Home
 

ČO PÁN HOVORÍ K CIRKVÁM V HOLANDSKU A K CIRKVÁM V EURÓPE? Konferencia v Amsterdame, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, 2. Decembra 2016

KONFERENCIA S BOŽÍM SLUŽOBNÍKOM PROROKOM DR. OWUOROM V AMSTERDAME.

Čo hovorí PÁN SKRZE JEHO PROROKA POSLEDNÝCH ČASOV K CIRKVÁM V HOLANDSKU A ZÁROVEŇ K CIRKVÁM V EURÓPE?

  1. december 2016, prvý deň konferencie 1743691_580582558697084_1552932791_n

Sláva prekonáva temnotu. Neexistuje žiadne vyjednávanie. Prečo Božia Cirkev v Európe vyjednáva s temnotou?? Liberálnou teológiou, homosexualitou … Čo to Cirkev robí, vyjednáva s diablom? Ach áno, to je dôvod, prečo som prišiel. Videl som skutočnú moc. Videl som moc, ktorá bola väčšia než politická moc, než ekonomická moc, než moc spoločenstva Rady OSN. Videl som skutočnú moc.

… Takže teraz ma svetlo začalo dosahovať. Keď ma svetlo zasiahlo, ostal som v šoku. Wow, teraz moja vízia je jasnejšia. Teraz vidím veci. Moja vízia je čistá. Ah! Za tmy, nemohol som dobre vidieť! Ale keď sláva prišla a priniesla svetlo, bol som rád “wow”. Pretože som bol tak prekvapený z toho, čo som videl.

V Keni je mladý muž … Denis … Denis Okumu. Bol uzdravený na nedávnom stretnutí v auguste. Keď sa jeho slepé oči otvorili prvýkrát v živote, dokonca aj noviny v Keni o ňom písali. Spracovali o tom celý dokument. Keď on otvoril oči, to, čím ja teraz prechádzam, je to, čím on prešiel. Pretože ja som sa ho vypytoval, že čo môže teraz vidieť? … On mi neodpovedal. Čo on robil… povedal: „ ON je dobrý BOH, začal objavovať veci. On jednoducho videl. “Wow. ON JE DOBRÝ BOH.“ Do dnešného dňa on to hovorí.

Teraz si ho môžete predstaviť, ako on objavuje veci. To je to, ako som sa cítil, keď prišla Sláva a priniesla svetlo do hlbokej temnoty. A potom hlas prehovoril. Ale predtým, než hlas hovoril, ja som videl vo vnútri neba zlatú hmotu. Začala sa pohybovať smerom k otvoru ( neba ), ktorý sa začal otvárať. Boli dve.

Keď boli v horizontálnej polohe, pripomínali číslo 8. Zdola som hovoril:“ON mi píše číslo 8“? PÁN spojil dve. Počul som cinknutie, boli to dva slávne, silné, mocné, zlaté, identické prstene na oblohe.

Takže PÁN ich obrátil v opačnom smere. A ON mi dal vedieť, že keď dáte zrkadlo medzi tie dva prstene, uvidíte druhý prsteň vo vnútri zrkadle. Miera identity – podoby bola veľmi vysoká. Teraz som vedel, že to boli 2 zlaté nádherné snubné prstene. Takže, keď som začal vidieť nádherné snubné prstene od Boha, potom Boží hlas z neba začal hovoriť a povedal: “Od dnešného dňa, všetka autorita na nebi i na zemi bola daná Kristovi Ježišovi”. Bolo to tak mocné.

Spomínam si, že od tohto bodu teraz už som sa naozaj pozeral na prstene inak. Teraz som sa na ne pozeral: “Wow, to je naozaj reprezentácia, skutočná autorita MESIÁŠA.” Vedel som, že to bolo o obrovskej autorite Mesiáša. To je teraz autorita Kristova. Nastalo opäť ticho. Po tichu hlas znova prehovoril, druhý a posledný krát a povedal:“pozri a vidz, kto sedí na bielom koni“. A pamätám sa, keď som sa pozrel do otvoru, ktorý bol otvorený, nad prahom, potom som videl najsilnejšieho, obrovského, najslávnejšieho, mocného koňa v nebi. A ON mal SLÁVU. A keď som sa pozrel na bieleho koňa v nebi … Teraz sa zdieľam s vami s tajomstvom Božím. Ja sa teraz zdieľam s tajomstvom Božím s Európou.

A vo vnútri počujete ohromné poučenie o tom, ako sa pripraviť.

Tak, teraz som videl mocného koňa. Čo kôň hovorí? Pretože zakaždým viem, potom, čo som videl, že musím ísť a povedať, takže musím uchopiť tú správu dobre …. Než som začal vidieť správanie toho koňa, potom som pochopil správu. Videl som najsilnejšieho, najslávnejšieho Božieho koňa v nebi. A je to kôň, nie taký, ako ho poznáte. Nie. On je oveľa väčší. Videl som ho s pozdvihnutými prednými nohami. A erdžal. V angličtine oni hovoria, že ( neighing – ručiaci ) kôň. Potom som pochopil, že tá správa bola o “čase.”

V skutočnosti Pán zapríčinil, že som spanikáril, pretože mi dal vedieť, že tento najsilnejší kôň Boha na nebi, sa chystá vypustiť. A tak som spanikáril. A potom, keď som bol ešte stále v panike a pozeral som sa, začal cválať, ON začal pobehovať po nebi, akoby sa chystal na odchod. A potom som sa zobudil. Hallelujah!

Dovoľte mi, aby som sa zdieľal ešte s niečím a potom vám dám správu.

  1. mája 2007 som bol v Hyderabande v Indii, išiel som povedať ľuďom v Indii, aby prestali slúžiť iným bohom, pretože Mesiáš prichádza, a keď príde, stačí činiť pokánie, hľadať Ježiša a pripraviť sa na príchod Mesiáša. Tak som to robil v Indii a dňa 3. mája 2007 o 5:38 ráno – to je to, čo som videl, “Znovu som sa pozrel na oblohu. Vyzeralo to ako temnota. A keď som sa tam pozrel … Nebo sa opäť otvorilo rolovaním a potom sláva začala vychádzať von a keď vychádzala sláva, potom zrazu, obrovské zlaté hodiny sa približovali nižšie. “

Dovoľte mi to zopakovať. Boli znížené z neba. Kývali sa.

Spomínam si, keď som sa pozrel na hodiny, pred sebou som mal hodiny, Pán zapríčinil, že som spanikáril, keď mi PÁN ukázal, ako hodinová a minútová ručička išli tak rýchlo a vyzerá to, že sa chystá udrieť polnoc. A viem, že keď udrie polnoc, Mesiáš príde. Takže takto sa pohybovali ku polnoci, hodiny sa zmenili, pokryl ich oblak a boli pokryté písmom, vo vnútornom obvode bolonapísané písmom do kruhu a vo vonkajšom písmom. Vo vonkajšom obvode písmo hovorilo:“ JEŽIŠ Z NAZARETA“. A vnútornom písmo hovorilo:PRICHÁDZA“.

Toto sa volá „VÍZIA POLNOČNEJ HODINY“.

Teraz, v týchto rozhovoroch, čo Pán hovorí, ku národom v Európe, ku Cirkvi KRISTOVEJ na Európskom kontinente? Môžete vidieť veľmi jasne, že základným spoločným menovateľom je, žeMESIÁŠ PRICHÁDZA. Hallelujah! A existujú rôzne aspekty správy.

Vzhľadom na stav Cirkví v Európe, chcem povedať toto. Biblia, Biblia sľubuje, že MESIÁŠ, ktorý odišiel, sa vráti! Biblia to sľubuje. A chcem, aby ste vedeli, vzhľadom na odpadnutie, kvôli stavu Cirkví v Európe, je dôležité, aby sme všetci pochopili, že zakaždým, keď PÁN hovorí, kedykoľvek BOH JEHOVAH hovorí, vy a ja to musíme nájsť v Biblii. A keď to nájdeme v Biblii, dokonca aj zjavenie, ktoré vám teraz idem odovzdať, dokonca PÁN sa chystá dať tam aj inštrukcie.

Dôvod, prečo Cirkev odpadla, ktokoľvek môže prísť a klamať vám v Cirkvi, je ten, že nikto sa neobťažoval hľadať referenciu v Biblii, keď BOH hovorí. Akonáhle to urobíte, môžete vyčistiť klamstvá. Môžete ich očistiť. Existuje veľa vecí o tom, kedy PÁN hovorí, ale toto je centrálne.

