Home
 

PROROCTVO o prichádzajúcich historických záplavách do Konga, Kinshasy, proroctvo zo dňa 3. septembra 2016, BOŽÍ PROROK DR. OWUOR

PÁN so mnou hovoril, PÁN Jehovah ElOlam, Večný BOH, BOH OTEC, Stvoriteľ Izraela, Stvoriteľ celého vesmíru, ktorý prišiel do Nakuru veľmi historickým ohromným spôsobom ako nikdy predtým, od kedy je stvorená Zem, On, ktorý prišiel navštíviť miesto v Nakuru historickým spôsobom minulý týždeň, ON hovoril o Kinshase v Kongu a ukázal mi tam veľa falošných prorokov a tiež mi ukázal veľa nemorálnosti, extrémne nemravnosti, veľmi vážne nemravnosti, ktoré robilo veľa žien a muž, najhoršie nemorálnosti, aké som kedy vôbec videl, ktoré sa dejú v Kongu, falošní proroci, ktorí sa tam zahrávajú a PÁN hovorí, že ON prinesie k nim súd. 

Potom vidím rieku, ukázal mi rieku, vidím ohromnú záplavu, ktorá prichádza a zaplavuje ako prichádza súd PÁNA k národu, takže PÁN ELOHIM, JEHOVAH ELOLAM, JEHOVAH ELGIBBOR, Mocný Boh, môj jediný a iba jeden priateľ, môj ochranca, BOH, ktorý premohol opozíciu, Jehovah Hoseenu, PÁN náš Stvoriteľ, Jehovah Sabaoth, Hospodin zástupov sa chystá súdiť falošných prorokov. ON ma teraz poslal priniesť skazu falošným prorokom. 

Videl som falošných prorokov, previedol ma po tomto kontinente a vidím niekoľkých falošných prorokov, z Demokratickej Republiky Kongo, Kinshasy. PÁN ma priviedol do Kinshasy a praktizujú množstvo nemorálností v Cirkvi, sú zapojení do podivného čarodejníctva, nemorálností, nezmyslov a klamstiev.

Takže PÁN bude zabíjať falošných prorokov celoglobálne, teraz špeciálne zameraný na Kinshasu. Prinesie tam veľa skazy falošným prorokom, žijeme veľmi zaujímavý čas, do ktorého sme vstúpili, kedy ON poslal JEHO PROROKA proti týmto falošným prorokom, aby ich zrazil dole v tejto hodine.

Táto udalosť istotne je znak príchodu MESIÁŠA.

Tí, ktorí majú dobré uši, tí, ktorí bdejú, ktorých myseľ je obrátená smerom k odpočítavaniu k príchodu MESIÁŠA, môžu sa pripraviť v absolútnej Svätosti,

PRIPRAVTE CESTU, MESIÁŠ PRICHÁDZA 

SHALOM

Off 

23.2.2017 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top