Home
 

OHROMNÁ NÁVŠTEVA PRI OTVORENOM NEBI, PROROK BOŽÍ DR. OWUOR, 11. august 2016

Pán hovoril so mnou veľmi ohromným spôsobom o historickom prebudení, ktoré prichádza do Nakuru a v tomto rozhovore minulú noc, dnes ráno, okolo  tretej hodiny ráno ma Pán Hospodin znova navštívil, aby hovoril so mnou ešte raz o obrovskom Mega stretnutí, ktoré prichádza do Nakuru a to bude prebudenie ako žiadne iné, dalo by sa povedať, že to bude matkou všetkých, matkou všetkých veľkých prebudeneckých stretnutí, aké sa udiali na tejto Zemi, aké sa stali aj v tejto krajine.  V prvom rade to bude najväčším stretnutím ľudí, približne 10 miliónov ľudí. Všetci ktorí sú znovuzrodeni budú chcieť byť na tomto stretnutí. My ani nevieme, čo sa stane na tomto stretnutie a veci, ktoré bude činiť Hospodin na tomto stretnutí, nemôžeme ani pochopiť v tomto živote,  nemôžeme dokonca ani predpovedať, čo sa bude diať okrem toho, čo mi ON trochu ukazuje a podrobnosti sem tam. Práve dnes ráno, dnes v noci, keď Pán hovoril so mnou o tomto obrovskom prebudení, ktoré prichádza do Nakuru, vidím, že som na stretnutí, a keď som na stretnutí, nebo sa otvorí a dážď prichádza dole na zhromaždenie a budova, ktorú som hľadal v Južnej Afrike, nakoniec som to nasiel, stavbu a jej miesto a práve teraz biskupi sú stále v procese zhotovovania fotografií a obrázkov z tej budovy a zajtra bude veľke stretnutie celej národnej rady Biskupov, aj všetkých vedúcich Pastorov, viac ako 160 silných pastorov, zajtra, so všetkými týmito obrazmi budovy, ktoré aby som mohol pozerat’ na tej budove, pretože som povedal, že je tam urcite miesto, tam je zvláštne miesto, ktoré Pán definoval, kde bude návšteva otvoreného neba a dážď príde dole. Veľmi unikátny dážď, je tam budova, ktorú som hľadal, nažltlá krémová budova a dokonca viem, že jedna časť má trochu popraskanú stenu a na vrchole sú akoby schody, schody, ktoré stúpajú v smere hodinových ručičiek. Inými slovami zľava doprava a že stavba sa zdá byť, že slúži na obilniny, na zrno. 

 A Pastori behajú hore a dole, aby celú budovu dali na plagát  a obytných štvrtí a okrem toho je tam kopec, videl som to, zajtra tam bude veľké stretnutie, všetci Biskupi a Pastori. Avšak, aj keď sa pripravujem stretnút’ sa s nimi, aj túto noc, Pán mi ukazuje, že som na stretnutí, otvára sa nebo a dážď príchadza dole na stretnutie, bude trochu neskoro, už sa bude stmievať, začne sa stmievať, keď bude prichádzať dážď, keď dôjde k tomuto obrovskému Super Mega prebudeniu Hospodina.

Tak teraz Nakuru, všetky cesty, v tomto okamihu, v tomto momente, keď PÁN pamätá na Cirkev, potom všetky cesty, všetky lety, všetky národy, všetci ľudia, všetky jazyky,  každý musí  mieriť do Nakuru, pretože to, čo urobí Hospodin v Nakuru nemôžeme ani pochopiť v tomto živote. Môžem sa len s vami podeliť o to, čo mi On odhaľuje teraz, ale vyzerá to, že prichádza obrovská záplava veľkého navštívenia, ktorá zasiahne ohromné prebudenecké stretnutie BOHA v Nakuru. 