Čo teda PÁN hovorí k Európe, k Cirkvám Európy prostredníctvom tohto ohromného rozhovoru, ktorý som videl? Biblia zasľubuje, Že MESIÁŠ príde. Ale keď skúmate Bibliu, zistíte, že tam sú dva návraty. Takže o ktorom z nich ja to hovorím?

V Zjavení Jána 1: 7 .. a to bude veľmi hlboké. Dokonca aj tí, ktorí počúvate cez rádio; v Austrálii, Brazílii, Mexiku, Afrike … Ak si myslíte, že ste už počúvali túto správu, potom je treba myslieť znova. Bude to rozdielne.

Biblia sľubuje príchod MESIÁŠA a jeden z nich je v Zjavení 1: 7 Hľa, prichádza s oblakmi, a uvidí ho každé oko, aj tí, ktorí ho prebodli, a nariekať budú nad ním všetky pokolenia zeme. Áno, amen.    

V tomto príchode ON hovorí, že ON príde pri JEHO príchode s oblakmi a každý, priatelia Boží, milovaní Boží plus nepriatelia Boží ho uvidia. V tomto príchode.

A iný príchod je opísaný v Zjavení Jána 16:15 Hľa, prijdem ako zlodej! Blahoslavený, kto bdeje a ostríha svoje rúcho, aby nechodil nahý, a aby nevideli jeho hanby.

Teraz v tomto príchode MEISÁŠA ON hovorí, že HO neuvidia všetci ľudia prichádzať. V tomto príchode ON prichádza ako zlodej. V španielčine:” como la drone.” ON prichádza potajomky, ako zlodej, kedy nie veľa ľudí HO môže vidieť. 

a v Zjavení Jána 1:7 hovorí, že všetci ľudia HO musia vidieť prichádzať. 

Takže, o čom rozprávam Cirkvi v Európe? Hovorím o príchode MESIÁŠA, že príde ako zlodej o polnoci. Toto je ono, BOH Izraela JEHOVAH ma sem poslal, aby som vám to oznámil. Halleluja. Aké nádherné, pretože- príde ako zlodej, ale ON posiela niekoho vopred, aby povedal, čo ON hovorí: „ Buď opatrný. Prorocká výstraha; ON sa chystá prísť.“

Biblia hovorí, že nikto nepozná dňa ani hodiny, ale obdobie/doba vám to povie. Ale ľudia v Holandsku, Európe; Francúzsku- všetky tieto kontinenty môžu pozerať ich najnovšie správy a vidieť, že toto nikdy predtým v správach nevideli. Môžu pozerať správy a hovoriť: My ako Európa sme nikdy predtým nevideli niečo takéto. Toto je nové.

A ak si znovuzrodený, tak tvoje duchovné oči ti povedia čo vravela Biblia. Takže teraz chcem hovoriť o príchode MESIÁŠA ako zlodeja o polnočnej hodine. Halleluja.

To je miesto, kde chce začať, krok po kroku.

1 Tesalonickým 4:16,17. Halleluja. Krok za krokom, Európa.

Som veľmi požehnaný, že tu môžem byť. Čakal som príliš dlho, aby som prišiel do Holandska, až to začalo bolieť. Takže rozumiem radosti Arcibiskupa, ktorý je tu. ON hovoril; Povedal som vám, hodina príde, keď otvoríme slovo a budeme hovoriť teraz o pravde.

Halleluja, povedal som vám, že táto hodina príde. Akurát som musela čakať príliš dlho. Chcem, aby ste vedeli, že tento rok, kedy som prišiel, bude so zameraním na Európu. Zruším Afriku a Južnú Ameriku a zameriame sa na Európu. Halleluja!

1 Tesalonickým 4:16-17 ON hovorí: „lebo keď zaznie povel a hlas archanjela a BOŽIA trúba, sám PÁN zostúpi z neba, a najprv vstanú tí, čo umreli v KRISTOVI.“  

Aké mocné! ON povedal, že keď príde ten deň a „sám PÁN zostúpi z neba“ Halleluja, ON neposiela nikoho. Teraz už nebude posielať nikoho iného. Pri tejto dôležitej udalosti, ON bude musieť prísť SÁM a urobiť to.

Verš 17: „potom my, ktorí zostaneme nažive, budeme spolu s nimi uchvátení v oblakoch do vzduchu v ústrety PÁNOVI, a tak budeme stále s PÁNOM.“

Halleluja! ON neposiela iného. A my budeme s PÁNOM navždy. V týchto veľmi dôležitých

správach hovorí, že teraz môžete držať toto ako poklad a používať ho po celý čas, keď ide do tuhého. Používať to, aby ste sa navzájom povzbudzovali. Toto tu. Takže, táto stať z Písma opisuje chronológiu, postupnosť udalostí, keď si PÁN príde sem dolu pre Cirkev. Keď PÁN príde sem dolu, aby si ťa vzal, ON popisuje toto. Halleluja.

V inej časti Písma, pochopíme, čo PÁN hovorí o JEHO Príchode a potom vám poviem, čo PÁN hovorí Cirkvi v Európe.

Ján 14:1 – 3

Halleluja

Nenechajte, aby boli vaše srdcia ustarostené, verte BOHU a taktiež verte aj mne. A potom ON hovorí : v dome môjho OTCA je veľa príbytkov. Keby to tak nebolo, povedal by som vám to. Potom ON hovorí: Idem vám pripraviť miesta. A potom hovorí, že ak ON vám išiel pripraviť miesta, potom vraví, že ON sa aj vráti naspäť.

Vrátim sa späť. ON hovorí: „ v NEBI Môjho OTCA, v DOMOVE Môjho OTCA, v DOME Môjho OTCA, v OTCOVOM DOME, tam je mnoho príbytkov.“ Potom ON hovorí: „Idem tam.“ Neskôr hovorí: „Keď tam idem, idem tam s jedným cieľom, pripraviť ti miesto.“ ON hovorí: „Ak idem pripraviť miesto pre vás, prídem naspäť, aby som si vás vzal tam, kde som ja teraz.“ Potom ON hovorí: „poznáte miesto, kam idem.“ Poznáte Kríž, na ktorý idem.

Poznáte chodníky. Poznáte miesto, kam teraz idem. Poznáte svätosť….Ej!

ON hovorí, že bol štedrý k Európe. Neudržal to v tajomstve. Každý v Európe pozná miesto,

kam ON ide. To je mocné. Zamerajte sa na mňa na chvíľku. Pozrite na toto teraz. ON hovorí, že ide do Neba a keď tam príde, vraví, PÁN si je vedomý. ON vie. ON pozná každého Kresťana po mene. Po mene. 

Poznáte spôsob, akým ľudia pletú veci v tomto čase. „prepáč, zabudol som, nevedel som, že prídeš.“ ON hovorí, že pozná každého Kresťana po mene. A ON ide som zoznamom, s úlohou a jedným cieľom. A cieľ je jeden. ON ide a hovorí: „ Ktorá izba je toto? 3b? Prosím, dajte tam značku pre Doninu.

Toto je Mária z Dánska. Špecifická izba. BOH nerobí chyby. Takže sa môžete spoľahnúť na jednu vec, že každý Kresťan má zarezervovanú izbu. Má tam rezerváciu.

Ó áno! PÁN, ktorý nikdy neklame, hovorí, že ide so zoznamom a ide tam pracovať, aby všetko pripravil. A ON hovorí: Dom Môjho OTCA má mnoho príbytkov. Ja viem, v holandskej krajine, v tomto kráľovstve, v tomto jednom máte domy s izbami. Ale chcem vám predstaviť iné kráľovstvo, ktoré má mnoho izieb. Takže každý z celej zeme. Ak sa 7 biliónov ľudí znovuzrodí dnes, príde k JEŽIŠOVI a bude kráčať do Neba, každý človek bude mať zarezervovanú izbu.

Počúvajte ma. Nasledujte ma. Takže teraz PÁN hovorí, že išiel pripraviť izbu pre každého z vás. Takže potom je táto správa jednoduchá. Keď sme dorazili do tejto krajiny, viete, že sme museli ísť ako prvé do hotela. Opýtali sa nás- Ako sa voláte? Kedy ste si spravili rezerváciu. Najskôr sa obávaš, ale odpovieš im.

