Home
 

PROROCTVO O STRAŠNOM OBLAKU BOŽEJ SLÁVY, ktorý navštívi JEHO SLUŽOBNÍKA, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 26. október 2016

PÁN hovoril dnes so mnou, PÁN JEHOVAH, Stvoriteľ Izraela, Stvoriteľ Nebies a Zeme, Stvoriteľ všetkých ľudí, PÁN, ktorý stvoril dokonca hviezdy, vesmír, stvoril Jupiter,  ON stvoril všetko stvorenie. BOH JEHOVAH ELGIBBOR, MOCNÝ BOH, JEHO VAH ELOLAM, Večný BOH, OLAM, dnes so mnou hovoril ohromným spôsobom.

ON sa ma dotkol vo sne, keď som spal, išiel som spať, zachytil ma v momente a hneď mi ukázal oblohu. A keď som sa pozrel na oblohu, videl som mocú, mocnú, mocnú Slávu PÁNA, ktorá prichádzala takým spôsobom, ako v Nakuru. Strašným, ohromným a bázeň vzbudzujúcim spôsobom ON sám, BOH OTEC v JEHO OBLAKU, JEHO SLÁVY. Videl som Oblak JEHO SLÁVY, ako sa pohybuje, pohyboval sa z neba a prichádzal dole na Zem, obrovský, pokryl celú oblohu, obrovská prítomnosť Oblaku JEHO Slávy, ktorá pokryla celú oblohu spôsobom, akým navštívil JEHO Služobníka v Nakuru na poslednom mítingu.

Na poslednom mítingu prišiel dole v tmavom hustom Oblaku PÁNA, ako v zmiešanom dyme a oblaku spolu. A prišiel dole spôsobom, akým prišiel v Nakuru, ale tohto času pokryl celú oblohu a ON sa pohyboval, pohyboval a vznášal okolo Zeme a potom konečne prišiel dole, Oblak JEHO Slávy rpišiel dole, kde bol JEHO Služobník. A to je ohromná návšteva, aká sa nikdy predtým neuskutočnila. Toto sa nikdy predtým neudialo. Je to tak veľká ohromná Sláva ktorú som videl.

Videl som Slávu BOHA JEHOVAH, PÁNA, nášho STVORITEĽA, Jehovah Hoseenu, PÁN náš pokoj Jehovah Shalom, zvrchovaný PÁN, Vládca, PÁN, ktorý je zvrchovaný, suverénny vládca nedostupný, nezdolateľný, nesporný, nepopierateľný,  JEHOVAH ADONAI náš Večný Stvoriteľ, JEHOVA ELOHIM, PÁN Zástupov prichádza, JEHOVAH SABBAOTH,  Pastier Izraela, Pastier Cirkví, Spasiteľ všetkých ľudí, JEŽIŠ nám zjavil JEHO ohromnú lásku a milosť. JEHOVAH ROHI, JEHOVAH TSIDKENU, JEHOVAH ELGIBBOR, JEHOVAH El Oleenu, JEHOVAH Rapha, JEHOVAH El Oleeka, JEHOVAH El Shaddai Elyon, najvyšší PÁN, ja som videl prichádzať dole JEHO OBROVSKÚ  SLÁVU.

Toto sú samozrejme ohromné dni  MOCNEJ SLÁVY PÁNA, toto sú dni JEHO Služobníka, Toto sú dni JEHO návštevy! Takže ja viem, že Zem sedí na hranici hlavnej návštevy. Videl som MESIÁŠA prichádzať pre Svätú Cirkev. Nech sa všetky národy pripravia v pokání, navrátia s k JEŽIŠOVI a odvrátia sa od všetkých hriechov. Nech sa všetci ľudia odvrátia od všetkých hriechov a nech žijú v spravodlivosti a sväto pred PÁNOM, pretože Biblia hovorí, že svätosti nikto neuvidí BOHA.

Takže videl som prichádzať MESIÁŠA. Vidím ohromnú Slávu BOHA JEHOVAH JIREH, veľkú Slávu, ohromnú Slávu JEHOVAH MEDODDISHKEM, JEHOVAH SHAMMAH. Ja vidím prichádzať JEHO SLÁVU, ale tohto času je tak obrovská. Rovnaká Sláva, ktorá navštívila Nakuru, ale teraz pokryla celú rozlohu neba, prišla ako husté tmavé oblaky ako dym, spôsobom, akým prišla do Nakuru.

To je ohromné, strašné na pohľad, MESIÁŠ PRICHÁDZA! Poďme sa pripraviť! Nech sa Cirkvi odvrátia od sexuál. hriechov, nemorálneho oblečenia žien. Nech sa mladí muži odvrátia z alkoholizmu, nemorálnosti, drog a od vlažného kresťanstva, pretože ON hovorí, v Zjavení Jána, že ich vyvrátiak sú ani studení, ani horúci. Neviem, kde stojíte.

Poďme sa pevne postaviť! Toto sú dni, v ktorých potrebujeme pevne stáť pevne v našej práci, aby ste dali ľuďom poznať, ýe ste znovuzrodení! Že stojíte s JEŽIŠOM!  Pre Vás je JEŽIŠ prvý. Ak to znamená že máte opustiť Cirkev, alebo opustíte kamarátstva, aby ste stáli spravne s PÁNOM V SPRAVODLIVOSTI, spôsobom, v akej bol ON pozícii pre nás: verejne, globálne a otvorene.

Ďakujem, Shalom

Off 

27.10.2016 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top