vzkriesenie mŕtveho tela, ktoré sa dnes v Keni oslavuje.

Obrovské, historické!

Pozrite sa, ako Pán dokonca spomalil vzkriesenie mamy Rosy v Keni a celý svet si to teraz uvedomuje a oslavuje sa celosvetovo. Pozrite sa na cestu, ktorú zdržal Hospodin, keď bola vzkriesená, keď poslal toho, ktorý hovorí teraz s vami, aby ju vzkriesil. Nemohla ani chodiť. Nemohla dokonca ani sedieť. Musela sa opýtať: “Môžete mi pomôcť si sadnúť?” A teraz sa pozrite, bola slepá šesť dní po jej vzkriesení. Oči boli ešte mŕtve. Po šiestich dňoch od vzkriesenia sa jej oči otvorili.

Ohromné znamenie a zázrak tohto veku!

Toto je najviac strhujúca, najsilnejšia a najzaujímavejšia doba vôbec, kedy byť kresťanom, nasledovať Krista, uctievať HOSPODINA JEHOVAH. Toto je najkrajší čas, keď Hospodin toto zmŕtvychvstanie použil práve teraz, aby potvrdil, potvrdil všetkým národom Zeme, že istotne neexistuje žiadny iný boh okrem tohto Hospodina, jediného Boha Izraela, Boha nebeského! Pretože ON sám mohol vzkriesiť mŕtve telo. Ďalší bohovia, ich bohovia zomreli. Neboli vzkriesení, ich proroci zomreli a nikdy neboli vzkriesení!

Ale teraz, keď Pán vysiela svojho Najsilnejšieho Proroka, ON mu dáva moc, moc nad smrťou, aby vzkriesil mŕtve telo!
EI!

Aký vzrušujúci čas byť kresťanom. Pretože iste, áno, teraz je známe, že iba BOH Jehovah je BOH! On je skutočný živý BOH a neexistuje žiadny iný Boh. Znamená to, že v tejto hodine musia všetci ostatní bohovia na zemi skončiť. Ey! A to je dôvod, prečo Hospodin hovorí: ” pozri!,..pozrite sa na vzkriesenie, obrovský okamih v Cirkvi teraz, v Kristovom tele, vzkriesenie mamy Rosy. Keď ma poslal Hospodin, aby som vzkriesil túto mŕtvu ženu, to mŕtve telo – zapáchajúce – páchnuce, páchnúce a smrť, zápach smrti a smrť.
A spomalil vzkriesenie.

Vidíte, že oči po šiestich (6) dňoch ožili. Uši začali počuť po šiestich (6) dňoch. Po štrnástich (14) dňoch keď jedla, mohla ísť na toaletu, dobré veci, ktoré boli v rozkalde, hnilobe … až po štrnástich (14) dňoch, po vzkriesení. Môžete vidieť, že nemala pamäť po niekoľkých dňoch, potom teraz môže vidieť svoje deti a pamätať sa a uvedomuje si slová, ktoré hovorí, keď ide hovoriť do rádia naživo.

Ona hovorí Svetu a hovorí im:”POZRITE!! TOTO JE POSOL Z NEBA!  NEZMEŠKAJTE TO! IBA JEHOVAH JE BOH! POČÚVAJTE HO! IBA ON NÁS VEDIE K JEŽIŠOVI! DO KRÁĽOVSTVA MESIÁŠA! 

Aký úžasný čas je byť kresťanom. Krásny čas v DOME HOSPODINOVOM. A v Keni bude táto slávnosť pokračovať. Kázanie v Cirkvi, chvála v Cirkvi, uctievanie v Cirkvi v Keni, sa teraz zmenilo na večné veky. Kázania sa teraz týkajú vzkriesenia. Áno, to je nádej, ktorú Hospodin dal Cirkvi. Pre všetkých, ktorí veria v Krista Ježiša, pre tých, ktorí sú v tomto Zbore Pokánia a Svätosti a poslúchajú slová Hospodinove, ktoré hovorí tento hlas Boží, teraz majú nádej nad smrťou!  Ei!

Teraz môžu žiť. Teraz môžu prekonať smrť. Je to obrovské kázanie, ktoré sa teraz deje v Cirkvi. Práve preto, keď Pán prináša toto proroctvo o obrovskom výbuchu prachu z pôdy, ako výpary. Wow! Myslím, že mrak prišiel a dotkol sa pôdy a ľudia tam bežia, bežia tam a potom voda, začína vyvierať z pôdy a súženie konzumuje krajinu.