Onjoro z Kene. Dovoľte mi, aby som to pohľadal. Osien….Onjoro, mám to. ON vraví, že sú tam určité izby. Ach! Zatiaľ čo ste tu zaneprázdnení fajčením a pitím, ako ste tu zaneprázdnení, riekol: Som mladá žena v Európe pijúca víno a nosím krátke šaty. Zatiaľ čo ste tu zaneprázdnení teraz robením kompromisov, dnes si sa narodil znovu – zajtra už nie si.

V nedeľu si sa znovuzrodil. Ale cez týždeň, keď si stretol pastora, už nie si znovuzrodený. Aj keď si tu teraz zaneprázdnený, ON hovorí: sú tam určité izby v Nebi; a je tam izba, ktorá ma menovku/označenie. Meno. Rezervácia. Deň, kedy si prijal PÁNA bol označený, Blok B, Blok C, Izba 38. Tvoje meno. Zatiaľ čo si zaneprázdnený robením tohto. Ja som moderný, však sme v Európe.

Je tu izba, ktorú PÁN pripravil bez jedinej chyby. A táto izba volá, kričí. Kričí. Táto izba sa pýta: Povedz mi Peter, povedz mi Peter…Pozri, je tu tvoje meno. Prichádzaš? Prichádzaš?

Pitie. Tancovanie na diskotékach v Európe. Klamanie ženám, že nie si ženatý. Alebo klamanie mužov, že nie si vydatá a pracuješ. Musíš zvádzať svojho šéfa, aby si dostala prácu. Prechádzate z krajiny do krajiny a klamete tam. Zatiaľ čo si zaneprázdnený/á robením týchto vecí, prichádzaš? Prichádzaš? (ku KRISTOVI)

Ó áno. Počúvajte ma. Biblia je divoká, takmer krutá. Pretože… Nemám teraz čas. Ale chcem sa toho aspoň dotknúť a pokračovať budeme zajtra. JEŽIŠ, ON pozná ľudí zmluvy. Židov. Ľudia zmluvy. Ľudia zmluvy z Izraela. Spoločenstvo Izraela. Oni tiež vedeli, že boli vybraní ľudia. Boli ľudia zmluvy. Vedeli to. OBLAK kráčal s nimi. To bol veľký, veľký symbol zmluvy.

Manna, jedli ju priamo od Božieho trónu každý deň po dobu 40 rokov. To je mocné. Každý jeden deň dostávaš chlieb, spoľahlivo po dobu 40 rokov. To je naozaj mocné. Takže, oni vedeli. Ale v tomto procese, keď MESIÁŠ prišiel, pozrite na toto; nie, naši otcovia jedli chlieb na púšti. Oblak ich viedol. JEŽIŠ povedal: prosím, toto je ON, ktorý je opravdivý chlieb. Prosím, prijmite to. Potom povedal niečo. Pozrime sa, čo ON hovorí. ON povedal, že ľudia budú prichádzať z ďaleka odkiaľ východ začína, niektorí z takej diaľky ako je západ; z končín zeme a budú to chcieť urobiť, prídu, ujdú a pôjdu a budú sedieť s Tetrarchami Izraela – s Abrahámom, Izákom, Jákobom a BOHOM IZRAELA a jesť svadobnú hostinu BOŽIU.

Hovorím, buďte opatrní. Buďte opatrní s nárokom. Mám nárok. Táto izba je pre mňa. Buďte opatrní. ON hovorí, v tomto rozhovore, ON videl srdcia Židov a následne na to dal proroctvo. Že ľudia prídu, ujdú a sadnú si na svoje miesta. Na sedadlá, ktoré boli pripravené pre BOŽÍ ľud. A hovorí, že sa stalo proroctvo o prebudení pohanov; o prebudení, ktoré prinesie kresťanov -pohanov/ nežidov.

Takže, buď opatrný. Izba s tvojím menom. Buď opatrný! Zatiaľ čo si tu, buď svätý. Znovuzrodil si sa? Áno, avšak ešte stále si v hriechu. Matúš 23, ON hovorí- z rohov ulíc, ujdite a vaše meno- urobia zoznam. Kto sú títo? Sú to ľudia z rohov ulíc z Európy? Pane, my nemáme pre nich izby. Ale ostatní neprichádzajú. Takže, vymeňte izby od tých, čo neprichádzajú za izby pre tých, ktorí sú poslušní. Takže, Buďte opatrní. Musím sa dostať k správe. Toto nás odviedlo od pozornosti. Takže, aké je posolstvo od PÁNA pre tento kontinent, na príchod MESIÁŠA. Vráťme sa teraz do Zjavenia 19: 6 – 9 . To je miesto, kde je posolstvo dnes večer. A inštrukcie pre Cirkev.

Halleluja!

Sú tam izby pripravené pre vás. A v Matúšovi 25 ON hovorí- kráľovstvo BOŽIE je podobné svadobnej hostine. Takže, hostina je pripravená. Sú tam stoličky. Na zadnej strane je napísané meno. Svadobná hostina. Stolička. Napísané meno a stolička je prázdna. Rezervovaná. A stolička znovu kričí, volá: „ Peter, Jakub, pozrite, prichádzate?“

Zjavenie 19: 6-9. Ste pripravení? Iba jedna osoba je pripravená? Ďakujem. Poďme to čítať spolu.

ON hovorí, Zjavenie Jána: 6 „Potom som počul akoby hlas veľkého zástupu, hukot mnohých vôd a rachot mohutných hromov: Haleluja! Ujal sa kráľovstva PÁN, náš BOH vševládny! 7 Radujme sa, veseľme sa, vzdávajme MU slávu, že prišla svadba BARÁNKOVA a manželka JEHO sa pripravila!“ A potom ON vysvetľuje prípravu. 8 „a smela sa obliecť do skvúceho, čistého kmentu! Tým kmentom sú spravodlivé skutky svätých. A potom to zakončuje a vraví: 9 „Povedal mi: Napíš: Blahoslavení, ktorí sú povolaní na svadobný hod BARÁNKOV! A doložil: Toto sú pravé slová BOŽIE.“

Toto je odkaz z Písma pre nás dnes večer.

Toto je miesto, odkiaľ pochádzajú inštrukcie pre Cirkev v Európe. ON hovorí, že keď príde MESIÁŠ naspäť pre Cirkev ako zlodej o polnočnej hodine- ON vraví, že niektorí ľudia to nazývajú Vytrhnutie Cirkvi. Niektorí ľudia to nazývajú návrat MESIÁŠA. Niektorí ľudia to volajú deň PÁNOV. Je mnoho názvov ako to ľudia volajú ale ON vraví, Biblia to nazýva Deň Svadby BARÁNKA BOŽIEHO. A sú tam inštrukcie. Chcem s vami zdieľať dnes, aby sa celý svet naladil. Chcem s vami zdieľať dôležité inštrukcie. Aká je správa? ON vraví, že keď som ja videl tie Svadobné prstene na oblohe, bol to rozhovor, bola to správa, inštrukcie národom, aby sa pripravili na tento deň.

Aké nádherné. Ale najdôležitejšie sú tie inštrukcie, že ako sa pripraviť na tento deň. A ON hovorí, že ak sa pozrieme na úroveň oslavy, blahopriania, radosti tak nám to povie, že je to historické. A hneď vám to napovie, že ten deň je historický. A hneď vám to napovie, že ten deň je gravitáciou/príťažlivosťou k BOHU OTCOVI.

Musel som to povedať. Pretože MESIÁŠ prichádza, ON bol týraný na Kríži. A pomimo toho, srdce OTCA trpelo mnoho. ON bol týraný omnoho viac ako nejaký pes. Veľmi zneužitý. SYN žijúceho HOSPODINA osobne. A odkedy sa toto skončilo, odvtedy až po dnes nebo čaká. Kde je ovocie Kríža? Kde je? Pretože, keď vidíme teraz, ak by sme sa pozreli z neba na zem na Cirkvi, tak si takmer myslíme, že diabol je silnejší ako PÁN. Ľudia po svete, ktorí ma pozeráte, hovorím vám, že keď sa pozriete na Cirkev, tak máte takmer pocit, že diabol je väčší ako BOH.

