Home
 

PRÍCHOD MESIÁŠA – KONFERENCIA V NAMÍBII, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR, 19. Máj 2017, PRVÝ DEŇ KONFERENCIE, 2. časť

Konferencia v Namíbii, 19.-21. Mája 2017 1743691_580582558697084_1552932791_n

PROROK BOŽÍ DR. David OWUOR
TÉMA: PRÍCHOD MESIÁŠA, 2. časť                                                                                                                                        

Z ČERSTVEJ HORÚCEJ MANNY OD BOŽIEHO TRÓNU PRE CIRKVI V NAMÍBII, zároveň  celoglobálne

Vízia – 17. Máj 2004, 

 … v tom sne som stál a pozeral som sa hore na oblohu a potom po mojej pravej strane zrazu náhle som počul znieť zvuk trúby. A to som opakoval na živo vo vysielaní. Ja poznám zvuk trúby, ako bude znieť. Môžem to zopakovať dnes? Myslím, že je to iba pre Keňu, – smiech – nie, nebo nieje iba pre samotnú Keňu,.. nebo nieje Keňa, správne?  Hallelujah! Ale ja som to vysielal celoglobálne. Trúba znie takto – znázorňuje…: 

A keď trúba takto trúbila týmto spôsobom, potom som počul oznámenie z trónu. Ten hlas je v podstate oznam z trónu. Keď idete ku trónu a niečo sa má udiať, je tam niekto, kto oznamuje oznam od trónu. A hlas povedal:” PÁN SA UŽ CHYSTÁ OBJAVIŤ NA OBLOHE, .. a viete veľmi dobre z knihy evanjelia Jána 5 : od verša 21 a ďalej,…21Lebo jako Otec kriesi mŕtvych a oživuje, tak aj Syn, ktorých chce, oživuje. 22Lebo Otec nesúdi nikoho, ale všetok súd oddal Synovi, 23aby všetci ctili Syna, jako ctia Otca. Kto nectí Syna, nectí Otca, ktorý ho poslal. 24Ameň, ameň vám hovorím, že ten, kto čuje moje slovo a verí tomu, ktorý ma poslal, má večný život a neprijde na súd, ale prešiel zo smrti do života. 25Ameň, ameň vám hovorím, že prijde hodina a je teraz, keď mŕtvi počujú hlas Syna Božieho, a tí, ktorí počujú, budú žiť. 26Lebo jako má Otec život sám v sebe, tak dal aj Synovi, aby mal život sám v sebe. 27A dal mu právo a moc konať i súd, pretože je Synom človeka. 28Nedivte sa tomu, lebo prijde hodina, v ktorú všetci, ktorí sú v hroboch, počujú jeho hlas, 29a vyjdú tí, ktorí dobre činili, na vzkriesenie života, ale tí, ktorí zle robili, na vzkriesenie súdu.

hovorí, že tí, ktorí budú počuť, znamená to, že nie všetci budú počuť. Tí, ktorí budú počuť, tí, ktorí budú v Duchu, tí, ktorých uši budú obrezané, aby počuli. Ó áno, to je duchovný hlas. Keď ste v pozemskom tele, ako chcete počuť duchovný hlas? Rozumiete? Ja mám tak veľa správ pre Namíbiu, ja som prišiel povedať Namíbii, že to bude duchovný hlas. A to bude duchovná trúba a nie každý na Zemi bude počuť. Iba pre tých, ktorí kráčajú týmto smerom, tí, ktorí prijali Ducha Svätého, tí, ktorí budú v tomto formáte. A z tohto dôvodu sa pýtam Cirkví, čo robíte v tele, v telesnosti? Keď to je pre tých, ktorí budú v tejto forme. V duchovnej, aby počuli. Ja som počul všetky detaily, takže skutočne vám to takto môžem vyliať.

Ja som tiež videl, ako Cirkev bola zobratá. Počul som:” pozri, PÁN SA IDE OBJAVIŤ NA OBLOHE” … a keď som sa pozrel na tú stranu, potom obloha sa takto otvorila. PÁN mi chcel ukázať, ako sa to stane, keď ma poslal k vám. Pozrite sa, čo sa stalo. Keď sa zjavil, jedna vec ma šokovala. Skutočne som prekvapený, akým spôsobom podávam posolstvo Namíbii. Je to rozdielne, nikdy som to takto nepodával. Nikdy, toto je veľmi rozdielne. Dovoľte mi to oznámiť vám, myslím, že je to veľmi špeciálne tu.

