Home
 

DVERE K VYTRHNUTIU CIRVI, 1. časť, PROROK BOŽÍ Dr. Owuor

Čo to znamená, keď PÁN začal ku mne hovoriť o Svadbe Baránkovej BOŽEJ? 

V rozhovore 11. novembra 2003 mi hovoril o tejto ohromnej Svadbe Baránkovej a hlas mi povedal: ” choď a povedz štyrom koncom Zeme, aby činili pokánie a pripravili cestu pre PÁNA. Potom 2. apríla 2004, keď v ohromnej návšteve PÁNA, PÁN prezentoval Jána Krstiteľa po mojej pravej strane a Ján Krstiteľ začal hovoriť so mnou o Svadbe Baránkovej BOŽEJ. O príchode Slávneho Baránka BOŽIEHO. Čo to znamená pre Cirkvi? 

17. marca 2004 v ohromnej vízii mi PÁN ukázal, ako si príde zobrať JEHO Cirkev. V tom dni PÁN kráčal po oblohe a každá JEHO šlapaj, stopa, zanechávala slávu, každý krok, každý, mohol som vidieť kde všade ON kráčal v tejo mocnej návšteve. Potom mi ukázal, ako sa udeje vytrhnutie Cirkvi, ako vytrhne tých, ktorí spia v prachu Zeme a tiež, ako vytrhne žijúcich Svätých kresťanov.

Dňa 1.novembra 2006 mi prezentoval Svadobné prstene na oblohe. Hovoril o Svadbe Baránkovej BOŽEJ. Dva Svadobné prstene, jeden pre KRISTA, MESIÁŠA a druhý pre Cirkev. Potom 26. novembra 2006 hovoril ku mne o tých, ktorí spia v prachu Zeme. O tých, ktorí sú mŕtvi, Svätí zosnulí kresťania. Spravodliví ľudia, zomierali, keď boli spravodliví. Činili pokánie. Ako budú vytrhnutí a zobratí na Svadbu Baránkovú. Spomínam tu hlavné rozhovory, keď ku mne PÁN hovoril. 3 mája mi PÁN ukázal hodiny na oblohe, hodiny PÁNA sa približovali nižšie dole, hodiny, ktoré ukazovali 1 minútu pred polnocou. Vidíte? 23.59 hod. 

Dňa 20. novembra 2007, keď mi ukázal DOM PÁNA, zlatú kopulu, kovovú konštrukciu, strechu Cirkvi. Kopula bola umiestnená na  vrchole Cirkvi a potom Sláva PÁNA prišla z neba a usadila sa na kopule. Ale nevstúpila do Cirkvi. A potom hlas PÁNA ma zobral bližšie, veľmi blízko, tvárou v tvár oproti Domu PÁNA, ktorý bol zatvorený a hlas PÁNA povedal: ” poďme vstúpiť do Domu PÁNA” a dvere sa otvorili, dvojité oblúkovité dvere sa otvorili. A keď som vstúpil, videl som mnoho, multi milión stoličiek, nemohol som vidieť, kde bol ich koniec. Boli čierne a tráva začala rásť v Cirkvi. A hlas PÁNA povedal: ” oni zvykli slúžiť, uctievať tu, ale už nie viac.” 

26. marca 2008 ( pred 8. aprílom ) mi PÁN ukázal Svätyňu PÁNA v nebi. SVÄTYŇU BOHA VŠEMOHÚCEHO v nebi. Ako sa to vzťahuje ku dveriam k vytrhnutiu Cirkvi? Počúvajte ma drahí ľudia. Keď sa PÁN zaoberá Cirkvou vo všetkých tých rozhovorov, tu je jedna veľmi dôležitá vec, môžete to pomenovať spoločný menovateľ, vo všetkých tých rozhovoroch. V každej návšteve, v každej jednej vízii, keď ku mne PÁN hovoril o tejto záležitosti, začínalo to stále tým, že sa nebo otvorilo. Dvere na oblohe sa otvorili do neba, predtým, než boli prinesené Svadobné prstene dole, predtým, než sa otvorilo nebo, predtým, než hodiny zostupovali nižšie, dvere sa otvorili. Predtým, než prišla Sláva PÁNA  a usadila sa na kopule, nebo sa otvorilo. Predtým, než CHRÁM BOHA v nebi bol odhalený, nebo sa otvorilo. PÁN toto používa, aby hovoril k Cirkvám. ON hovorí k Cirkvám, pýta sa, ako je to možné že nemôžete vidieť, že JA som otvoril dvere? Hallelujah. JA som otvoril dvere. Dvere sú otvorené. A keď dvere sú otvorené, to znamená, že hovorí Cirkvám, aby sa pripravili a vstúpili. Hallelujah! Nemôžete čakať, nebudete schopní čakať na deň vytrhnutia. Pretože toho dňa v podstate ON zatvorí dvere. Rozumiete? Dvere budú zatvorené. Toto je najdôležitejšia vec, ktorej potrebujete porozumieť. Keď budete čakať na vytrhnutie, zmeškáte vytrhnutie. Nečakajte na vytrhnutie. Buďte si istí, že ste pripravení a vstúpte. Pozrite sa na päť múdrych panien, keď sa dvere otvorili oni vstúpili dnu s rovnakými lampami. Takže PÁN hovorí, aby si Cirkvi teraz pripravili, ” ozdobili”, naplnili svoje lampy, pripravili sa a vstúpili do tých dverí. 

Správa nám hovorí, že čas končí. 

Matúš 24:4-9  4A Ježiš odpovedal a riekol im: Hľaďte, aby vás niekto nezviedol! 5Lebo mnohí prijdú pod mojím menom a budú hovoriť: Ja som Kristus, a zvedú mnohých. 6A budete slýchať o vojnách a chýry o vojnách. Hľaďte, aby ste sa nestrachovali, lebo to všetko sa musí stať, ale ešte nie je koniec. 7Lebo povstane národ proti národu a kráľovstvo proti kráľovstvu, a bude bývať hlad a mor, a zemetrasenia budú miestami.  .. tu venujte špeciálnu pozornosť…keď sme boli v Indonézii a PÁN začal hovoriť o hlade, ktorý prichádza na Zem, o globálnom hlade, ktorý prichádza na Zem, bude to mať veľmi zlý vplyv na Keňu. Pozrime sa, kde sme dnes, globálny hlad vstúpil na Zem, nedostatok potravín, .. zemetrasenia,.. 8A to všetko je počiatkom preporodných bolestí sveta.9Vtedy vás vydajú v súženie a budú vás zabíjať, a budete nenávidení od všetkých národov pre moje meno.

PRIPRAVTE CESTU

MESIÁŠ PRICHÁDZA

sumarizácia 

Off 

22.10.2016 This post was written by Categories: MOCNÉ VYUČOVANIE Comments are off for this post


Top