Máte takmer pocit, že Cirkev v Európe, ON hovorí – že prvá Kalvária nebola dostatočná, aby zachránila Európu, aby zachránila celý kontinent. Že to nemá takú silu. Keď sa pozriete na život Kresťanov v Európe, máte pocit akoby vraveli, že JEŽIŠ sa musí vrátiť naspäť na Kríž, pretože prvá Ukrižovanie nie je dostatočné. Ej, rozumiete tomu? Pretože vidíme ako hriech víťazí v ich životoch.

Ale ja som tu, aby som oznámil, že na vrchu zvanom Kalvária je Kríž. A odkedy bol ten Deň- KRV, KRV stále tečie až po dnes. Je tam dosť sily. Moc je dostatočná. Problém nie je v moci (kríža a krvi). Problém je tvoje srdce. Je tam moc. Je tam sila. Je tam sila v Kríži. A v KRVI. A ON vraví, ON vraví toto – že keď ten deň príde, dôvod, prečo je to historická oslava je taký, že keď dlho očakávaný deň konečne príde, ON hovorí, a nebesá sa pozrú na Cirkev, ON hovorí, či je Cirkev pripravená, aby nastala táto historická oslava.

Ale ako budú nebesá vedieť, že si pripravený? Ako budú nebesá vedieť, že Cirkev KRISTOVA v Európe je pripravená? A ON hovorí, že skutočný, skutočný, skutočný dôvod, prečo je tu oslava historická keď príde ten deň, je že keď sa nebesá pozrú na Cirkev a uvidia, že deň prišiel a Cirkev je pripravená. Teraz vidíte, prečo som sem prišiel. Iba používam slovo – pripravený.

Prišiel som, aby Cirkev KRISTOVA mohla byť pripravená.

Nasledujte ma.

Potom hovorí: „ Ako bude nebo vedieť, že je Cirkev pripravená?“ ON hovorí, že keď sa pozrie na ňu a povie : najjemnejší odev, skvúci sa a čistý. ON vraví, že to nie je príbeh, ktorý máš zdielať na WhatApp! Nie je to príbeh. Ktorý máš zdielať na Twiteri.

„Wau, si pripravený?“

„Wau, som pripravený.“

Nie. ON hovorí, že najjemnejší odev, skvúci sa a čistý jej (Cirkvi) bol daný, aby sa obliekla, a keď sa na ňu pozrieš tak vidíš, čo prijala a čo nosí… Och, Cirkev v Európe. Viem, že si prijala a obdržala, ale moja otázka znie- prečo to rúcho nenosíš? Áno, ON hovorí, že to rúcho môžeš prijať, obdržať ho, držať ho a zároveň ho nenosiť. A nikto ťa nebude nútiť. Pretože ja sa pozerám na Cirkev v Európe, vy ste prijali, obdržali ste ho, ale moja otázka je- prečo to rúcho nenosíte? Hodina pre rúcho je teraz! Pozrite, ľudia nosia odev. Pozrite, ľudia nosia odev. Pozrite, čo sa im deje. Kedy ho začneš nosiť? ON hovorí, že keď ho nosíš toto rúcho, ľudia sa pozerajú naň a vidia spravodlivé skutky BOŽIE. Spravodlivosť. Svätosť. Ó áno, povedal som vám, že to nie je na WhatsApp. Nie je to pre Twitter. Je to skutočné. Je to skutočné. Takže, keď ON popisuje tento odev. Keď ON hovorí o tom, je to mocné, pretože ON nám teraz odhaľuje pravý štandard BOŽÍ, ktorý bude používať na meranie nás pre večnosť. Pre večnosť. Teraz nám to ON odhaľuje.

Poslal jej správu. ON povedal -prijímam… Počul som od stredu- akceptujem tiež. Takisto prijímam. ON hovorí, obrátil som sa v Cirkvi. Prijímam to. Ale, prepáčte, nosíte to najjemnejšie rúcho, čisté a skvúce sa? A ON hovorí, že toto najjemnejšie rúcho je správa tejto hodiny. ON vraví, že vaša generácia v Európe teraz, vy ste teraz Cirkev rúcha. Vy ste ľudia, ktorí si budú pripravovať rúcha PÁNA. Aká požehnaná generácia! A ON hovorí, že keď vraví o rúchu, ON v podstate hovorí o tom ako o oznámení príchodu MESIÁŠA. Wau, to znamená, že je tu správa, ktorá tu pokračuje. A keď sa pozriete na to ako ON hovorí o rúchu, počujete ako hovorí, že rúcho a pripravenosť sú prvé.

Ak chcete vedieť ako sa sem Keňa dostala, tak je to preto, že keď prijali MESIÁŠA, správu o rúchu, začali sa pripravovať. A ten moment kedy sa začali pripravovať, och kontrolujem, že je tu stan, potrebujem ísť a navštíviť, to je ten moment kedy to začali robiť, pokánie aby sa očistila Cirkev, Nebo sa otvorilo!!! Haleluja. Nebo sa otvorilo. To znamená, záležitosť pripravenosti pred trónom BOŽÍM je poklad. Keď začneš, Nebo ťa nemôže pustiť. Nebo sa musí s tebou teraz stretnúť. Neuveriteľné.

ON hovorí- najjemnejšie rúcho jej bolo dané. Zadarmo. Bol jej daný, aby sa obliekla. ON hovorí, najjemnejšie rúcho skvúce sa a čisté. Môžem povedať, čo sa stalo keď to svetlo nie je žiarivé dnes? Inými slovami, keď ON hovorí, že najjemnejší odev jej bol daný, Európe, bol daný Cirkvi v Európe, ON hovorí, skvúci sa a čistý, myslí tým, že keď to Cirkev v Európe nosí, už z diaľky to zasiahne tvoje oči. Každý to bude môcť vidieť a povedia Waau pozri, to je rúcho. Wau, pozri tam, rúcho. On hovorí, skvúce sa a čisté. Skvúce sa a čisté. Wau. Takže, ak to nosíš, každý v Európe by mal byť schopný vidieť to a povedať wau, pozri tam, rúcho.

Hej Európa, kde je tvoje rúcho?

Odvtedy ako som prišiel, hľadal som okolo seba rúcho.

Pretože ON hovorí, že je to slávne, skvelé, žiarivé, nádherné, oslnivé. ON hovorí, že to nemôžete skryť. Wau, pozri, rúcho! Nemôžeš to schovať.

Poďme do Matúša kapitoly 5:13 – 16. Povedal som vám, sú tu inštrukcie do Cirkvi. Povedal som vám, je tu správa pre Cirkvi. Taliansko, Nemecko, Španielsko, Fínsko, Francúzsko, Holandsko, Rusko, Ukrajina, Slovensko… Keňa, kde, ON sa pýta, kde je rúcho? Kde je ten odev? ON hovorí, najjemnejšie rúcho, skvúce sa a čisté jej bolo dané, aby sa obliekla. Nosí ho?

Matúš kapitola 5. Povedal som vám, je to správa. Odteraz, keď ma PÁN zoberie preč z vášho kontinentu, všetci z vás budete nosiť rúcho. Vstúpite na pracovisko, váš šéf sa na vás pozrie ako vždy a spýta sa: „Ty si sa znovu narodil?“ Chystám sa na to, pretože ON hovorí, že toto rúcho v podstate vytvára vašu spásu. Vysiela vás to do sveta. Keď vstúpite na nejaké miesto, váš (životný) štandard je známy každému. „ Nie, nie. Nie, máme Vianočnú párty, nepozývajte ju, ona je znovuzrodená.“ Každý môže vidieť, že si dostal rúcho a oni to môžu vidieť, že ho nosíš.

Ďakujem. Pretože keď tu stojím, „ Och, ako vidíš ja pracujem v banke,…“ Ale dnes počuješ, „ nepozývajte ju, ona je znovuzrodená.“ Hahaha! Haluluja! Oni hovoria: „ Nepozývajte ho na Vianočnú kokteil párty, on je znovuzrodený. Niekedy keď on prišiel na párty tak povedal, aby sme nenosili alkohol pretože on je znovuzrodený.“ Autorita rúcha. Moc rúcha. Skvúce sa a čisté. Môžete ho vidieť na diaľku.

