Home
 

HISTORICKÉ UZDRAVUJÚCE POMAZANIE PRICHÁDZA NA STRETNUTIE, Proroctvo zo dňa 23. septembra 2016, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR

PÁN hovoril so mnou minulú noc a v tomto rozhovore ma PÁN zobral do jednej krajiny a v tej krajine môžem vidieť, že som bol na štadióne. Bol to ohromný, veľký míting na štadióne, zahŕňajúc miesta hore, vyzerá to, že ľudia sa zhromaždili na celom štadióne, veľmi veľký míting, plný štadión a keď som tam bol začal som spievať prekrásnu chválu HALLELUJAH,.. spieval som HALLELUJAH, HALLELUJAH,..

Ja som spieval túto pieseň v strede štadióna a bol plný, od dola až hore. A ako som spiecal túto pieseň, potom sláva PÁNA prišla na stretnutie a masívne uzdravujúce pomazanie zasiahlo stretnutie, veľa ľudí bolo zasiahnutých, veľa usporiadateľov prinášalo ľudí, uzdravujúce stretnutie začalo a videl som tam nejaký problém s klávesami, tak, ako bolo zapojené el. vedenie do klávesov, nebolo pripojené správne a el. prúd nevstúpil do klávesov, snažil sa, aby klávesy hrali, ale tam boli problémy, tak sa snažil dostať k ďalším klávesom, videl som detaily tohto mítingu. Masívne historické pomazanie zasiahlo toto stretnutie, veľa ľudí bolo uzdravených v tomto národe. Plný, plný, absolutne plný štadión. Slúžil som so správou o PRÍCHODE PÁNA, správou o pokání, správou o potrebe navrátiť sa naspäť ku spravodlivosti, správe o prichádzajúcom kráľovstve Božom, ktoré sa priblížilo, správe o nulovej tolerancii k hriechom, správe o obnovení kresťanského uctievania, aby boli viac rozvážni a viac opatrní s kresťanským životom a odmietli hriechy, aby boli svetlom KRISTOVÝM. Karhal som sexuálne hriechy v Cirkvi, karhal som falošných prorokov, falošných apoštolov, čo vidíte celoglobálne a všetko to zlé, čo vplýva na cirkvi. 

Ale historické uzdravujúce pomazanie zasiahlo tento míting, ako som tam bol. Neviem, ktorá krajina je to, nech PÁN je požehnaný. Nech tí, ktorí majú uši sa pripravia na Slávny príchod Mesiáša, pretože toto sú dni JEHO slávy, toto sú neskoršie dni JEHO neskoršej Slávy, toto sú dni JEHO služobníka. MESIÁŠ PRICHÁDZA, pamätáte sa, že som videl, ako MESIÁŠ prichádza pre Cirkev, nikto nevie deň, ani hodinu. Shalom.

PRIPRAVTE CESTU

MESIÁŠ PRICHÁDZA 

Off 

23.9.2016 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top