Home
 

PROROCTVO O ZJAVENÍ OSOBY ANTIKRISTA, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 17. APRÍL 2017

PÁN hovoril so mnou, PÁN JEHOVAH hovoril so mnou túto minulú noc veľmi ohromným rozhovorom, minulú noc a PÁN mi definitívne ukázal osobu antikrista. Znova, túto minulú noc PÁN hovoril so mnou a v tom rozhovore ma zobral na miesto a presne predo mnou umiestnil osobu antikrista, ktorý prichádza do Sveta, on už je vo svete, ale ide robiť veci, kedy Cirkev bude zobratá preč, špeciálne počas veľkého súženia, kedy bude zjavený, počas posledných 3 1/2 roka. 

Túto minulú noc PÁN JEHOVAH ma dal na miesto a umiestnil osobu antikrista v blízkej vzdialenosti, avšak torchu ďalej, približne vo vzdialenosti 20 – 30 metrov, ON mi ho ukázal, ako tam sedel a pozeral sa smerom ku mne, tým smerom. Viem, že to budú veľmi smrtiace veci, ktoré bude robiť, miesto, kde ho umiestnil, nemôžem vidieť jeho identitu, ale viem, že pozeral na mňa. 

Takže túto minulú noc PÁN mi ukázal osobu antikrista a my všetci vieme, že táto udalosť, o ktorej PÁN hovorí,  môžeme čítať v 

2 Tesalonič. 2: 2-7 aby ste sa nedali hneď zviklať od umu ani sa strašiť ani duchom ani slovom ani listom, ako nami poslaným, ako čo by už bol nastal deň Kristov. 3Nech vás nikto nezvedie nijakým spôsobom, lebo deň Kristov nenastane, kým prv neprijde odpadnutie, a nebude zjavený človek hriechu, syn zatratenia, 4ktorý sa protiví a povyšuje nad všetko, čo sa zovie Bôh, alebo čomu sa dáva božská česť, takže sa posadí do chrámu Božieho jako Bôh a bude sa vydávať za Boha.5Či sa nepamätáte, že ešte keď som bol u vás, som vám to hovoril? 6A teraz to, čo zdržuje, viete, aby bol zjavený vo svojom čase. 7Lebo tajomstvo bezzákonnosti už pôsobí, len až by ten, kto teraz zdržuje, bol odstránený zo stredu.

PÁN hovorí, že osobahriechu, zatratenia bude zjavený, až potom, keď ten, čo teraz zdržuje, bude odstránený preč. My tiež vieme, že ten, kto teraz zdržuje aktivitu zjavenia osoby antikrista, aby bol zjavený, je DUCH SVÄTÝ. A my vieme veľmi dobre, že DUCH SVÄTÝ PÁNOV, príbytok DUCHA SVÄTÉHO, CHRÁM DUCHA SVÄTÉHO,  keď čítame knihu Zjavenia Jána 21:3, ON hovorí: 3A počul som veľký hlas od trónu z neba, ktorý hovoril: Hľa, stán Boží s ľuďmi, a bude bývať s nimi, a oni budú jeho ľudom, a on, Bôh, bude s nimi a bude ich Bohom.

Biblia hovorí, že osoba antikrista nebude zjavená, až pokiaľ ten, ktorý ho zdržuje, bude zobratý preč z jeho cesty, v knihe Tesaloničanom v podstate naznačuje, že Cirkev, ja myslím Svätú Cirkev, nie Cirkev, ktorá učí prosperitu, čo vidíte práve teraz, cirkev, ktorá je v odpadnutí a klamstvách, s falošnými prorokmi, falošnými apoštolmi, falošnými evanjelistami, falošnými doktrínami, čo všetko oni robia práve teraz, nie táto Cirkev, hovorím, že Svätá cirkev, ktorá sa drží pokánia, Svätosti, absolútne nulovej tolerancii k hriechu, Cirkev, ktorý nasleduje Ducha SVÄTÉHO a ON im pomáha. Tá cirkev je PRÍBYTOK DUCHA SVÄTÉHO. To nieje cirkev, ktorá chodí obnažená, ktorí nemajú tú múdrosť, aby vedeli, že keď svet chodí obnažený, my nikdy by sme nemali chodiť obnažení, ktorí nemajú tú múdrosť, aby vedeli, že JEŽIŠ je SYNOM ŽIVÉHO BOHA a zaplatil ťažkú cenu za našu spásu, aby sme ju držali. 