Matúš kapitola 5: 14- 16, ON hovorí:vy ste svetlo sveta, soľ.“ Hahaha, moja hlava. Soľ. Ale aj svetlo vpredu, vpravo. „Vy ste soľ sveta, ale ak soľ stratí svoju slaň, ako môže byť znovu slaná. Nie, už nie je dobrá pre nič okrem toho, aby bola vyhodená a pokrčená pod nohami.“

Keď chce ON hovoriť o svetle, o žiarivosti vášho odevu, ON už prvý hovorí- soľ zeme. Že bez tejto soli je zem bez chuti. Nemá žiadnu chuť. Eh! V Afrike, odkiaľ pochádzam, kde nie sú chladničky, keď dostanete mäso alebo ryby, keďže nemáte chladničku, nasoľte ju. Soľ tiež zachováva. Takže teraz môžu ryby a mäso vydržať dlhšie. Ale baktérie to nemajú radi. Baktériám sa to teraz nepáči.

Ale pamätajte, v Izraeli, v tomto čase, oni používajú na jedenie ryby z Mŕtveho mora. A ak to neuchovávate dobre, tak to vždy stratí svoju slaň. A keď soľ nie je dobre udržiavaná a stratí svoju slaň, soľ bola pokladom. Ľudia zvykli chodiť do práce a zarábať peniaze z hľadiska soli. Takže to bola vaša slaň. Vaša služba je hodná množstva soli. A tak sa pobrali domov a vymenili ju za iné dobro. Ale ak soľ nie je dobre uchovaná, jej chuť, jej slanosť sa stratila a občas ju nájdete pohodenú na ceste. To je to, čo tu hovorí. Že Cirkev KRISTOVA v Európe, bez teba svätá Cirkev, svetlo v Európe nemá zmysel. Ach! Aké vysoké volanie?

ON hovorí, že bez slanosti v Cirkvi v Európe, zamieňajúcej chuť v Európe, soľ Cirkvi v Európe, ak nebude prinášať chuť do života tomuto kontinentu, budete počuť, že miera samovrážd na tomto kontinente je príliš vysoká. Život sa stáva bezvýznamným, pretože nie je nádej nad smrťou.

Aké volanie. ON chce hovoriť o vysokom volaní Cirkvi. O žiarení Cirkvi. Ale ON prvý začal so slanosťou, to znamená, že je to v rukách Cirkvi. Iba Cirkev keď sú choroby v Európe, iba Cirkev môže padnúť na kolená a povedať: PANE JEŽIŠU, nech je tu uzdravenie. Keď nie je dážď v Európe, dážď, EU v Bruseli, EU, EU, EU nemôže sa stretnúť, sadnúť si a stretnúť sa a prijať uznesenie vraviac: nech je tu dážď. EU, veľmi mocne, bohato a silno, spolu s NATO, spolu s nimi si nemôžu sadnúť, stretnúť sa a prijať uznesenie a povedať: Toto je už veľa, nech tu prší v Holandsku. Iba Cirkev. Haleluja. Haleluja!

Iba Cirkev! Aké vysoké volanie! Iba Cirkev môže položiť svoje kolená dolu a činiť pokánie. A odstrániť úzke nohavice u žien, ktoré nosia úzke nohavice, aby a teraz mohli obliekať sväto a karhať homosexualitu v Cirkvi, za kazateľnicou, a karhať alkohol v Cirkvi a činiť pokánie, karhať homosexualitu a potraty a činiť pokánie. A keď skončia, hovoria: HOSPODINE, nech je dážď. A za menej ako minútu babbababa… Ej, Cirkev. Cirkev má moc. Cirkev má volanie. Takže keď sa na vás pozrieť, spôsob ako sa obliekate, hovorím: Ach, strácajú veľa moci. Mrhajú ňou.

Takže teraz ON hovorí: „Vy ste svetlo sveta, mesto, ktoré nemôže byť skryté. Ani ľudia nerozsvietia lampu a nedajú ju pod misku, namiesto toho ju postavia na stánok a dáva to svetlo každému v dome.“ ON hovorí, že keď sa Cirkev rozhodne nosiť rúcho, je to správne, každý to môže vidieť. Teraz to môžu jasne vidieť. Svetlo odevu. Pretože akonáhle nosíte odev, ON vraví, že ste svetlom sveta. Pamätajte na Jána 12, sám JEŽIŠ hovorí: Ja som svetlo sveta. To mi hovorí, že toto svetlo, ktorým má Cirkev vyčnievať, nepatrí Cirkvi. Ťuknete na to a odrazí sa to od vás. Ťuknete na to zo svetla slnka a premietnete ho do sveta. Môžete ťuknúť na SYNA SVETLA a premietnete ho do temného sveta. To znamená, že čím tmavší je  tento kontinent Európy, čím tmavší, čím sa stáva tento kontinent tmavším, tým viac odev a žiarivosť Cirkvi by mali byť jasnejšie.

Kde je to rúcho? Pretože ON hovorí, najjemnejší odev, skvúci sa a čistý jej bol daný, aby sa obliekla. Ach! Potom hovorí: „ Vy ste svetlo.“ Keď ho nosíš, každý by to mal vidieť. Čo je tá temnota, ktorú vidím v Cirkvi KRISTOVEJ v Európe. Odkiaľ ide tá temnota, v ktorej sú homosexuáli uznávaní za správnych v Cirkvi? Kde je prostitúcia uznávaná za správnu Cirkvou; kde klamári, falošný proroci si uplatňujú svoju pozíciu z kazateľníc. Odkiaľ ide táto temnota? Pretože ON vraví, že toto je hodina rúcha.

Matúš 9:8 vzácni ľudia. ON hovorí, že keď to zástupy videli, preľakli sa a zvelebovali

BOHA, že takúto moc dal ľuďom. Keď pôjdeme späť do Matúša 5:16, ON hovorí, že ateisti, neznovuzrodení ľudia v Európe vidia vaše dobré skutky a velebia BOHA OTCA v Nebi. To znamená, že ak nosíš rúcho, sú tu určité dobré skutky, je tu dobré ovocie, ktoré musí vychádzať z tvojho života, ovocie rúcha.

HOSPODIN ma poslal do Európy, aby som sa spýtal Cirkvi, kde je tvoje ovocie? Ak čítate 2 Petra, ON vraví, že ak nosíte rúcho, existuje určité ovocie. ON hovorí, a najjemnejší odev, skvúci sa a čistý jej bol daný, aby sa obliekla. Potom vraví, že tento najjemnejší odev znamená spravodlivé skutky. Skutky. Veľa skutkov Cirkvi. ON hovorí, že toto rúcho pochádza od samotného OTCA. Ach! Ach! Dovoľte mi to zopakovať, tento najjemnejší odev, na kríži, ty ho nosíš…. Najjemnejší odev, skvúci sa a čistý, deň, kedy ON vstal z mŕtvych, dal ho Cirkvi. Ak vieš, že tento odev bol daný Cirkvi, tak tento odev nepatrí tebe, je to rúcho KRISTOVE, ktorého by si sa mal báť. Mali by ste s tým zaobchádzať s trasením. Rúcho KRISTOVE. Potom povedal, pozrite sa na to teraz všetci, spravodlivé skutky. Mnohé skutky. Ach! To je mocné.

Najjemnejší odev, skvúci sa a čistý bol daný Cirkvi v Európe. Najjemnejší odev znamená, reprezentuje spravodlivé skutky. To znamená, že je mnoho skutkov v Cirkvi, ale každý skutok Cirkvi musí mať rozmery BOŽIEHO štandardu. Dovoľte mi zopakovať to. ON hovorí, že ak idete do Kene, oni sa obliekajú sväto. Tie, ktoré sú v službe, majú dlhé sukne. Mladí muži sa obliekajú dobre, neobliekajú si ovisnuté nohavice. Takže, oni sa rozhodli obliekať sväto. A prestali klamať, prostitúcia. Pozrite sa na toto teraz, a spozorovali štandard spravodlivosti a keď prídete do Európy, povedia: pretože sme moderní ľudia, toto je náš štandard. ON vraví,

Cirkev v Keni, Ruande, Tanzánii, Európe; Fínsko, Taliansko, Slovensko, všade bol daný určitý odev.

Prečo sú tieto štandardy rozličné?

Ó áno. Prišiel som vám povedať, že štandard je rovnaký. ON hovorí v Židom 12, že : „hľadajte pokoj s každým človekom i posvätenosť, bez ktorej nikto neuvidí PÁNA.“ Takže keď ON má poslal, aby som vám prišiel oznámiť odev, ON ma aj poslal povedať vám inštrukcie o odeve; zákony upravujúce odev. Jeden zo zákonov hovorí, že rúcho je to isté na celej zemi! 