Boh sám bude zostupovat’ teraz dole v Nakuru a každá živá bytosť, každý človek, či už je to ktokoľvek, z rôzneho národa, rôznej farby, vyznania, musíte byť v Nakuru, aby ste sa znovunarodili, prijali Ježiša a zúčastnili sa tohto historického okamihu nášho času. Toto je významná udalosť v Cirkvi. A zajtra po stretnutí s Biskupmi, s veľkými obrázkami, plagátmi a nápismi, ktoré znázorňujú budovu, ktorú som videl, má schody, slúži na obilné zrno v Nakuru. Je krémovej farby, žltkastej. Je tam kopec s obytnou štvrťou na druhej strane. Takže to vyzerá, že sa jedná o konkrétne miesto, ktoré som hľadal na celom svete, kde sa táto návšteva uskutočni. Hovorí o obrovskej nevýslovnej láske a náklonnosti, ktorú Pán preukazuje Keni. Čas milosti, náklonnosti a veľkej lásky od trónu BOŽIEHO, ktoré je teraz naklonené ku Keni v túto hodinu.

Každý národ by chcel byť v Nakuru, aby sa zúčastnili  tejto historickej významnej udalosti v histórii Cirkvi. A tak zajtra zase sa ku Vám vrátim po stretnutí s všetkými Biskupmi a viac ako 150 silných vedúcich Pastorov s obrázkami s touto budovou, bude k Vám donesené

Avšak, ako sa pripravujem na zajtrajšie stretnutie, zasadnutie rady Biskupov, dnes ráno, dnes v noci okolo tretej hodiny, PÁN mi ukázal, ako som na stretnutí a dážď prichádza, nebo sa otvorilo a dážď príde na toto stretnutie. Takže požehnané sú uši, ktoré počujú tieto slová a vedia, že táto neskoršia Sláva je tu, Biblia nám nikdy nedala podrobnosti ,, Písmo nám nikdy nezjavilo detaily, detaily prebudenia nikdy neboli odhalené. Je jednoducho napísané, že druhá sláva bude väčšia ako predošlá sláva. Že tento dážď bude väčší ako Letnice, o týchto veciach hovoril Prorok Hageus  

Haggeus 2 : 6Lebo takto hovorí Hospodin Zástupov: Ešte raz, po krátkom čase zatrasiem nebom i zemou, morom i suchom. 7A zatrasiem všetkými národami, a prijde žiadúcne všetkých národov, a naplním tento dom slávou, hovorí Hospodin Zástupov. 8Moje je striebro a moje zlato, hovorí Hospodin Zástupov. 9Väčšia bude sláva tohoto posledného domu ako tamtoho prvého, hovorí Hospodin Zástupov, a na tomto mieste dám pokoj, hovorí Hospodin Zástupov. 10Dvadsiateho a štvrtého dňa, deviateho mesiaca, druhého roku Dária stalo sa slovo Hospodinovo skrze proroka Haggea povediac

 Uviedol tiež v Joel  2:28A potom sa stane, že vylejem svojho Ducha na každé telo, a vaši synovia a vaše dcéry budú prorokovať, a vašim starcom sa budú snívať sny; vaši mládenci budú vídať videnia, 29ba ešte aj na služobníkov a na dievky vylejem svojho Ducha v tých dňoch. 30A dámvidieť zázraky na nebi a na zemi, krv a oheň a stĺpy dymu. 31Slnce sa obráti na tmu a mesiac na krv, prv ako prijde deň Hospodinov, veľký a strašný. 32A stane sa, že každý, kto bude vzývať meno Hospodinovo, unikne, lebo na vrchu Sione a v Jeruzaleme bude uniklé, tak ako povedal Hospodin, a medzi pozostalými, ktorých povolá Hospodin.

A on povedal, že vyleje svojho DUCHA, Sláva bude väčšia, ale teraz začíname chápať, že autorita tej Slávy, autorita JEHO spravodlivosti, autorita JEHO Svätosti, bude tak obrovská, nevysloviteľná. Avšak, nepísal tieto podrobnosti v Biblii, Biblia mlčí o špecifickej identite týchto veci, na čo sa môžeme tešiť, aby teraz sme vedeli, že sme vstúpili do tohto záverečného prebudenia, pred príchodom Mesiáša.