Hlas povedal: “pozri, PÁN sa chystá už objaviť na oblohe”,.. pozrite sa teraz, obloha sa otvorila, ON vystúpil dopredu, pozrite sa teraz,… potom, prvá vec, ktorá ma najviac šokovala, tohto času, ON má korunu! Toho času má korunu! Toto je posolstvo pre Namíbiu. Toto je správa pre Namíbiu, pretože sa pýtam – keď sa pozerám na Cirkvi Kristove v Namíbii, ja vidím a ja počujem, – ja vidím veľa detailov na kazateľniciach a je to zlé, je to jeden z najhorších prípadov hriechov  – ale hovorím, že keď sa pozerám na Cirkvi v Namíbii, ja vidím a počujem ako hovoria: ” NIE, NIE, prosíme, PANE, nech sa navráti JEŽIŠ na kríž, pozri, my sme znovuzrodení, ale nie sme oslobodení. 

Ale v tomto sne tu, keď PÁN sa zjavil predo mnou, na pravej strane oblohy, ON neprišiel, aby išiel naspäť na kríž! ON má korunu! NIE! Ja som videl korunu! ON nepríde naspäť na Kalváriu, aby zomrel za hriechy! Prepáčte, ale potom prečo Cirkvi v Namíbii hovoria:” pozri, prvá Kalvária nie je dostačujúca pre nás, prečo?? 

Dokonca aj tí, ktorí počúvajú teraz od Nového Zélandu, Wellingtonu, ChristChurch, Aucklandu, v Malbourne v Austrálii, .. atď.. do Fínska,… Juvaskyla, Helsinki, .. po Toronto,.. atď, ..  tí, ktorí počúvajú v rádiu, otázka pre vás tiež znie, pre vás tiež, .. pretože ON hovorí, že keď sa pozerá na stav v Cirkvách dnes, dnes, dnes, .. Cirkvi plačú pre druhé oslobodenie… Je to akoby Cirkvi plakali a hovoria:” pozri,..  akoby KRV nemala dostatok moci ma oslobodiť. A oni plačú k OTCOVI  a hovoria:” OTEC pozri, my sme v Cirkvi, ale stále nie sme oslobodení. My sme stále v sexuál. hriechov, my stále klameme s falošnými prorokmi v Namíbii. Namíbia je číslo jeden s falošnými apoštolmi. Ja ich poznám, pretože ja som ich stretol. 

Namíbia je miesto, kde falošní apoštoli učia, ako zlyhať, akoby – ako riadiť motorku, radia, že keď padáte, ako padnúť a potom vstať. Ja som počul tieto veci tu! AKO?? AKÉ JE TOTO EVANJELIUM?? AKÉ JE TOTO EVANJELIUM? NIE! Vy mi povedzte, kde nájdete ako učiť ľudí, ako padnúť?

Takže keď sa pozeráte na tento stav Cirkví v Namíbii, je to stav, ktorý plače: ” PANE, pozri, prvá Kalvária nemá dostatok moci pre Namíbiu, možno oslobodzuje Keňu, ale Namíbia má hriechy tvrdohlavosti, hriechy, ktoré nemôžu byť oslobodené, rezistentné, odolné hriechy, obnovené hriechy, PANE, pošli JEŽIŠA znova. Keď ich počujete, keď ich vidíte, plačú pre druhú Kalváriu. Oni hovoria, že prvá KRV nie je mocná. 

Pretože v tomto ohromnom sne, keď sa ovjavil PÁN, ja som bol šokovaný! ON mal korunu! ON nepôjde naspäť na Kalváriu! ON nepôjde! Oh ako si prajem, keby toto bolo na štadióne. Celý národ, vy máte iba 3 milóny, správne? .. 4 milióny? .. môžem pridať jeden milión? 2 milióny? .. OK, ja si prajem, aby všetci sedeli na štadióne a počúvali toto. Pretože potom celý národ by vstúpil. Boli by oslobodení dnes KRVOU JEŽIŠA z Kalvárie a vstúpili by hneď do neba. Pretože to je ľahké, zožať 3 milióny v jednom meste. 

ON hovorí, že keď trúby a hlas zaznie, vystúpil dopredu a pozrite sa, čo urobil. Keď si bol istý, že sa zameriavam na neho, ON zobral jeho pravú ruku a ukázal mi, ukázal mi prebodnutú ruku. Ukázal mi prebodnutie na ruke. Neskôr som porozumel lepšie, pretože v podstate sa mi predstavoval sám formálne. Nie anjeli, nie niekto iný, to som JA, kto zomrel za Cirkev. A tiež ďalšia vec, keď PÁN  s vami hovorí v tejto podobe, tiež potom prenášate určitú správu vášmu srdcu, aby ste porozumeli lepšie, čo bolo povedané. A ON hovorí:” pozri, JA som tak spokojný, že som to urobil”. Znamená, že keby som mal druhú príležitosť, JA by som to urobil znova pre Cirkev, rozumiete ma správne? .. Keby som mal druhú šancu, urobil by som to rovnakým spôsobom. 