„Och! Nie, nie, BOH rozumie, že Európa je moderná!“ Ech, ktorý BOH je ten, ktorý môže rozumieť hriechu? Prišiel som zatriasť Cirkvou v Európe a prebudiť Cirkev, a povedať Cirkvi- buď opatrná teraz, je tu jedna mierka, jeden štandard pre všetky boje, pre všetkých ľudí, všetky národy, všetky jazyky, všetky rody, všetky klany, jeden štandard. ON vraví, najjemnejší odev, skvúci sa a čistý jej bol daný, aby sa obliekla. Jeden štandard pre všetkých. Ach! A ON vraví, že tento odev reprezentujú spravodlivé skutky svätých. To znamená, každý skutok Cirkvi by mal byť nameraný ako štandard BOŽEJ spravodlivosti. Či už to robíte, keď vezmeme meradlo spravodlivosti, bude merať. Či už to robíte, keď prinesiem rovnováhu spravodlivosti, malo by to byť namerané. Merajte to.

Čo je to, že Cirkev v Európe pracuje no nie je to zmerateľné so štandardom? Čo je to zač, čo Cirkev robí? Rúcho bolo dané každému z nás z milosti a milosrdenstva BOŽIEHO. Rimanom 5:15. Dovoľte mi prečítať to, Rimanom 5:15, Rimanom 5:51. Haleluja! Rimanom 5:15. Píše sa: „Ale nie je tak s darom milosti ako s pádom. Lebo ak pádom jedného mnohí umreli, milosťou toho jedného človeka, JEŽIŠA KRISTA, sa milosť BOŽIA a dar tým väčšmi rozhojnili pre mnohých.“

Je to dar. Milosť a milosrdenstvo. Rúcho, o ktorom som vám prišiel hovoriť, hovorí Cirkvi, že

BOH OTEC teraz hovoril so mnou o rúchu. Rúcho, ktoré som vám prišiel oznámiť, keď ho

nosíte, reprezentuje to výkupné. Odplata za hriech je smrť… My potrebujeme nosiť toto

rúcho. ON vraví, najjemnejší odev, skvúci sa a čistý jej bol daný, aby sa obliekla. ON hovorí, že to reprezentuje výkupné, cenu, ktorú JEŽIŠ zaplatil za Cirkev. Ak budete nosiť rúcho, potom budem môcť vidieť PÁNA, DUCHA SVӒTÉHO, Európa bude môcť vidieť, pozerať sa na tie osoby, ktoré boli vykúpené. Nikto si už viac nebude uplatňovať svoje právo. Najjemnejší odev, skvúci sa a čistý jej bol daný, aby sa obliekla. A keď ho nosíš, už z diaľky začne udierať svetlo z neho do očí. Hovoria, že evanjelium v tejto osobe dosiahlo maximálny cieľ v jej živote. Predstavuje výkupné, cenu…

ON vraví, ak je nejaký dôvod vo všeobecnosti, pre ktorý išiel MESIÁŠ trpieť na kríž, tak je to rúcho. Rúcho, ktoré konečne, či už ste vdova v Afrike, Európe, chudobná vdova, sirota v Afrike alebo ste práve osoba v Európe a nemáte žiadne doklady. Ach, môj PÁN, ON vraví:

Najjemnejšie rúcho, skvúce sa a čisté jej bolo dané, aby sa obliekla. Neexistuje žiadna kvalifikácia; všetko, čo je dôležité, je prijať, prijať a nosiť ho, čo môžu aj ľudia vidieť. Či ste chudobná osoba, utečenec, čierna, biela, bohatá osoba, na tom nezáleží. Štandard je jeden. ON hovorí: výkupné, ON zaplatil všetko, nikto vás už viac nebude obviňovať znovu. Niektoré Cirkvi, špeciálne v Afrike, pastori si uchovávajú zoznamy s číslami, a potom to otvoria a pozrú sa na tvoje meno a povedia: nie si veľmi dobrý. Čo je to za knihu? Ej! Oni si uchovávajú knihu. PÁN povedal, že ON zaplatil všetko. Potom hovorí: „Pozri, najjemnejší odev, skvúci sa a čistý jej bol daný, aby sa obliekla.“

ON hovorí, najjemnejší odev, teda, pretože vám dáva nesmrteľnosť, neporušiteľnosť, nedotknuteľnosť, ON hovorí, najjemnejší odev teraz predstavuje víťazstvo. Víťazstvo, ktoré JEŽIŠ dosiahol pre Cirkev. Chcem sa s tým teraz zaoberať. Dám sen a dám ho vám. Keď ma JEŽIŠ volal, toto sa stalo. Keď ma vzal do trónovej miestnosti v nebi. Cherubovia Slávy; je tam zlatý chodník, navrhnutý tak, že sú tam dva pásy. Kľačal som pri chodníku.

Videl som dvoch Cherubínov Slávy nesúcich truhlu zmluvy BOHA JEHOVAH. Ale spôsob akým chodili, musel som sa HO spýtať, prečo takto chodia? Pretože dvaja Cherubíni, ktorí kráčali, toto je zlatý chodník, držali archu zmluvy, hlavu mali uklonenú, chodili bokom. Nemôžem vám to lepšie ukázať. A išli a postavili ju na trón. Umiestnili ju, a potom išli bokom a uklonili sa. Keď ma HOSPODIN povolal.

Potom z jednej strany HOSPODINOVEJ Archy Zmluvy videl som Mojžiša, muža BOŽIEHO a videl som väčšie modré prúžky. Takže, na jednej strane milosrdného kresla sedí Mojžiš, muž BOŽÍ, a vedľa Mojžiša na tej istej strane sedel Eliáš, mocný prorok HOSPODINOV. A na tejto strane osamote sedel Daniel, hrozný prorok BOHA JEHOVAH, ktorého ani levy nemohli zjesť. A potom v tom čase prišiel Oblak; tento špecifický Oblak. Prišiel na zlatý chodník…. postavil sa a sedel na Milosrdnom sedadle. A potom z neho ON prehovoril. Existuje veľa vecí, ktoré nemôžeme spolu zdieľať, nikdy som sa o nich nezdieľal. Ale časť, ktorú som zdieľal, vám hovorím.

Potom sa tam niečo stalo. Hlas prehovoril: „Dnes tu mám 4 prorokov. A ty si štvrtý.“ A potom došlo k zemetraseniu. A ON povedal: „ A bola vám daná autorita.“ Teraz vieme, na čo je autorita, pripraviť národy na Príchod MESIÁŠA. Prísť sem a hovoriť o rúchu Haleluja! 

Pozrite na toto teraz. Takže, ohľadom vecí, čo sa týkajú Mojžiša, sa väčšina z nich stala aj JEMU, ktorý tu hovorí s vami. V skutočnosti je jeden z nich; oblak. Veci, ktoré sa stali Eliášovi, hroznému prorokovi BOŽIEMU, sa väčšina z nich, ak nie všetky, stali TOMU, ktorý hovorí s vami. Počúvajte teraz, rozhovor s Danielom, jeho sny a vízie, mi PÁN ukázal. V skutočnosti, vízia vytrhnutia Cirkvi, v Danielovi 12, bola daná taktiež Danielovi. Keď PÁN zdieľal so mnou, že sa to stane, v skutočnosti zjavenie v knihe Daniel….pozrite sa teraz, jeden s rozhovorov, ktoré ON  zdieľal s Danielom, vám pomáha pochopiť autoritu rúcha, to je to, o čom teraz s vami hovorím.

V tom sne, som našiel sám seba ako stojím na mieste a priamo predo mnou bola veľká obrovská socha, veľmi veľká…Nasledujte ma v tomto. Veľká obrovská socha. A pamätám si, že v tomto sne som sa pýtal- čo je to? Ako som bol stále z toho prekvapený, potom v sne, z tohto smeru prišiel kameň, ktorý rozbil sochu. A čo ma šokovalo, táto obrovská socha, veľmi veľká, neuveriteľné. Čo ma šokovalo bol spôsob, akým sa socha rozpadla. Veľká socha. Veľmi, veľmi veľká. A potom zrazu zasiahnutá kameňom. A padla dolu. A ako som bol v šoku, potom taktiež padal prach takto nejako, ako plevy. Ako som bol ešte stále šokovaný ako sa socha rozpadla veľmi, veľmi rýchlo a prach z nej ako bol unášaný vetrom a niečo z toho padalo aj na mňa, a potom zrazu tento kameň, ktorý zasiahol sochu sa stal mohutnou horou. A miesto, odkiaľ som stál, táto strana vyzerala modrá, svetlo modrá. Táto strana bola svetlo modrá. Táto hora naplnila celú zem. Myslel som si, že spadnem do oceánu.