Avšak, v tomto proces teraz, v čase lásky, obrovského vyliatia z neba, ohromnej Slávy, ktorá je teraz udelená pre Cirkvi, teraz začíname vidieť písanie Písma. Písmo, kde sa hovorí o špecifickej identite. Toto prebudenie sa teraz odhalilo. 

Nie iba preto, že mnoho mnoho mrzákov chodí, čo je časť Písma, mnoho slepých vidí, mnohí hluchí počujú. Videl som obrovské množstvo mrzákov chodíť na tomto stretnutí, obrovské počty slepých oči otvorených, obrovské množstvo chromých nôh bolo posilnených a chodia, obrovské počty hluchých počujú. Obrovské množstvo tých, ktorí sú nemí hovoria, obrovské množstvo paralytikov vstane a začne chodiť, vyrovnanie končatín, prietok a ochorenia krvi uzdravené, končatiny uzdravené a ľudia utekajú ku Hospodinovi, videl som HIV vyliečených vo veľkých množstvách, videl som krvné ochorenia leukémie, cukrovky, hypertenzie, pričom všetky tieto choroby sú uzdravené vrátane všetkých ochorení pečene, Hepatitíd. Videl som PÁNA ako čistí krvné ochorenia, obnovuje vnútorné orgány. Nakuru míting bude veľký, rany sa vysušia, malomocenstvo sa uzdraví, Včera mi ukázal nádor, ktorý pukol, obrovský, čo sa bude konať na tomto stretnutí bude ohromné.

Teraz to všetko som povedal, spolu o miliónoch ľudí, ako sa navracajú k Ježišovi a idú za spravodlivosťou, nasledujú Svätosť,..  toto sú znaky prebudenia, kde Písmo mlčí,

V prípade, že v Biblii by boli zapísané tieto detailné charakteristiky prebudenia, potom by ste vedeli, keď vidíte tieto veci, že vstupujete do tohto prebudenia, milióny ľudí by utekalo k PÁNOVI, nasledovali spravodlivosť, dali by sa pokrstiť,  mnoho – mnoho  mrzákov by bolo uzdravených vo veľkých počtoch, mnohí slepí by videli teraz v hojnom počte, mnohí chromí by chodili vo veľkom počte, fyzicky sa Pán dotýka ruky a nohy, rozťahuje, napraví a posilňuje ich, ako to urobil vo Francúzskej Guyane a bolo by uzdravených nepočujúcich vo veľkých množstvách, slepých vo veľkých množstvách, nemých vo veľkých množstvách, vnútorných orgánov, nové stvorenie,  všetko. Teraz sa jedná o skripty tohto prebudenia. 

To je to, čo Biblia nám neopísala, ale Biblia hovorí, že to bude väčšia Sláva, ale teraz sme svedkami toho, že sme generáciou, určenou generáciou. Generáciou, ktorá teraz píše scenár tohto prebudenia, popisuje to, aj keby mali byť zapísané na akomkoľvek skripte, na akomkoľvek zvitku, svoje skúsenosti, svoje uzdravenia, pri  návšteve otvoreného neba v Oblaku slávy, v obrovskom stĺpe Slávy,  ktorý pokrýva SJEHO služobníka na stretnutí, teraz toto budú zápisky tohto prebudenia.

Takže požehnané sú uši, ktoré to počujú a ​​zajtra sa k vám vrátim po zasadnutí rady Biskupov a 150 silných vedúcich Senior Pastorov. Pokiaľ ide o poslednú Slávu, ktorá príde do Nakuru v oblasti Menengai, kde sa stretneme v Nakuru, na viac ako 110 akrov, toto je PÍSMO PREBUDENIA.

Takže nech  Pán žehná tých, ktorí to počujú, nech sa pripravia a vedia, že

MESIÁŠ je pri dverách, ON prichádza,

Shalom.

Off 

11.8.2016 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top