To je krása! To je krásny moment na zemi.

ON hovorí, že čakáme na Kráľovstvo JEŽIŠA KRISTA, MESIÁŠA. POSOL, ktorý pripravuje cestu je tu. A to nám dáva radosť, pretože príchod Mesiáša sa blíži, je bližšie ako predtým..

Aké úžasné! Teraz mŕtve telo vzkriesné! Ohromné!

A videl som aj ďalšie zmŕtvychvstanie. Takže je to stále ďalej a väčšie prebudenie, väčší zázrak, ktorý Pán prisľúbil, teraz to prebieha. Veľa, veľa, veľa miliónov ľudí v Keni sa teraz vracia k Hospodinovi. Táto samotná Cirkev, táto Cirkev, tento Zbor, kde teraz stojím a hovorím teraz, ľudia boli vďační, ľudia prišli v najväčších miliónov a pripojili sa k nám teraz kvôli tomuto zmŕtvychvstaniu.

A Hospodin hovorí, že všetky národy teraz začnú uctievať Ježiša v Svätosti. Uctievajte Boha Otca prostredníctvom Krista Ježiša v Svätosti. Pretože áno, v skutočnosti Kristus Ježiš porazil smrť na kríži, na kríži. A dôkaz toho, že porazil smrť viac ako pred 2000 rokmi, stalo sa teraz skutočnosťou v Keni, skutočnosťou v Kristovom tele so vzkriesením tohto mŕtveho tela.

Teraz vieme, že sa nazýva mama Rosa. Aké úžasné, v roku 2017 si uvedomujeme prínos, ktorý pre nás Mesiáš urobil na kríži na Kalvárii! Že teraz posiela Svojho Posla, ktorý pripravuje Cestu s autoritou a mocou a vstúpi do ríše mŕtvych a zmocní mŕtve telo z čeľustí smrti a prinesie späť a porazí smrť, aby dosvedčil, že áno, JEŽIŠ porazil smrť! Ey!

Pripravte cestu, milovaní ľudia. Pripravte cestu! Videl som prichádzať MESIÁŠA.

 Videl som, že môj PÁN prichádza.

A BOH, OTEC, ma poslal, aby som bránil Zbor MESIÁŠA, Krv MESIÁŠA, kríž MESIÁŠA, pretože Kráľovstvo MESIÁŠA je teraz blízko. Nech tí, ktorí majú uši po celej Zemi, sa teraz odvrátia od hriechu, teraz sa pýtajte sa nemorálnosti v Cirkvi, teraz skúmajte falošnosti, ktoré vidíte v Cirkvách, skúmajte falošných prorokov a skúmajte falošných apoštolov… Teraz je hodina, kedy Cirkev musí nadobudnúť zisk z spravodlivosti a svätosti. A tí, ktorí budú počúvať tento hlas, uvidíte slávne večné kráľovstvo Božie. A Boh, Otec, ma poslal, aby som bránil ministerstvo Mesiáša, Krv Mesiáša, kríž Mesiáša, pretože Mesiášske kráľovstvo je teraz blízko. Nech tí, ktorí majú uši po celej zemi, teraz sa odvrátia od hriechu, teraz spochybňujte nemorálnosť v cirkvi, teraz spýtajte sa falošnosti, ktorú vidíte v cirkvi, spýtajte sa falošných prorokov a spýtajte sa svojich falošných apoštolov. Teraz je hodina, kedy cirkev musí získať zisk z spravodlivosti a svätosti. A tí, ktorí budú počúvať tento hlas, uvidíte slávne večné kráľovstvo Božie. Vy tiež porazíte smrť.

PÁN vás žehnaj. Toto je ten, o ktorom hovorí Biblia, o ktorom Písmo písalo, že HOSPODIN posiela Posla, aby pripravil cestu pre MESIÁŠA.

Shalom.

 Zbor Pokánia a Svätosti

Poznámka – náš BOH, Náš Stvoriteľ, OTEC PÁNA JEŽIŠA KRISTA má veľa mien, ktoré slovenské kresťanské preklady Biblie nespomínajú, napr. JEHOVAH ELI – PÁN MOJ BOH – ZALM 18:2, JEHOVAH KABODHI – PÁN MOJA SLÁVA –  ZALM 3:3 a mnoho iných … )           1743691_580582558697084_1552932791_n

Off 

25.7.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top