Pozrite, nebolo tam kde stáť. ON naplnil celú zem. Iba neskôr som pochopil, keď som sa zobudil, že to nebol oceán ale priestor. Keď som sa zobudil. Chcem to použiť, aby som vám povedal o autorite rúcha.

Prečo ma poslal sem, aby som zdieľal tento sen a potom ma poslal za vami. Chcem to použiť, aby som vám povedal o autorite rúcha. Haleluja!

Daniel 2. Pamätajte, že Keňa toto prijímala niekoľko rokov, pokiaľ nemali toto. Pre vás, sú na to iba 3 dni. Takže, ak mi dovolíte, privediem vás na miesto, kde sa tiež môžete pripraviť na prijatie. Pretože čo je ten dôvod, že sa znovu narodíte a chýba večnosť?

Daniel, kapitola 2, verše 34-35. Potrebujem to nájsť. Daniel 2:34-35.

34 Keď si hľadel, zrazu sa bez zásahu rúk odlomil kameň, zasiahol sochu do železných a hlinených nôh a rozdrvil ich. 35 Tak sa naraz rozdrvilo železo, hlina, bronz, striebro i zlato, a boli ako pleva na holohumnici v lete; vietor ich odvial, takže nebolo možné nájsť po nich ani stopy. Ale kameň, ktorý zasiahol sochu, sa premenil na veľký vrch a naplnil celú zem.“

Verše 44 a 45. Tiež v danielovi 2. Potom hovorí:

44 Ale za čias tých kráľov BOH nebies nastolí večné kráľovstvo, ktoré nezahynie, a to kráľovstvo neprejde na iný národ. Ono rozdrví a zničí všetky tie kráľovstvá a bude trvať naveky; 45 ako si videl, že kameň sa bez zásahu ruky odlomil z vrchu a rozdrvil železo, bronz, hlinu, striebro aj zlato. Veľký BOH dal vedieť kráľovi, čo sa má v budúcnosti stať. Sen je spoľahlivý a jeho výklad správny.“

Sústreďte sa na mňa kvôli času. Aký to má význam v tomto sne? Daniel to videl. Veľkú sochu, kameň prichádzajúci z tejto strany, v tomto sne z tejto strany a udrel sochu a v niekoľkých sekundách ju rozdrvil. A potom to skončilo. A prach. Ako mlátenie pšenice. Prach. Niečo z neho išlo aj na mňa. Potom v momente, sa kameň premenil na vrch. Veľmi, veľmi veľký vrch. V skutočnosti, pre mňa, myslel som si, že to odpadne. Nebolo kde stupiť. Naplnilo to celú zem. Tento vrch. Až tak, že som nemal kam stupiť. Išiel som spadnúť. Potom PÁN hovorí, že výklad tohto sna, ON vraví, že BOH neba sa v tomto bode chystá založiť kráľovstvo.

Sústreďte sa na mňa prosím. Malý kameň. Pre mňa, prichádzal z mojej ľavej strany. Zasiahol sochu. Stále som šokovaný. Prach. Stále som šokovaný z prachu. Veľký vrch, ktorý naplnil celú zem. Nasledujte ma v tomto. Spojím to pre vás teraz. Povedal som vám, ak je tu niečo, prečo išiel JEŽIŠ na kríž- spravodlivosť. A povedal som, že spravodlivosť je JEHO. JEHO.

Najjemnejší odev. Skvúci sa a čistý. Toto bolo dané Cirkvi. Nemáme čas ale iba sa zmienim. Filipským 3:8-10. ON vraví o spravodlivosti BOŽEJ. Nasledujte ma v tomto. Dať vám spravodlivosť BOŽIU. Ech! Ľudská bytosť. Len obyčajný smrteľník. Môže mať teraz spravodlivosť BOŽIU. A potom hovorí, že v čase týchto kráľovstiev, BOH Nebies príde a rozbije všetky tieto kráľovstvá a postaví jedno kráľovstvo.

Najskôr ma nasledujte. A nastavte sa. Teraz hovorím s vami z môjho sna. A založil jedno kráľovstvo. Týmto vrchom. Počúvajte. Zrušte ich a vytvorte jedno kráľovstvo evanjelia. Jedno kráľovstvo MESIÁŠA. Teraz vám to sumarizujem pre vás. Počúvajte, keď ľudia padli v záhrade, keď ľudia padli v záhrade, BOH Nebies; ON stvoril Adama a Evu a dal im slobodu, aby si vybrali, či budú poslúchať alebo nie. A oni sa rozhodli neposlúchnuť. A tá pravá spravodlivosť sa stratila. Ej. Pozrite sa na toto. Bola stratená.

A keď ju stratili, keď idete do Genezis 3:15, tam ON hovorí, Genezis 3:15. ON hovorí toto:

A ja položím nepriateľstvo medzi teba a ženu a medzi potomka hada a potomka ženy.

A potomok ženy rozdrví hlavu hada. A ten schvatne jeho pätu.

Toto je sen, ktorý som videl. Ech! Toto je sen, ktorý som videl. ON hovorí, že ľudia padli. Nevinnosť odišla. JEŽIŠ prišiel a obnovil to na Kríži. Rúchom. Spravodlivosťou.

Pozrite na toto teraz. PÁN povedal, od tej doby dáva nepriateľstvo, konflikt medzi ženu a hada kvôli tomuto priateľstvu. A potom medzi jej potomkami, jej deťmi a deťmi hada. Znamená to, že od toho dňa HOSPODIN oznámil konflikt medzi korupciou a spravodlivosťou, medzi nemorálnosťou a svätosťou. Medzi pravdou a klamstvami. Potom povedal, že tento konflikt bude trvať večne, do tej miery, že znovuzrodený človek, posvätená duša, vykúpená duša; znovuzrodená duša nikdy nemôže znovu súhlasiť so Satanom. To znamená, že uctievanie idolu a uctievanie KRISTA musí byť v protiklade. Nemôže sa znova zlúčiť (s diablom). Videl som. Videl som to vo sne. Kameň rozdrvil sochu, ktorá reprezentuje idoly Európy, tohto sveta, kráľovstvá tohto sveta a videl som na vlastné oči ako sa kameň stal vrchom, ako sa stal obrovským vrchom. Nemal som priestor. Vrch. Kráľovstvo BOHA JEHOVAH.

Rúcho predstavuje víťazstvo, triumf.

Triumf JEŽIŠA nad týmito vecami tu v Európe.

Tie veci, ktoré ťa nechcú pustiť. Ach. Ja neviem čo ťa nechce pustiť. Je to domov? Mám otázku priamo tu v TV a pýtam sa Cirkvi v Európe. Ak PÁN v Genezis 3:15 nariadil, aby prišiel MESIÁŠ, príde potomok ženy a rozdrví hlavu hada, čo znamená, že mu to dalo smrteľný úder. Satan, smrteľná rana, pretože had HO potlačil priamo na Kríž. Ale ON ho nezabil. Úder na vrchu nebol smrteľný. Potomok ženy rozdrvil hlavu; smrteľná rana. Ten deň. V 3:15. ON vraví- Vyhlasujem večný boj.

Ale prečo teraz Cirkvi v Európe súhlasia?

 Prečo vy teraz súhlasíte? Pretože v Keni, oni udržiavali boj. Medzi svetlom a tmou. Tvrdili to. Stále prebieha vojna. Keď príde, bojuješ; bojujete proti korupcii, proti nemorálnosti. Pretože ON povedal, vyhlasujem večný boj. Cirkev v Európe, prečo ste zastavili vojnu? Prečo ste zastavili konflikt? Boj? Tak dlho už Cirkev bojuje…Nasledujte ma…Tak dlho už Cirkev udržuje večný boj, potom je posvätená.

Potom nosí rúcho. Potom ide do Neba. Prečo ste odobrili? Odobrili. Svetlo a tma nesmie byť odobrená v Európe. A oni hovoria jeden druhému, nedotýkaj sa ma a rešpektuj ma, a ja budem tiež rešpektovať teba a nebudem sa ťa dotýkať. Ale pre mňa, ja chcem boj. Pretože ON povedal: Vyhlásim večný boj.

Môžem to dokončiť?

