Home
 

PROROCTVO O OHROMNÝCH UZDRAVENIACH PRICHÁDZAJÚCICH NA STRETNUTIE DO NAKURU, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 12. august 2016

Dňa 12. októbra počas zhromaždenia Biskupov a Starších Pastorov V Keni PROROK PÁNA DR. OWUOR oznámil tieto slová proroctva:

V Nakuru bude veľa chromých chodiť, veľa slepých očí bude vidieť, veľa hluchých bude počuť, veľa nemých bude hovoriť, končatiny budú narovnané a posilnené, drahí synovia a dcéry Páana budú mať od NEHO oporu a budú chodiť, veľa paralytikov bude uzdravených, veľa barlí a invalidných vozíkov bude opustených, tiež veľa poranení chrbtice bude uzdravených u ľudí, ktorí už stratili nádej a bolo im povedané, že nieje možná liečba, PÁN prichádza zničiť a vyliečiť veľa nádorov, dehydratovať rakovinu z krvného systému, podporí a posilní krčné chrbtice, ktoré sú oporou pre hlavu, zlomeniny bedrovej, krížovej kosti…..menuje rôzne druhy zlomenín, toto všetko bude uzdravené, vnútorné orgány budú uzdravené, srdcia, pľuca… aj keď bolo povedané pacientom, že stav je tak zlý, že to nie je možné uzdraviť. Na tomto stretnutí bude ohromným spôsobom otvorené nebo. ON navštívi aj ľudí, ktorí trpia krvnými ochoreniami. Ľudí s diagnózou HIV poz, leukémie, diabetikov, vysoký krvný tlak, všetky tieto ochorenia budú vyhladené ohromnou mocou krvi PÁNA JEŽIŠA.  PÁN navštívi aj mentálne chorých, a navráti ich pamäť, budú sa pamätať na rôzne veci, kde je ich domov, kde je ich mama a rôzne iné veci. Tiež sa dotkne žien, ktoré nemôžu počať a prinesie im radosť, keď počnú dieťa tohto času.  PÁN bude pamätať aj na manželstvá, ktoré sú v rozpade, na ľudí, ktorí majú problémy nájsť si prácu, ľudí, ktorí sú v úzkosti v tomto smutnom živote, prichádza ich požehnať. PÁN vysuší chronické rany, chronické rany, ktoré boli neliečiteľné. 

Prichádza obnoviť a znovuzriadiť

MOC A AUTORITU KRVI PÁNA JEŽIŠA.

Bude uzdravovať všetky formy ochorení pod slnkom. Požehnaní ste, že tu môžete sedieť a počuť tieto šokujúce a ohromné slová o návšteve, ktorá prichádza do Nakuru. Buďte si istí, že ste v správnom postavení pred PÁNOM, aby ste dobre činili pokánie, aby ste boli spravodliví, svätí a zúčastnili sa návštevy PÁNA a tiež naplnili úlohu, ktorou budete poverení s každým druhom dokonalosti, aby na konci sme oslavovali návštevu PÁNA. PÁN prichádza na historickú návštevu,

nech Vás PÁN veľmi žehná, 

PRIPRAVTE CESTU

MESIÁŠ PRICHÁDZA 

sumarizácia 

Off 

13.8.2016 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top