Takže nemôžeme konať márne, aby sme ukazovali rovnakú identitu ako svet oblečením, hovorením, pozeraním filmov, … volajú to kresťanský životný štýl.  Verzia kresťanského života.

Ja hovorím o Svätej cirkvi, ktorá sa drží pokánia, pokánia od hriechov, drží si srdcia pokánia, je schopná rozpoznať, že toto je zlé, toto je hriech,.. takže zastáva nulovú toleranciu k hriechu. Táto cirkec, keď čítate 1. Korinťanom 6:19  19Alebo či neviete, že vaše telo je chrámom Svätého Ducha, ktorý je vo vás, ktorého máte od Boha, a že nie ste sami svoji?

Naše telo je Chrámom DUCHA SVÄTÉHO, keď čítate Zjavenie jána 21:3 3A počul som veľký hlas od trónu z neba, ktorý hovoril: Hľa, stán Boží s ľuďmi, a bude bývať s nimi, a oni budú jeho ľudom, a on, Bôh, bude s nimi a bude ich Bohom.

Takže príbytok DUCHA SVÄTÉHO na tejto Zemi je v podstate SVÄTÁ CIRKEV KRISTOVA. Múdre panny, múdre znamená, že chodia v strachu / bázni pred BOHOM, pokiaľ žijú na tejto Zemi. Život KRISTA na tejto Zemi. 

Keď táto Cirkev bude zobratá vo vytrhnutí Cirkvi, keď PÁN príde a vytrhne tú Cirkev, potom Svätý príbytok DUCHA SVÄTÉHO bude zobratý preč. Keď príbytok SUCHA SVÄTÉHO bude zobratý preč, vo vytrhnutí Cirkvi, v záblesku, v momente žmurknutím oka a pretože príbytok DUCHA SVÄTÉHO bude zobratý preč, stán DUCHA SVÄTÉHO, potom čas milosti tiež príde ku koncu, pretože Osoba DUCHA SVÄTÉHO tiež bude zobratá preč. 

A potom príde udalosť, ktorá odhalí antikrista, pretože ON hovorí: osoba bezzákonnosti, osoba antikrista, nebide zjavená, až pokiaľ ten, ktorý ho zdržiava práve teraz, bude zobratý preč. A to sa stane vytrhnutím Cirkvi, keď príbytok, SVÄTÝ PRÍBYTOK DUCHA SVÄTÉHO bude zobratý preč. SÁM DUCH SVÄTÝ bude odobratý. Potom bude zjavená táto osoba. Osoba antikrista.  

Takže túto minulú noc ma PÁN zobral na miesto a umiestnil ma vo vzdialenosti 20-30 metrov a ukázal mi osobu antikrista, ktorý bude mučiť Svet, podpíše falošnú mierovú zmluvu s Izraelom, dokonca vyzdvihne sám seba za Boha, bude robiť všetky tieto ohavnosti na Zemi, a vidím veľký konfikt, keď Cirkev bude zobratá preč a ten, ktorý hovorí s vami vidí seriózny konflikt, to bude neznesiteľný čas, v ktorý žiaden kresťan by nechcel byť svedkom.  

Nech všetci tí, ktorí majú uši činia pokánie a vždy buďte pripravení na Slávny príchod MESIÁŠA. Nezaoberajte sa udalosťou, keď Cirkev bude zobratá preč. Nech PÁN žehná národy, štyri konce Zeme, nech PÁN žehná Cirkev, aby si udržiavali múdrosť, aby kráčali v bázni pred BOHOM, aby sa stránili všetkých hriechov, aby stále boli v správnom postavení s PÁNOM. Bez Svätosti nikto neuvidí PÁNA. A keď to budú robiť, oni sa vyhnú obrovskému súženiu, ktoré mi PÁN ukázal, a konfliktu a osoby, ktorú mi PÁN ukázal túto minulú noc. 

Nech vás PÁN žehná,

JEŽIŠ prichádza

Shalom 

Off 

17.4.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top