Ak idete do tej istej knihy v Genezis v.23 a 24, nájdete nasledovné… že BOH nám dal na výber. Výber, ktorý vidím, sa vykonával v Európe. A PÁN povedal, stromy s jedlom, tie môžete jesť, ale stromu poznania dobrého a zlého sa nedotýkajte. A potom je tam strom života.

Keď ma PÁN zobral do trónovej miestnosti, je tam viac toho čo nemôžem zdieľať. Priviedol ma za truhlu zmluvy a ja som videl rieku, ktorú ukázal Ezechielovi. A videl som strom na oboch stranách rieky. Nasledujte na pri tomto teraz. Ak čítate toto písmo tu v Genezis, keď sa rozprávame o rozdrvení tejto sochy, ON vraví- Strom života nebol pre každodenné používanie. Strom života, ak ste z neho zjedli, zjedli ste večnosť. Keď sa na ňom podieľate, budete mať večnosť. PÁN hovorí, ale nejedzte tento iný strom dobra a zla, ale jedzte iné stromy. Ale potom, ľudstvo malo jednu voľbu, kde stratili rúcho, spravodlivosť.

ON povedal, robte ako chcete, ale ja som vás varoval. Mali poslúchnuť iba raz. Bol to tzv. jednokrokový test. Iba raz poslúchnuť. Nejedzte z toho stromu. A raz poslúchol aj ON, keď čítate verš 22, po tom, čo prešiel dobrovoľnou poslušnosťou, po tom, čo prešiel testom dobrovoľnej poslušnosti, po tom, čo prešiel týmto testom, pozrite sa, čo sa stane, od 22 je Cesta, ktorá vedie k večnosti a BOH sa chystá vziať jeho ruku a ísť s ním touto cestou k Stromu života, že keď sa podieľa na ňom, žije naveky. Niekto, kde sme stratili spravodlivosť. Ech!

Ale ON povedal, a rozdrvím tvoju hlavu. Satan. Ale schvatne jeho pätu. Viete, čo sa stalo v Izaiášovi 53:14. ON bol tak znetvorený, že HO nebolo poznať. Bol doudieraný. Práve teraz, keď išiel PÁN na Kríž, vrátil sa na túto cestu. Genezis 3: 22-24, kde poslal Cherubínov s horiacimi mečmi, aby zabránili ľuďom jesť zo stromu. Keď MESIÁŠ išiel na Kríž a bol rozdrvený, ON je znovu, na tej istej ceste do večnosti, cesta do večnosti, naznačuje Cirkvi v Európe, hovorí, odev, odev, príďte a pristúpte k stromu života.

Videl som, ako PÁN zničil sochu. Pripravme sa. Táto ilúzia v Európe, povedzme, som v Európe. Existuje ešte ďalšie kráľovstvo. Hovorí- zničil všetky tieto kráľovstvá. A ostatné kráľovstvá nebudú ponechané ľuďom. Kráľovstvo, ktoré som videl, je večné kráľovstvo BOŽIE. A pokrýva celú zem. Rúcho. Toto je hodina pre Cirkev v Európe, aby nosila rúcho BOŽIE. Odev spravodlivosti. Tak sa opýtajte sami seba; odkedy ste sa znovuzrodili, kráčali ste skutočne v spravodlivosti? Odkedy si sa stal pastorom, kráčal si skutočne v spravodlivosti? ON hovorí, že povolanie pastora je pripraviť odev.

Hodina je teraz. Hodina, teraz je hodinou rúcha. 

Všetka táto Sláva, bola to vaša štítna žľaza, dostal si novú?…A čo? Máš novú maternicu.. Žena z Nemecka. Lekári v Nemecku jej odstránili maternicu a potom, keď prišla do Kene na stretnutie, PÁN jej dal novú. Tí istí lekári, ktorí odstránili, potvrdili novú. Všetky tieto veci sa dejú, aby ste vedeli, rúcho. Je tu rúcho k dispozícii. Svedčia o autorite rúcha.

Môžete povstať vzácni ľudia! Môžete vidieť, že sa snažím nájsť miesto veľa veciam o kráľovstve BOŽOM. Kráľovstvo z kameňa, ktoré naplnilo celú zem. To znamená, že v ten deň, Evanjelium bude dosahovať maximálny účel. To je význam sna, ktorý som videl; sna Danielovho. Prišiel som do Európy, aby som vás viedol k tomu, aby ste vedeli, že je tu Kráľovstvo, ktoré prichádza. Je tu Kráľovstvo, ktoré prichádza. Európa. Milujem Európu, pretože je tam kráľovstvo, ktoré prichádza. Môžeš byť Švéd, Holanďan, Francúz, Angličan, Španiel a všetko…Dán, ktokoľvek si. Ale je tu kráľovstvo, ktoré prichádza, ktoré vy a ja zdieľame. Videl som. Videl som. Videl som Kameň, ktorý rozdrvil sochu. Videl som na vlastné oči. Rozdrvené kráľovstvo nemorálnosti. Rozdrvené kráľovstvo klamstiev. Videl som Kameň, ktorý rozdrvil kráľovstvo peňazí. Kameň, ktorý rozdrvil kráľovstvá Európy. Videl som Kameň, ktorý rozdrvil kráľovstva jógy v Európe. Videl som, ON rozdrvil kráľovstvá homosexuality a lesbizmu. Videl som kameň. ON rozdrvil kráľovstvo korupcie. Videl som v Cirkvi, ON rozdrvil kráľovstvo tela/žiadostivosti. A videl som iné kráľovstvo, ktoré bolo zriadené. Večné kráľovstvo, ktoré nikdy nemôže byť zvrhnuté.

Európa, ja vidím kráľovstvo. V tomto kráľovstve je rúcho oblečením tohto kráľovstva. Dovoľte mi zopakovať to znovu. Pamätáte si na dvoch, ktorí sa zjavili, keď JEŽIŠ bol vychvátený, boli oblečení v jemnom rúchu, bielom a čistom. Spomínate si, že keď sa JEŽIŠ vráti v Zj 19,11 dolu, verš 14 osobitne, po vzostupe, ON príde do Jeruzalema s nebeským húfom a všetci z nich budú oblečení do najjemnejšieho rúcho, skvúceho sa a čistého. Počúvajte ma. Spravodlivosť je rúcho kráľovstva BOŽIEHO.

Prišiel som oznámiť Európe, že je tu autorita v rúchu.

PÁN ma sem poslal nariadiť autoritu rúcha.

Tí, ktorí chcete prijať JEŽIŠA, zdvihnite ruky. A keď zdvihnete, zdvihnite vysoko.

Povedzte: drahý JEŽIŠ, navraciam sa dnes. Odpusť mi JEŽIŠ. Odpusť mi všetky moje

hriechy. A zriaď spravodlivosť v mojom srdci. PÁN JEŽIŠ, pomaž ma s TVOJOU SLÁVOU.

A priprav ma pre večné kráľovstvo BOŽIE. V MOCNOM MENE JEŽIŠ. Dnes. Som

znovuzrodený.

Dovoľte mi požehnať vám predtým ako odídem. MOCNÝ OTEC, PÁN, TY si hovoril týmto

ľuďom o večnom kráľovstve BOŽOM. Večnom kráľovstve spravodlivosti. PANE, veď ich

kroky. Títo ľudia začínajú cestu návratu k spravodlivosti, môžeš navštíviť tento kontinent.

Pýtam si OTČE, aby mali priazeň v tejto krajine, aby mohli vidieť. Požehnaj im svätosť.

Požehnaj ich deti, požehnaj ich zbory, požehnaj ich domovy. Požehnaj ich kazateľnice.

V MOCNOM MENE JEŽIŠ. Žehnám ti Európa, mojím prorockým jazykom, aby tých, ktorí si

vybrali spravodlivosť, PÁN pomazával a používal. Amen.

Tí, ktorí nie ste pokrstení alebo ktorí žijete s mužom a práve ste sa obrátili, pamätajte, je tu ovocie pokánia. Uistite sa, že ste pokrstení, aby ste naplnili spravodlivosť. Zajtra, pôjdem do tejto centrálnej témy, správy, ktorá mení celý svet. Posledná návšteva. Nech vás PÁN žehná.

Shalom. Shalom. Shalom.1743691_580582558697084_1552932791_n

ZBOR POKÁNIA A SVÄTOSTI SLOVENSKO
    

 

Off 

11.7.2017 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top