Keď čítam Bibliu, v Izaiášovi 52, toto je ohromné pre Cirkvi v Namíbii, 

Izaiáš 52:14 14 ako sa mnohí zhrozia nad tebou. (Tak bude zohavený jeho vzhľad nad iných ľudí a jeho podoba nad synov človeka)

ON vyzeral na kríži ako zviera, znamená, že nevyzeral viac ako človek, nie, nie, nie,… ON vyzeral ako zviera, keď visel na tom kríži. 

Ale keď budete čítať Exodus 12:5-7, veľmi ohromné!, poďme hovoriť k tejto Cirkvi, ja som pripravoval správy zakotvené na štyroch hlavných návštevách, ale PÁN to ukotvil. ON hovorí – Ja nebudem viac čakať, Ja to musím urobiť teraz, keď sú tu.. 

Exodus 12:5-7  5Dobytča budete mať bez vady, samca, ročného; vezmete ho z oviec alebo z kôz. 6A majúc naň pozor budete ho opatrovať až do štrnásteho dňa tohoto mesiaca, a zabije ho celé shromaždenie obce Izraelovej medzi oboma časmi večernými. 7Potom vezmú z jeho krvi a dajú na obestrany podvojí aj na vrchný prah na domoch, v ktorých ho budú jesť.

BEZ VADY! – TO ZNAMENÁ BEZ VINY. Dovoľte mi to zopakovať, pretože viem, že toto je mladá Cirkev, táto Cirkev je veľmi mladá, to je o duchovnom veku, o dospelosti, .. kŕmiť ich. ..Doktor hovorí, že toto je malé dieťa. Chcem začať kŕmiť toto dieťa nasledujúcou diétou, pretože chcem, aby dieťa rástlo. To je tiež ako tento príklad v Dome PÁNA. Keď chcete, aby táto Cirkev rástla a bola dospelá, kŕmte túto Cirkev nasledujúcou diétou: spravodlivosťou a Svätosťou. Preto som povedal mladá Cirkev, myslím mladá, mladá.

ON hovorí, že je tu ZÁKON, VEČNÝ ZÁKON, ktorý je v hornej komore spravodlivosti BOHA v Nebi. Môžete to volať Najvyšší Súd v Nebi. Tam je horná komora spravodlivosti BOHA, tam je ZÁKON, ktorý bol uzákonený a ten ZÁKON hovorí nasledujúce: BOH JE SVÄTÝ. A keď BOH JE SVÄTÝ, potom mzda za hriech je smrť. A ten istý zákon pokračuje a hovorí, že existuje skutok a následok. Znamená nasledujúce. Mzda za hriech – dôsledok –  je smrť.  Hovorí rovnaký zákon.

Môžu byť dva druhy smrti. Buď človek platí za jeho vlastné hriechy, takže tento zákon sa naplní. Alebo človek vstúpi v zmluvu, pod dohodu, kde je náhradná smrť. Kde niekto iný zomrie za nás, aby sa naplnil zákon, ktorý hovorí, že tam musí byť smrť. Buď vy zomriete, alebo niekto iný zomrie za vás. A ON hovorí, že keď si vyberiete, že niekto iný zomrie za vás, v náhradnej smrti zomrie za vaše hriechy, potom ten niekto iný, kto musí zomrieť pre vás, musí mať nasledujúce znaky – musí byť bezvadný, bez chyby.  Sme spolu?… pretože chcem, aby táto Cirkev rástla a bola dospelá v SLOVE. 

Takže moje dva dni, ja som vám povedal, použite ma, ja som sluha PÁNA, najlacnejší, ja niesom ako tí, ktorí žiadajú najprv založiť peniaze, neviem koľko tisíce, doláre, euro, peniaze,.. určití ” služobníci boha”, kedy musíte najprv zložiť peniaze,.. na privátne lietadlá a atď.. poznáte tieto príbehy viac ako ja. Alebo sa musíte zložiť v skupine ako cestovní agenti to robia, niesť a ísť do Nigérie. Takže vy poznáte tieto veci. Ja nehovorím o tomto. Ja hovorím o Slávnom Kráľovstve BOHA JEHOVAH. Prepáčte mi, ja hovorím o niečom inom. Ja hovorím o večnosti s BOHOM. ON hovorí, že keď niekto iný musí zomrieť pre vás, ten niekto musí naplniť Zákon. Zákon perfektnej obeti BOŽEJ.

 

Zbor Pokánia a Svätosti Slovensko              1743691_580582558697084_1552932791_n
www.repentslovakia.com
www.repentandpreparetheway.org

Off 

22.5.2017 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top