Home
 

PROROCTVO ZJAVENIA Z PREDOŠLÉHO HISTORICKÉHO ROZHOVORU HOSPODINA, 17. NOVEMBER 2018

SLOVÁ OD BOŽIEHO TRÓNU,
Odvysielané naživo na www.jesusislordradio.info
SKRZE ÚSTA BOŽIEHO NAJMOCNEJŠIEHO PROROKA DR. OWUORA
DŇA: 17. novembra 2018
sumarizácia:

Nuž, požehnaní ľudia, chcel by som znova sa pozrieť na návštevu, rozhovor, ktorý mal PÁN stýmto národom, historický rozhovor, ktorý mal PÁN s týmto národom včera. Toto je veľmi, veľmi mocný čas, v histórii Cirkvi, veľmi mocná hodina v Cirkvi.

Znova, tento veľmi hlboký Biblický rozhovor, ktorý mal HOSPODIN včera, s týmto národom a s toutou Cirkvou, chcem teraz tým znovu prejsť. V tom rozhovore ja kráčam pri rieke, veľmi obrovskej rieke a v tej rieke je úsek, kde rieka sa vylieva von na zem a vytvára niečo, čo vám pripomína malé jazero alebo bazén, s veľmi čistou, čírou vodou, modrá, veľmi čistá voda, a je spojená s hlavným prúdom vody.

HOSPODIN spôsobil, že som kráčal po zemi pri brehu rieky a ukázal mi tieto veľmi zdravé kravy. Zdravé kravy, veľmi, veľmi zdravé kravy, ktoré žerú na brehu rieky. Teraz vám chcem dať podrobnosti. 

Tieto kravy nie sú na zemi. Nežerú na zemi, tieto kravy sú vo vode, voda dosahuje úrovne ich kolien, blízko ich brucha, a požierajú dlhé trávy, ktoré rastú vo zväzkoch, rozdielnych zväzkov, zdravých zväzkov trávy, oni požierajú, požierajú, ako tam kráčajú v tej vode. Veľmi krásny, mocný rozhovor HOSPODINA.

Takže oni kráčajú v tej vode na brehu, oni skutočne kráčajú vo vode, nie na zemi, ja som stál na zemi. Oni pojedali tú trávu, ktorá rástla pod vodou zo zeme, veľmi zdravá tráva, veľmi mocná zelená tráva, oni požierali, požierali a HOSPODIN spôsobil, že pozerali na mňa, veľmi zdravé kravy, žrali, žrali, chodili v tej vode a PÁN spôsobil, že pozerali na mňa.

PÁN spôsobil, že jedna krava šla blízko mňa, vtedy som si uvedomil, že noha, ktorú som videl, bola tak hrubá ako spolu sedem nôh kráv ktoré poznáte na tejto zemi. Obrovité a veľmi zdravé. Jedna bola ako sedem nôh spolu zdravých kráv, ktoré dnes poznáte. Takže oni sú veľmi zdravé a veľmi veliké. Vyzerajú úžasne, žrali tam, žrali tam trávu, pozerali na mňa, telo rieky je na druhej strane.

To je dôvod, prečo som k vám prišiel vzhľadom na tento rozhovor. To je tak krásny rozhovor, ktorý HOSPODIN hovoril k tomuto národu, HOSPODIN hovoril veľmi ohromný rozhovor k tomuto národu a toto je tiež veľmi historický rozhovor.

Pretože viete veľmi dobre, že keď HOSPODIN prezentoval tento ohromný sen v Egypte, keď prezentoval tento sen s tými kravami v Egypte, tento rozhovor sa týka národa Izrael. Tento rozhovor je v podstate o Izraeli.

Ale teraz HOSPODIN používa rovnaký rozhovor, aby požehnal Keňu. To je veľmi mimoriadné. Toto je maximálny rozhovor, akým HOSPODIN hovorí k tomuto národu, pretože tento rozhovor, keď toto nastalo v Biblii, prvý krát keď hovoril tento rozhovor, v podstate značil národ Izrael. Jozef vysvetľoval tento sen a znaky patrili štátu Izraelu a celú jeho cestu, prísľub Abrahámovi, až po príchod MESIÁŠA. Bolo dané Torah, desať prikázaní,SLOVÁ  HOSPODINA a potom v podstate MESIÁŠ prišiel.

To je veľmi seriózny, monumentálny rozhovor, ktorý sa konal, ale teraz to HOSPODIN pripisuje Keni a tomuto Zboru pokánia a Svätosti. Vedeniu tohto národa, k tejto Cirkvi. Toto je veľmi šokujúce, že HOSPODIN to vybral v JEHO milosti, v JEHO veľkej láske, nevysloviteľnej láske, v tejto JEHO láske, ktorej nemôžeme porozumieť v tomto živote, ale keď sa pozriete naspäť, potom pochopíte, prečo PÁN toto hovoril. Tento druh požehnania prináša do tohto národa, viete si predstaviť, rôzne spektrá tohto požehnania. Odstránim vás z hanby, naplním vaše zásobárne,… ja neviem, čo príde, duše prídu k HOSPODINOVI, veľká žatva príde k vám.  Budú HOSPODINOVE stodoly, prebudenie a spása sa zvýši. Neviete, čo HOSPODIN bude konať.

