Home
 

Uzdravujúci míting PÁNA, BOŽÍ SLUŽOBNÍK PROROK Dr. Owuor, Nigéria, 13. marca 2016

Z UZDRAVENECKÉHO OHROMNÉHO STRETNUTIA PÁNA A JEHO PROROKA DR. OWUORA V NIGÉRII, :

Isaac mal 5 rokov vážne chronické ochorenie srdca, cardimegáliu, zväčšenie srdca, ktoré zapríčinilo, že svaly srdca sa zväčšili, mal bolesti. Na uzdravujúce stretnutie PÁNA prišiel s opuchnutou ľavou polovicou pľúc. Mal problémy dobre dýchať, stáť alebo kráčať dlhšie bez toho aby si oddýchol, lebo bol unavený a spotený. Po uzdravení PÁNOM bola lekárka požiadaná, aby skontrolovala jeho zdravotný stav, keď porovnala jeho zdravotný stav, ktorý bol zaevidovaný v dokumente, ktorý priniesol a skontrolovala na mítingu jeho zdravotný stav, prehlásila, že tento človek je úplne uzdravený! PÁN ho uzdravil úplne a aj bolesť, ktorú mal, bola odstránená. VĎAKA PÁN JEŽIŠ ZA TVOJU UZDRAVUJÚCU KRV! 

SAM1 SAM2 SAM3 SAM6 SAM4 SAM7

Samuel prestal počuť na ľavé ucho od kedy bol dieťa. Hral sa s kameňmi, ktoré uviazli v jeho ľavom uchu a kompletne zničili ušný bubienok. A tohto dňa, keď MUŽ BOŽÍ prikázal, aby sa hluché uši prestransformovali do normálneho stavu a otvorili sa, vtedy sa ucho Samuela otvorilo a Samuel počul, ako za nim volá Pastor. 

def1 def2 def3 def4 def5 def6

V roku 2014 Victoria mala nehodu, keď sa pokúšala vystúpiť z autobusu, pri ktorej utrpela poranenie chrbtice a bedra. Mávala obrovské bolesti a bolo pre ňu náročné chodiť a zohýnať sa. Vodič ( zrejme ktorý ju doniesol ) opisoval, ako s oporou 2 ľudí sa pokúšala stáť. Nemohla chodiť bez podpory lumbálneho korzetu. Bolo to tak vážne, že chodila k lekárovi každý týždeň, ktorý jej odporúčal operáciu. Keď Viktória prišla na ohromné uzdravovacie stretnutie PÁNA, prišla s veľkými bolesťami a keď BOŽÍ MUŽ požiadal PÁNA, aby uzdravil ľudí s poraneniami chrbtice, Victoria vyšla dopredu a požiadala o jej uzdravenie, PROROK BOŽI ju požiadal, aby si odstránila lumbálny korzet a pokúšala sa zohnúť. Keď si dala dole lumbálny korzet, PÁN ju ohromne uzdravil a vydala svedectvo, že teraz môže chodiť, stáť bez opory a dokonca sa aj zohnúť. PÁN úplne uzdravil jej chrbticu a taktiež odstránil bolesti. Dokonca mohla niesť ťažie bremeno bez pomoci a bez toho, aby sa jej točila hlava. NECH JE PÁN JEŽIŠ OSLÁVENÝ NA VEKY! 

sc1 SC2 SC3 SC4 SC5 SC6 SC7 SC8 SC9 SC10

Rev. Grace utrpela vážne poranenie chrbtice. Používala lumbálny korzet a bola v Indii na operácii. Požiadala BOŽIEHO PROROKA o mdlitbu a on ju požiadal, aby si dala dole lumbálny korzet a skontorlovala jej zdrav. stav. Keď si išla dať dole jej lumbálny korzet, jej bolesť zrazu zmizla a bola prekvapená, keď zistila, že sa môže zohnúť bez problémov!:

A1 A2 A4

Gucheli Amoro, asistentka riaditeľa pošty Nigérie utrpela zranenia kolien, keď spadla v jej kúpelni pred 6 rokmi s veľkými bolesťami. Podstúpila Rtg, ktorý ukázal, že jej kolená boli ťažko poškodené a nebola schopná chodiť bez barly. Mala veľké bolesti a chcela ísť doIndie na operáciu, ale prišla na míting PÁNA s vierou, že PÁN uzdraví jej kolená. A na tomto slávnom uzdravujúcom stretnutí, keď PROROK PÁNA prehlásil uzdravenia, Gucheli zrazu začala chodiť bez pomoci barle a s veľkou oslavou PÁNA:

D1 D2 D3 D4 D5 D6

Timothy trpel chronickým diabetom ( cukrovkou ), cítil sa veľmi slabý a musel chodiť na toaletu každých 30 minút.  Ale toho dňa, keď prišiel na uzdravujúci míting PÁNA a BOŽÍ SLUŽOBNÍK prehlásil uzdravenia, bol šokovaný, keď si uvedomil, že nebol na toalete približne 1 1/2 hodiny! Keď Timothy prišiel, aby vydal svedectvo, BOŹÍ MUŽ ho vyzval, aby si sadol a napil sa vody. Po 2 a 1/2 hod. prišiel k Timotheovi BOŽÍ PROROK  a požiadal ho o rozhovor, Timothy povedal, že nepotreboval ísť na toaletu a to dokopy 4 hodiny! A prepukla obrovská oslava, pretože PÁN PLNE UZDRAVIL Timothea po 20 rokov utrpenia z chronického diabetu. AKÁ ÚŽASNÁ JE KRV PÁNA JEŽIŠA! 

TI1 TI2 TI3 TI4 TI5 TI6

OHROMNÝ PROROK PÁNA oznámil, že PÁN mu ukázal ženu, ktorá bola v podrepe.. Táto žena, Ignazi, posledných 5 rokov nebola schopná urobiť drep ( čupnúť si ). Lekári jej povedali, že väzy na zadnej strane jej kolien boli totálne poškodené. Mala strašné bolesti a hľadala pomoc v Nigérii, dokonca aj v UK a aj v USA, ale nenašla pomoc. PROROK PÁNA ju videl v sne a opísal ju ako ženu, ktorá príde so zelenou šatkou s kvietkami na hlave v rádiu v Keni – www.jesusislordradio.info pred 2,5 týždńami. Sila PÁNA sa jej mocne dotkla a keď vystúpila von, zistila, že sa môže zohnúť bez problémov a bez bolesti. Jej manžel vydal svedectvo, ako každý deň ráno ho sledovala, ako cvičí a stále mu hovorila, ako túži po tom, aby aj ona sa mohla raz zohnúť. Celá šťastná potom počas uzdravujúceho stretnutia opakovane čupela a ďakovala BOHU že odstránil jej bolesti a uzdravil ju,:

K1 K2 K3 K4 K6 K7 K8 K9 K10

 

 

 

Off 

21.3.2016 This post was written by Categories: PÁN JEŽIŠ LIEČI Comments are off for this post


Top