Môžete vidieť, keď ON poslal JEHO DVOCH PROROKOV do Limy v Peru, nedávno, oni prikázali nebu, aby sa otvorilo, a ylato, čisté zlato padalo z Neba. A ja mám veľké detaily o tom, čo sa stalo. Ja som videl okno a TOHO, ktorý tu tlačil veľký kus zlata, Takže toto je veľmi hlboký a silný rozhovor medzi Nebom a Zemou, ale iba hovorím, že teraz môžete porozumieť, že tento národ hostí DVOCH PROROKOV NEBA, v tomto národe.

Môžete porozumieť prečo, prečo HOSPODIN ukázal tak veľkú lásku a milosť, ľudia teraz utekajú do Cirkví. Balia si malé tašky, berú ich deti a utekajú do Cirkví. V Cirkvi čakajú na zajtrajšiu Nedeľnú Bohoslužbu. Viete si predstaviť, prečo PÁN ukázal JEHO OHROMNÚ LÁSKU pre tento národ. Viete si predstaviť ako a prečo. Veľmi činili  pokánie, celú noc činili pokánie a oslavovali, každý išiel dole ( na zem, pozn. ) a činil pokánie k PÁNOVI.

Tak si viete predstaviť prečo PÁN sa rozhodol vyliať toto historické masívne požehnanie k tomuto národu. Toto je šokujúci čas. Tento národ hostí DVA PRINCÍPY, DVOCH SVEDKOV, ktorí budú veľmi dôležití v nasledujúcom čase ( po vytrhnutí Cirkvi, pozn. ) Tento národ prijal pokánie a svätosť, oni sú vždy v pokání, sú veľmi citliví na HOSPODINA, ľudia nasledujú spravodlivosť. Oni nedovolia veci z tohoto sveta aby k nim prenikli, čo robia v iných národoch, tie národy sú v podstate nedbalé!

Tento národ teraz v podstate buduje veľkú truhlu pre OBLAK BOHA. Takže môžete vidieť, prečo láska HOSPODINA sa tu vylieva spolu s ich vedením. Veľké požehnania a na celé vedenie tohoto národa. Tento národ v podstate práve teraz buduje historickú truhlu pre OBLAK BOHA a oni utekajú do Cirkví. Stále činia pokánie. Sú veľmi citliví. Práve teraz, ako hovorím, ľudia si balia tašky a idú do ich Cirkví, s ich deťmi a čakajú na zajtrajšiu Bohoslužbu. Viete si to predstaviť!

Prečo sa HOSPODIN rozhodol pre toto historické monumentálne požehnanie v tomto národe. A viete si predstaviť, keď všetko toto sa začne vyvíjať, rôzne spektrá požehnaní, rozdielne úrovne a viete tiež veľmi dobre, že toto hovorí o večnosti.

Takže toto je extrémna lekcia pre všetky ostatné národy, aby skutočne, SKUTOČNE UCHOPILI POKÁNIE, a pokorili sa a počúvali HLAS PÁNA.

Takže zajtra BOHOSLUŽBY VĎAKYVYDANIA budú po celom tomto národe, Senior Arcibiskup to už oznámil, takže si viete predstaviť tú arómu z vďakyvzdaní a chválospevov. Zajtra budú iba chválospevy, bude sa čítať Písmo o požehnaniach, ako PÁN JEŽIŠ žehná Cirkev, uctievať, ďakovať PÁNOVI, po celom národe zajtra. Národy pre PÁNA JEŽIŠA. národy BOHA JEHOVAH. Viete si to predstaviť.

Milovaní ľudia, prebudenie je úžasné, nech všetky národy sa podriadia HLASU HOSPODINA, a odiďte od arogancie, nedbanlivosti, toto je JEHOVAH, HROZNÝ BOH IZRAELA, STVORITEĽ NEBA. Ten, ktorý posiela ľudí do Neba a posiela ľudí do pekla. ON hovorí k Cirkvi, milovaní ľudia. Tí, ktorí sa pokoria, pozrite sa teraz! Veliké požehnanie pre nich. Požehnanie, pokoj, spoločenstvo, večnosť, večný život.

MESIÁŠ PRICHÁDZA!

Nech vás PÁN žehná, ja vás žehnám všetkých, ako pôjdete do Cirkví zajtra v tomto národe, a ako budete oslavovať, pamätajte na Písmo o požehnaniach, ako napríklad Zjavenie Jána 19:9  – požehnaní pozvaní k večeri Baránkovej a všetky ostatné požehnania BOHA. Tí, ktorí sú požehnaní a tiež prichádza vám dať fyzické provízie a pamätajte, že všetko toto je kvôli tomu, aby zameral Cirkev na večnosť. Nech vás PÁN žehná a žehná večnosťou v tomto národe, ako budete uctievať BOHA S VĎAKYVZDANÍM zajtra.

Todah rabah, todah

 

Off 

17.11.2018 This post was written by Categories: Proroctvá / Zjavenia Comments are off for this post


Top